Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30924) aszamóca válasza thyeby (#30922) üzenetére


aszamóca
aktív tag

Szia!
Már leelőlegeztem egy GKS 85 G körfűrészt. Ha a fogaskerék rész tönkremenne, ahogy néztem a honlapjukon, 6-7-ezer körül van bele egy új. De a Maki Metabo Dewalt stb asztali gépeiben is ugyanezen elv alapján készülő fogaskerék kihajtású motorok vannak ahogy a robbantott ábrájukat néztem. Az asszinkrongépnél találtam egy céget, aki alacsony profilú körfűrészmotort hozna be 70-ezerért Ázsiából, mert az olasz német körfűrészmotorok jóval 100 felett vannak. De a fordulatszám ugye a felépítésből adódóan 2850, (44,7m/s ker. seb. 300-as lappal) aminek a vágásképe nem túl szép. A csapágyas ékszíjhajtástól meg ódzkodok, mert azt dönthetően, állíthatóan precízen kivitelezni nem egyszerű a konyhaasztalon.
Mindegy majd kiderül mi lesz. A faanyagok készre szabva megvannak, az asztal készre hegesztve, még két hét, hogy a fűrész megjöjjön, mert nincs belőle a központi raktárban.

Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.