- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
arsenlupin #48070 üzenetére
köszi!
-
Macka
veterán
válasz
arsenlupin #44889 üzenetére
Már írtam nekik email-t.
-
_Toka_
senior tag
válasz
arsenlupin #44654 üzenetére
A sértődés helyett inkább vedd a fáradtságot és válaszold meg a kérdéseket!
- ha valamihez nem kell a játék, akkor mégis milyen esélyt látsz arra, hogy leteszteled a dologgal a vasad játékban nyújtott teljesítményét?
- ha mégis van rá mód, mire használható a tesztprogi egy játék-patch kiadása után?
- esetleg játék-patch kiadása után kiadnak a tesztből is másikat?Értettem fdisk kérdését. Mert amellett, hogy elolvastam, értelmeztem is, ezért válaszolom mind ezidáig, amit... Nem veled vitatkozom!
De ... ha már szőrszálhasogatás ... ez a tipikus példa rá...Megkérlek, akkor fecsérelj időt a postom megválaszolására, ha a kérdéseimre is választ adsz! Köszönöm!
Légyszi fogdd vissza magad!
Én mi bántót írtam -
_Toka_
senior tag
válasz
arsenlupin #44647 üzenetére
A szőrszálhasogatás nem az én műfajom! Befejeztem!
Nem úgy, mint az inkorrektség, ugyeLásd. privi és ez... Amen!
-
_Toka_
senior tag
válasz
arsenlupin #44642 üzenetére
Te, a kötözködés részét aztán érdemes ON-ban...
Úgy helyes lett volna, hogy "a vasadat a játék alatt"?
Ha igen, akkor lépj hátra 2-3 lépést, és nézd meg, melyik van melyiken? Nem a "játék megy a vasadon"?
Tudod a teszt lényege, hogy a kettő egymáshoz való viszonyát lenne hivatott vizsgálni. Mindegy, hogy honnan nézzük, mindkettő fontos.A példád meg ... - az előzőek alapján - szánalmas
Absz. ne zavarjon, mi volt az eredeti kérdés!
Üdv.
(#44643) katt777: Némi irónia azért megbújt a postom elején!
"Picit" sokallom a 3 hónapot!
-
_Toka_
senior tag
válasz
arsenlupin #44640 üzenetére
"Még egyet viszont muszáj! Ez télleg megy a játék feltelepítése nélkül? És ha igen, akkor szted télleg a játékot teszteli a vasadon?"
Nem a játékot, hanem a vasadat!
Jól értem? A vasadat a vasadonNa jó, hagyjuk!
Választ nem ad senki a feltett kérdésekre, csak írja, hogy mi minden letölthető...
Sztem fdisk el tudja dönteni, hogy kapott-e választ a kérdéseire, vagy nem.
Jelzem, én is! -
Macka
veterán
válasz
arsenlupin #43756 üzenetére
Valóban nem mondtam, az én hibám volt. Viszont most már refnyákos van, és értékelem a tanácsodat!
-
Macka
veterán
válasz
arsenlupin #43729 üzenetére
Szerinted a 43725 hsz.-ban lévő VGA-n hol az alapborda?
-
Kötelező
senior tag
válasz
arsenlupin #41486 üzenetére
Nem ott huztam hanem RivaTunerben. De probáltam ott is. Mindent kiprobáltam. Már nem szorakozok vele többet...
Hiába Istenitik a HIS ICEQ-t hűtése sem valami jó: Idle 50 fok de hangja az nincs igy. Ugy probáltam pedig a tuningot hogy 100%-ra tettem a FAN-t és ugy 35 fokra lement és épphogy adtam neki plusz MHz-t már nem is futott tovább a Vantage.
-
NKing
tag
válasz
arsenlupin #41388 üzenetére
És akkor a hővezető szivacsok nem mennek tönkre? Vagy vissza lehet őket tenni úgy, hogy jó legyen az érintkezés? Ahogy láttam, pasztával nem lehet őket helyettesíteni..
Giot: Köszi a képet
-
WesTM
őstag
válasz
arsenlupin #40911 üzenetére
Lehet hogy még is a memória mennyiség a szűk keresztmetszet az rv 770nél. Nézegettem én is szinte mindenhol gyorsabb 4-5fps-el az 1 gigás(4870).
-
Macka
veterán
válasz
arsenlupin #40911 üzenetére
Akkor jó, hogy nálam 1 GB dörömböl...
-
Gery8503
csendes tag
válasz
arsenlupin #39419 üzenetére
Köszi!
Ha jól látom neked se eredeti hűtő van a kártyádon.
Menyire nehéz leszedni a gyárit? rá van ragasztva vagy könnyedén lejön? -
katt777
félisten
válasz
arsenlupin #38384 üzenetére
De. Te is pont azt mondod, hogy kell a hűtés a VRM-ekre. Én egy szót nem szóltam külön hűtőről.
lsc: Hát, mindenkinek joga, hogy hülye legyen. Amikor nekem új volt az ATI, a topicjában kérdezősködtem róla, driverekről meg azóta nyilatkozom, hogy használom őket. Mivel a 8.12-est nem tudtam kipróbálni, arról nem is szólok. De gyakorlott ATI-sként tudom, hogyan kell jól telepíteni a drivert, így azt is, mikor hibás.
-
Buldozer99
senior tag
válasz
arsenlupin #38354 üzenetére
Még 1 kérdés a 2 venti szívjon vagy pedig fújjon?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Ígyvan, pon tosan én is így tettem, csak musashi került rá. Már szőrös fánk alatt sem mennek a VRM-ek nagyon 100 fok fölé-
Viszont egy kérdés:
az mitől van hogy a 8.11-es catalyst eddig jó volt és most egyszercsak elkezdte azt csinálni hogy nem tudom előhozni a CCC-t rákattintok, mintha dolgozna, aztán nem jelenik meg semmi, meg nem is dolgozik a gép.
Mivan vele? Természetesen már újraindítottam nem egyszer, és vesztettem is vagy10% teljesítményt a játékokban.
Nemtudjátok mi van a catalystommal??? -
Buldozer99
senior tag
válasz
Kösz!
-
katt777
félisten
válasz
arsenlupin #35635 üzenetére
Na nehogy már!
Mindent arany-borítással látnak el, ha megfelelő hőleadás szükséges, nem rézzel, csak az persze drága. Már a McLaren F1-ben is aranyfüst-lemezzel borították a motort, hogy megfelelően hűljön. CPU meg VGA hűtőnek persze kissé húzós lenne..., ahogy az autót is 5db F40-es áráért vehetted meg...
A nikkel mint optikai tuning azért érdekes, mert - mint a példa is mutatja - mindenki azt hiszi, hogy a réz a legjobb hővezető, ezért aztán éppen azt keresné...
-
HSM
félisten
válasz
arsenlupin #32828 üzenetére
Aztán meg megint jön a sírás-rívás, hogy megint valakinek meghalt a 4850-e a FURMARKTÓL....
-
N-vidi-A
őstag
válasz
arsenlupin #32403 üzenetére
Köszi, innen választok akkor 1 db-ot!
-
Gorneck
legenda
válasz
arsenlupin #31357 üzenetére
Gyári hűtés szar.
A gpu fesz tuti ugrál. Látom a fogyasztásmérőn.
Játék alatt 100+ hőfokok.
Jó szellőzésű szinte kötelező.
Powerplay egy szar.
Persze ezeket sokan leszarják...Én nem...engem kifejezettem bosszant egy normális épkézláb 3850es kari után...bim, keldor: 1: 4870et nem csak képen láttam...baszottul melegszik az is...nemtom neked miért nem, de ami volt nálam az izzott...2: nem az ár/érték mutatókkal van bajom vagy a tudásával...ami mondjuk elég érdekes...hogy is mondjam...ingadozik...elég rendesen...
Annyiba van a karim amiből már vehettem volna HIS karit rendes hűtéssel...az egyetlen kártya a palettán ami ér vmit...a többi ipari hulladék...ennyi.
-
cotag
senior tag
válasz
arsenlupin #30101 üzenetére
Magyar a ccc ami benne van?
-
katt777
félisten
válasz
arsenlupin #30138 üzenetére
Amúgy ki tudja, nem tesz-e fel valaki valami trükkös trójai programot drivernek álcázva? Találtam már ilyet, még jó hogy figyel az AVG.
-
lala42
őstag
válasz
arsenlupin #30138 üzenetére
Na a kép alatti url. az a megaupos.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
160MB
hát erre kiváncsi leszek
-
SzlobiG
félisten
válasz
arsenlupin #30130 üzenetére
Kössz, akkor felrakom mer a béta 09.10.-i.
-
katt777
félisten
válasz
arsenlupin #30128 üzenetére
Nehogy már a 8.541 ne béta legyen...
-
SzlobiG
félisten
válasz
arsenlupin #30128 üzenetére
Driver dátuma? Eszközkezelőbe.
-
fdisk
őstag
válasz
Háááát...az AMD oldalán még nincs kint.És oda kerül fel először.(ha jól tom)
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
Ez tuti, hogy a végleges??
-
DerStauner
senior tag
válasz
arsenlupin #30049 üzenetére
lehet, hogy megvan a probléma forrása.
a gigabyte @bios programja szerint F5-ös bios van fenn, és a honlapjuk szerint ez még nem támogadja az E8000-as verziókat. úgyhogy most felflashelem az F9-et, és meglátjuk, mi lesz.
-
twine
veterán
válasz
arsenlupin #30049 üzenetére
Ha csak ez volna a gond, azt ugye egy perc kiprobálni! Biosban kilővöd az összes energiagazdálkodási funciót, (igy ugye full crafton fog menni a dolog) és ugy futtatod a trémárkot! Bár én még olyanról nem hallotam hogy nem kapcsol a cucc!
-
Bluegene
addikt
válasz
arsenlupin #30043 üzenetére
az energiagazdálkodás miatt, terhelésen 3,16ghz, ha nincs terhelve 1,99ghz
terheld le és meglátod a CPu-z is 3,1 gigára ugrik
-
Hunter2
addikt
válasz
arsenlupin #30021 üzenetére
Azt hogy az ő E8600-a 3,16 Ghz-n miért csinál csak 1900 pontot mikor az én E2140-em ilyen órajelen kb 2700 pontot kapott.Pedig az enyém jelentősen xarabb proci.
-
audi100td
nagyúr
válasz
arsenlupin #30021 üzenetére
Hasonló gondolatok támadtak bennem is
-
lala42
őstag
válasz
arsenlupin #29348 üzenetére
arsenlupin
Tudom,hogy nem ref.-es de valami hűtés csak kellene rá
Persze ha belegondolok megy a házban 2 db. 12-cm-es NOCTUA, valamint az oldallapon 1 25cm.-es házventi, ami teljesen beteriti a belső részeket léggel.
Na min1 majd holnap kiderül
Remélem!!! -
DerStauner
senior tag
válasz
arsenlupin #29360 üzenetére
akkor asszem marad a süniragasztgatós mókás menet. pedig már kezdtem megörülni, hogy meg lehet úgy csinálni fűrészelés nélkül, hogy rajtahagyom ezt a rézszínű akármit.
-
lala42
őstag
válasz
arsenlupin #29334 üzenetére
Szia!
Azok a párnák miből vannak? Nekem is 4850 Shappirom lesz holnap, ha Isten, meg a nagyker is úgy akarja, de az a dual slot-os féle.Nos elég gagyinak tünik nekem a ram-ok hűtése. (azért mondom, mert az előző ugyan ilyen kártya Gariztatásba ment, mert nem működött)és nem tudtam megnézni, hogy mennyire melegszik. Szóval valami alternatív hűtésen gondolkodom, de az enyéman nem voltak párnák, sőt a ventilátoron és az alatti bordán kívül semmi.[link]
ez lenne az -
DerStauner
senior tag
válasz
arsenlupin #29334 üzenetére
ennek ismeretében megint lenne pár kérdésem:
1. a memóriákon és a vrm-en mik vannak? réz alap és valami szivacsféleség? (a fekete nekem annak tűnik)
2. a hűtő mitől moddolt?? nekem úgy tűnik, hogy csak teljesen szét van szedve, ki van csavarozva, és kész? mert ez olyan megoldásnak tűnik, ahol nem kell fűrészelni semmit, megmarad az eredeti hűtő, csak éppen darabjaira szedve.
3. hogy hűt? nem melegszik túl?
+1: és ha ugyanúgy szétcsavarozom a hűtőt, és az a réz színű alapot hagyom csak meg (amúgy az réz?), akkor is ugyanazt a hatást érem el, nem?
-
Szuperboci
senior tag
válasz
arsenlupin #28895 üzenetére
1 et használok!
-
bigdigit
addikt
válasz
arsenlupin #27533 üzenetére
hotfixes verzió van fent mégis....
-
fdisk
őstag
válasz
arsenlupin #26587 üzenetére
Ne vedd sértésnak,de kicsit visszaoovasol írtam,h próbáltam csak magában a display drivert feltenni,de nem ment fel.
Azért köszi a segítséget!
És peace!(#26588) luw2win :szedi a port.de nem vészesen(70-em van),csak rendszeresen kell portalanítani(havonat szoktam).Én vettem egy kompresszort.
8 bar kifúj minden xart a gépből az biztos -
szucsinka
őstag
válasz
arsenlupin #26356 üzenetére
kép sincsen nemhogy hibázik e
három gépbe lett probálva mind 3omban ugyanaz no kép red led világit és 100%on megy a venti -
G4ga
őstag
válasz
arsenlupin #26356 üzenetére
értelek!
nálam az a baj hogy ezt nem játék közben prudukálja hanem netezés közbe!
mindegy kiderül, ha valami baja van remélem javitják vagy cserélik!igazából kezd tele lenni a tököm a computeremmel
eddig a proci hütöre vártam, most meg a karira! kész vagyok! -
G4ga
őstag
válasz
arsenlupin #26335 üzenetére
igazából nem figyeltem csak arra lettem figyelmes, hogy ráraktam a kezem a kártyára, és tüz forró volt! a régi driverrel nem volt ez a baja! mondjuk lassan 3 hete nem használtam, mert most letzt kész a gép!
vissza küldtem gariba! majd ök megmondják mi a baja!
szerk: alap órajeleken produkálja az átlagnak ezt?
-
szucsinka
őstag
válasz
arsenlupin #26335 üzenetére
szia
nekem be van dugva a nafta kábel és igy is világit
az eggyik, és nem lett hozzányulva a hütéshez se szoftveresen se manuálisan -
TTomax
félisten
válasz
arsenlupin #26345 üzenetére
Semmi gond
Az eredmény a 4870-ek között is megállja a helyét
És még ezen javítani fogok
Aztán cserélek 4870-re -
TTomax
félisten
válasz
arsenlupin #26330 üzenetére
Mit nézel te?Ez egy 4850.... ne nézz már lámának...köszönöm...
Ez éppen a PH! toplista 4850 Top1-es eredménye..jó reggelt... -
nesa
veterán
válasz
arsenlupin #26233 üzenetére
A gyarinal mindenesetre jobb... ezt a dumat meg ismerem hogy keves ala ...mint ahogy mondtak ezt 96Gt, 3870re..... a kerdes probalta-e valaki, felmegy siman vagy reszelni kell.
-
DerStauner
senior tag
válasz
arsenlupin #26216 üzenetére
így fejből nem tudom, mert melóban vagyok, de szerintem nem ez a probléma, mert a 8.7-el gond nélkül ment a játék akár órákon át.
amúgy meg vadi új tápegység, csak a típusát most nem tudom megmondanide szerintem reinstall lesz (egyéb okok miatt is), és vissza a 8.7
vagy ha már reinstall, akkor mehet rá a 8.8?
-
DerStauner
senior tag
válasz
arsenlupin #26185 üzenetére
ismerem a válasz gombot, köszi.
azonban nem értem a dolgot. van egyszer verziószáma a catalyst-nek is, meg van az ati drivereknek is?
amiről ti itt mindig beszéltek, hogy 8.8 meg 8.9 béta, az a catalyst verziója? de hát az nem a driver, vagy igen?
miután feltettem a 8.8-at, ez a kép fogadott
driver verziónak itt is 8.5 van feltüntetve.
miért nem lehet ezt az egészet egységesen kezelni? vagy csak szerintem nincs így?
-
westlake
félisten
válasz
arsenlupin #25027 üzenetére
50 fokos gpu 1 oras furmark utan? azt hogy? szarazjeggel van hutve?
-
Bigfoot666
csendes tag
válasz
arsenlupin #24939 üzenetére
Helló! CollerMaster 520M , végülis csak felvillannak az elején, gondolom akkor csak ellenörzés miatt! Aztán sikerült rájönnöm a hibára és a memória volt a ludas, P5Q PRO alaplapban nem akar menni egyszerre a 2 új kingmax 1066-os 1 gigás modul
ha kivettem a másodikat akkor elindúlt a gép, most akarom kipróbálni hogy a másik jó-e egyáltalán. Köszi a segítséget!
-
rankesz
veterán
válasz
arsenlupin #24660 üzenetére
Nálam a GPU-Z VDDC 1.2625-öt ír. Sapphire karim van, voltmodot majd én is megnézem, csak most még nem merek nagyon hozzányúlni, meg elvileg holnap jön a blokkom, most még nem lenne sok értelme rángatni mert az alsó slotban van ( nem szedtem még le a régi kari blokkját) ott meg 4x sávot kap.
-
Gabás
addikt
válasz
arsenlupin #24378 üzenetére
-
Visormail
addikt
válasz
arsenlupin #23992 üzenetére
Na csak elkezdték páran felpakolni? Bármi érdemleges feltűnt eddig?
-
feka007
veterán
válasz
arsenlupin #23992 üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy tehetem fel megint a wint. Nembaj, jó játék az
-
syC
addikt
válasz
arsenlupin #23642 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Ez a gyári turbo module hatékonyabb mint a másik alternatíva?
-
syC
addikt
válasz
arsenlupin #23635 üzenetére
Ezek a ventik 12cmesek? Létezik vékonyabb venti is? Mert CF esetén túl kevés lenne a placc
-
Eagl3
veterán
válasz
arsenlupin #22345 üzenetére
ahha, akkor ez volt a gond?
-
válasz
arsenlupin #22084 üzenetére
Mérni nem tudom, de mint írtam: nyilván, mivel az S1 hűti, ezért hűvösebb a levegő. Ezt csak arra írtam, hogy azt nem húzza le az S1 hűtője, se a gyári, az megy szépen felfelé... De azért kösz az eredményeket.
Bon3ss: Miért erőltetitek mindenkire a custom hűtőt? És ha nem akar rá másikat, nem akar szerelni?
Bah, a kérdésre válaszolj inkább. Besbuy egyelőre a referencia belőle, mert még nemjött ki mindenki saját hűtővel és mert azok egyelőre drágábbak, mint amennyire hasznosak.
-
HSM
félisten
válasz
arsenlupin #22084 üzenetére
Ki kéne próbálni azt a lézeres cumót a gyári hűtővel is....
-
HSM
félisten
válasz
arsenlupin #21676 üzenetére
Nem....
De az enyém se....Asszem úgy van, hogy az ilyen "csak" az ATX 2.01-el kompatibilis, mivel az ATX 2.03 megköveteli, hogy szét legyen osztva, de lehet most nagy marhaságot mondtam, de valami ilyesmi dolog miatt vannak szétosztva a 12V-os ágak....
Tápos topicban nálam okosabb emberek biztos jobban tudják, miért.... -
Szatesz
őstag
válasz
arsenlupin #21592 üzenetére
Igy igaz én nem vitazok...Csak én is 4870x2 t akartam de tobbet vartam tole...Igy a 9800gx2 met nem érdemes lecserelnem bar hatha jon valami jo driver hozzájuk és szuperek lesznek...Azon filozok meg hogy allitolag az atinak szebbek a képei és én 106cm es fullhd tvn akarom majd hasznalni....Lehet jobb valasztas lenne csak az a baj nincs rajta HDMI kimenet a gx2 n meg van...
Nem a 2 gpu val van a gond hanem alig gyorsabb mint egy 9800gx2 és mint tudjuk egy 9800gx2 ben 2db 8800gts van a 4870x2 ben meg 2 db 4870 es és ha osszehasonlitjuk a 4870 est és a 8800gts t akkor igen nagy kulonbseg van és ezert vartam volna hogy min. 30% al verje a gx2 t erre meg 20-30 jatek alapjan 14% al veri meg..ÉS sokkal tobbet eszik..
-
slett27
addikt
válasz
arsenlupin #19937 üzenetére
Valaki csinálhatna ilyet 4870-re, hogy én is megcsinálhassam.
Amúgy nagggyon nagy grat !
-
nixx-21
őstag
válasz
arsenlupin #19976 üzenetére
az igen
tuningot nem erölteted?netán egy kis voltmod
-
fdisk
őstag
válasz
arsenlupin #19974 üzenetére
-
nixx-21
őstag
válasz
na az nagyonnájsz!!
terhelve 38°C?
idle?
-
MarioAna
senior tag
válasz
Professzionális
.
Zoli83: az aláírás csak 3 sor lehet max, tudtommal. Gondoltam szólok.
-
Dashes
őstag
válasz
arsenlupin #19946 üzenetére
Tőled, az a hűvös féle
-
Dashes
őstag
válasz
arsenlupin #19942 üzenetére
Nem hát..szép munka.
arsenlupin radeon 4XXX széria mikor jön hivatalosan? -
D.Orion
veterán
válasz
Annyi kérdésem lenne, hogy a tartókeretet a ventikkel, hogyan rögzítetted az S1-re? Gyorskötöző?
-
Loituma69
őstag
válasz
GRATULÁLOK profi munka!
Azért ez döbbenet egy prohardver forum tag megunta az ATI mérnökeinek balfaszkodását "akik melleseg milliókat keresnek havonta gondolom én" és összedobott fillérekből és kis kézügyességből egy tökéletes hűtőt! Le a kalappal. Én megrendelném tőled ezt a szettet ez most komoly! -
D.Orion
veterán
válasz
Ez igen!
Grat!
-
RockHaRD
addikt
válasz
arsenlupin #19521 üzenetére
azé
-
RockHaRD
addikt
válasz
arsenlupin #19512 üzenetére
Sry, de te olvasol is vagy csak kötözködsz............
[link]
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
arsenlupin #19415 üzenetére
Teljesítménycentrikusra vettem, de nincs különbség
-
janos1988
addikt
válasz
arsenlupin #18933 üzenetére
Koszi.
Nem is ajanlom hogy tulmelegedjen egy ilyenben. (+12cmes zalman venti hatul)
-
cizoe
őstag
válasz
arsenlupin #18841 üzenetére
Annak be kéne állítani biosban hogy vegye vissza alvás közben az órajelet...
Az emberek is ilyenek mint az rv770.. Vagy hangosak, vagy melegek.
-
D.Orion
veterán
válasz
arsenlupin #18678 üzenetére
Hát nekem 2db 12cm-es venti lesz az oldallapon, direkt a hűtésre vga szintjében. Én ezt értettem megfelelő légmozgás alatt, de ha kevés lesz, akkor felakasztom az S1-re őket.
-
Ribi
nagyúr
válasz
arsenlupin #18624 üzenetére
Nem a memoriakra gondol, hanem a 4 szurke kockára a barkácsborda mellett kozvetlen.
Oke, szövegértési képességem 0 perpillanat
-
tibz03
őstag
válasz
arsenlupin #18624 üzenetére
Ja, értem. Csak mivel a képen nem volt rajta, ezért azt hittem, azokat úgy hagytad.
Semmi gond, akkor megnézem a RivaTuner-t.
MOD: Na most lehet, hogy én nem vágok valamit, de hogy lehet ezzel a RivaTunerrel tuningolni?
Egyáltalán lehet ATI-t? Mert mindenhol NV logot látok a programban... de itt, a topicban volt már szó erről a progiról, szóval gondolom, lehet vele húzni ATI-t is. Én viszont semmi erre utaló menüpontot nem találtam.
-
tibz03
őstag
válasz
arsenlupin #18617 üzenetére
Szóval oda miért nem barkácsoltál valamit? Nem mintha így rosszak lennének az eredmények.
Más: Van már valami progi (RivaTuner, asszem), ami támogatja a 4800-at? A CCC-ben csak 700 MHz-ig tudom húzni a GPU-t, és ahogy elnézem, még simán menne feljebb is.
-
luw2win
őstag
válasz
arsenlupin #18613 üzenetére
Grat nagyon szép eredmények
Mod: lsc lekéstél
-
tibz03
őstag
válasz
arsenlupin #18590 üzenetére
Én bedőltem a festésnek, és azt hittem, az egész réz.
Eagle16: Igen, valószínűleg ez a magyarázat. Amikor először raktam rá a Chillát, gondolkodás nélkül tettem fel a szivacsokat, mert láttam, hogy egy picit kiáll a GPU, és hát mivel azért van a szivacs, már tettem is rá... rossz húzás volt.
Szegény Chilla, mennyit szidtam.
-
Eagle16
addikt
válasz
arsenlupin #18595 üzenetére
Jajj, én a Chilla-ról beszélek
Bocsi, akkor nem szóltam
-
oliba
őstag
válasz
arsenlupin #18590 üzenetére
Én ezt már írtam. Sőt azt vettem észre, hogy a lammellák fele mintha alu lenne
HD 3850-be pedig mindegyik alu volt, ha jól láttam. Alaposan szemügyre vettem a hűtéstAmúgy elég gyenge minőségi alu
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Asustor NAS
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Játékfejlesztés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest