Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56016) blakey válasza Joshi (#56013) üzenetére


blakey
titán

Szóval rosszul látom, de gondolom nem zavar téged, hogy ugyanazt írtam és pl. az androidos Sony tv-kben Mediatek duruzsol. Tehát még 1X, egyetlen egy tv gyártó nak sem érdeke, hogy jobb médialejátszási képességekkel vértezze fek a tv-ket.
Nem fog eljönni, mert akkor már rég itt lenne, Samsung, Sony, Lg, Panasonic modelljei már rég képesek lennének mindenre de akkor egyetlen egy lejátszót sem tudnának eladni és a Blu-ray liszenszből sem lenne bevételük valamint fizetni kéne a HD hangokért is, ugye kéne egy HDMI kimenet is miattuk, stb. A TV-k nem lesznek teljesértékű lejátszók amig ilyen érdekek vannak a piacon.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.