- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janati
őstag
Kollégák!
Keddre elvileg a kezemben van az:
Asus 4670-es 512DDR3...
-
zodo
nagyúr
Bár nincs ilyen kártyám ,de olvasgatom az topikot. Nemrég találtam egy pár érdekes csomagolású kártyát ,hátha érdekel valakit.Ha jól vettem ki a paraméterek megegyeznek csak a doboz és a venti matricái különböznek.
HD 4670 XENON Oz HDMI DDR3 512MB
HD 4670 HELIOS HDMI DDR3 512MB
Unitech HDMI DDR3 512MBKártyákat itt találtam.
Unitech ,ezt most találtam
-
kuzzikan
csendes tag
Üdv,
Van egy Sapphire 4670em, ami zúg mint a rohadás, enélkül kb hangtalan lenne a gépem. keresnék rá valami alternatív hűtést, mert teljesítményben több mint elég nekem a kártya egyenlőre. Van valakinek tapasztalata, hogy annak ellenére, hogy nem támogatott -elvileg- az accelero s1 rev2 felmegy-e rá? vagy esetleg valami más hasonlóárban lévő passzív/halk hűtés? választ előre is köszi
-
Shaba
tag
GPU Caps viewer fur rendering OpenGL tesztnél kb. 5 mp alatt 75C fokra figyelt fel a GPU...
-
Speed®
titán
2.0 nem csak ebben tér el, dupla sávszélesség is. Tehát egy 2.0 x8 slot annyit tud mint a "régi" x16, ami mellesleg semmilyen esetben sem korlátozó tényező még, nemhogy 4670nél, még 4870nél sem (megkockáztatom x2nél sem, mégiscsak 4GB/s az átvitel x16 módban..).
Ami a 3870et illeti, igenis veri néhány helyzetben a 4670, köszönhetően a több textúrázónak, fele ROP/memóbusz ide vagy oda..keress teszteket.
Shaba
Nem feltétlenül olcsóbb/jobb. Full passzívan csak jól szellőző környezetben megy el rendesen, enélkül ugyanúgy kell rá venti, annak az árával kiegészítve már nem olyan rózsás a kép. Mellétéve még a 3+ slotnyi szükséges helyet, pláne nem. Nyílván, teljesítményben odaver a Chillának, node ha utóbbi is bőven lehűti a 4670et leszabályozva is tuninggal 60°C alá, akkor miről beszélünk..
És mindezt nem azért mondom ám, mert van egy eladó Chillám 5ért, neeem -
Shaba
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik vga hűtőt érdemes venni (Sapphire 4670 1 GB): Coolink 2 x 8010 GFX Chila VGA hűtő vagy
Arctic Cooling Accelero S1 VGA hűtő? -
pepe_g
tag
Sziasztok!
Sokáig nem tudtam eldönteni h 2900 pro vagy 4670! 4670-et ajánlották.
Kérdésem az lenne, h tudom használni a PCI-E x16-os bővítőmbe?(4670=PCI-E 2.0)
Ha igen, nem lesz lassabb?
-
janati
őstag
köszi a válaszokat skacok!
-
RaiDani
tag
Elég szépen fog futni
Crysis Benchmark:
1280x1024 high no AA:750/873 átlag: 26,9 FPS
820/1020 átlag: 30,5 FPS1024X768 med no AA:
750/873 átlag: 51,7 FPS
820/1020 átlag: 51,9 FPS1024-en már proci limit volt egy 3,1 Ghz-s X2-őn
Warhead-el kicsit más a helyzet, legelső pálya első 60 másodpercében 1280 high-ban 3-3 FPS-sel van kevesebb a Crysishoz képest, míg 1024 med-en meg 8-8 FPS-sel van több
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
Miként lehet az, hogy neked kisebb tuninggal több pontod lett?
A procijaink között 0.5GHz és 500 pont a különbség a javamra, a karim 830/2400on ment a te karid 825/2380on és mégis neked magasabbak az SM számaid
Milyen beállításokat használtál driverben, és melyik drivert? Vista.. -
-
gabx76
senior tag
Üdv kártyatársak!
Találtam egy hűtőt, ami elég jó árban van, ráadásul elvileg kifelé fújja a levegőt a gépből, ami nekem pozitívum. Azt írják 2600-asra jó. Akkor erre is passzolnia kellene. Vagy tévednék?
Ismeri valaki? -
-
Chaser
legenda
válasz
CPT.Pirk #3644 üzenetére
Csak 4670-nél vagy más vga-nál is? 4670-nél nekem se jött össze, bár ott natív HDMI-ről ment volna..de nem ment, aszonták' itt ígyis mennie kell, DVI-HDMI átalakítót meg nem adott a GB. Az MSI 3850 gond nélkül kezelte a tv-t és a HDMI hangot, a 2600xt-t nem tudtam kipróbálni, mert ahhoz se adtak DVI-HDMI átalakítót...
-
korcsi
veterán
Ezt már sokszor írtad itt, de szvsz ez csak beállítás kérdése...
Sztem: két fejes a cucc, 2 kimenet digitálisan, és mindegyiken lóg egy DAC. Akkor ezeket lehet külön állítani, nem
A VGA-DVI-HDMI csatlakozós elcseszett konfigurációba lehet ilyen, hogyha a VGA van külön, a digitálisok meg egy kimeneten "lógnak".
-
Geza26
senior tag
válasz
sztothj #3642 üzenetére
Arra figyelj, hogy ha DVI-vel csatlakoztatod a monitort akkor a DVI és hdmi csatlakozót nem tudod használni külön felbontással (ha olyat veszel amin VGA-DVI-hdmi csatlakozó van)! Ha így akarod használni akkor jobb a két DVI változat, mert akkor egyiken a monitor másikon átalakítóval a TV!
-
sztothj
tag
Pici segítséget kérnék. Kártyavásárlás előtt állok és fontos lenne, hogy HDMI-n tudjam csatlakoztatni a TV-hez a gépet. Csak azokból a kártyákból tudok hangot kicsiholni amelyeken van HDMI csati, vagy a DVI csatlakozó is továbbítja a hangot (természetesen HDMI átalakítóval)?
-
tzsolesz
nagyúr
Felcsigáztál. Lehet bekapcsolok egy két dolgot.
Nem tudom mi lehet a gond.Lehet az hogy kiléptél a windows-ból is??
A cpu pontod az azért szépen emelkedett ám.
Csak ez miatt.
A VGA pontod kevesebb lett, ez érdekes. szerintem akkor is jó úton haladsz. Lehet hogy hülyeség, de próbáld meg azt, hogy 856/998 ki tudja? A cpu pont töb lett, tehát lesz itt jobb eredmény is.
Én úgy gondolom.
-
RaiDani
tag
Na egy kicsit megráncigáltam az "áemdéket" Windows 7-en
: link
Az X2 menne még feljebb de nem bír több fsb-t a lap
Ejj ha lenne egy ütősebb prockóm és lapom.. -
RaiDani
tag
Hát nem tudom, nekem akkor nézett ki hasonlóan mikor még Ti4200-on próbáltam GTA-SA-zni és 16 biten játszottam
Szerintem a memória és a gpu hibát ki lehet zárni mivel csak ebben a játékban jelentkezik a hiba, próbálj ki másik drivert hátha segít, de lehet hogy egyszerűen finnyás erre a kareszra
Azért még teszteld le a vga-t GPU Caps Viewerrel is, és azon belül a Fur Rendering, hogy hibázik-e a kártya.
Többiek hátha tudnak többet segíteni, én csak ennyit tudtam -
Kwarr
csendes tag
Üdv!
Nem régiben vettem egy 4670-t és eddig semmi hiba nem volt vele. De felraktam a nosztalgia kedvéért a GTA:SA-t és különös képi hibák jelentkeztek: kép1
vagy például a víz zöld: kép2
Bárhogy próbálgattam a játékban a beállításokat sehogy se akart megoldódni a probléma.
Ha valaki tud valamilyen okosságot az legyen szíves segítsen. -
Speed®
titán
3xHD4670CFX + i7 920@4.5GHz eredmények..
Nem semmi, a 3 kis méregzsák utolér egy 4870X2t, fele áron\fogyasztással
Érdekes látni, hogy milyen jól skálázódik, 2 kártyával közel 100% hatékonyság.
Persze tudom, hogy csak trémárk, de figyelemreméltóan fejlődnek a driverek
Ha lesz valami P45 lap a kezem ügyében, szerintem kipróbálok egy 4670CFet.. -
Speed®
titán
válasz
CHIPman #3620 üzenetére
Épp fűzöm priviben, hogy vigye el a Chillámat, mert én VNF100at akarok rá
Tényleg jobb a Chilla mint az S1, 1 slotot foglal és tök néma leszabályozva
Nekem csak azért nem jó, mert az mATX lapon amivel használni szeretném, eltakarja azt a slotot, amibe a WLAN karimat tenném, a hangkari mellé -
gabx76
senior tag
Sziasztok! + B.Ú.É.K.
Az ünnepek alatt csatlakoztam a klubhoz, duplán is. Az adatlapomon lévő két gépbe vettem egy Sapphire 4650, illetve a Gigabyte 4670-est. A 4650-et már lehalkítottam egy Zalman VNF 100-zal, de a "porszívóra" kellene valami megoldás.
Gondoltam már arra is, hogy egyszerűen átrakom a Sapphire hűtőjét, de attól félek, ugyanúgy pörgetné annak a ventilátorát is.Ti milyen hűtést javasolnátok? VF900, vagy esetleg AC S1?
Hely van bőven, viszont sokat játszom, tehát valami erősebb kellene.
Előre is köszi! -
Symbio
senior tag
válasz
tutinet #3612 üzenetére
Hangcsúszás lehet. Ezek a mai pöpec lcd-k dolgoznak egy kicsit a képpel, mielőtt megjelenítik, így ha a hangot direktben az erősítőre viszed, a kép meg megy az lcd-re, akkor a hang siet egy kicsit (vagy az erősítőn kell időzítést állítani, ha ez lehetséges). Az egykábeles megoldás erre jó (HDMI)
-
tutinet
csendes tag
Mindegy az alaplapon van SPDIF kimenet ami ugye digitális tehát elvileg ugyanaz a jel megy rajta, mind a HDMI-n.
Bár tény: Amióta DVD-met tisztán csak HDMI-vel kötöttem össze a Yamaha RXV-661-emmel azóta kidobtam a fiókba maradék kábeleket mert igen sokat javult a hang a HDMI-n, igaz ez az észrevétel DTS-re meg 5.1-re vonatkozik.
Ha PC-vel néztek filmet szerintetek lesz különbség HDMi és az SPDIF között ?
Elméletileg nem kéne de hátha.......
-
Boldog Újévet minden HD4650/70 tulajnak és a leendőknek is!
-
tutinet
csendes tag
Huh, Sapphire Radeon 4670-em van .
Vettem direkt 5 m-es HDMI-DVI kábelt Profigold-ot 14 ezerért.Rákötöm nem megy át a hang. ATI HDMI driver föltettem de semmi.
Összekötöm a kártyéához adott átalakítóval azzal meg van hang. Az átalakítón meg a kábelen is ugyanazok a lábak vannak pedig egy szál eltérés sincs.
Mi a fene lehet akkor , hogy azon mégis átmegy a hang ?????
Valami plusz összekötés amit a szabvány nem ismer vagy mi ?
-
Speed®
titán
válasz
tzsolesz #3598 üzenetére
Hát ez itten beza cunami lett
E5200@12x333=4GHz
800/C5 (1066 meglesz)
HD4670/512@830/2350Éés tádádádáá: 9281
Itt a többi is, hogy legyen mivel szórakozni: 01 48322, 03 31273, 05 19014A prociban van még kakaó, 12.5x333@1.45V Pi1M megvolt már, most a memókkal szórakozok, hogy meglegyen az 1066/C5, de 2x2vel nehézkés. Felcseszi az agyam és beteszem a 2x1GB D9esemet, aztán lesz 1066/CL4
A 4670es kapott egy kis kieg. hűtést RAMügyileg, 2400ig jó vagyok még így, de ki kéne találni valamit a GPUra, mert tiszta gáz ez a 835 halál
Ha minden összejön ahogy szeretném, 50k/35k/20k/10k megcsíphető valszeg -
RaiDani
tag
válasz
CHIPman #3599 üzenetére
Aha, az alap hűtő van rajta. Három perc Fur Rendering alatt GPU Caps-ból 63 a GPU és 60 a RAM, amúgy játékok alatt megáll 54-55 foknál.
Tudom hogy gyengécske, de hát ez van , majd jövőre az új AM3-as Athlonokkal
szerk.: amúgy menne feljebb ez az X2 bőven, de az alaplapom nem bírja több fsb-vel meghajtani... -
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8G
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XT NITRO+ 20GB - Alza garancia 2027.01.07.
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB GDDR6 Videókártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K I Cam I W10 I Gari!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest