Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  elfelejtette

üzenetére elfelejtette

üzenetéreSapphire-hoz képest jó, a 2600XT-m is 75°C körül volt. igen, a CV jobban melegíti a gpu-t mint a játékok. nem lesz semmi baja a kártyának attól, mert 70°C-n megy. 
- 

CPT.Pirk Jómunkásember válasz  elfelejtette

üzenetére elfelejtette

üzenetéreÉn lecserléném a pasztát, az okozhat ekkora difit. Csak vigyázz, mert olyan szürke trutyi van rajta, amit bolygatás után nem lehet visszakenni. Szerencsére nem az a ragadós vacak, amit alaplapokra szoktak tenni, de nekem pl. egy speciális wurth valami autós tisztítószer szedte le. tzsolesz: na ja, krájzisz ki fog maradni az életemből. Most majd HL2 EP2 jön. 
- 

RaiDani tag Csináltam egy GTA4 Benchmarkot: 
 proci: 3.1Ghz
 8.12 Catalyst1280X1024, 75 Hz, High, High 
 View Distance: 32
 Detail Distance: 671. teszt: 
 750/873 Mhz26.22 átlag FPS 
 kép2. teszt: 
 852/1097 Mhz27.02 átlag FPS 
 képSajna proci limites nálam, alig látszik a tuning az eredményben. 
 Ettől függetlenül nekem nagyon tetszik ez a 4670! 
- 

tzsolesz nagyúr válasz  CPT.Pirk

üzenetére CPT.Pirk

üzenetére Így van minden játék jól megy rajta a Crysisen kívül. De szerintem te nem játszol a Crysissel. Az maximum medium beállításokkal megy csak. De a többi játéknál nyugodtan lehet kapcsolni élsimit is. Nem okádik be tőle. A 2600XT-és időszakomból kimaradt az élsimítás. Itt azért egy 2x-est elvisel majdnem mindenhol. Amelyik játékot meg kedveli ott 4x-es is mehet nyugodtan. Az árához képest nagyon jó teljesítménnyel rendelkezik. Én eddig csak sícsérni tudom. panaszom még nem volt rá. De majd meglátod te is. használd egészséggel.  
- 

CPT.Pirk Jómunkásember válasz  tzsolesz

üzenetére tzsolesz

üzenetéreNa, VM-103 megoldotta a gondjaimat. 2D-ben 40-43fok, terhelve mindössze 65 fok volt a max, ami alig magasabb a ventilátoros megoldásnál. Amúgy ugye 1280*720-ban tudok játszani, gyors teszt XP alatt: 
 Farcray2 minden extra high-on (fizika, fák tűz a külön menüben lowe-on)
 CoD: WaW 4XAA, minden effekt bekapcsolvaÉs mindkét játék tökéletesen megy, még tuning sincs a vidkarin. Asszem jó választás volt!  
- 

CPT.Pirk Jómunkásember válasz  CHIPman

üzenetére CHIPman

üzenetére"Na meg hol marad az az AC S1-es példány?" 
 Lecsúsztál róla, eddig még volt!------------------------ 
 Amúgy megjött a sapphire 4670, full terhelve 63fok, és zárt szekrényből is kihallani a hangját, no majd hamar megkapja a passzív VM-103 bordámat. 2D-ben viszont nem hallani a hangját.
- 

Ha megnézed, akkor akármelyik GW kari hűtésén láthatod, hogy jóval robosztusabb mint a Sapphire-é. Vagy csak én látom így? 
- 

gyiku nagyúr tud vki egy 4670 vs 4830 tesztet? 
- 

Megnéztem hogy bírja 1280x1024-ben a GTA4-t: 
 A proci 3Ghz-n, a vga 850/1150 Mhz-n ment.
 Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
 8238, 329745, 17, 43, 24.983Nem rossz ahhoz képest, hogy először 1024x768 low detail-ban is alig akart menni. 
 8.12 + tuning + driver max teljesítményre + contig.exe ennyit javított.
 Egy erősebb procival talán nem is menne 24 alá az FPS.
- 

CPT.Pirk Jómunkásember válasz  barnam_

üzenetére barnam_

üzenetéreAkkor nem használja, ha azok futnak. tutinet: XP alatt nekem szépen vitte korábban, majd este ránézek, hogy most mi a helyzet. CHIPman: nem elég? brownus: AC3 filter nem feltétlen kell, viszont van benne remek equalizer a hanghoz, amivel fel lehet dobni főleg az 1k feletti frekisávot, érdemes használni. 
- 

brownus veterán válasz  CPT.Pirk

üzenetére CPT.Pirk

üzenetéreelég az ffdshow, meg a haali. legalábbis én mást nem teszek fel és visz mindent az mpc... 
 szerk: még annyit, hogy a mpc-ben a playback -> output-nál haali's video renderer-re kell állítanibnőm notijára tettem fel még a core avc *-ét, ami szépen elosztja a magok között a tennivalót  / notikra érdemes! */ / notikra érdemes! */
- 

CPT.Pirk Jómunkásember válasz  tutinet

üzenetére tutinet

üzenetéreAz DXVA, és az nem része az ffdshow-nak, azt maga a mpcHC tudja. Ebben az esetben (mert rá szokott kérdezni), mkv fájlnál ne engedd az ffdshow használatát, csak így tudod bekapcsolni. Ha nem jön össze, kérdezz rá az "mkv lejátszás segítség" vagy valami hasonló nevü topicban. Egyébként ha ffdshow-al is nézel mkv filmet, akkor tedd fel mellé a matroska splittert, meg az AC3 filtert, és nem lesz lejátszhatatlan video. (persze csak amit a proci bír) 
- 

tutinet csendes tag Most ujratelepítettem egy gépet, amibe Radeon 3850 volt. 
 Fölment az XP-re az uj Catalist meg az intel chipset driver és csak az MPC HC-t és az FFDSHOW kodeket raktam fel.Directx frissítés weben kersztül kb 35 mB-ot le is szed, megy az MPC HC. Viszont az MKV-kat csak szoftveresen játsza le, az FFDSHOW-ban meg nem találom hol kel bekapcsolni a DVVA_t. Hardveresen az nem is gyorsít ? Eddig mindig a PowerDVD8 install segített csak a Cyberlinkes kodekben tudtam elérni a hardveres gyorsítást másban még nem. Mit hagyok ki ? 
- 

tzsolesz nagyúr Gyarapodunk, gyarapodunk.  
- 

bandiie aktív tag Honnan rendeled, hogy postával 20k, ha szabad megkérdeznem...?  
- 

CPT.Pirk Jómunkásember 
- 

- 

idomtalan csendes tag Sziasztok! 
 Most szeretnék venni egy HD4670-et a gépembe és az lenne a kérdésem hogy mennyi különbség van különböző gyártók közötti kártyák között?
 Vagyis hogy van MSI, Gigabyte, ASUS és Saphire stb.
 Melyik a legjobb közülük, vagy ugyanolyanok?
 Előre is köszi
- 

gyiku nagyúr válasz  barnam_

üzenetére barnam_

üzenetéremostani gepembe kene vga (adatlapom), szerinted?  
 eddig gw a befuto. (hdmi miatt is) de nemtudom, hogy a jovoben hogy viselkedne a jatekok alatt, mert az oke, hogy most csak a crysis meg a gta4 ker tobbet, mint 512mb. szel nem akarom, hogy fel ev mulva mar ne legyen jo semmire.
- 

Én is ezt kérdezem   
 Ha a GTA4-et nézzük, akkor talán megér +3k-t, mivel már 1024x768 felbontásban High detail-en 605 MB-t eszik a vram-ból. Ha XP lenne nálam, RT-vel megnézném valójában mennyit használ (tudom pontosan nem tudja kiírni).
 Csak proci is legyen mellé, mert anélkül még kisebb lenne a különbség.
- 

1GB-s HD 4670-el hogy megy a GTA4? Gyorsabb mint az 512-essel? 
- 

válasz  gabikiraly2

üzenetére gabikiraly2

üzenetéreNem neked válaszoltam ám...  
- 

gabikiraly2 aktív tag Megvaaaaan. 
 Elvileg rámegy.
 A HIS ezzel a hűtővel árul 4670-es karit.
- 

gabikiraly2 aktív tag Tudom, hogy olcsóbb... 
 De a hűtő megvan és a jelenlegi karimat (7300 gt) hűti, megjegyzem tökéletesen.
 A 4650-re jó, mert olvastam róla, itt a hírekben.
- 

youngboy senior tag válasz  gabikiraly2

üzenetére gabikiraly2

üzenetéreÉn is ZALMAN hűtőben gondolkodom, de én a ZM80D-HP típust néztem ki. 
 Vásárlás előtt írok egy mail-t nekik, hogy biztos legyek, hogy jó lesz. Talán válaszolnak.
- 

gabikiraly2 aktív tag Sziasztok! Valaki próbált már 4670-es karira (bármely márka), rátenni egy "Zalman 
 VNF100-as hűtőt?
- 

válasz  Sweet Lou 6

üzenetére Sweet Lou 6

üzenetéreA 2Ghz (és nem 2x2 Ghz)-s proci és 1GB ram elég kevés lesz. 
 Ha nem tervezel proci tuningot és memória bővítést, akkor szerintem felesleges a HD4670.
- 

Sweet Lou 6 addikt 2826 -ra valaki?  
- 

goro1000 aktív tag Fiúk lehet hogy lesz testvére a 4670nek. 
 így már biztoselég lesz egy évig
- 

tzsolesz nagyúr Itt van nálam szervizelni haverom gépe (Asus 4850 alapon). GTA4-ben tökre ugyanazt az eredményt kapta mint én a 4670-el. E5200-as megy neki benne 2.9Ghz-en(direct mert az enyém is ezen volt) Dettó ebben a játékban a processzoré a főszerep. Egyszerűen ennyi.  
- 

_L_ tag Ha valaki még ATT-vel(1.6.9.1374) akar valamit felejtse el, mert nem támogatja.. 
- 

siofok őstag válasz  barnam_

üzenetére barnam_

üzenetéreokés! 
 most levettem az összes csuszkát a játékba 1-re,meg 0-ra,low-ra a 2 felsőt,és így megy nekem kb 30fps környékén,1280x1024-es felbontásba,az uj patch-el kiegészítve.amugy a patch semmit nemhozott nekem sebességbe.  
 azt eltudod nekem magyarázni mit jelent az hogy natív felbontás??
 létezhet hogy lejjebb veszem a felbontást,és mégsem gyorsul semmit a játék?
- 

tzsolesz nagyúr válasz  #19617792

üzenetére #19617792

üzenetére4670, 4670CF, 4850, 9800GT harca A single 4670 is elég szépen helyt áll.  
- 

Sweet Lou 6 addikt Hali! 
 Azt szeretném megkérdezni, hogy egy 3800+ a64 x2 (2x2 Ghz) 1gb ram mellett mennyire hajtaná ki ezt a kártyát? Érdemes egy ilyen konfigba 4670-et venni, vagy esetleg valami gyengébbet nézzek?
- 

#19617792 törölt tag 
- 

bejmuller aktív tag 
- 

Konfigos őstag Van valakinek bármilyen infója arról hogy tud e egy his iceq és egy asus 4670 cf-ben müködni egymással?  
- 

balees tag válasz  tutinet

üzenetére tutinet

üzenetéreKöszönöm! 
 Sikerült megoldani a lehető legolcsóbban, 5V-ra lett kötve, a tápból. Van Zalmanos átalakító is, de az olyan 6,3 V-t enged rá - akkor már kibírható a hangja - de 5V-on a legjobb. Így is alig melegszik a kártya. Hatalmasat csalódtam a Gigabyteban (persze ez "csak" az alsó kategória, meg ennyi pénzért mit vársz?) de komolyan gondolják hogy ezeket a kártyákat süket embereken kívül más tudja normálisan használni?
 És a legfontosabb tanulság: legközelebb ha veszek valamit, átnyálazom a fórumot... 
 A hűtést leszámítva jó döntés a 4670!
- 

Most így van beállítva, nem nagyon megy 24 fps alá. 
 A vga 830/1150 Mhz-n megy.hogy ne csak medium texture detail-t tudj beállítani: 
 "Grafikai korlátozások feloldása:
 hozz létre commandline.txt néven egy szöveges fájlt a játék főkönyvtárában, majd másold be a -norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat. ezzel feloldod a grafikai (nomemrestrict) és memória (nomemrestrict) korlátozást. ezen a módon egyéb beállítások is elérhetők, a teljes listát a játék Readme fájljában találod."
- 

Próbáljátok ki a GTA4-et úgy, hogy a drivert a 3D beállításoknál max teljesítményre állítjátok. Nekem így pár fps-t gyorsult, így már medium helyett high-ban játszom  
- 

RaiDani tag Sziasztok! 
 A 8.10-es vagy 8.11-es catalysthoz képest gyorsultak a 4670-ek a 8.12-es catalysttal?
 Azért kérdezem mert én a 8.12-essel kezdtem 
- 

- 

Chaser legenda válasz  tutinet

üzenetére tutinet

üzenetéreNem azért drágább, kinn közel egy árban vannak, üzletpolitika..AMD oldaláról szedd le a HDMI audio drivert, de csak akkor ha HDMI-n akarsz hangot, meg érdekes dolgokat tud csinálni, nálam pl ha klónozva volt a tv és monitor, mindenféle rákérdezés nélkül a gamek és film a tv-n szólt, mp3 meg a lap audióján..nem jöttem rá hol lehet ezt definiálni  Teszem hozzá a GB 4670-nél hang nem is volt, csak az MSI  3850-esen. Teszem hozzá a GB 4670-nél hang nem is volt, csak az MSI  3850-esen.#2796 james: Nekem a 32" tv hivatalosan PC-n 1024x768-at tud..na most belőttem neki 1368x768-at, azt is tudja..sőt az 1920x1080-at is, csak az kicsit érdekes..elvileg bluray lejátszóról tudja ezt..tvn még az 1024 se volt zavaró, kárpótol az élmény  Egy 66 centis samsung lenne a  fasza, natív 1366x768-cal, azoknál általában még DSUB bemenet is van...nem néztem szét eléggé vásárlás előtt, de nem bántam meg. Egy 66 centis samsung lenne a  fasza, natív 1366x768-cal, azoknál általában még DSUB bemenet is van...nem néztem szét eléggé vásárlás előtt, de nem bántam meg.
- 

tzsolesz nagyúr válasz  CHIPman

üzenetére CHIPman

üzenetéreAz a baj hogy el kél ám sokszor Vista alatt a 2.5-3Gb RAM, de nem éppen gazdaságos plussz 1Gb RAM. Mert ugye azt 2x512Mb-al kellene megoldani, hogy ne lassuljon a rendszer. A GTA4 pl. kéri Vista alatt a 2.5-3Gb RAM-ot, és még ki tudja hogy a közeljövőben hogy alakul a játékok memória éhsége. Ennek tükrében ajánlott is lehet a plusz 2Gb RAM, de ugye annak meg végül is csak 64bit-es rendszeren van haszna. 
 Ha van rá lé, akkor nyugodtan vehetsz mellé +2Gb-ot, mert rontani nem ront a helyzeten ha látja a 32bit-es rendszer teljes mértékben ha nem.
- 

@Siofok: a deszkára és a tápra értettem. 
 @tzsolesz: Vistát használok. RAM nem is kell? (mmint a 2 giga mellé) (mmint a 2 giga mellé)
 MOD: a 2.6-2.8at talán megúszom új hűtő nélkül 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Zephyrus M16
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lapot is tole vettem
 lapot is tole vettem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az én igényeimet egyik sem elégíti ki a kis hűtő miatt. Minimum egy GW-t vagy HIS-t szeretnék. Na meg hol marad az az AC S1-es példány?
 Az én igényeimet egyik sem elégíti ki a kis hűtő miatt. Minimum egy GW-t vagy HIS-t szeretnék. Na meg hol marad az az AC S1-es példány? 

/ notikra érdemes! */
  / notikra érdemes! */ Vagy kérdezzek rá másik verziókra?
 Vagy kérdezzek rá másik verziókra? 

, akkor nézek valami gyengébbet
 , akkor nézek valami gyengébbet 

szóval érted.
 szóval érted.