Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
tgulyas
üzenetére
Nem gyorsabb, az eddigi tesztek alapján, viszont ahogy X Factor is mondta, kevesebbet melegszik, kevesebbet fogyaszt, 55 nm-es chipje van, viszont igy lehet, hogy tovább lehet húzni, ha van benne tunungpotenciál.
Összességében sztem sem érdemes, csak ha az ára nagyon alacsony lesz az XT/PRO-hoz viszonyítva.
X Factor: mi ujság a táppal? Elég neki a tied?
-
Fel
addikt
válasz
tgulyas
üzenetére
Akkor ott vmi nem stimmt. Rakd fel az ATIToolt inkább, azzal tudod rendesen, hőfoktól függően szabályozni a fordszámot. A settings-ben 65 fokhoz csak 31% ventifordulat van: kép Ha Neked itt más értékek jelennek meg akkor írd majd át ezekre.
Te vagy az első tulajdonosa a kártyának?@banderasz77: mármint a 38asokra? Nemhiszem, ennek túl nagy lesz a gpuval érintkező része azokhoz... inkább a sima HR 03 lehet esélyes azokra (szerintem). Amúgy nagyon jó hatásfokkal dolgozik: nem melegszik fel annyira mint a gyárival és terhelés csökkenése után gyorsan vissza is hűl.
-
Fel
addikt
válasz
tgulyas
üzenetére
Hali!
Nekem akkor csinált hasonlót a gyári hűtővel, mikor lefixáltam, hogy 20%-on működjön 2d-ben (500/1000MHz órajelek)... Nem figyeltem oda és szép csendben felszökött a GPU hőmérséklete 95 fokra..csak arra eszméltem, h 100%-on pörög a venti.
Az a 63 fokos gpu környezet sztem sok, akkor a gpu-d legalább 15 fokkal melegebb kell legyen...
A kolléga javaslatával ellentétben, én nem ajánlanám, hogy fixáld a fordszámot, nagyon melegszik ez a gpu... (jobb hozzá sem nyúlni)
(Ha mégis szeretnéd állítgatni, akkor ATitool 0.27b2 fan setting fülén tedd, mert ott a gpu hőmérsékletek függvényében állíthatod a ventillátor teljesítményét.) -
Xelo
addikt
válasz
tgulyas
üzenetére
kijövünk egymással. 1280×1024 max MOHA, Bioshock, Counter-Strike Source, Day of Defeat Source, Team Fortress 2, Clive Barker's Jericho..
van pár software amit nem szeret, azokat ugyan arra való "más" cég termékeivel lehet helyettesíteni. már javították is rendesen, kezdetben letölt vagy 40 frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

van pár software amit nem szeret, azokat ugyan arra való "más" cég termékeivel lehet helyettesíteni. már javították is rendesen, kezdetben letölt vagy 40 frissítést

(nem viccelek)
2 hete használom, sok problémám nem volt vele ( vista 64bit ultimate hungary )

Már hárman is leírtuk, hogy vagy 512-es Pro-t vegyél vagy GTX-et, mert a kettő között egyik kártya sem éri meg