- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
laca000
őstag
Sziasztok!
Kérlek mondjátok meg nekem ha tudja valaki,mennyire jó kari a HD4850 Gainward?
Kérlek benneteket adjatok valami linket ha van ennek a kártyának a tesztjéhez,mert a google-ben csak paramétereket találok!Köszi! -
feka007
veterán
válasz
arsenlupin #23992 üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy tehetem fel megint a wint. Nembaj, jó játék az
-
nagyamte
tag
Helló
egy kis VANTAGE 700-1100
Üdv. -
feka007
veterán
Erre a tweakforce buherára rálehet telpeíteni az ati.com-os CCC-t? Mert így nagyon fasza, hogy Catalyst nincs...
-
tibz03
őstag
Régen jártam itt, most hozam két kémfotót az első passzív 4850-esről:
(#23982) Osynho: Brad Májer, az ATI vezérigazgatójának a WC-takarítója szerint ez az új hűtés mínusz 20 C°-on tartja a kártyát. Nem lehet rossz.
-
korcsi
veterán
válasz
sosperecek18 #23957 üzenetére
A nem szabályozhatóságnak semmi köze a 2 vezetékhez, ellenben itt működik az xml-es buhera...
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!4850re milyen halk hűtőt ajánlotok?Üdv
-
Bluegene
addikt
ráraktam a 4850-esem hátára egy noctua 8cm-es ventit, 78-ről 72-re esett a hőmérséklet
de a CPU valami alap 45-55 fokról, 34-36 fokra esett
, gondolom mert pont elfújja a venti a hőt ami fölfelé száll a cpu coolert hűtve
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #23973 üzenetére
Az mondjuk lehet. Bár most visszaállítottam a rendszert, amikor kevesebb progi volt fent (windows live messenger meg hasonló gépfaló szarok), és most úgy látom, hogy megint annyit mutat, mint tegnap.
-
-
Satan_Claus
őstag
Üdv!
Lehet tudni pontosat a 4850X2 megjelenéséről? Szeptember mennyi? Kb.?
-
Atla
senior tag
-
feka007
veterán
Az mitől lehet, hogy újraraktam a wint, és lassab lett 2-3 fps-sel a gép?
Egy szál program nem fut a háttérben, ami lefoglalná...
-
Vasinger!
nagyúr
Már elnézést de nekem a 8.8-as driverrel, kevesebb lett az FPS-em átlagban 10-15-tel a CSS-ben. Pedig elolvastam a Release Notes-ot, nagyon sok hasznos dolog van benne, de mégis a 8.7 a nyerő nekem. Tapasztalt vki hasonlót? Vagy mindenkinek csak pozitív irányba változott az FPS?
-
sosperecek18
őstag
Sikerült!!!!
Mivel nekem egy Sapphire dual slotos hűtéssel ellátott vgat hozott a boltos, így mint mindenki tudja csak 2 vezetékes a hűtő, tehát nem lehetett szabályozni és 12v-on így elég durva szélzajjal működött...
Hiába próbáltam nem jött össze az xlm. file buherálás, így gondoltam egyett és elővettem a régebben megmaradt potméteremet, és sikerül mostmár teljes mértékben tudom szabályozni max. és alap fordulat között a venti fordulatát, alapon nagyon halk...A hűtő viszont nagyon nagy meglepetés számomra, nagyon jól hűt, és a feszszabályozókon elhelyezett borda sem melegszik...mindenkinek ajánlom!
Tehát aki eddig toxic és egyéb vga-kon gondolkozott de a 2 eres venti miatt félt a hangjától, nyugodtan vegye meg, egy 1000ft-os potméter beépítésével lelehet ezeket is hallkítani!
Bocs hogy zavartam, de ezt megkellett osztanom veletek!
-
pisti88+
senior tag
Gyerekek kérdés gtx260 vagy 4870???
S.O.S lenne mert kell valami, tinektek van 4870 jol huz lehet tuningolni???
Köszi előre is!
-
bbchris
senior tag
Ez az új ATI tools kezeli a powerplay-t ? Azért kérdem mert furcsa mód a fogyasztás kevesebb lett annélkül hogy bármit tettem volna . A fogyit a szünetmentesen látom .
-
tzsolesz
nagyúr
-
GeryGS
csendes tag
Nem valószínű... eleve meleg a kártya, de állítólag a 80 fok az átlagos nála...
A DIRT-t a tőle telhető legmagasabb beállításokkal játszottam és minden szép volt...AITD - max graf-nál rendszeres reboot
Flat Out - max graf-nál rendszeres reboot
Bionic Commando ReArmed - rendszeres rebootNem hiszem,h melegedés, vagy beállítás függő a dolog... Pláne, hogy legutóbb csak lefagytam, nem rebootolt, ellenben fagyás után iszonyat hangosan kezdett pörögni a venti, amit csak egy resettel lehetett orvosolni... innentől tényleg nincs több ötletem.
Visszatettem a régi 6600gt-met és azzal semmi ilyen probléma nem volt... Uhogy, a gép hnap robog be a boltba és meglátjuk, mit lehet vele kezdeni
-
Visormail
addikt
Bocs ez tök OFF vigye be a gépet természetesen, nem erre reagálok, csak erről az jutott eszembe mikor anyám bevitt egy kulcsot a másolóhoz, az meg tök szarul másolta le nem volt jó semmire.
Mikor visszavitte a másoló aszongya: hát akkor hozza be a zárat
Anyám: persze addig meg zár nélkül lobog a bejárati ajtó nem? Ne hozzam be az egész ajtót? Hülye! -
Bikerider
aktív tag
Helló!
Volt egy 9600Gt 512Mb MSI kártyám, hosszútávra terveznék, amin gondolkodtam kis HisCube4-es 4850-es 1gb rammal vagy GTX 260OC. Tudom hogy vannnak tesztek, de olyanra vagyo kíváncsi aki 9600gt-ről váltott akármlyik kártyára a felsoroltak közül, de persze mindenkinek segítségét, tanácsát szívesen fogadom.
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
GeryGS
csendes tag
Sziasztok ismét!
Tegnap leadtam a videokarit, ma letesztelték... és természetesen semmilyen hibát nem találtak. Kipróbálták a kártyához adott játékkal is, és gyönyörűen muzsikált...
Hazahoztam, bezúztam, feldrivereztem (azzal, amit ők használtak)... és persze, hogy megint 2 perc után reboot...Gondoltam egyet és feltettem a DIRT-t (amit a kártyához adtak, amivel ők is játszottak bent)... és lássatok csodát... azzal nem rebootolt... De három másik, egymástól tök független játékkal mindig... Nah erre varrjon gombot valaki. Mert én feladtam...
-
Visormail
addikt
válasz
Csiborbogár #23933 üzenetére
Ha lehetne egy kívánságom...
Hát franc tudja, asszem én akkor inkább Cathrine Bell-t kívánnám,
de te tudod -
BandiHUN
veterán
ez úgy lehet,hogy nem 3dmarknak kell hinni,hanem játszani...
egyébként a mark egy fix feladatot nyom a vidkarikra,ami nem ugyanúgy terhel,játék meg van sokféle,sokféle beállitással.ráadásul a markok évente jönnek,játékok meg sokkal gyakrabban,és azokkal azért igyekeznek a vidkarik fejlődését követni/megjósolni...
-
kop8
őstag
Helló, hogy van az hogy a HD 4850 játékokban felveszi a versenyt 2db 3870-el is, viszont 3DMarkban csak annyit tud mint egy 3870-es kb????
Megmagyarázná valaki? -
BandiHUN
veterán
"sajnos a keresés nem hozott eredményt.." hát ez nem semmi,köszi a semmit.de egyébként fura,hogy elvileg van,elvileg szerezhető itt-ott,de akkor miért nincs egy nyamvadt teszt sem róla?pedig a nagyobb tesztelők/fanatikusok hamar hozzájutnak mindenhez...olyan kamuszagú az egész egyelőre.vagy valami nincs rendben a kari körül...Mo még más tészta is,de hogy külföldön is csak előzetesek legyenek egy elvileg kiadott cuccról,ez fura.vagy a webshopok igérnek már megint nem létező,de rendelhetőnek tűnő holmit,itt a ph-n is láttam pár napja bazárosnál is.
-
ffodi
veterán
válasz
FeRRaR1 #23914 üzenetére
Hát ez igaz......de én nem komálom a biosmodot.......ati CCC-ben csináltam 3 profilt, tálcáról tudom vezérelni, mindhárom profilnak más venti fordulat + más órajel, tökéletes......
Alapon 500/2800 60fok venti 25%-on
Tuning 765/4000 venti 50%
extreme 790/4400 venti 75% idle 51fok load 65-75fok
Az a baj hogy nagyobb frekit nem enged a ccc, az atitolhoz meg kell nekem valami hülye progi a low level driverhoz, ami sztem szar, mert vista 64-em van......szal jók ezek a ccc profilok -
fdisk
őstag
Mitől gyorsul többet egy vga.Ha a mag sebességét emelem,v ha a memók sebbességét?
-
-
Brumi˘
addikt
Nah befejeztem mára a játékot a karimmal. 725/2200@1,3V lett a vége ami atom stabil. Ehhez kellett az att, benne a feszt 1,158-ra állítva, és egy kis grafitos vmod.
-
ffodi
veterán
Ma én is beléptem a klubba, egy Sapphire 4870-el......jó kis kari, egy kis ventiszabályzás után a tuning is nagyon jól megy.......790/4400-on megvan a 10k Vantageban....
Csak az a baj, hogy a CCC nem enged nagyobb órajeleket......
Tubai90: Jó lesz az 47-nek is Zolikám........
-
BandiHUN
veterán
megint feldobom,hátha...
-most akkor tulajdonképpen lehet kapni az iceq4-es 4850-et? irva látok webshopokban,külföldön,de én még nem találtam egy tesztet sem róla,itt se láttam senkinek,hogy vett,és ajánlgatná/szidná,hogy is van ez???
ilyenre fenném a fogam én is,de csak ha hozza a formáját...most is iceq3-as karim van,1950pro turbo,1 éves lesz,nagyon bevált a cucc,nem adnám alább...
-
Visormail
addikt
Most már x napja csináltam meg az ATT-vel a ventiszabályzást meg a 2D/3D órajel váltást (még a 1260as buildel) és nagyon tetszik így a dolog. Az ATT meg béta ide vagy oda nem fagyott eddig egyszer se, és más hiba se jött elő vele.
-
Tubai90
tag
válasz
Beowulf_78 #23874 üzenetére
42 ezer forint, hónap elején, iponból rendelve. most tudnék venni 37-ért 70-est de hülye voltam istenem...
-
Visormail
addikt
válasz
Bluegene #23901 üzenetére
Csak az a baj hogy itt (is) azt látja, ha bejön egy noob, hogy 50oldalnyi OFF van a furmarkról, azt hiszi ez is 3dmark, futattja boldog boldogtalan.
Mennyivel jobb lenne ez a topik ha lenne egy külön furmark topik és akit ez érdekel azok ott irogatnák hogy kinek hány 100fokra "sikerült" felvinni a kártyáját értelmetlenül, dehát ez is csak egy szép álom.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest