Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soak

veterán

válasz 7600GT #8390 üzenetére

Látom nem érted... nem baj... türelmes vagyok ... Lépésről lépésre... A komponensek hozzávetlőgesen ezt tudnák ... Vgak : 860/200 a CPU 4,2 (tud 4,3mat is ,de leygen ennyi) ... mondom mit birt el a táp ... 4,1Ghz .. 820/1000 ... és ez egy nagyon erős táp, a te tápodnál legalább 3-4szer erősebb (persze nem watt-ban hanem összeségében) ... akkor következtess, mondjuk 1,35-1,37V 3,2-3,4Ghz-s Quad (ami barátságos, nem különös eredmény) és egy HD2900XT mondjuk alapon vagy kicsit OC-vel... mérd fel ,hogy mennyit eszik A-ban ez a két komponens és nézd meg mit képes leadni a tápod... de nyugodtan kiszámolhatod ,hogy a proci mennyit eszik alapon és nézd mellé az ágat...

namos, amiért én ajánlottam neki a corsairt, amit sokszor teszek mert szerintem ár/érték arányban manapság top, mert SINGLE RAIL , vagyis egy 12V-s ággal rendelkezik ami kizárja annak a lehetőségét ,hogy a lekorlátozott ágak határába ütközik... mert igen kellemetlen ha van mondjujk egy 1500W-s tápod 12 ággal ami mind 10A-t lead, ami lehet ,hogy együtt 100A körüli érték de ha a proci csak egy ágrol kajál akkor hajadra kenheted...

U.i. HD2900PRO amit XT orajeleken akar használni (gy.k nőa fogyasztás) és mellé egy eléggé megtépázott pentium, ami ugyan nem egy quad, de ha a jövöt nézem, amit már mondtam is, szóval elég valószinű ,hogy venni fog, vagy venni akar egy quadot akkor meg már jól jön a SR táp... és mivel közismerten jó tápból ami SR csak a 450es és 550-es corsair van igy 550-eset ajánlottam neki, mert nem fáj az ,ha egy kis plusz árán örökéletü dologt vehet az ember (relativ)

U.i.2: lehet hogy kicsit zagyva, de nincs kedvem átnézni:D

Új hozzászólás Aktív témák