Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
james
aktív tag
válasz
Wendelke
üzenetére
Én 24 coloson használom, mert az meg minden munkára meg netre, filmre sokkal jobb, mint a kisebbek. Játékok közül a kicsit régebbiek pedig mennek akár natívban is maxon. Pl. SW Battlefront II is, vagy a Company of Heroes kicsit visszavéve a bonyolúltságból.
Az meg izlés kérdése, hogy ki hogyan tolerálja a natívtól eltérő felbontásokat, engem nem különösebben zavar. Megjegyzem a full HD felbontásra kellemesebben interpolálható pl. az 1280x800 mint 1440*1024 re, mert több pixelen oszlik el a "nagyítási hiba", illetve kicsit messzebbről is lehet nézni. Igazából kényelmesen hátradölve is nézhető, ahonnan már egyáltalán nem szűrnak szemet a pixelek.
Egyébként nyilván döntés kérdése, ha csak a játék számít, akkor valószínűleg érdemesebb kisebb monitort választani, de szerintem a jövőre is gondolva inkább egy nagyot és hagyni, hogy interpoláljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-book olvasók
- Milyen routert?
- Kutya topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest