Hirdetés
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #3999 üzenetére
No no, nem úgy láttam az eredményeden. A VGA húzást kb ugyan úgy díjazza mint a 06-nál. Viszont a proci húzást ki sem állhatja.
Nekem is az 1.3-as verzsön van meg, most töltöm az 1.2-est.
Vagy az lesz, hogy adok a procinak 1.43V-ot a teszt erejéig.
Jah, és nem sokára jövök friss Vantage erdménnyel is.
Este játszottam a Mirrors Edge-el. Meglehetősen jól bírja a kicsike, minden full maxon, 4XAA, 1280x1024 40-50fps környéke. Csak az a baj, hogy bug-os a játék, mert egy óra játék után nekem belassult ilyen 8-10fps-re, valószínű memóriaszivárgás, utoljára a Gothic3-nál tapasztaltam hasonlót. Gondolom majd az EA ad hozzá ki patch-ot. -
tzsolesz
nagyúr
Megmondaná valaki, hogy melyik az a 3DMark 05 amelyikkel nem fagy szénné a gépem ha a proci nem 5 órahosszos prime stabil? Vagy a VGA-t akár 5% tuningnak vetem alá?
Okádik az egész. -
Chaser
legenda
Hát 256-tal inkább simán msi 3850 OC, jó 5-7k-val olcsóbban...1ébként 1280-ban nem éreztem kevésnek semmihez, esetleg a crysisnek volt kevés néha.
#3980 CHIPman: A 4670 kezdőára is teljesen korrekt volt, aztán jött a válság... Elvileg a 740-nek az előállítási ktsg-e kisebb is, tehát reméljük a legjobbakat.
#3985 Aggregátor:Tess
A volt procim, de ezt már nem én míveltem vele.
-
Kowa
tag
Sapphire 4670 kártyán tesztelem a DXVA t MPCHC progival. Müxik is frankon 1080p filmel nem szaggat olyan 7% a prociterhelés a proci egy 3500+ Athlon 64. Viszont az MPCHC csak VMR9 RENDERLESS módban hajlandó a feliratozóját "beinditani" a többi modban nem választható a felirat. Feliratozó progit hiába raktam fel nem jeleniti meg a feliratot. A másik amiért nem jó a VMR9 RENDERLESS mód hogy hajlamossak a filmek hogyisirjam mintha a kép bebe csikozodna mintha szétesne egy egy pillanatra föleg pörgös jeleneteknél és néha elég zavaró tud lenni. Viszont ha nem WMR9 modot használok akkor meg nincs felirat.
Valaki tudna erre megoldást?
-
xxboxx
csendes tag
én 3Dmark06 ban elértem 7680pontot szerintetek ez gyenge eredmény
-
goro1000
aktív tag
az mért van hogy a 3dmark 2001 csak 24000pontot adott????
-
xxboxx
csendes tag
Nekem van 2 fajta DVI átalakítóm.. egyik 27 tűs másik 14 tűs.. érdekelne mia külünbség a 2 között?
-
xxboxx
csendes tag
Hát.. nem hajt ki belöle mindent.. de azér szépen fog vele menni a játéko, inkább régebbi játékoknál lesz pici limit.. mivel azoknak a motorja máshogy lett tervezve (nem 2 magos procira)
-
mesysil
csendes tag
Hali!
Az a kari (4670) CPU limites lenen 4200+ (2,2G) os CPU val?
Ha valakinek van igy oszerakva megmondhatná mennyira veszi vissza a teljesitményét. -
dan390
aktív tag
nos egy e5400 2,2ghz 2mb L2
alapon-mert akie az nem akarja tuningolni
mennyire hajtana ki pl szazalekokban
es mondjuk 3dmark06 ban mennyi pont lenne? -mert ehhez tok viszonyitani -
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #3970 üzenetére
Akkor legyen itt a PH-s iromány is róla
Nagyon szép, hát még ha piros lenne
szerk: A hűtőjére kíváncsi vagyok, az a sok lamella azért nem túl bíztató, amúgy meg jól néz ki, és még a ramokon is van borda, csak nem direkt tuningra csinálták a kis dögöt?
#3977 gyiku: Az még odébb lesz, sztem nálunk április-május környékén lesz belőle valami.
-
D.Orion
veterán
És azt gondoltátok volna, hogy ez a kártya már több, mint 20 napja megvásárolható
egyes tőlünk(talán Európától) is messzi óperencián túli helyeket? Plusz sajna akadt már némi hiba is egy tulajnál.
Mindenesetre ha ideér hazánkba, akkor én egy ilyennel csatlakozok hozzátok, hacsak ki nem adnak valami hasonló jót más gyártók.
-
Nzothan
tag
üdv mindenkinek.
HELP!
konfig csere után vagyok(előző:asrock alivenf6g.2gb ram.sapphire hd4670.semmi problem)-->alaplap kidob,helyébe gigabyte ga-ma770 ds3.-->a rendszer újra telepít(legújabb driverek)...minden okés kivéve:játékot indÍtanék(pl.cod4,fifa09,)játék nem indul......nem Ír ki semmit egyszerűen csak homokóra...CTRL+DEL...feladat befejez...be is fejezi..!ezután indítanám és indul is.na ezt a rituálét minden bekapcsolás után el kell játszani.
MI LEHET A GOND? -
válasz
Dark KillerX #3969 üzenetére
9 hsz-el korábban már linkelték
-
Dark KillerX
addikt
GDDR4-es 4670-es [link]
Bocsi.
-
RexpecT
addikt
Ahogy nézem a Gigabyte 4670 is referencia nyákos, szóval akkor rámegy az Accelero S1 Rev. 2 ugye?
-
-
válasz
Gyuri27 #3964 üzenetére
Én is elfogadnék egyet, a gyors gDDR4-el még lehetne csökkenteni a 128 bit miatti hátrányt.
A hűtő hasonlít arra, mint ami az Asus-on van, szinte csak a venti különbözik. És ha ez is szabályozható, akkor jó ár-érték arányú lesz.
Csak kérdés mikor és mennyiért lesz RV740. -
Jól hangzik
Vajon mindkét oldalt van memória, vagy ráfér a gpu felőli oldalra?
Mondjuk nem tudom minek, ha márciusban jön az RV740stewe2: itt a legújabb ATT. Tuningolni nem lehet vele, de a CCC-t jól helyettesíti.
Rivatuner-el lehet szabályozni a ventit, de csak Sapphire és Gainward kártyán. -
stewe2
aktív tag
-
fer
őstag
-
Spirit
őstag
Nektek milyen GPU tuningok jöttek ki átlagba?mert nálam 810-nél megadja magát, pedig alig 40 fokos a gpu.815-nél már huzamosabb használat után recoverel. A memória szépen megy 2310-ig.
-
xxboxx
csendes tag
2500mhz en 4* val 1000mhz... 3* val 738mhz.. 2550mhz en kiprobátlam ugy hogy a rambol vissza osztottam tehát 233 mhz en mentek.. ugy elindult az xp és rögtön le is fagyott. adtam a procinak egy kis feszt. 1,375v ugy elindult de 3dmarkban fagyott... nincs ötletem :S RAM-ok at ennyire vissza kéne osztani?
-
xxboxx
csendes tag
2500mhz en 4* val 1000mhz... 3* val 738mhz.. 2550mhz en kiprobátlam ugy hogy a rambol vissza osztottam tehát 233 mhz en mentek.. ugy elindult az xp és rögtön le is fagyott. adtam a procinak egy kis feszt. 1,375v ugy elindult de 3dmarkban fagyott... nincs ötletem :S RAM-ok at ennyire vissza kéne osztani?
-
HERR Z
veterán
-nem, de a procit tovább tudod húzni(hyper transport link vagy hasonló néven van biosba)
-ehez esetleg oszd vissza a ramot is, ha eddig nem tetted meg
-ezzel kb 2600-2700MHz-ig ilyen cpu fesz mellett el tudsz menni ami már sokat jelentenea 4650ddr3 kérdésre meg....legalább a ph megadta a válasz
-
xxboxx
csendes tag
Üdv!
Szerintetek egy AMD athlon x2 2,46ghzh procival mennyire kihajtható a kártya?:S -
stewe2
aktív tag
Hali !
Üdvözlök minden megszállottat! A PH! teszt óta figyelem a fórumot, tetszett a nagy lelekesedés a HD 4670 ügyben, vettem is egy GAINWARD-ot. Észrevételeim:
1. tényleg üres a a doboz, bár minden csati rajta van a kártyán,
2. a hangja a porszívótól messze van, de a feleségem szerint ha egy számgépnek bármilyen hangja van, az már régen rossz!!!
3. eddig a Witchert próbáltam csak ki, de full hd-ban, 4* éls.-nál már zavaróan szaggat, de ez a beállítás nem is volt cél, csak "sajna" a monitor lecseréltem, és itt ajánlott a natív.A gépen még semmi tuning, de a segítségetekkel remélem összejön valami!
-
TriliaN1
csendes tag
Haly!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Sapphire 4670 karim van, és az érdekelne, hogy ha a ventiszabályozást át rakom manualra, hány százalékos fordulatszámot engedhetek meg neki, anélkül, hogy hosszabb távon sérülne ?
szerk.
És még valami: a hőfokok maximális terhelésen meddig számítanok "normálisnak" ? -
Gabis
őstag
ha azt az alaplapot és procit veszed meg amit fentebb linkeltél az Ipon-nál akkor 30.480 Ft-ot fizetsz értük
ha pedig Aqua-nál Giga g31-et és E5200-őt akkor 30.275Ft-ot, szerintem egyértelmű a döntés (ez az én véleményem, de azért olvass utánna a dolgoknak nehogy engem szidj később)
-
Gabis
őstag
-
gyiku
nagyúr
"Az AMD leghamarabb márciusban újítja meg termékpalettáját a 40 nanométeres gyártástechnológiával készített RV740-es grafikus processzoron alapuló videokártyáival..." cikk vege.
bocsi sracok, en megvarom a marciust -
kem
addikt
-
Dzsekó
addikt
Hali!
Vennék egy Gigabyte 4670-es videókártyát.
A kérdésem az lenne, ha én a kis vacak aktív hűtés helyett rátennék egy Arctic Cooling S1 rev.2-t, az rámenne-e?
Azért kérdezem, mert Arctic Cooling oldalán csak 4830/4850/4870 van feltűntetve.
Van valakinek 4670/AC S1 rev.2 párosítása?
Ha igen, akkor azt is megkérdezném, hogy passzívan le tudja hűteni a karit? Illetve memóriáknak nem kell hűtés? Adalék még, hogy nekem a kártya mellett lenne egy Northpole 1000-es fan card, szal nem lenne teljesen passzív, de annak semmi hangja sincs.
Köszi!
Üdv! -
Nzothan
tag
sziasztok!
van egy sapphire 4670 em.és mikor elkezdek játszani épp ,hogy egy picivel gyorsabb lesz a venti.a CCC-ben.minden defaulton. és kb 40-45 fokot Ír ki ,de a kezemet süti.ez Így normális? -
xxboxx
csendes tag
Hello, szerintetek egy AMD64 Athlon x2 3800+@4600+ mennyire hajtja ki ezt a kártyát? procit meghuztam 2,46ghz .
-
kem
addikt
válasz
barnam_ #3904 üzenetére
Valami ilyesmi pl?
Ezt a lapot/chipsetet nem ismerem, nem merek "belenyúlni" ilyenbe. -
kem
addikt
Hali!
Mi lenne alegolcsóbb konfig ami elvinne egy 4670-et?
Ezt írtuk össze(iponbol), de nem jön ki a 60k-s keretből:
Sapphire 4670 20k
Giga EP31-DS3L 15k
E5200 20k
FSP 350 PNR 5k
2*1Gb valami ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest