Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATI
senior tag
No, megvettem ma én is az asus 4670-esem
Az a durva, hogy kisebb a nyákja, mint a 8600GT-mé volt.
Most rakom fel a drivert a cd-ről, aztán majd megnézem a 8.10-eset is.
-
sysrq
őstag
1920x1200-al próbálta már valaki?
Ott menyire fogy el az ereje? -
-
kisza25
félisten
itt az új CCC,de miért nem lehet kiválasztani még mindig konkrétan a 4670-es karihoz
[link] -
Poplacsek
senior tag
Van egy láma kérdésem:
Ha holnap meglesz a HD4670-em akkor nyilván szeretném, hogy az alaplapi HD3200 teljesítménye hozzáadódjon a 4670-éhez. (+5-10%-ot jelenthet
) ehhez a monitort az integrált VGA-s alaplapom MA78G-DS3H monitor kimenetére, vagy a PCI-E aljzatban csücsülő kártya kimenetére tegyem? Hogy kell ezt a két VGA-s módot aktíválni?
Köszi!
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Egyenlőre még nem sikerült húznom ATT-vel. Egyébként nekem a 8.10 beta-val megy a túlhajtás is, és a ventivezérlés is. Most szedtem le.
Mondjuk ez a 80C nekem sok egy kicsit, az MSI 55C-jához képest. ez érdekes, annyival jobb a hűtése?
ez a hűtő semmit nem hűt jóformán ezek szerint. Ja, és valóban 3%-on megy a venti 2D-ben nekem is. nekem egyébként az is gyanús, hogy a nagy eltérés azért van, mert az MSI-n 100%-on megy a venti. -
T0rnad0
addikt
válasz
tzsolesz #976 üzenetére
Hali!
1 hete csatlakoztam a 4670-esek klubjába, egy 2600XT-t váltott a gépembenMég nem volt sok időm tesztelgetni a kártyát, de nekem is max 80 fokig megy fel. Alapon "böngészés" közben 3 százelékon megy a venti, a kari 40 fokos. Mondjuk a hátsó panel nincs kiszedve...Mivel húzod egyébként? A Catalystban lévővel?
-
-
XS-t most nézem, eddig csat a mérőpontokat találták meg
akkor kezdetnek jó lenne kimérni a 2d/3d feszeket. link?
aztán esetleg RBE-vel meglehet próbálni, hátha módosítja a feszültséget.mindenkinek: érdemes nézegetni ezt a fórumot, itt mindig megtaláljátok a legújabb ATT beta-t.
és itt a legújabb ATT: Build 1.6.9.1364 -
tzsolesz
nagyúr
Terhelve 70-71 C° .5 perc után. Mondjuk ez nem megy 100% ám.
_L_ : Mivel húzod? Ja, és van a házban venti, stb... ?
-
Gabis
őstag
a control centerben nektek is inaktív az overdrive ?
(bocsi ha már volt róla szó de sürgős lenne a válasz)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
tzsolesz #951 üzenetére
Miért jár le a limit 5 perc múlva??? Miért nem 10perc?
Na mindegy, bocs, de már nem engedett javítani.
A GPU hőmérséklete alapon 42-44C°. szerintem nem lenne nagy gond, ha lenntebb vennénk a venti fordulatát, és hagynánk elmenni 2d-ben 55C°-ig. így halkabb lenne az egész.
Ja, tudunk már olyan ATT ami ismeri? És Everestről?
-
tzsolesz
nagyúr
Hát a hűtő az elég hagos sajnos.
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #947 üzenetére
Ha hűvös levegőt fújnak a bordára az jó, de a felmelegedett levegő a ház közepe felé tart, ha a ház belső, meleg levegőjét kergetik át a bordán az rosszabb, de legalább egy jórésze el is távozik a szabadba. A 4670 nem olyan melegedős fajta, ezért megengedhetik az utóbbi megoldás luxusát a tervezők. Célszerű szabaddá tenni a hátsó részt, ha nincs szomszédos kártya el kell távolítani a takaró lapokat.
-
tzsolesz
nagyúr
Na itt egy pár kép róla:
A képek telóval készültek, nem kell nagy minőségre számítani.
A hűtőventi pont az ellenkező oldalon van mint a 2600XT-én. Nem tudom ez mit befolyásol. Mindenesetre télleg nem valami nagy lapátjai vannak csórónak.
Ez biztosan sikítani fog 3D-ben. Szereznem kell egy 8 centis házventit, hátha segít neki. Ráirányítom majd, csak ezt nem tudom, hogyan. Én úgy gondoltam, hogy elszívatom róla a termelődött meleglevegőt.Nemsokára belerakom.
-
tzsolesz
nagyúr
Kíváncsi vagyok most már a sapphie hangjára is. Megjöhetne már....
Ja, és támogatja malamelyik ATT??
-
Chaser
legenda
Néztem előbb a newegget, az asusról néhányan azt írták túl hangos, néhányan meg azt hogy halk...az asus is válaszolt pár kommentre, szerintük 29dB a max, amit a kártya adhat, ha valakinél hangosabb, vigye vissza
-
tzsolesz
nagyúr
Ma van a nagy nap. Az a baj egész nap melóhelyen leszek, és csak este tudom tesztelgetni az új jövevényt. ha egyáltalán ma kiszállítják.
-
sysrq
őstag
Bizony ezek hasznos dolgok. Én ha új drivert találok elkezdem telepíteni, ott választom a törlést, majd újra és akkor már telepit. Néha naponta 4 különböző kártya (igaz mind ati) jár a gépben, már véres a foglalat. Lehet újra kéne húzni a Vistát, de már a szívemhez nőtt, olyan mint egy öreg eb. A rituálék szép dolgok az életben.
-
kisza25
félisten
asushoz már bios frissítést adtak ki
[link] -
Mercutio_
félisten
Leszedtem az XP-s változatot, erre kiírja, hogy "Súlyos - A telepítő nem talált az aktuális hardverrel vagy az operációs rendszerrel kompatibilis illesztőprogramot. A telepítő most kilép"
Valami megoldás?
Sapphire 4670 van a gépbe téve (hangja egyenlőre mint egy kisebb fűnyíróé)
-
Laslow
senior tag
válasz
tzsolesz #923 üzenetére
Ő csak általánosan kérezte hogy milyen hangos, én meg pontosítottam, hogy az MSI és a Sapphire egymáshoz képest milyen - neked van lehetőséged mindkettőt meghallgatni, én meg már lemaradtam a 18k-s árakról, szóval most már akár MSI-t is vehetek...
Remélem így már érthető!
-
sysrq
őstag
MSI teszt már van a csigazabálóktól.
A Sapphire hűtése hangos, ne lepődjön majd senki meg ha meghallja. Én szóltam. -
tzsolesz
nagyúr
Dehogy is, a zaffír-t 18K-ba kaptam meg. Én meg azt gondolom, hogy elég ott mindegyiknek a gyári hűtője, csak 128bit-es kis kari. De ahhoz képest pofátlanul jó.
Amúgy ne tudd meg milyen csúnya az MSI. A nyák színe nem is passzol a ventihez, de úgy is csak addig látod, amíg bele nem rakod agépbe. Ja, és meglepően kicsi, a teljesítményéhez képest. Kicsit érdekes jelenség volt amikor összejött öcsém gépe. Beleraktam ezt a kis vackot, ami még csak nem is néz ki valami komoly cuccnak, és lám repülnek rajta a játékok, még 1680x1050-ben is.
-
sysrq
őstag
4670 kontra 1950pro Ultiimate
3dmark06 85xx / 56xx
3dmark05 18xxx / 11xxx
vantage 34xx / bukováriÉrdekel ez valakit? Ha zavar abbahagyom.
-
tzsolesz
nagyúr
Ki mondta hogy a 10 óra, az nem reggel?
Hallod holnap lefotózom a két karit, amikor megjön.
Még a rusnya arcomat is bevállalom mellé vigyorogva.
Hidd már el, hogy kettő volt, és én lefoglaltam mind a kettőt. Egyik az öcsémé, a másik az enyém. A harmadik öcsémnek meg már van egy MSI 4670-e. Így mindenkinek az lesz, csak nekem és középső tesómnak Sapphire kivitelben, mert nekünk kell a TV kimenet.
Szia Aggregátor!
Mindenki átjön ide a 2600-as topic-ból? Akit még tudok, az CPT.Pirk.
Csak MSI-t vettél? Azt mondtad nem jobb annyival a hűtése. -
No, megrendeltem az MSI HD4670-t 20500 Ft-ért, 3év garival.
Aki siet annak még talán jut belőle
Szerencsére köv. hét szünet, lesz időm tuningolni. Vmod van már? -
Laslow
senior tag
válasz
tzsolesz #905 üzenetére
Reggel? 10-kor nyitnak ;) Ráadásul tegnap óta az E5200 is elfogyott, alaplap meg már tegnap sem volt. RAM-ot tudtak volna csak adni...
A durva meg az, hogy amikor legközelebb hoznak belőle, az árak így alakulnak kb: videokártya +2e, alaplap +2e, CPU +2e. Így meg már nem fogom megvenni. -
sysrq
őstag
Lehet senkit nem érdekel, de tettem fel képeket (ide) a Sapphir-ról s1 rev2-vel szerelve, referenciának egy 195pro van mellette.
-
törölt tag
válasz
tzsolesz #898 üzenetére
Jövőt tekintve mindkettő remek választás, csak a 4670 picit gyorsabb lesz a jövőben is 3850-nél. A 3870 gyors, de azért eszik sokat, mert a bios-a alapból túl sok feszt ad neki az alapórajelekhez. (röviden: el van b@szv@
) Ugyan lelehetne csökkenteni a progikkal, vagy bios moddal, de azt sokáig tesztelni kell.
1280x1024-ben aranyat ér a kártya, ráadásul lehet is tuningolni, a plusz 10% mindig benne van.De ha PH! tesztben is látod milyen jó, és Öcséd meg is tudja erősíteni ezt, akkor mit tétovázol?
A számozás alapján 4600 XT-nek fogható fel.
Első szám: 4 (generáció)
Második szám: 6 (kategória)
Harmadik-negyedik szám: 70 (a kategórián belül elfoglalt hely) -
válasz
tzsolesz #898 üzenetére
a két újabb generációs játéknál, amit közelebbről ismerek (GRID, AC), csökkenő tendenciát mutat a memória-sávszélesség szerepe, így lehet, hogy a 4670 a 128-bit ellenére relatíve jövőálló. végül is, a 3850/3870 más okokból, de ugyanúgy nem erős AA-ban, máshol meg nem igazán fáj...
-
Poplacsek
senior tag
Ha az árat nem nézzük, akkor a már kapható Sapphire vs. MSI vs. ASUS vs. Gigabyte HD4670 négyesből Ti melyiket vennétek?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Nem beszél az AMD a Ryzen 7 5700X3D-ről
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest