Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
ja azt vágom akkor hova ez a nagy 750-1000W-os táp mizéria parasztvakítás az is
újra raktam minden drivert kiváncsiságból,elöször leszedtem mindent,a gép így 210W-ot fogyasztott nyugalmi állapotbanennyit terhelve sem mértem driverekkel felraktam alaplap drivert,majd proci drivert 60 65W-tal csökkent a fogyasztás procidriever felrakása után (visszaveszi alapon 5*200-ra a procit 1,07V-ra a feszt)
vidkari driver ugye 165/250-re ez további 25W -os esést produkált -
kisza25
félisten
na gyerekek vettem ma egy fogyasztásmérőt(2300Ft Lidl)méri a pillanatnyi fogyasztástW-ban ,írja a váltakozó feszültséget(230V 50Hz),az áramerősséget(A)ha megadod mennyi egy kW ára akkor még forintosítja is a fogyasztásod
A lényeg: konfigom az adatlapon, nyugalmi álapotban fogyasztás 70-80W(proci5*200-on), monitorral 125W,max terhelésnél 190-200W(17"LCD-vel)proci ebből megzabál 60-89W-ot,mert ez még az elsők közül van 45W moncsi+3*vinyó 30W(kipróbáltam kikapcsoltam 2vinyót10-10W-tal csokkent a fogyasztás)+TV tunter+alaplap+4memória ez a vidkari tényle semit se fogyaszt színte -
goro1000
aktív tag
Tényleg 26000FT lesz a hd 4850????[link]
A hd4670et vettem 22000FTért. Ez elég szar érzés!!! -
goro1000
aktív tag
szerintetetek megéri lecseélni ahd 4670et egy 8800gtre??
-
glutamin
őstag
Mindenki nyomul itt az új kártyájával csak nekem nincs még
Na de majd jövő héten végre nekilátok boltokat járni.
-
Chaser
legenda
válasz
kagyula #2390 üzenetére
Pont 2k-val többért
/ Majdnem összevesztem a csajjal hogy bruttót akarok fizetni, nekem mindig nettóban adnak mindent
Úgy lett volna 19k, mondom most kell papír kivételesen/ +1év gar és hogy natív HDMI, DSUB van megérte, tudom hogy van átalakító, a 3850-et úgy használtam, de ez így sokkal faszább komolyan mondom
Nem türemkedik ki semmi a gép hátuljából. 2 monitor minek? 1 LCD tv és egy monitor jobb kombináció..sztem
Megnéztem 5V-on, úgy teljesen jó, valami kis surrogás hallatszik nyitott gépházból, nem zavaró, és hűt rendesen. Megmértem multimeter 12,18V-ot mutatott a gyári tüskéken, ráadásul minuszat, nem tudom hogy, jól volt rajta a mérő.
Nemcsak 1 féle low üzemmód van hanem 2.
1: gpu 165mhz, ram 250
2: gpu 300mhz, ram 500
Feszeket rivatunerrel vagy mivel lehet megnézni? Jelenleg passzívan megy , még ez a fos borda is elég neki 2D-ben. -
kagyula
aktív tag
Megkérdezhetem mennyiért vetted? Mert én sima kiskerben vettem a zafírt 20800 Ft-ért, és igaz hogy közvetlenül a kártyán nincs HDMI, de van DVI -> HDMI átalakító (meg DVI->D-SUB is). Tehát tulképpen egy DVI-vel többem van mint neked, milyen jó lesz ez majd akkor, ha nyerek egy második monitort.
-
Chaser
legenda
Itt 1ébként tökéletes képek vannak a GB-ről, holnap megadom a borda méreteit.
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #2386 üzenetére
MSI-nél sose tudni..a 256 megás 3850-ből több verzió van a piacon mint a honlapjukon
Nézegettem tőlük egy passzív heatpipeos 26xt, kiderült nagy nehezen mért találok róla a bordák elheyezését mutató különböző képeket, legalább 2 fajta variációban jön ki a hűtést, oldalukon persze csak 1 van...
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #2384 üzenetére
Rami nagykerben biztos nem, a bolt meg onnan szerzi be a cuccokat nagyrészt..de amúgy se vettem volna, 2k-val drágább, csatlakozók ugyanazok, alapon ott se fasza a venti, akkor minek? Ráadásul az 2 slotot foglal, ez meg tuti nem. Viszont zafír volt, de a kimenetek miatt, meg hogy 2 év gar van rá, ráadásul drágább mint a GB, maradtam GB-nél..lap is az,, szépek 1ütt
Holnap majd csinálok telóval képet, mással nem tudok, de már venti hack is lesz rajta
Elviselhetetlen, több min 1mm-s acélból van a ház anyaga, ez mind benn van az íróasztal erre rendszeresített tárolójában, és így is hangos. Holnap írok a GB-nek, b@sszanak vele valamit mert dühbe jövök -
Chaser
legenda
Megvettem a GB-t, ami kicsit nem tetszik rajta, nincsenek lesorjázva a NYÁK szélei, a ventire nincs jobb szó: borzalmas
1ébként fasza. 8.11-et leszedtem és felraktam, 8.7xg volt előtte, de azt nem szedtem le, a gamek mennek rendesen. Holnap majd megnézem 5V-on..nagyon pici bordája van, gpuz felismeri rendesen, most éppen 29 fokot ír a gpura. 1előre ennyi
-
Kobaljov
senior tag
A gyártók listájához: van már a VisionTek-nek is 4670-es kártyája
-
Hali!
Látom, az1. hsz-ből nagyvonalúan kihagytátok a Club3D HD 4670 512MB GDDR3 karit, de remélem, csak véletlen volt.
(az 1GB-os felejtős, azt meg sem említem inkább
)
Esetleg valakinek van ilyen otthon? megírhatná a véleményét, mert olyan ritka, mint a fehér holló. Szeretnék beszerezni egyet és érdekelne minden vélemény.
Köszi -
bejmuller
aktív tag
Na megerkezett a HIS IceQ a mai delutan, es azota azzal szorakozok.
Geza26 emlitette a csatlakozokat, nemtudom mi lehet ennel jobb... ket DVI van rajta, es van hozza egy DVI->D-SUB es egy DVI->HDMI atalakito. No meg persze ott az S-Video is.Szerintem halk, nagyon
Terheles nelkul plane. Lehet masnak ez nem ennyire halk, de en nem ehhez vagyok szokva. A jooreg 66GT kicsitt hangosabban vitte, mondjuk azt lehetett szabalyozni. De ez sem porog 100%on allandoan, automata szabalyzasa van ahogy eszrevettem, de ez nem biztos, mert ma meg nem hallgattam meg kozelebbrol. Es tavolrol meg nem hallom mert a tapom hangosabb nala
Overdriveval felvittem egy kicsitt, 780ra, az IceQ Turbo szintjere... de sztem siman megy tovabb is, mivel igy terheles alatt(igaz nem tartott sokaig, egy windowed far cry 2 benchmarkot futattam, es kozben neztem) sem ment 51 fok fole. Bar lehet h egy kemeny oras teszt utan elerne az itt nehanyak altal emlitett ~55 fokot. Ami meg mindig nem baj mivel a 66GTnek valahol ekkorul volt az alap homersekletna es akkor varom a GTA4et
-
Kobaljov
senior tag
A HIS a halkabb, ami 4670-es teszteket eddig olvastam, abban eddig a Powercolort találták a leghalkabbnak, és őt követte a HIS. A Gainward megoldása közelebb áll a gyári verzióhoz, amit nagy terhelésen már hangosabbnak találtak.
És mikor jön már egy passzív verzió, pl. a Sapphire-től?
-
válasz
tzsolesz #2363 üzenetére
Próbáltad már hogy 0%-on meddig melegszik 2D-ben? A 2600XT-men letudtam állítani a ventilátort, de kb. 60°C-nál vissza kapcsoltam
szerk.: elképzelhető hogy 3%-on megy, de akkor annak nincs köze a ventilátor feszültségéhez. Vagyis ha 100% = 12V, 3%-on nem mehetne, mert az 0.36V lenne.
-
goro1000
aktív tag
Ez a legszebb és legjobb autos játék szerintem. és tényleg nagyon jol van optimalizálva.
nekem csal AMD cucc van gépben
5600+ 2.9Ghz
hd4670
GA-MA69H-S3H alaplap
ÉN minden játékot 1680x1050es felbontáson játszok.
Nem szeretem vissza venni a felbontást mert az egyből meg látszik akkár hol.
amit bír a monitor azt a felbontást kell használni -
Pala
veterán
válasz
goro1000 #2364 üzenetére
Nem lep meg a dolog igazából.
AMD-párti játék, ráadásul amúgy is jól van optimalizálva (igazán példát vehetnének róla,mert ilyen látvány mellé ilyen gépigény mindenképpen dícséretes, kár, hogy a Dirt meg pont az ellentéte)
Azt sajnálom, hogy nem a Grid tesztek a mérvadóak, mivel a legtöbb mai játék nem áll ilyen szinten grafika/gépigény ügyileg. -
Geza26
senior tag
Hello!
Két kártya között még mindig vacillálok, hogy melyik legyen! Gainward vagy HIS?
Megéri a HIS azt a +2000 Ft-ot? A Gainward csatlakozó szempontjából sokkal kedvezőbb! Melyik a halkabb szerintetek?
Ezt még mindíg kérdezném: Gainward esetében a két digitális kimenet (hdmi+dvi) esetében lehet külön felbontást állítani, vagy csak az analóg kimenenten lehet más felbontást beállítani? (monitor + lcd tv)
-
kagyula
aktív tag
válasz
Majstor #2359 üzenetére
Alapon nem hangos, 3D alatt felerősödik, de akkor sem szörnyű, nem hallatszik ki a játék zörejek mögül. És ami fontos, hogy nem ilyen erőlködő búgó sivító hangja van, hanem kellemes surrogás. Mintha fütyülni próbálnál egy zacskó sós popcorn után (gyk.: hang nélküli fütyülés, csak a szélzaj
)
Itt van a fiókomban egy VF700, de nem éreztem még rá késztetést hogy felapplikáljam. Ha éjszaka is menne a gép akkor viszont már feltettem volna. -
Majstor
senior tag
Valakinek személyes tapasztalata: SAPPHIRE HD4670 [link] Mennyire hangos a venti?
-
guni
tag
válasz
barnam_ #2352 üzenetére
Nem is aggódom az alaplap miatt, csak meglepődtem, eddig valahogy fel sem tűnt hogy az usb-n van feszültség kikapcsolt gépnél is
A molexes megoldás tetszik, csak mondjuk gyanús, hogy itt Győrben nem fogok kapni iyen csatlakozót, de legfeljebb barkácsolok egy sata átalakítóból.
Egyébként a fordulatszabályzós kártyáknál mennyi az alap/terhelt hőmérséklet?
Guni
-
kagyula
aktív tag
válasz
barnam_ #2352 üzenetére
Én fölöslegesen akkor sem iktatnék be még egy láncszemet a ventilátor tápellátásába, vegye csak közvetlenül a tápról az áramot.
guni: Ha mégis az USB-ről akarod tápolni, akkor vagy a biosban, vagy az alaplapon jumperrel ki lehet kapcsolni, hogy kikapcsolt gépnél ne adjon ki magából az USB áramot, ha nem szoktál róla telefont/mp3 lejátszót tölteni, nem fog hiányozni.
-
tzsolesz
nagyúr
Csak jönne már meg a két ventim. Mert a konvektor mellett van a gépem a földön, és a ház ráadásul teljesen zárt, nem szellőzik. Így nekem alapon 39-40C-os, terhelve játékok alatt 65C-os. A szőrösfánk elviszi még 77C-ig is. De egyébként nem különösebben zajos 3D-ben. 2D-ben meg 3%-on megy a venti, amit nem értek hogy bírja hűteni így megfelelően....
-
Normális, mert az USB akkor is kap áramot, ha ki van kapcsolva a gép (de a táp nem).
Jó helyre kötötted, és megnyugodhatsz, az alaplapodnak nem lesz semmi baja.kagyula: a Zalman adapter nem minden esetben jó, az MSI-nek pl. 4pin széles a vezetéke, az nem megy bele abba az átalakítóba.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Dragbajnok #2350 üzenetére
Hali!
Most sajna nem tudok saját képeket feldobni, csak holnap!
Nem passzív egy alumínium bordázat (feketére fújva) között helyezkedik el a ventillátor!
Viszonylag halk példány, és ami még fontosabb hogy Catalyst alól szabályozható a ventillátor, ha jól tudom csak a Gainward és Sapphire kártyákat lehet leszabályozni, a többi visít mindig maximumonAlapon netezés, szövegszerkesztés stb,, közben 32 fokos a GPU, játék alatt még nem néztem nem volt rá időm sajnos
-
guni
tag
Na próbaképpen megcsináltam az átkötést 5V-ra és tényleg hihetelenül halk lett, viszont az az érdekes, hogy kikapcsolva is megy, csak akkor áll le, ha kinyomom a tápot.
Ez normális. Az alaplap leírásában az volt, hogy usb_pwr és gnd, ezekre kötöttem arra kell, nem?
Guni
-
Pala
veterán
válasz
tzsolesz #2342 üzenetére
Nekem se, pedig mostanában egyre-másra olvasom az AMD-t elmarasztaló hsz-eket a béna drivertámogatottság miatt.
Nekem volt jó pár kártyám tőlük (Rage128 Pro, Radeon 7500, 8500LE, 9600XT, 9700Pro, 9800Pro, X1950Pro, HD3850, HD4670, HD4850), gond egy szál se, legfeljebb annyi, amennyi sok év tapasztalattal sokféle hardverrel elő-előfordulhat.9550 is best-buy volt annak idején.
-
Pala
veterán
válasz
tzsolesz #2340 üzenetére
Nem is azért linkeltem, hogy a 3870 mindenhatóságát bizonygassam, hanem csak úgy.
Ami a három kari közül szaggat az egyiken, az a másik kettőn se fog száguldani.
Általában úgy vettem észre, hogy a 4850-esen eggyel nagyobb felbontásban lehet ugyanazt az fps-t elérni, mint a 4670, és a 4870 pedig szintén eggyel nagyobb felbontásban képes arra, mint a 4850.
Ha az ár/érték arányokat nézzük, akkor a 4670/4850/4870 közül az első éri meg a legjobban. A másik két kártya nem gyorsabb annyival (százalékosan), mint amennyivel többe kerül, de ez mindig így van, ahogy haladunk a csúcskategória felé, exponenciálisan növekszik az ár.mod: azért a 3870-et is lehet húzni.
Meg a saját 3850-em is egészen jól bírta a nyúzást, igaz, csak tesztelés erejéig használtam emelt órajelekkel.
-
tzsolesz
nagyúr
Az a pár fps előnykit érdekel. Ami a 3870-en játszható, ott a 4670-en is játszható. Egy két helyen valóban van 10 fps is(60 vs 70 fps
) De fraps nélkül létezhetlen hogy észrevedd melyik kari van gépedben. éppen ilyen kártyára vágytam én 18k-ért, és meg is kaptam. Köszönöm szépen ATI.
A fogysztásban egyébként kárpótol az a pár fps.
Jah, és ezek szerint 850/1180-as tuninggal még be is hozom.
-
Pala
veterán
válasz
tzsolesz #2338 üzenetére
Szó se róla, valahol még tovább is (pl. Gridben, szűrők nélkül nem tartom lehetetlennek...nagyon amd-párti az a játék)
Egyébként itt van a (sokak által áhított) 4670 vs. 3850 vs. 3870 is, igaz szeptemberi driverrel: [link]Saját tapasztalataim alapján ezek az arányok teljesen reálisak.
-
Pala
veterán
válasz
tzsolesz #2336 üzenetére
Egyébként azt a 28fps-t sem én állítottam, hanem a Guru3D. Azóta többektől hallottam már, hogy bár tetszetős oldal, de érdemes fenntartással kezelni az eredményeit.
Sebaj, maradok az Anandtechnél.Itt van a 4670 a nagytesókhoz viszonyítva! [link]
Bár nekem 4670 és 4850 van itthon, de lehet, csinálok majd én is egy ilyen kis tesztet kettejük között.
-
kelzsoca
félisten
-
bejmuller
aktív tag
No megrendeltem a HIS IceQ 4670-est, 512 rammal.
Holnap megerkezik (remelem) es akkor majd irok rola bovebben.
Nemtudom h halk lesz-e de sztem huvos leszSapphire nem volt keszleten, Asuson nincs tv-out... Jo lesz ez
Mar csak a GTA4-et varom
-
Pala
veterán
válasz
brownus #2323 üzenetére
Neeem, abszolút nem erről van szó.
Én kifejezetten arról beszélek, hogy 25fps, mint képkocka/másodperc érték, nekem szaggat. Nem a FC2 "bugra" értem (amin egyébként konzolból kicsit lehet javítani), bármely játéknál érzékelem és nem a hardverben, hanem úgymond az én "szememben" van a hiba, nagyon érzékeny a mozgóképre (egyébkén mikor filmet nézek, akkor is sokszor érzékelem, hogy nem teljesen folyamatos, bár ott azért nem annyira zavaró, mert nem én irányítom az eseményeket -> óriási különbség).
Q3 a legjobb példa egyébként: konzolba: com_maxfps 25, majd egy közepesen gyors egérkörberántás: aki azt mondja, hogy ez teljesen folyamatos, akkor annak egyszerűen rossz a szeme, vagy lassú a felfogása (vagy az enyém gyors)
Szintén láttam már olyat, aki azt állította, hogy 30fps felett már mindegy, mert folyamatos a kép. Pedig nagyon nagyon különbség van 30-45-60fps között, tisztán érezni. 60 fölött már általában én se érzek semmit, de egyébként Q3-ban a 125 és a 333 között még látni némi különbséget (igaz, az már nem a folyamatossággal kapcsolatos).
Amúgy a FC2 jól fut(na, ha játszanék vele). -
kem
addikt
Sziasztok!
4670-ből melyiket érdemes venni?
22-24 közt jó lenne hozzájutni, és nem fullon pörgő kéne.
ASUS kilőve. -
brownus
veterán
akkor neked nem a 25 fps-el van gondod... hanem a szaggatás okát kéne megtalálni, nálam dx10 alatt volt ez a bajom. 1280*valahány, tökmindegy milyen beállításokkal játszottam, szagattot az fc2. pedig az fps 50 körül volt! dx9 alatt megszűnt.
sztem ez függhet, hogy milyen kodekek vannak a gépen, hány apró program fut a háttérben, oprendszer, driver, stb......
vagy a program fals értékeket mutat, és az nem is 25 fps hanem kevesebb?!?
nem vagyok egy szaki, de elsőre ez gyengének tűnik:
Gigabyte GA-EP31-DS3L (rev1.0) | E2220@2.88GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHzmekkora fsb-vel van ez a 2.88GHz?
-
MZsoltee
veterán
válasz
cellpeti #2321 üzenetére
Nézd meg ezt a tesztet:[link]
NVnél a 9600GSO az ellenféle a 4670nek. 9600GSO-val viszont vigyázni kell mert már nem tudom hányadik átmatricázásnál tartunk. A legújabb 256bit és 512MB ddr3 ha jól emlékszem, de sztem azt még nem lehet kapni nálunk.
Ha engem kérdezel a régebbi 192bites 384MB-s 96gso-t semmiképp nem venném a 256bites 512esnek talán lehetne adni egy esélyt! Keress róla tesztet én így hirtelen nem találtam. -
cellpeti
nagyúr
válasz
kelzsoca #2318 üzenetére
Most állok döntés előtt kérem szépen!!!
Szeretem,ha a játékok grafja nagy üt,tehát sztem,ha fullos a cucc.
Milyen karit vegyek???
1280x1024es a TFT-m,de nem nagyon szeretem,ha dolgok csúnyák,nekem a környezet is fontos!!!
Engem az zavar főként,hogy egy 512es karihoz,hozzávágtak egy 128bitsűrűséget
Meg őszintén megvalva kicsit jobban húzz a szívem az nVidia fele.Mennyire jó ez a kari?
meddig tudja nekem bíztosítani a max grafot kb? 1 év? -
-
Pala
veterán
válasz
tzsolesz #2309 üzenetére
Nálam ez teljesen játékfüggetlen. 25fps mindenhol szaggat, 30fps úgy, ahogy elmegy. Mindenütt érzem, de általában kevésbé zavaró stratégiai játékoknál.
A gyors tempójú fps-ekben viszont baromira észrevenni, Q3-nál kifejezetten szaggat a 30fps, nem lehet pontosan célozni távolra.
Pedig nekem nincsenek sasszemeim, viszont az fps-re nagyon érzékeny vagyok valamiért. -
Pala
veterán
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #2305 üzenetére
Értem, de akkor neked miért van 3 állású módod? És hogyan nézted meg? Van valami monitor progi ami kijelézi? Mert a GPU-Z csak azt írja ki, hogy 3D-ben mennyi... A catalist meg 2D-ben annyit, hogy 300/1000.
Neked hogy hogy leveszi a RAM-okat is? És a gpu órajeled hogy hogy olyan alacsony?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Balage21 #2303 üzenetére
Ne vegyél Full HD monitort, mert randa lesz a képe, ha sokkal alacsonyabb felbontáson használod. Viszont a videózni biztos szép lenne.
A helyedben 1680x1050-nél nagyobb monitort nem vennék, mondjuk nem tudom milyen lenne a képe játékokban, ha nem natív felbontáson használnád. Vagy vegyél ugyanannyi pénzből egy 1440-es felbontású 20" körüli minőségibb monitort.
Járj utána, hogy milyen a minőség, ha nem natívban játszol hanem mondjuk 1280x768-ban. Mert ha élvezhető úgy is, és szép is, akkor vehetsz nagyobb monitort is, max maradnak tartalékai, meg tudsz tesztelni is. De mondom szűrők nélkül a játékok 80%-ban játszható fps-t produkál abban a felbontásban is. Öcsém egy 32"-os Samsung FullHD-és TV-én játszik vele sokszor elég kemény felbontásokon szűrők nélkül, médium, vagy közepesen magas beállítások mellett, és gyönyörű a játék úgy is.
Aggregátor: Ha hazaérek este 5-6 óra után valamikor, segítesz nekem profilt létrehozni a Sapphire-hoz?
Majd letöltöm azt a progit. Mi is a neve??
-
brownus
veterán
válasz
tzsolesz #2300 üzenetére
nálam is 300/1000-ra
#2298) Balage21, elég. fc2-ben ezen beállítások mellett játszom: 25-30 fpsde mindig folyamatos, nem szaggat, abszolúte élvezhető a játék. ha le veszed felbontást 1280*akárhányra az fps felugrik 30-40 közé.
más játékot még nem nagoyn néztem csak a CoD 5öt, 1280ban az is szépen megy high beállíásokkal, asszem 4aa-val.
viszont ha 1680*1050-ben akarsz játszani nem elég a kártya!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- E-roller topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest