- Asszociációs játék. :)
- Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Karanténlog
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PassMark - retró E2160 benchmark
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
nagyfejü #9196 üzenetére
Mert ez nem hozzá való az ac 66u b1-re a 68u-firmet kell rátölteni. Írja is txt-ben. Ott is a bétát javaslom (rc2) jobb mint a régebbi final.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
nagyfejü
őstag
válasz
szaboi6512 #9197 üzenetére
windows 7 x64 van.
-
nagyfejü
őstag
Most végigjátszottam megint. Amikor kiválasztom a file t a restorationban kiirja hogy ez a file nem a routerhez való.
/ RT-AC66U_380.70_HGG-FINAL.trx / elinditom a feltöltést és kb. 2/3 nal kiirja hogy a feltöltés sikertelen! -
nagyfejü
őstag
válasz
szaboi6512 #9194 üzenetére
persze.
-
szaboi6512
őstag
válasz
nagyfejü #9193 üzenetére
Szia!
Csak halkan kérdezem:Az alábbiak szerint módosítsa [A TCP/IP protokoll 4-es verziója (TCP/IPv4) tulajdonságok] tartalmát:
következő IP-cím használata, IP-cím: 192.168.1.10, alhálózati maszk: 255.255.255.0 → kattintson az [OK] gombra.
Ez megvolt?
[link][ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!" Ex-Digi
-
válasz
nagyfejü #9190 üzenetére
Volt nekem egy ehhez kísértetiesen hasonló, több éves mizériám egy N18-assal. Helyesebben több N19-assal is, mivel próbáltam keresztpróbákat tenni.
Iszonyat mennyiségű szívás és munkaóra ment el erre, mivel volt olyan N18, amivel működött.
A megoldás végül az lett, hogy mint kiderült, azt az egy gépet nem szereti a rendszer. A saját Gigabyte-alaplapos PC-mről nem ment, de a nejem notebookjáról, sőt, az én ezer éves tabletemről viszont minden gond nélkül sikerült a frissítés.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
nagyfejü
őstag
válasz
MaCS_70 #9189 üzenetére
Odáig ok hogy betallózom az álltalad linkelt file t rányomok hogy feltöltés és várok. Eltelik 10-15 perc rányomok hogy frissitse az oldalt akkor irja ki! Az összefoglalóban leirtak szerint csináltam.
Most meguntam , nvram törlés és visszajött a merlin. de valamiért vacakol az itthoni hálózat sebessége ezért szeretném kipróbálni a hgg t. -
válasz
nagyfejü #9188 üzenetére
Eztet mostan nem értem.
Minden off-line történik.
Letöltöd a FW-file-t,
recovery mode-ba állítod a routert (előtte reset),
a PC-t megkéred arra, hogy mondjuk 192.168.1.2 legyen az IP-címe,
telepíted rá a recovery toolt,
csatlakozol a routerhez,
elindítod a recovery toolt,
betallózod vele a kicsomagolt FW-file-t és feltöltöd,
visszaállítod a PC IP-címét a régire (vélhetően auto),
újraindítod a routert, és már el is éred a 192.168.1.1 címen,
csinálsz rajta még egy resetet,
örülsz.Nincs itt semmi webhely, aminek elérhetőnek kellene lennie!
MaCS
-
válasz
Intruder2k5 #9181 üzenetére
Tulajdonképpen éppen fel is mehet, sokat nem kockáztat vele az ember -- legfeljebb másodikra tényleg Recovery lesz...
MaCS
-
nagyfejü
őstag
köszönöm mindkettőtöknek!
-
-
nagyfejü
őstag
sziasztok! Merlin van fenn , kipróbálnám hgg t . Simán ráfrissitek vagy mókolni kell?
üdv -
zsolt_64
senior tag
-
HTomee
tag
válasz
modflow #9176 üzenetére
Ez egy hibás példány lesz. Sajna beletenyereltél egybe. A típus egyébként tényleg jó. HGG van rajta nekem mert egy kicsit nagyobb hatótáv kellett, semmi baja pedig WI-FIn és kábelen is megy rajta adat rendesen. Az előd Asus routerem csinálta ezt. Nem tudták javítani. Ekkor dobtam még rá egy keveset és lett a 66_B1
-
modflow
veterán
válasz
N.otorious #9175 üzenetére
Igen, próbáltam mindent, ugye ment is, csak kis idő után már nem...
Leadtam az edigitálban, potom 30 nap és lesz valami. :D
Valaki gariztatott már routert edigitálnál? -
válasz
modflow #9172 üzenetére
A tápegység hibája gyakran instabilitásban nyilvánul meg. Ilyenkor a kiszolgált eszköz nem feltétlenül áll le, de maga is instabillá válhat.
Szemét egy alattomos jelenség, mint ahogy a wifit érintő egyéb zavaró tényezők is azok. Jártam már úgy, hogy egy a szobában áthelyezett dísztárgy rontotta el az addig remekül teljesítő wifit.
MaCS
-
válasz
modflow #9170 üzenetére
Kifoghattál egy hibás darabot.
Hmatyas ötlete teljesen jó, a tápegység minden műszaki cikk potenciális gyenge pontja.
A 66-osnak nincs olyan típushibája, ami az Általad tapasztaltakat okozná.
Most ránéztem, az egyik általam felügyelt 66-os Újév óta fut, általában >10 hoszt csatlakozik hozzá wifin, a többségük 0-24-ben. Úgy néz ki, hogy egyáltalán nem volt leszakadás az idén.
Az egyik 66-os, teljesen túlterjeszkedve a SOHO-kategórián, egy közösségi teret szolgál ki, hatalmas területtel, sok klienssel, felhúzott teljesítménnyel -- gond nélkül.
MaCS
-
válasz
modflow #9165 üzenetére
Lehet hibás példány, de lehet, hogy Te csinálsz valamit rosszul. Nem tudhatjuk, mert érdemi információt nem nyújtasz, csak a hisztiddel árasztod el a listát, és így persze segíteni sem tudunk.
Vélhetően mindenkinek jobb lesz, ha visszaviszed.
Olyan műszaki cikk nincs, amiből mindegyik példány hibátlan lenne.
A 66-os is nyilván nem egy hibátlan típus / széria, de nincs vele típusos gond. Én személyesen is jó néhányat ajánlottam már ki az elmúlt években, és eddig egyikkel sincs probléma.MaCS
-
modflow
veterán
válasz
szaboi6512 #9166 üzenetére
Nem buherálom...
Becsomagoltam, holnap visszaviszem...
Kár hogy 2 hónapig vártam a beüzemeléssel... 14 napon belül visszakaptam volna a pénzemet. Így meg küzdhetek a bolttal.Nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik, hogy használhatatlan egy router.
Most komolyan, mit csinál egy alap user?
Végigmegy a varázslón és használja. Na én ennél többet tettem érte és NEM JÓ. Ez abszolút nem normális.[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Na jó, elegem van ebből... honlap viszem vissza a boltba.
Tele van a net, hogy dobja a netet wifi-t....
Mondjuk én voltam a hülye, hogy ezt előtte nem néztem, hanem hittem a PH milyen routert vegyek ajánlásinak... -
modflow
veterán
válasz
modflow #9160 üzenetére
Ez a AC66U egy óriási ipari hulladék.
Elképesztő, hogy egy 10.000 ft-os router tökéletesen teszi a dolgát, ez meg 30.000 forint és szívem szerint most b@sznám ki a kukába úgy ahogy van.Reggeltől végre kábelen van. A telón felnyitás után van hogy 30 mp-ig nincs net, se 2,4, se 5 Ghz-en.
Délután újra kellett indítani az egész router, mert azt írta nincs netkapcsolat.Most komolyan, nektek is ezt csinálja?
Nálam miért ilyen?
(Az N12D1 tökéletesen megy a nettel.) -
modflow
veterán
válasz
Gubek-Einste #9115 üzenetére
Na most megakartam cserélni a két routert, hogy az AC66U legyen a modemen, erre megint nincs net rajta.
És most már hiába írom be a régi modem MAC-ét, akkor sincs. És a modemet se érem el róla a 192.168.100.1-en.
Kikapcsoltam modemet, routert, stopper indult és 20 perc után se változott semmi.
Ilyenkor hogy lehet a netet előcsalni???
-
netcore
tag
sziasztok,
eddig szépen működött a net a telekomos csiga300nettel, ma át lett kötve a digi1000, ahogy kell digi átkapcsolva bridge üzemmódba, beállítva a routeren a pppoe, de mégis csatlakozik majd random ledob, eddig ilyen nem volt.Valami spéci beállítás kell a digihez?
ja és sose volt 800/300-nél magasabb sávszél de ez részlet kérdésÜdv Laci
-
nagyfejü
őstag
sziasztok!
Adott e router. Eddig rá volt dugva egy külsö winyó mediamegosztással.Most rádugtam egy másikat , felismeri , a router webhelyén látszik is azóta windows 7 alól nem érem el a winyókat.A hálózat menüben nem látszik.
valami ötlet?üdv
-
modflow
veterán
válasz
Anonymus23 #9152 üzenetére
Megtaláltam, csak az volt a baj, hogy a fenti linket használtam. Az a rész.
Ha simán felmegyek én, akkor tényleg ott van. -
modflow
veterán
válasz
Intruder2k5 #9150 üzenetére
-
-
modflow
veterán
válasz
Intruder2k5 #9148 üzenetére
Nekem 5.13-ai az utolsó, amit mutat.
-
-
modflow
veterán
válasz
Anonymus23 #9146 üzenetére
Meg le is! 🤣😂😂
-
Anonymus23
veterán
Közben már felkerült.
Verzió 3.0.0.4.384.81049;) - The Power of the Light Side
-
embe
nagyúr
válasz
N.otorious #9144 üzenetére
Asus oldalán még nincs kint. Akkor még várni kell vele....lehet visszavonják.
-
N.otorious
senior tag
Ma frissült a B1 megint
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9142 üzenetére
Kösz az infót.
"RT-N18U-n én is használtam Tomato-ban évekig "
Én is míg el nem halálozott szegényke
Tehát lehet hogy majd kijavítják.
snowman58 -ban bízunk
Remélhetőleg lesz folyatása/javítása.
Hétvégén megpróbálom újra bekapcsolni a CTF-et , felkészülve lelkileg az újabb helyreállításra, utána jelzem az esetleges hibát.
Még amit észrevettem hogy at administration felületen a WPS gomb beállítása nem működött.[ Szerkesztve ]
-
válasz
zsolt_64 #9141 üzenetére
A firmware fejlesztésében nem vagyok igazán otthon, de annyi biztos, hogy más modelleken működik a CTF, RT-N18U-n én is használtam Tomato-ban évekig, az 1000-es DIGI-hez kellett is. De az RT-AC68U első verzióján, illetve RT-AC56U-n szintén működik Tomato-val. A BroadCom driverei ugyan tényleg zártak, de ha jól tudom a binárisokat valahogy egyben teszik az fw-be, szóval ettől még használható.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9140 üzenetére
Hehe ...
Most már értem miért nem tudtam feltuszkolni rá a mipsel-es entware-t
Persze az arm-os megy...
A CTF-el amivel úgy sikerült kiakasztanom a routert akkor most mi a helyzet ?
Valahol olvastam itt a topikokban hogy a broadcom nem adja ki a forráskódot, tehát nem lehet rá custom firmware-t írni ?
Ha ez igaz akkor csak az eredeti asus-os firmware-l , esetleg merlin-el aktiválható ?[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9138 üzenetére
Úgy sikerült visszállítanom hogy a reset gombot nyomtam bekapcsolás alatt, majd a feljövő felületen csináltam nvram törlést. Lehet hogy van más megoldás is.
Ez eléggé teszt állapotú firmware
ilyen a status.Name rt-ac66u
Model Asus RT-AC68P/U B1
ChipsetARMv7 Processor rev 0 (v7l)
CPU Frequency1000 MHz (dual-core)
Flash Size128MB
Ezt mondjuk nem értem az ac66u b1 az nem broadcom proci , tehát mipsel, vagy az én fejemben van zűrzavar ? -
-
zsolt_64
senior tag
Kellemes hajózást más csónakban
Én is új evezős vagyok ebben a tegnap vásároltban.
De 1 tapasztalat máris a Freshtomatoval: NE KAPCSOLJÁTOK BE a CTF-et
ugyanis úgy elszáll hogy csak a debrikkeléssel lehet észheztéríteni....[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
Asus rt-ac66U b1 tulajdonosoknak !
Tegnap óta én is tulajdonosa vagyok egy ilyen vasnak (hw version b2) és keresgéltem rá Freshtomato-t.
(rt-n18u elhalálozott)
Rémülten vettem észre hogy talán benézem és nincs is erre a változatra.
De aztán megtaláltam ezt [link]
És jelentem működik
Akit érdekel tegye fel.... és várom a tapasztalatokat...[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
Ha nem félsz akkor openwrt na ott aztán lehet ütni a konzolt, ha inkább GUI párti vagy tomato vagy ddwrt esetleg ami most nagyon megy a Merlin illetve a HGG utóbbi kettőről nekem nincs tapasztaltatom..
Én eleinte tomatot használtam optware-el az optware egy szoftvercsomag ami különböző progikat tartalmaz...ahogy tudom mostmar az entware vette át a helyét. Az utobb leírtakhoz már putty kell és konzolon tudsz telepíteni sok angol amúgy nem kell hozzá ne ijedj megÉn amúgy jelenleg ddwrt-t használok, levettem a routerről a terhet és egy vékonykliens egy xpenology-val lat el mindent de innentől ez már off lenne
-
embe
nagyúr
válasz
N.otorious #9128 üzenetére
Na ez vol az ami csak 1-2 napig volt fent az Asus oldalán.
-
fa4hu
őstag
válasz
N.otorious #9128 üzenetére
Ez nálam a legutolsó HGG-vel is fennáll. Nincsen rá valakinek ötlete?
-
N.otorious
senior tag
Nekem 3.0.0.4.384_81039 ez van fent, szerintem ez az újabb, és nem tudom, hogy azóta e, de a biztonsági kamerát nem érem el távolról....de ha visszagondolok, kb a frissítés óta......fw resetet is csináltam azóta
[ Szerkesztve ]
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
embe
nagyúr
Biztos nem volt kerek a dolog, ha ilyen hamar leszedték. Merlin sem készült belőle.
-
ArthurShelby
addikt
Nem tudom, de ez nemcsak ennél a routernél volt így.
Volt aki föltette, neki valami dhcp problémája volt talán, de nem mernék rá megesküdni (és lehet hogy egy fw reset megoldotta a problémát). De tudok olyat is, aki föltette, és semmi problémája nem volt.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
embe
nagyúr
Volt kint egy friss fw az Asus oldalán, de pár nap után lekerült, ismét a májusi az utolsó.
Mi lehetett vele a gond? Valaki feltette? -
tylerddd
veterán
Hello! AC66-om van. Lenne néhány kérdésem:
1.) Az normális, hogy viszonylag hosszú percekig tart egy ki/bekapcs után a rendszer felállása vagy újraindítás is?! Eddig egyszerű D-Link és TP-Link routereim voltak, azok sokkal gyorsabban indultak.
2.) A WPS gomb egyszeri vagy hosszú megnyomással kellene, hogy működjön? Az egyszeri megnyomással nem ment egy nyomtató csatlakoztatása, PC-ről a router beállításaiban tudtam csatlakoztatni. Hosszan nyomva valamelyik LAN-port ledje kezdett villogni. Nem csatlakozott a nyomtató és a villogás sem maradt abba, csak kikapcsolás után szűnt meg.
3.) Ez nem igazán kérdés, csak megjegyzés: az eszköz tudja használni modemként az androidos mobilokat USB-re kötve. Viszont azt vettem észre, hogy összekötés után nem automatikusan kezdi a telefonról osztani a netet, de még csak újraindítás után sem. Csak ki/bekapcs után működik a dolog.
Köszi![ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
alex73
tag
Vettem egy ilyen router. Melyik FW-vel érdemes használni? Gyári, Merlin, HGG, DDwrt, tomto,openwrt? Van valami össze hasonlítás mi marad mi veszik el a gyárihoz képest vagy milyen plusszot ad hozzá?
Külső hdd nek kell külön táp vagy USB elbírja? Melyik appot ajánlott használni torrentre gyári, transmission, rtorrent deluge appokat honnét entware vagy más . Hol találok részletes leírást telepítésről? Köszönöm!![ Szerkesztve ]
-
repro
tag
Sziasztok!
Van egy Asus Rt-AC66U routerem. Merlin van rajta.(384.7).
Eddig minden rendben működött, de most már a Download Master nem tölt le. Hozzá tudom adni a letöltendő torrentet, de kis idő múlva kidobja.
Már újraindítottam a routert, de semmi. Ha külön uTorrentel megy a letöltés.
Tudnátok segíteni mit tegyek?
Előre is köszönöm -
-
modflow
veterán
válasz
Gubek-Einste #9115 üzenetére
Mert megdöbbentő módon kisebb a hatóköre, pedig azért vettem, hogy lecseréljem a régit.
És azt hol kell beállítani? Az alhálózatot.
-
-
modflow
veterán
-
modflow
veterán
Valaki segítsen már, mert már min. 2 hete megvettem ezt a k**** routert (RT-AC66U), de nem tudom beállítani.
Megy az eddigi WiFi hálózat tökéletesen ezzel: ASUS RT-N12D1
Bekapcsolom az új routert, lefuttatom a JELERŐSÍTŐ üzemmód varázslót, de nincs rajta net.
Mégis miért kell 198ezer beállítást csinálni, hogy hogy legyen net rajta???????Van sima kis fali dugós jelerősítőm, azzal megcsinálom ezt az 1 azaz EGY lépést és működik!!!!
Ez meg 35ezer forintért nem képes működni.
Bocsi, de nagyon ideges vagyok már emiatt. -
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Külföldről DDNS segítségével FTP-n szeretném elérni az otthoni merevlemezem, ez szépen működik is, de le kellene róla törölnöm fájlokat mert kellene a hely, de ezt nem tudom megtenni, annak ellenére hogy felh.név/jelszó párossal lépek be.
Ezt a hibát dobja: Error 550 delete operation faild
A routerben az FTP fülön minden mappára olvasás és írás is engedélyezve.Nincs ötletetek, hogy mi lehet baj? Miért nem tudok törölni?
Köszi
The Truth Is Out There --->
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest