Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
dan390
aktív tag
a Palit HD4670 512MB Super DDR3 PCX
en van vga csatlakozo hogy ra tudjam kötni sima crt-re?
mert a kepeken ugy latszott hogy van -
HERR Z
veterán
Sappi 4650 ddr3-ról mik a tapasztalatok?ha hozza legalább a 4670 órajeleit az nekem már kb elég lenne...inkább az érdekelne hogy hdmi-s mint sappi.com-on vagy svideós ahogy tehreport cikkbe is volt??
vagy ha....létezik mind2, akkor amik most vannak újak boltokba azok mienek?
thx -
Methos07
tag
válasz
Ice_Man22 #3893 üzenetére
Sajnos nemtudom jó e, én ha már ilyenekkel próbálkozom, azt 2006ossal szoktam
Sajnos abban viszont nagyon lehúzza a memória sávszélesség, ellenben a játékokban szerintem még jobb mint a nálam járt 3850
És mivel azt eladtam, és abba számoltam be ezt +4k szerintem nem volt rossz üzlet
-
fer
őstag
válasz
RexpecT #3886 üzenetére
Nem tudom, a vga hűtők terén nem vagyok annyira jártas, de egy tippet adhatok, csak keresőt kell használni [AC S1r2]! Én is véletlenül vettem gainward-ot, csak azért nem foglalkoztam a hűtéssel, mert van itthon egy zalman, és ha nem felelt volna meg a gyári, akkor azt tettem volna rá, de mivel nagyon csendes, jól szabályozza (én még bios módosítással lejjebb is vittem az alap fordulatszámot) ezért nem bántottam! Szeretem ha csendben van a gép, pláne éjjel!
-
RexpecT
addikt
Nah megvolt a csere a 4670-re.
Olyan a hangja mint a porszívónak,az 5V os megoldáson kívül vagy hogy veszek rá valami bordás hűtőt nincs megoldás?Speedfan vagy ilyenek?
-
dan390
aktív tag
hello egy msi 4670 et kihajtana egy E4500 2,2Ghz 2MB os core2?
-
matyiGo
aktív tag
sajna én belenyúltam ipon-nál egy CGAX-4672DDM típusú club3d 4670-be, nem olvastam ezt a hsz.-ed. viszont ami különös hogy más hűtő van rajta mint amit a club3d mutat az oldalán, kb úgy néz ki mint a 4672DDM hűtője, annyi különbséggel hogy nem fekete és mintha sűrűbben lennének a nyelvecskék vagy bordák vagy micsodák, (csöndes), a ramokon viszont nincs semmi.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #3870 üzenetére
Minden Performance -on, ahogy a program elindította magát.
Most X16-os módban 4200 pont. Van egy sejtésem, a hajó, amivel kémcsaj elment, szép Sapphire gyártmány, nekem meg a kártyám is Sapphire. Talán van némi összefonódás...
Amúgy meg is érdemlem
, eddig akármilyen kari volt a gépben, az összes 3trémárk alul pontozott...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vantage 1.01 esetében mennyire korrektek ezek az értékek? Vista 32, csak proc tuning, 1280*720, vista élményindex: 5.9 a vidkarira
PCIe2 X8 - ha életre keltem, lesz még X16-os eredmény is, meg Win7-en is megnézem majd.
GPU:4137
CPU:4045 -
Ice_Man22
senior tag
Nemtudom be allitani.probalom enabled re rakni a masodik kijelzot de nem megy.Villog a kep es semmi, tvn ugyszinten vissza ugrik az eredeti beallitasra.Probaltam Force Detectiont, de semmi.
A Displa propertiesbe azt irja, hogy Attached Display is currently disbled, es van 2 ikon egy monitor es egy tv.Sehogyse tudok ra klikkelni vagy mozditani.... -
glutamin
őstag
válasz
Ice_Man22 #3864 üzenetére
Nem hiszem, hogy a kábellel lenne a gond. Én is egy nv7600gs-ről váltottam ati4670-re. A kábel meg maradt a régi svideo-scart. A CCC-ben állítsd be a második kijelzőnek a TV-t és utána már ki tudod küldeni a rá a jelet mondjuk kiterjesztett asztal formában. (én így használom)
-
Benyadapro
tag
válasz
gabikiraly2 #3858 üzenetére
az egész jó!
-
Ice_Man22
senior tag
Hello!Segitsen valaki pls!A 4670 esemen nem muxik a tv kimenet.Ra dugom de semmi sotetseg...a driver nem latja a tvt.A regi karim al mukodott a tv kimenet gond nelkul!Lehet az a problema, hogy a kabel Nvidia karira lett gyartva?Kerestem keresovel de nem talaltam semmi ilyesmit
-
Laslow
senior tag
Azt meg tudja mondani valaki, hogy a HIS 4670 gyári Arctic Cooling ventije legfeljebb mekkora feszültséget visel el károsodás nélkül? Úgy is kérdezhetem, hogy max 12V-ot még simán kibír, ugye? (Az áramerősséget nem változtatnám, vagyis gondolom egy feszültségszabályzó csak a feszültséget módosítja, az áramot nem.)
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok!
Sapphire HD 4670 + Zalman VNF100 eredmények:
Alapjáratom 38-40 fok ( csak netezés)
Játék közben 55 fok (COD5)
15 perc szőrös fánk után 68 fok
A házba két venti fúj be levegőt egy az elején egy pedig az alján. -
Ice_Man22
senior tag
Hat mar azt hittem, hogy valami baj van a karival...De aztan fel loktemegy uj windowst es ugyanaz a baj.Akkor gondoltam, hogy valami soft hiba, es akkor kerdeztem meg itt hatha tud valaki segiteni!Ha gondoljatok felrakom az eredmenyeket!
-
Ice_Man22
senior tag
Millio koszonet!!!Mar azt hittem, hogy a karim ment tonkre!!!
-
Ice_Man22
senior tag
Hello!!!valaki segitsen nekem!Miert fagy le a 3Dmark om mikor indul??
-
janati
őstag
Néhány eredmény, konfig az adataimnál!
3DMark:
03: 24.029
05: 14.463
06: 7.451GTA4:
1280x1024 high beállítás, distance asszem 27. Ezt ajánlotta auto-ban, röccenés nélkül fut.Ma este jön a többi game...
-
Dare2Live
félisten
Accelero S1 Rev. 2 vel használja vki a 4650/4670ét?
Az érdekelne, hogy passzívban elviszi e? kb elvileg igen vmi gyakorlati tapasztalat kéne....
-
UdVi86
aktív tag
válasz
barnam_ #3845 üzenetére
Igen, tuningban nem gondolkozok, ugyanis a procin és vga-n is passzív hűtés lesz. A csendesség számít leginkább, na meg a fogyasztás sem utolsó szempont. Szóval GA-EP43-UD3L vagy GA-EP43-DS3L. L-es mert nekem nem kell az eSATA meg FireWire port. Ez az új Ultra Durable 3 meg jónak hangzik, de még nem nagyon van a magyar piacon ilyennel felvértezett lap. Az Asusokat meg nem tudom milyenek a Gigabytehoz viszonyítva. Az iPon teszten a Gigabyte P43-as lapja győzött MSI-vel és AsRockal szemben, rossz nem lehet: [link]
-
UdVi86
aktív tag
Azt még nem döntöttem el, p45-ös lapkakészletűt akartam, de most inkább egy p43-asban gondolkozok, ugyanis nem tervezek se most, se a jövőben 2 kártyás rendszert ( játszani nem sokat fogok, inkább mozizás, videókonvertálás, PS, bár erre lehet elég lenne a hd3650, de a videókarira inkább áldozok még pár ezret, h jobb legyen, ki tudja még lehet kijön valami jó játék
) és így az alaplap olcsóbb lenne. Ahogy olvastam az Intel honlapján a p45 és a p43 a pcie-ben különbözik (2 vs 1), meg talán a tuningolhatóságban. Tehát ha p43-at veszek akkor egy hely lesz. Ezeket néztem eddig: Asus P5QL-E vagy Gigabyte.GA-P43-UD3L, bár ez utóbbit nem nagyon lehet kapni itthon.
-
UdVi86
aktív tag
Hello!
Köszi a tesztet, ez akkor jó hír. Én 800rpm-es S-flexet tervezek, aminek a légszállítása 33.5CFM, tehát akkor azzal még jobb eredményt érhetek el. A kérdés már csak az, h a zalman elfér-e egy ninja 2 mellett
off
A házat is néztem azóta és valószínűleg egy CM Centurion 534-es lesz, ebben szerintem megfelelő légáramlat hozható létre.
-
Speed®
titán
Sapphire 4670 + Zalman VNF102 /VNF100 -1 hőcső, 2 van benne.. ;) kép
A házban 1-1 12es venti 700rpmen, egy a vinyók előtt, 1 a táp alatt-VGA felett.
36°Cról indulva 5 perc fánk után 75°Con maximalizálódott a kari hőmérséklete.
Után 5 perc terheletlen állapot, a lehűlés nyomonkövetéséért.Egy direkt ventit alkalmazva valószínűleg 10-15°Ct is lehetne nyerni, de nem volt kedvem barkácsolni, illetve az már nem passzív..lényeg: ez a 2600XTn helytálló 2 hőcsöves Zalmi is elbír a karival közepesen szellős házban, a 3 csöves VNF100 minden bizonnyal hatékonyabb, amint be tudok szerezni egyet, tesztelem is, hogy mennyivel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
Laslow
senior tag
válasz
Ice_Man22 #3826 üzenetére
A hangon kívül is zavar egy dolog: DSUB csatlakozós a monitorom, a kártyán meg DVI csatlakozók vannak, szóval kell egy átalakító is (adtak hozzá, nem ez a baj). A baj az, hogy az átalakítót amikor belecsavarozom a kártyába, akkor alig lehet hozzáférni a csavarokhoz rajta, alig lehet őket megfogni, nagyon kényelmetlen. Szerencsére nem sűrűn veszem ki a kártyát a gépből! Amúgy valószínűleg a többi kártya átalakítója is ugyanilyen, kivéve, amelyiken alapból van DSUB csatlakozó.
Ezt és a hangját leszámítva tökéletes, tényleg nagyon elégedett vagyok vele. Annyira jó érzés, hogy minden játékban felvehetem maxra a grafikát, és teljesen jól futnak!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #3827 üzenetére
Az eredményeid egyébként nagyon jók. Majd holnap már én is visszarakom az E5200-at, és megnézem 3.3Ghz-en mit ad. Mert így túlerő van.
Majd havernál a nagy tuning után lemérjük mit ad a 4850-el. Gondolom .Az aláírásod bejön. Szereted a macskákat? Mert ezt a szöveget én személy szerint a Whiskas-os reklámból ismerem. A dalnak a szövegéből egy részlet. Észrevette már valaki? Vagy csak a hóesést üdvözölted így?
-
janati
őstag
No, bent van a kártya...
1. az Asus semmit nem ad a karihoz a baszott nagy doboz meg a 2db cd-n kívül...
2. a HD Audio drivert hogyan kell felrakni? a Cata-ban miért nincs benne?
3. mennyi a gyári órajel? gpu/mem -
Laslow
senior tag
válasz
Ice_Man22 #3823 üzenetére
IcqQ hűtés van rajta, és igazából alig hallani, de hol erősödő, hol elhalkuló a hangja! Lehet, hogy a többi HIS kártya teljesen monoton, változásmentes hangot ad ki, de az enyém nem. Annyi biztos, hogy egyik este nem bírtam elaludni bekapcsolt torrentező gép mellett amíg le nem húztam a VGA ventijét (reggelre 60 fokos lett a GPU levett oldallap mellett). Ahogy leállt a venti, gond nélkül el tudtam aludni, pedig van a tápban egy 12cm-es FSP, és a procin egy 9,2cm-es Artic Cooling Freezer 7 is, de azok egyáltalán nem zavarnak.
100% GPU terhelésnél csak picit lesz hangosabb a kártya hűtése, és még így sem éri el a 8x sebességgel író DVD hangját (nem nagyon tudok mihez viszonyítani).
Az előlapi panellel leszabályozva egyelőre több órai netezés után is csak 37-38 fokos a GPU, hangja pedig egyáltalán nincs.
-
tzsolesz
nagyúr
Nah itt van, a játék valami piszkosul stabilan, és folyamatosan megy. Eddig is, de most ez valami túlzás.
GTA4 teszt, fraps-al mérve játék közben. Ökörködés, autólopás, verekedés, minden. Három autót trapára vágtam közben.1280x1024, high, high, 32, 32, 32 10
proci Q6700@3.2 ghz
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
8520, 284484, 31, 53, 35.949 -
goro1000
aktív tag
Aszt szeretném kérdezni az énkonfigomtól ez jó eredmény vagy nem a GTA4ben mért bechmark?? Minden alapon volt.
Statistics
Average FPS: 25.36
Duration: 37.41 sec
CPU Usage: 93%
System memory usage: 59%
Video memory usage: 100%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 20
Detail Distance: 20 -
Laslow
senior tag
válasz
RaiDani #3817 üzenetére
Köszönöm, bevált a Rivatuner.
Amúgy engem zavart a HIS 4670 hangja, szóval vettem egy Xilence előlapi fordulatszabályozót, és netezéskor lentebb tekerem a VGA ventillátorára eső feszültséget, játékkor meg fentebb. Van olyan állás, amikor még forog a venti, de már nincs semmi hangja. Most azt nézegetem, hogy több órás netezés során meddig megy fel a hőmérséklet a lassabb ventivel, aztán majd később ugyanezt 100% VGA terhelés mellett is megnézem.
-
RaiDani
tag
Rivatuner kell akkor neked, tálcán is kilehet jelezni a hőmérségletet, és játék közben is lehet monitorozni a hőmérségletet, órajelet, fps-t. Fejből nem tudom, látogasd meg ezt a honlapot, én is innen állítgattam be
Amúgy egy HIS 4670-el nem hiszem hogy problémád lesz a hűtéssel!Jah és köszönöm én is annak aki ide belinkelte ezt az oldalt, sokat segített
-
Laslow
senior tag
Szeretném folyamatosan látni a tálcán az óra mellett a GPU hőmérsékletét. Tudtok ajánlani programot, ami ezt képes megjeleníteni? Illetve olyat, ami akár játék közben is a képernyőre varázsolja valamilyen billentyűkombináció hatására?
A 4670-es kártyáknál hány fokos GPU hőmérséklet az, ami még teljesen jó?
-
goro1000
aktív tag
Adnának a hd 4670esé egy 8800gt megéri elcserélni szerintetek??
-
GomezGTS
tag
válasz
CPT.Pirk #3803 üzenetére
Nos a helyzet sajnos az, hogy a jelenlegi gépem gatyásodik és muszáj leszek teljes konfigot cserélni, amihez túl sok pénzem nem is igen lesz már. Tehát a vidikártyában ez a max összeg amit ki tudok fizetni (garancia,stb-vel kellene, nehogy a földre üljek). Mindenből olcsóbbakat kell vennem.
Ezen is spórolni, azon is, hogy beleférjek a pénzembe...ami nem fog már gyarapodni az elkövetkező pár hónapban sem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
GomezGTS #3800 üzenetére
Mindkettő gáz, tegyél picit hozzá, 19-20K körül van már GDDR3-as HD4670, az meg is éri. Azért a 2 kariért 10k-t sem adnék. (na jó, talán a radeonért...)
Vagy az AGP miatt kellene valami? Arra meg azt mondom, hogy inkább ne költs már pénzt agp-s rendszerre, csak pénz bukása van vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tenisz topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- World of Tanks - MMO
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest