- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
lordEVO #8945 üzenetére
Ld. fentebb, miről siránkozott Bagira01 vezetésével az egész bagázs... Az ATI újabb szörnyszülöttjéről, az észrevétlen, beszivárgó egység 2900 pro 256 bit-ről, ami állítólag 256 megás változatban is elérhető.
Pontosan tudom miről beszélek, és nem keverem a GT-vel. Ezen túl, ha pro-t akarsz venni, erre is figyelni kell, mert most a PH!-s bazárokba ilyenek érkeznek ha jól tudom. -
-
Fel
addikt
válasz
lordEVO #8298 üzenetére
1.Először is tedd fel a kiadott hotfixet (gyk egy driver), viszábbolvasva megtalálod. Mindezt akkor, ha 7.10-es drivert használsz. Ha ez nem segít:
2. Tedd fel az új 7.11-es drivert. Ha még mindig hibázik:
3. Vedd vissza a gpu órajelét. (És inkább ne Crysis-szel próbálgasd, hanem először az ATITool 0.27b2 artifact scanning opciójával.) -
szacsee
nagyúr
válasz
lordEVO #2640 üzenetére
Hali!
Pedig létezik!
Thermalright HR-03 / R600 a neve.
TTS-nél itt a Ph bazárban szerintem már van.
Ha rákérdezel mond, hogy R600-as verziójú HR-03 kellene.
Ha még van türelmed kicsit várj hátha lesz konkurencia az AC-től, mivel az S1-et átalakítva elég jó hűtő lenne erre a karira is (6 hőcső, növelt felület).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest