Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Valaki legyenszíves nézze meg nekem, hogy ennek mennyi a lyuktávja! Mert a VF600-nak 8cm, és szeretném azt rárakni(mondjuk érdekes, hogy a 7300GT lyuktávja 7.5cm kb., és mégis ez az alap hűtése...)
-
janati
őstag
Hali!
Ha upgrade-elek egy ilyesmire, 1024-ben mondjuk high beállításokkal, fog szépen futni a gta4?
X2 6000+
Sapphire Radeon 4670 512DDR3
(a 2x1GB RAM pedig marad) -
Symbio
senior tag
válasz
elfelejtette #3475 üzenetére
Tehát ha pl max 3000-et pörög, akkor az 90? Tud annyit pörögni egy ventilátor? Hiszen akkor szinte áll
Még nem találkoztam olyannal, ami ment 200 alatt, értelmét sem látom, mert légszállítása akkor szinte 0 (főleg egy ilyen kicsinek). De ha Ti mondjátok...
-
kem
addikt
válasz
elfelejtette #3487 üzenetére
Nem, mert kb. 3napos a kártya, nem akartam hozzányúlni amíg le nem jár a cseregarancia... Meg nem is ismerem még annyira, hogy alacsonyabb hőt várjak el tőle.
-
kem
addikt
válasz
elfelejtette #3485 üzenetére
nekem alig forog a venti. Asszem 30%ra pörög maxon terhelve. manuálisan feltudom tolni 100%-ig, de akkor üvölt. magátol alig pörgeti fel a ganéja
-
pee13
senior tag
Kösz, már megtaláltam gugliban a beta everestet. Kicsit lol ahogy kiírja hogy ati diode, de ez van, ezt kell szeretni..
-
RaiDani
tag
Próbáld ki a Rivatunert, még a tálcán is kitudod jelezni a hőfokot
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
pee13
senior tag
Nem tud valaki egy programot ami úgy kiírná a hőfokokat, mint az everest, és felismeri a sapphire 4670-et? Nekedm eddig csak a gpu caps írta ki, emg a driver, de azok nem rakják ki a tálcára és nem lehet loggolni..
-
CHIPman
nagyúr
@Locotus:Fülesen játszom.
-
válasz
CHIPman #3465 üzenetére
Idleben nem hallani. Játékban már eléggé. Ha fülhallgatóval játszol, akkor úgysem érdekes, de ha nem, akkor idegesítő lehet, ahogy fel le pörög. Pl nekem GTA4 alatt amíg játszok addig pörög mint az állat, ha pedig néha loading screen van, ott lelassul, majd amikor betöltött, akkor újra fel... Loadon hangos, na.
-
Potter77
csendes tag
Szevasztok Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Lenne egy olyan kérdésem , hogy tud-e valaki valamit arról a konvertáló programról amit az ATI igért a legutolsó driverhez?
Próbálta már valaki vagy honnan lehet beszerezni ? -
Symbio
senior tag
válasz
elfelejtette #3466 üzenetére
Elárulná nekem végre valaki, hogy a zafir venti mihez képest 3%-on megy?
Vagy azt, hogy ez mekkora fordulatszámot jelent? Nem tudok mit kezdeni az infóval.
-
szacsee
nagyúr
válasz
CHIPman #3456 üzenetére
Nem mondod komolyan, hogy azt az egy számot figyelted?
Ha igen, gratulálok![ Módosította: Foglalt név ]
-
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok.
Most így összegyűjtésképpen megkérdezném, hogy kinek mi a véleménye a Sapphire 4670 hűtéséről. Mert az 1Gigás Sapphire és az 512-es ASUS között pár forint különbség van árban, és ha már veszek, akkor a jobbat evnném, maximum később ha nagyon zavar, lecserélem a hűtést. Tehát kinek mi a véleménye? -
kem
addikt
Sziasztok!
Legyetek szívesek ajánljatok nekem egy jó hűtőt a Sapphire-omra!
Olyan hűtés kellene nekem, ami a gépből kifele fúj. Nem szeretnék oldalról beengedni levegőt(de megoldható ha kell), mert akkor romlana az egész szellőzés a házamban, ami most tök jól ki van találva. Tehát olyasmi kellene mint a HIS Excaliburokon volt
Jó lenne ha minél halkabb lenne.
Ha olcsó és rámegy a 8600GT-re, akkor arra is veszek egyet, mert szegényre vissza kellett tennem a gyári coolert(Zalmannal nem fér ez az alatta lévő PCI kártyától, mióta lekerült a 2.PCI-Express portba)Nahh bocs,h ennyit írtam, akit nem érdekel, úgyis csak az első mondatomat olvassa el, az is segítség ha csak valaki arra válaszol.
További kellemes ünnepeket nektek!
-
zodo
nagyúr
Én pedig ezt a kártyát nézzném meg , nagyon rejtegetik.
Látta már valaki ,magát a kártyát? -
Chaser
legenda
A Biostar jónak tűnő darabot csinált...dvi/dsub/hdmi, 1 slot, 2 user szerint halk hűtés, 80$ alatti ár..alakul ez
-
kelzsoca
félisten
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Hogy a topic témához is szóljak:
A Gainward semmiféle kiegészítőt (kábel, adapter stb.) nem ad a 4670-es kártyához! (cd, kiskönyv és ennyi a tertozék lista)
-
lsc
nagyúr
válasz
CHIPman #3443 üzenetére
Ezzel csak arra akartam célozni, ha találsz 800 4-4-4-12-es 2x2 Gb-ot akkor az 1066-os felára nem éri meg, ha a ramokat 800-on tudod hajtani a fent említett időzítéssel /természetesen ha tuning miatt nem tudsz a szorzóval variálni akkor kellhet az 1066-os, viszont szerintem meg lehet találni azt ahol elég a 800 körüli /. Én most váltottam 2x1066-ról 2x2 800-ra, xp 32 bit alatt csak 3,5 gigát lát, viszont játékokban észrevehetően gyorsabban tölt és sokkal kevesebb az apró megakadás amikor tölti a pályát . Más alkalmazás is "olajozottabbnak" tűnik .
-
CHIPman
nagyúr
Azért cserélném le, mert kevés a 2GB a 4670+Vistához, és így is 840-en mennek. Aztán ha már veszek, a gyorsabbat gondoltam...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3432 üzenetére
Nekem még nincs meg
Boldog karácsonyt mindenkienk!
Most van a gépemben 2x1GB DDR2-800, és a deszkám(Abit IP35-E) maximum 800MHzes memót támogat... Szeretnék venni 2x2GB DDR2-1066-ot, de ha nem hajtja ki a deszka, akkor nem veszem meg. Tudom én attól még hajtani 1066 körül, hogy nem támogatja a deszka? Vagy más osztói lesznek mint a 800asnak?(ennél 1:2 1:50 1:25 1:20 1:1 -
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
AMD Power
titán
Nagyon szemezgetek ezzel a karival. Megvagytok elégedve vele?
-
Gabis
őstag
válasz
barnam_ #3426 üzenetére
végülis van benne valami
de az biztos, hogy ezt a karit nem fogom lecserélni egy ideig ha pedig mégis akkor már megy az egész konfig (azért egyszer összeszámolnám ki mennyit költ 1 évben gépre, többe kerül mint egy csaj
és néha jobb is
)
KELLEMES KARÁCSONYT MINDENKINEK !
-
TriliaN1
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a 4670 -hez milyen átalakító kábelt kell vennem, hogy rátudjam csatlakoztatni a CRT monitoromat ?!
Üdv!
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #3420 üzenetére
Nagyobb felbontásban már ennyi különbség sincs közöttük!
Bár ez VGA topic, de érdemesebb lenne összehasonlítani a két procit a lehető legalacsonyabb felbontásban és hasonlóan lebutított graf beállításokkal. Ha van különbség a két proci között, akkor ez kibukik rögtön. Azonos órajelen a négyszeres cache biztos eredményez valamilyen javulást. -
wwhy
veterán
válasz
CHIPman #3418 üzenetére
[OFF]eh, dehogy
most van E6750+2600XT, helyettük lesz az E8400+4670; kár, h nem lesz időm kihasználni; jövőre elég sok meló lesz, várható játékidő a 0-hoz konvergál
Még nov. közepén rendeltem, 21.582 Ft + áfa volt; HRP-től közbeszerzésben;RaiDani: majd húsvétra talán ...[/OFF]
ha majd összeraktam a gépet, tesztelgetem, és betetetem a nagy táblázatba; -
Összehasonlítottam az E2160-t és az E6700-t 3Ghz-n, 3 játékban: TDU, FC2, GTA4.
A vga alapon ment. Szinte semmi különbség az átlag fps-ekben, náhány helyen a max fps több, és FC2-ben 1024x768 felbontásban az E6700 gyorsabb 4 fps-el átlagban.
GTA4:
Átlagban 3 fps-el volt gyorsabb az E6700, ha a vga alapon ment. De nem emiatt jobb ez a proci ebben a játékban. Tovább növelve a proci órajelét, és a videokártyáét, további fps-eket lehet kicsavarni a vga-ból. Most high detail-en van átlag 30 fps-em (fraps-el), korábban az E2160-al csak medium-ban tudott ennyit. -
CHIPman
nagyúr
Ezt ugye nem kérdezted komolyan?
szerk.: mennyiért és hol vetted? -
wwhy
veterán
megérkezett az Asus EAH 4670 512 DDR3 Hynix ramokkal; elég lesz alá egy E8400?
-
kem
addikt
Szia! Írhattad volna, hogy melyik S.T.A.L.K.E.R-ről van szó.
Nálam Stalker 1 nem ment full grafikán a 8600GT-vel amikor még csak 1Gb ramom volt, amikor meglett a 2Gb ram, akkor elmúltak az akadozások, és full grafikán ment.
Tegnap lecseréltem a VGA-t 4670-re, azóta a Stalker 2 is megy Fullon. Előtte a 8600GT kevés volt neki. vanmég kérdésed? most rohannomkell... -
Spirit
őstag
válasz
CHIPman #3408 üzenetére
10 éve szép lassan fejlesztgetem a gépem, szal nem fogok emiatt gyengébb videókarit alá tenni. januárban táp, márciusban alaplap+cpu+ram csere, ddr1-re már nem fogok költeni, egyébként igazad van, kellene már ram nagyon.
Csak kíváncsi voltam. Egyébként sem értem ezt a "gyenge gépbe ne rakjunk erős videókarit, mert cpu limitált lesz" baromságot. 4 gépem van itthon, próbából jópár tesztet csináltam már, meglepő dolgokat tud kreálni. Kedvencem a legrégebbi Sempron(2100+) procis gép 1gb 266-os rammal, alá rakva egy 7600gt húzva..pár fps-nyi különbséggel ugyanazt hozta az új játékokban,mint az én X2-esem(akkor még 7600-osom volt benne). Persze alacsonyabb felbontásnál előjön...Nézd csak meg a legújabb párosítós tesztet. Assasin's Creed 1680-ban 3870-es vga-val. X2 3ghz:34fps, Core2 4ghz:35fps -
CHIPman
nagyúr
Hát... Biztos, hogy 1GB RAM mellé akarsz te olyan karit?
Sztem mindenképp érdemes lenne +1GB RAM beszerzése ha XP-vel használod. Ha Vistával, akkor még +2.
más: Ha azt mondjátok, hogy a Sapphire-nak nem veszélyes a hűtése, akkor lehet hogy beszerzek abból 1gigást. Végülis jobban megéri, mint az ASUS 512-es... Ha meg nem jó a hűtése, akkor megbuherálom a VF600-at... -
bandiie
aktív tag
Na megoldottam a képvibrálást!
Visszavettem alapórajelre, igy tökéletes egyszerre mindkét megjelenítőn a kép, viszont túlhajtva újra elkezd sz@rakodni. -
Spirit
őstag
Nálam elég sok játék van, ami magasabb minőségben brutálisan akad. Pl Stalkernél ha a textúra méretet minimum fölé egyel állítom, stabil 20-30fps mondjuk, ha azt feljebb veszem, akkor meg 10mp töltögetés, 2-3 képkocka és megint tölt. 8600GT-m(256MB) van, holnap érkezik a gépembe a 4670-es(512Mb). Az lenne a kérdésem,hogy ez a kevés ram miatt van(1GB), vagy a kevés videoram miatt? Várhatok e téren változást?
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #3403 üzenetére
Hát egyszerűbb lenne, de ezt az illetékeseknél kellene jelezni.
Mod időből kicsúsztam az előzőnél: 4650 DDR3 teszt
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #3398 üzenetére
Van infó a honlapon, csak nem közvetlenül van kiírva, hanem a nagy táblázatban van összegyűjtve a többivel, itt.
Amúgy találtam egy érdekes karit:
Sapphire HD 4650 512MB GDDR3, másik link
GPU: 650MHz
Mem: 1800MHz
Vajon mit lehet tudni erről? Van techPowerUp-on teszt róla, de nem elég meggyőző a teszt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest