Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
siofok
őstag
hurrá!
uninstall 8.12,nem csökkentett módba futtattam a drivercleanert,hanem xp alol,restart,ujdriver fel,féluton "zero display driver error" hibaüzi bejön.
ezt már egyszer kaptam,még a régi agp karinál vmiért.ennél még nem.de sztem a driver cleaner lesz a hibas.
bár a régi karimnál csökkentett módba használtam a cleanert.nemtom.
-
siofok
őstag
hi!
azt szeretném kérdezni hogy nagy gáz-e,ha nemtudom csökkentett módba driver cleaner-el törölni az előző drivert?csak az atis uninstallal?
mert nemtudom csökkentett módbe indítani a gépet,mert hiányolja ezt a fájlt.: ntoskrnl.exe
-
siofok
őstag
-
siofok
őstag
válasz
barnam_
üzenetére
okés!
most levettem az összes csuszkát a játékba 1-re,meg 0-ra,low-ra a 2 felsőt,és így megy nekem kb 30fps környékén,1280x1024-es felbontásba,az uj patch-el kiegészítve.amugy a patch semmit nemhozott nekem sebességbe.
azt eltudod nekem magyarázni mit jelent az hogy natív felbontás??
létezhet hogy lejjebb veszem a felbontást,és mégsem gyorsul semmit a játék? -
siofok
őstag
válasz
bejmuller
üzenetére
köszi.egyenlőre az mkv player van fennt,azzal is elindult az mkv fájl.igaz ez csak 1 kisdarab bemutató volt.de azcsak akkor gáz hogy terheli a procit,ha esetleg gyengus,és nem menne rajt jól a film nem?ha bírja akkor mindegy mit terhel nem?
jah és a vga-n melyik dvi csatlakozóba célszerű dugni az lcd monitort?mindegy? -
siofok
őstag
sziasztok
én azt szeretném kérdezni hogy az adataimnál levő configgal rendelkezem.most beujjítottam 1 22"-os LG m228 wa monitor és tv-egyben.ugye ez már tudja a hd filmek megjelenítését.az lenne a szükségem,hogy mi kell még nekem hogy HD filmet nézhessek a gépen?van vmi speckó beállítás vagy valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

szóval érted.

kivéncsi vok indul-e-