- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
feka007 #27805 üzenetére
260 meg HD4870 kb. egyforma benne, ha alapon megy mind a kettő, csak a 260-ban rohadt nagy tuning tartalék van. Nézz be a Warhead topicba és nézd meg Beowulf meg az én Warhead Bench eredményem, nála a minimum FPS sokkal kisebb és ez a lényeg. Nálunk nem folyamatos, nála már az... 260-ra eszem ágában sincs váltani, de a 280 az érdekel. Jah és az én kártyámon is van OC.
Azt nem tudom, hogy te milyen felbontáson játszol (azt hiszem 1280×1024) de nagyobb felbontásokon összeszarja magát a HD4870.
-
-
-
Sárpac
nagyúr
-
$p@rr0w
őstag
válasz
feka007 #24087 üzenetére
Nem semmi milyen hülyeségekkel vagy képes szivatni magadat... Az a tweak semmilyen gépnél nem használ, csak hülyítés.
Más: Driver összehasonlító teszt.
Szereplők:
- Catalyst 8.6 WHQL (intern: 8.501.0); (Az első ami a 48xx-et támogatta - nem feltétlenül hivatalosan)
- Catalyst 8.7 WHQL (intern: 8.512.0)
- Catalyst "8.8" Beta (intern: 8.520.2)
- Catalyst 8.8 WHQL (intern: 8.522.0) -
Visormail
addikt
válasz
feka007 #24048 üzenetére
Lehetni lehet, pl rendszeres töredezettségmentesítés (nem a beépített huggyal), lapozófájl átrakása egy másik vinyóra, 2008 augusztusi directX felrakása, felesleges szolgáltatások, és automatikusan induló progik kilövése.
Bootolási sebesség opimalizálása:
http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/BootVis-Tool.exe(#24049) arsenlupin köszi akkor várunk
-
-
Sárpac
nagyúr
válasz
feka007 #23019 üzenetére
A cod motorja az egyik legjobb az más kérdés,h netes hálózat kezelés része nem a legjobb.
Az analóg tv adások váltott soros üzemmódban dolgoznak, úgy is jön az adás 1sor kép+teletext melyet átfed a következő sor. Szal a teletext a képben van elrejtve.
Az elmosódás pedig magán a filmkockán is rajta van. -
hakos1987
őstag
válasz
feka007 #22532 üzenetére
és szted gyorsabb a 4850, mint a 3870X2? mert tesómnak 4850 van, nekem X2, de nem vettem észre, hogy gyorsabb lenne a karija mint az enyém! És a tesztek is azt igazolják, ohgy az X2 gyorsabb mint a 4850... szvsz nem volt érdemes cserélni, max ha 4870-et vettél volna... vagy esetleg másak a tapasztalataid?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
feka007 #20592 üzenetére
Nem tudom ezt honnan veszed de eléggé elnéztél valamit az X2-vel kapcsolatban.
4870X2
Ezt nézd meg mi is a külömbség az X2 és a sima 4870 között.
Nincs nagy előnye?
A legtöbb gamesben 70-90% a sima 4870-hez képest,ez neked nem elég?
Pont jó ez így ahogy van én meg úgy látom. -
Skizz
addikt
válasz
feka007 #18900 üzenetére
Ha a TSMC szerint ennyit bír, amit Abu szerint hivatalos dokumentumok támasztanak alá, akkor nagy valószínűséggel bírja azt a 100+ °C-t. Ezt persze nem kelk kézpénznek venni, lehet, hogy átlag 105 °C maghő fél évvel rövidíti meg az élettartamot, mondjuk egy 85°C-os átlaghőhöz képest, lehet, hogy két héttel. Lehet, hogy egyáltalán nem rövidíti meg. Minden esetre én bízom abban, hogy értik a dolgukat az AMD-s és a TSMC-s srácok.
Recon: Ittsevoltam, nem is ismerlek, hagyjatok békén.
cizoe: Ne dobáld a buzit héjj! -
Abu85
HÁZIGAZDA
-
válasz
feka007 #13333 üzenetére
Dehogy a drága, a GTX-280 egyenlőre még a legerősebb piacon lévő 1 GPU-s kártya, annak elszállhat az ára. A GTX-260 viszont már egy árban van a 4870-el, alapon kb egyformán teljesítenek, de a GTX-260 sokkal tuningbarátabb mint a 4870. (főleg gyári hűtővel és Vmod nélkül)
-
bbchris
senior tag
válasz
feka007 #11882 üzenetére
Ház kezdem belátni hogy igen . Én játszottam 8800 GTX-el a Crysis-ban és most a 4870-en . Szembeötlő a különbség . Pedig bot szemem van de tényleg azt mondom így kell kinéznie . A fák tényleg olyan szürkés-zöldek mint a valóságban amikor erősen rájuk süt a nap és nem olyan élénkzöldek mint NV alatt .A napfény is máshogy süt a hegyre , rendesen lehet látni hogy tényleg odasüt a nap . Az árnyékolás szintén szembeötlő mint ahogy a kocsik és bármi jármű . A föld is észrevehetően más mintájú , na meg a havas rész mikor kijössz a barlangból és nézed a földet akkor rendesen lehet látni hogy olyan buckás a hó . Armed Assault-ban is sokmindent észrevettem ami más , igaz abban nem annyira észrevehető de látni . Egyenlőre ennyi de még megnézünk más játékokat is és megírom hogy mit tapasztaltunk .
-
Laraxior
titán
válasz
feka007 #11640 üzenetére
elvitték már..de van egy ilyen...ez sem drágább csapj le rá hamar...itt a pirosakat úgysem érdekli,azért nem priviben küldöm
-
leviske
veterán
Itt házon belülre gondolt.
Más szóval GTS 640 és GT esete, ill GTX és GTS 512 esete...vagy HD2900XT és HD3870 esete.
Bár az igaz, hogy ezen esetekben inkább arra törekedtek, hogy olcsóbban adják ugyan azt, de a lényeg ugyan az.
És ha belegondolsz abba, hogy elvileg a 88GT jöhetett volna 98GT-ként is...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest