Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
aktív tag
Adjon Isten!
Beléptem én is a tulajok közé, egy Gigabyte-al. Hát lelkileg felkészültem a hangjára, de ez valami istentelen hajszárító hangú ventilátor.
Hát egy napig bírtam hallgatni, aztán ment rá a VF900. Na így már rendben van.
-
Wendelke
aktív tag
Persze a lényeget elfelejtettem, azaz a 20-s monitor 1640x1050-s felbontású ha jól emlékszem. Tehát ezt a felbontást vajon viszi-e a kártya natív felbontásban játék alatt.
Az egyik tesztoldalon ebben a felbontásban a CoD4 még játszható FPS-t adott ennél a kártyánál, de kérdés, hogy a gyakorlatban is megvalósul-e?
-
Wendelke
aktív tag
Halihó!
Már ugyan érdeklődtem, de most újfent megtenném. Itt a Prohardveren a "Játékos konfiguráció összeállítása" cikkben egy 20"-os monitort javasoltak a 4670-s kártya mellé.
Most akkor ezt viszi natív felbontásban játék alatt, vagy nem.
Ezt csak azért kérdezem,mert korábban a 19"-s monitort javasolták itt a fórumban 1440x900-s vagy 1280x1024-s ben, ehhez képest a 20"-os kicsit nagyobb.
Na most akkor ki mondja meg a frankót. Ez csupán azért érdekes, mert monitort akarok venni, és eddig ugye a 19-s monitorokat nézegettem, de most lenne akciósan egy 20-s amit meg tudnék venni, de persze a fentiek miatt még nem mertem.
Előre is köszönöm az értékes hozzászólásokat.
-
Wendelke
aktív tag
Sziasztok!
Na szóval, ilyen kártyát szeretnék majd, a jelenlegi 2600XT-m helyett. Mivel gondolkodom egy TFT-n is a jelenlegi CRT-m helyett, így az érdekelne, hogy mekkora monitort szabad max. megvenni hozzá, milyen max. felbontásban, hogy ne érjen meglepetés, hiszen natív felbontásban lenne használva.
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Picturemaker #2078 üzenetére
Ez mondjuk engem is érdekelne, mert úgy tűnik, hogy ez a legolcsóbb.
A hűtéssel kapcsolatban egy kérdés. Zalman VF900 vajon jó lehet erre a kártyára. A honlapjukon nem találtam a kompatibilis kártyák között, de a 4870-re jó viszont.
-
Wendelke
aktív tag
Sziasztok!
A jelenleg itthon kapható 4670 kártyák közül szerintetek melyik a legjobb, illetve melyik a legcsendesebb hűtésű?
-
Wendelke
aktív tag
Szerintetek ezt a kártyát mekkora felbontásban lehet használni játék alatt, hogy még jól fusson rajta a game.
Ez olyan szempontból volna érdekes, hogy ha majd veszek egy LCD-t esetleg a jelenlegi CRT-m helyett, akkor majd mekkorában gondolkodjak, hogy a natív felbontásában jól játszható legyen a játék.Persze elöbb egy ilyden kártya kell majd.
-
Wendelke
aktív tag
Halihó!
Ha mondjuk a HD2600XT-met cserélném, egy 4670-re, akkor az alábbi konfig elég lenne a kihajtásához?
Gigabyte P31-DS3L+E2160@2.5Ghz+ 2x1Gb 800 Kingston RAM
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch 2
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest