- Asszociációs játék. :)
- Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Karanténlog
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PassMark - retró E2160 benchmark
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex73
tag
Üdv.
A routerhez ( 66u_b1) külső hdd csatlakoztatáskor melyik hdd jó a saját tápos vagy a sima USB ? USB -n tud feszültséget adni a hdd-nek? Mekkora hdd tud le kezelni letöltéséhez.?
köszönöm. -
Zhewarr
csendes tag
Sziasztok!
RT-AC66U_B1 routerem van 3.0.0.4.380_4208 fw-rel, digi 1000-es nettel. A digi cucca bridge-ben van, így az asus csinál mindent. Az a bajom, hogy időnként a router nem szolgáltat internet sem LAN-on sem Wifi-n. Amikor PC-n vezetéken megnyitok egy böngészőt, feldobja az asus login page-t. Bejelentkezés után már van net, de wifin telefonon nem dobja fel ezt az opciót. Már vagy 5-6 alkalommal biztos eljátszotta. Gondolom ez egy biztonsági dolog az ASUS részéről, csak kellemetlen amikor meló közben traktál az asszony, hogy nincs net. Nincs erre valami megoldás, hogy ezt a bejelentkezéses történetet ne kelljen időről időre végigjátszani?
Ma például a bejelentkezési felhasználónév/jelszó párost sem fogadta el, így reset után ugye a digis bejelentkezéssel megspékelve kellett a műveletet végrehajtani...Aztat bárki mondhassa...
-
válasz
modflow #9393 üzenetére
Mesh-lehetőség, a la Asus. Tehát roaminglehetőség az otthoni hálózaton, tehát ha mondjuk a mobiltelefonoddal átlépsz az egyik router wifis hatótávolságából a másikéba, holtidőmentes váltást élvezhetsz. Egységes hálózatod lesz. Ez a SOHO-kategória jelenlegi újdonsága, a közelmúltban kezdett leszivárogni az üzleti szférából, és egyre kiforrottabb és olcsóbb lesz.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
válasz
modflow #9389 üzenetére
Furcsa amúgy ez a router, én két hét után most kidobtam a másodikat a rendszerből, merlin firmware mellett is vacakolt, ment vissza az N56U, az hibátlanul viszi a dual want és a többi dolgot. De mint korábban beszéltünk róla, van AC68 otthon, ami ugyanez a hardver, de egyikkel sincs gond.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
válasz
modflow #9384 üzenetére
Igen, működik a módszer.
Eleinte sok bolt nem fogadta el az ilyen (eleve bármilyen) bolti átvételt távollevők közti ügyletnek, de hatóságilag (tán bíróságilag is) kimondatott, hogy bizony, erre is vonatkozik a 14 napos elállási jog.
MaCS
-
adika4444
addikt
Hali!
Van egy AC66U B1-em. Szeretném, ha a vendégwifi külön VLAN-ban lenne. Az eszköz csak switch + AP, a lényegi munkát egy Ubiquiti ER-X végzi. Miként tudnám a vendéghálózatot VLAN-olni?
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
modflow
veterán
Szerdán letelik az 1 hónap a szervizelést illetően. Ma is voltam bent edigitalban, azt mondták szerdán visszakapom a routert, vagy az árát.
Ha utóbbi és ott vagyok a boltban és átveszem a kp-t, majd félreállok, mobilon berendelek egy újat, madj 5 mp-el a visszaigazolás után megnyomom a sorszámhívón az online rendelést veszek át-ot és átveszek egy új routert, akkor is él a 14 napos elállás ugye?
Mert akkor azt még kipróbálnám, és ha rossz visszaadom a pixxxba, 14 nap alatt csak kiderül. Ha meg jó, akkor megtartom.Szóval ez működik???
-
válasz
Intruder2k5 #9380 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni, mert a másik router is azt csinálja néha, hogy egyszerűen megáll és gondolkozik pár percet. Olyan mintha a dual WANt nem bírná, pedig aztán nem egy hatalmas sebesség, amit el kell viselnie a routernek. Mindegy, felment rá az AC68U merlin, meglátjuk, hogy milyen lesz.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
koxaman
tag
-
-
koxaman
tag
Sziasztok, most rendeltem meg egy RT-AC66U B1 routert. Lenne pár kérdésem amit a topicba nem találtam leírva, egyértelműen:
- Az alap gyári fwbe van torrent kilens ?
- Az alap fw re fellehet rakni a leirásban lévő Entware scriptet majd az r-torrentet ?
- A merlin fwt néztem és ott a routeremhez nincs külön fw, csak az rtac66u -hoz. Azt lehet használni a B1 hez is ?köszi a válaszokat
Huawei Mate 20Pro (LYA-L29)
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
ArthurShelby #9376 üzenetére
Újraindítás után eltünt.
Köszi!
Azt gondoltam talán valaki más is hozzáfér a kamerához, és talán ezért mutatja. -
válasz
ArthurShelby #9376 üzenetére
Nálam most érdekes módon egy Raspberry él kettős életet, legalábbis a routerem szerint. Ha ugyanis be van kapcsolva a Raspberry-n a wifi (aminek nyilván más a MAC addresse, mint a vezetékes interface-é), akkor az Ethernet-kapcsolatnál megjelenik ez a kis kettes.
Nem értem.
MaCS
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
ArthurShelby #9373 üzenetére
Köszönöm. Az első lehetőséget kifejtenéd részletesen mit jelent?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Dr. Gonzο #9372 üzenetére
Hogy érzékel mögötte másik klienst is. Illetve akkor is szokott ilyen lenni, hogy ha ugyanazt az ip-t kapta meg mint egy másik kliens nem rég. Második esetben újraindítás után eltűnik.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Nem feltétlenül. Jó eséllyel át lehet ugyanis flashelni az e3372h (Hi-Link) verziót e3372s (stick) verzióra.
Nem egy kéjhömpöly, de ha a Huawei még nem zárta le az adott széria flashelhetőségét, akkor kb. fél óra alatt nulláról megvan.
Én igazság szerint hónapokig szenvedtem azzal, hogy az én példányomhoz találjak módszert -- szép kis könyvtáram jött össze a téma irodalmából.
Ha otthon leszek, elő tudom kaparni, illetve, ha Budapest elérhető, akkor tesztelésre kölcsön tudom adni a példányomat.
MaCS
-
Misi_D
tag
Sziasztok!
Egy rt-ac66u-ra (nem B1, hanem az old version) melyik most az "ajánlott" firmware? Merlin már vagy április óta nem ad ki rá újat, 380.70 az utolsó (és úgy tudom nem is lesz rá többé). Mire éri meg átállni? Tomato? DD-WRT? Egyéb?
Köszi!
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
rento
őstag
Sziasztok
Egy Ac66u b1-be dugtam egy Huawei E33372h usbs modemet. Telekomos sim kártya van benne, a modemet és a sim káftyát felismeri a router, de nem hajlandó felcsatlakozni. Egy helyes apn beállítást kérhetek? Se manualba, se auton nem hajlandó menni. A pin kódot már kikapcsoltam, az sem segített.
-
fa4hu
őstag
válasz
Intruder2k5 #9362 üzenetére
Elvileg jók, de legközelebb arra is ránézek szakadáskor (már ha a routert elérem).
-
-
fa4hu
őstag
válasz
Intruder2k5 #9360 üzenetére
Tarr Kft. a szolgáltató, kábeles net, Cisco EPC3212 modem van a router előtt.
-
-
fa4hu
őstag
válasz
Intruder2k5 #9358 üzenetére
Vezetékesnél nem nagyon tapasztaltam, igaz, azt keveset is használom. Semmi extra nincs a leszakadás során, csak böngészés közben nem tölt be az oldal, a tálcán a wifijel földgömbre vált. Legközelebb megnézem, hogy a routert elérem-e, de az a gyanúm, hogy nem fog menni az elérés.
-
-
fa4hu
őstag
válasz
Intruder2k5 #9356 üzenetére
Értem, köszönöm! És mit kell beállítani, hogy a log-ban látszódjanak a leszakadási hibák?
-
-
fa4hu
őstag
A router logjában több ilyen bejegyzést találtam, amelyek eszközök leszakadásához köthetők:
Oct 5 16:13:31 HTTP(S)_login: Logout successful
Oct 5 17:11:45 HTTP(S)_login: Login successful from 192.168.1.xxx:80A notebookom is elment ilyenkor a net, majd visszacsatlakozott. Szerintetek mi lehet a gond? Nem csak egy eszközzel csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt_16
tag
VPN
Adott egy 65p router amin futtattok egy openvpn szervert otthon lévő gépet így érem el (gondolván, hogy a hálózati hitelesítéssel talán nagyobb biztonságban vannak adataim) minden tökéletesen működik elérem a mappáimat tudom webes felületen kezelni a torrentet stb stb. A probléma ott kezdődik, mikor file-t töltök le vagy töltök fel sajnos megáll a sebesség 3mb/s-en ami nekem lassúcska. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek lehet a szűk kereszt metszet a 65p-n a openvpn vagy inkább a gép oldalon keressem a hibát?
-
Valkűr
addikt
Olyan problémam van, h adott egy asus AC66U B1 router. Kábelesen szoktam használni, csak a telefon megy wifirol. A netsebesseget kábelen mérve nagyon szépen hozza, 1000-bol kozel 900. Viszont a napokban észrevettem, h valamiert leesik a sebesseg 180-ra is, ami ugye nem normalis, mivel a minimum amit a szolgaltatonak adni kell az ebben a csomagban 500 kell legyen.
Nagynehezen kiszűrtem a hiba forrását, es fogalmam sincs, hogy ez normális -e. Az törtent, h a telefonomon bekapcsoltam a wifit, es a 900-as sebesseg leesett 180-300 korulire. A wifit kikapcsolva sem ment vissza, és 200-300 on megallt. A Routert ujrainditottam es ismét 900 lett. Majd megint csatlakoztam wifire, ismét leesett 2-300. Csak akkor all vissza ha a Routert ujra inditom.
Mi lehet ennek az oka? Nem rémlik, h régebben ez gondot okozott volna. De nem is hiszem, h ez normalis, hisz a net nem is volt hasznalva, csak rácsatlakoztam a wifire, meg ha kikapcsolom sem áll vissza a sebesseg, csak Router ujrainditás utan. Router hiba vagy mi lehet ez?
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
libus
őstag
válasz
Anonymus23 #9348 üzenetére
Már régóta csinálja.
Azaz mikor erre a routerre cseréltem, le az előzőt, azóta van ez. Ha jól emlékszem a gyárival is csináta mikor megvettem (kb. 2 éve).Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz
Anonymus23 #9344 üzenetére
Tarr kft.
70/6 a sebesség
A modemük pontos típusát most nem tudom megírni, mert nem vagyok most otthon.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
netcore
tag
nekem soha nem volt 800fölötti sebesség, torrent meg alig ment 50-60mb/s fölé.
A legfőbb gond hogy full letöltés mellett a soc 100-pörgött és egy idő után a wifis kamerákat elkezdte ledobálgatni gondolom emiatt.
Amugy sajnálom a sok extra miatt,de vmit vmiért.
A 65p-vel eddig nem jelentkezett egyik eddig tünet sem, pedig pl ma lehúztam nasra vagy 500gb-t ment egész nap a kamera, vpn és nem vettem észre semmi lassulást.
holnap viszik is a 66-t, jól jár vele az új tulaj remek ketyere ezt leszámítva.Üdv Laci
-
libus
őstag
Van egy ac66u b1 router.
Hgg 380.70 fw van rajta ( újabbat nem találok).
Olyan problémám van vele, hogy közbe kihagy az Internet 5-10mp-re.
Ezt kábelesen és Wifin is produkálja.
Wifin az 5GHz le is van tíltva, csak 2.4GHz van használva fix csatornán. Nincs a közelébe ugyanazt a csatornát használó router. De mint írtam, ezeket a kihagyásokat kábelesen is produkálja..
Szoftver vagy hardver hiba okozhatja ezt?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
válasz
Intruder2k5 #9340 üzenetére
Megnéztem, mindkettő E1 verzió itthon.
deflex: Passz, gyári firmware-esek, amelyik a hálókban osztja a netet + Meshként megy, az szinte hideg, jóindulattal langyos, a "fő" router azért kéznél melegebb, legyen langyos.
Hát érdekes. Mondjuk otthon kicsivel kevesebb a user általában, de a net meg jóval gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
zsolt_64
senior tag
-
válasz
zsolt_64 #9333 üzenetére
Mármint ez azt akarná jelenteni, hogy egyforma a hardvere? Azt azért lenne furcsa, mert az otthoni AC68-asok soha nem melegedtek olyan szinten mint a 66-osok. Bár lehet amit nemrég vettem AC66 sem melegedne, de azt már ugye eleve hűtőpadra tettem, biztos, ami biztos.
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #9334 üzenetére
Én is azért csodálkozom, mert a "net sebességet össze sem lehet hasonlítani..." nekem furcsa volt, és félreérthető..
-
-
-
válasz
Intelligencs #9329 üzenetére
Előtte a kicsi tesója volt, az N56U B1, mióta az megjelent, azóta használjuk, gond nem volt vele, de nyilván "valamivel" kevesebbet tudott, ezért is lett egyel nagyobb. Otthon 2 AC68U-m van, azokkal sem volt ilyen gondom soha. Ez a 66U valahogy kakukktojás. Azt mondjuk nem értem, hogy miért adnak olyan feature-t egy routernek, amitől így lehal, azaz használhatatlan vele a hardver. És ez nem a ~10 ember miatt van, ha egyedül használom, akkor is belassul.
Intruder2k5: lehet végül az lesz, ha visszakapom a másik routert a garizásból, akkor azt átteszem majd.
-
"gyáritól nem térnék el per pill"
Pedig lehet megérne egy próbát. A Merlin szoft alapja a gyári fw, néhány plusz fícsörön és hibajavításon kívül ugyanazt kapod amit a gyári fw is ad, a megszokott környezetben. Ha mégsem oldja meg a hibát a QoS tiltása, tegyél egy próbát. -
Minden extra feature, aminél a routernek a csomagokba kell belenéznie, az nagyon CPU igényes. De amúgy céges routernek miért nem vesztek valami erősebbet? Látom, hogy kisvállalat, lévén 10 ember, szóval nem kell millióékért Cisco, de azért egy AC86U-ra csak fussa? Az simán elbír mindent, azon bekapcsolhatod az extra feature-öket is, akkor is hasítani fog mint a szél.
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
netcore
tag
válasz
Intruder2k5 #9281 üzenetére
megvettem a RT-AC65P, -t hát net sebességet össze sem lehet hasonlítani...
Cserébe a router szolgáltatásai jóval szerényebbek...[ Szerkesztve ]
Üdv Laci
-
válasz
Intruder2k5 #9325 üzenetére
Eset az van, minden céges gépen. Ha lassul, akkor az egész hálózat szinte megáll és hallom az irodámon kívül, hogy "nincs net?" "nálad van net?" stb. mondatokat.
Viszont akkor is lassul, ha nem nézem az admin menüt.
Csizmi: Legfrissebb FW van rajta, gyáritól nem térnék el per pill, épp elég baj, hogy ezzel kell mókulnom, mikor épp migrálom az adatokat o365ről G Suite-ra. Az is elég sz*pás.
kzkz: Az előző darab kb. tényleg égetően forró volt hűtés nélkül, ez még a kezemnél is hidegebb így, hogy a pad alatta van.
___
Lekopogom, mióta lekapcsoltam a QoS Apps analysis-t, azóta nem lassult. Lehet az fogta le ennyire a routert?
[ Szerkesztve ]
-
Szia!
Ilyenkor más / minden kliensről ugyanilyen lassú?
Bár azt nem tudom, hogy ez a ping-re volt-e kihatással, de az ASUS routerek web interfészét több víruskergető / tűzfal szoftver is hajlamos volt így lelassítani. Régebben ez ESET csomagról volt ez tudott, de aztán mással is előfordult. Esetleg próbáld meg azt, hogy felveszed a kivételek közé a LAN IP címét.
A hőfokkal nagyon nem kell foglalkozni, sajnos ez a BroadCom SoC jellemzője, valahol 65-85C fok körül van az üzemi hőmérséklete.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Adott egy RT-AC66U router, ami egy érdekes hibát produkál. Időről időre belassul a hálózat, ilyenkor a routert pingelve is látható, hogy mennyire szétesik a történet.
Ez a kép még a jobbik eset, itt legalább lassan, de válaszol a router. Elsőre azt hittem, hogy a VPN akasztja le - igaz, azon is csak 1 felhasználó volt -, de most már kb. mindent lekapcsoltam, DDNS, VPN, nem fut, DHCP + QOS van, néhány port forward és fix ip, aztán ennyi, még a dual want is leállítottam.
A router admin felülete is belassul ilyenkor, alig tudja összetenni a menüt, holott az info szerint nincs hülyére terhelve a proci (bár kérdés, hogy ez mennyire "valós, mert azért van, hogy felugrik 50-80%-ra egy pillanatra, ha úgy frissítek). A furcsaság ott van, hogy ez már a 2. ilyen router, az első épp garanciában csücsül, az eleve irgalmatlanul melegedett, így mivel nem várhattam hónapokat a javítással, vettem egy másikat, amit már eleve egy hűtőpadon használok, hogy alulról kapja a friss levegőt, nem is tűnik még langyosnak sem, ellenben ugyanúgy szarakodik.
Alkalmanként 10 gép + 10 mobil lóg rajta, de nem gondolnám, hogy ez akkora mennyiség, amit egy ilyen routernek ne kéne tudnia elkezelnie.Van valakinek tippje, hogy ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
modflow #9318 üzenetére
Az a baj, hogy ezt simán megcsinálják, mégpedig azért, mert hagyjuk nekik.
Több hasonló ügyem is volt, és Békéltető Testület kimondta, hogy erre csak kivételes esetben hivatkozhatnak. Ha ez a normál eljárás (az), akkor tehát eleve úgy árulja a temékeit, hogy eleve tudja, hogy nem tudja azokat jogszabályszerűen garanciáztatni.
Ha szeretnél egy kicsit közreműködni abban, hogy jobb legyen a rendszer, a 16. napon fordulj a Békéltető Testülethez. Szívesen segítek.
Addig fogják ezt csinálni, amíg mi birka módon eltűrjük.
MaCS
-
-
modflow
veterán
válasz
MaCS_70 #9317 üzenetére
Ez érdekes..
Nekem az Edigital alapból azt mondta, hogy min. 30 nap lesz az ügy.16-án adtam le és 24-re ért csak be a szervizbe a nyomkövetés alapján.
Pénteken felhívtam az ASUS Magyarországot, a gyári szám alapján nyomát se találta, elvileg nézett valamit, hogy a cseh szerviznél van-e, de ott se látott semmit.
Edigital-t felhívni nem tudtam 3 napon át próbáltam napi 2-3 alakalommal 10 perceket vártam, de nem kapcsoltak.
Írtam nekik és kérdeztem melyik szervizben van, erre ez a szuper válasz jött:
A HÁLÓZAT ROUTER Asus RT-AC66U AC1750 Mbps Dual-band gigabit AiMesh WIFI router (219***) jelenleg még a márkaszervizben van, 320*** szervizlapszámmal.
Tájékoztatjuk, hogy a szervizeknek, a hozzájuk történő beérkezést követően 15 napjuk van vizsgálni a garanciális készülékeket, azonban a logisztikai folyamatokkal együtt körülbelül 30 napos átfutási idővel is lehet számolni. Természetesen amint kapunk információt a márkaszervizből, értesíteni fogjuk Önt a bevizsgálás eredményéről, további esetleges teendőkről. Sajnos pontos rálátásunk nincsen, hogy a termék melyik szervizben van. Megértését és türelmét köszönjük. -
válasz
modflow #9316 üzenetére
Ez azért elég érdekes. A routeredet cserélni fogják, mert az Asus konkrétan legfeljebb nagyon triviális, ránézésre is javítható hibák esetén javít. Tehát ELVBEN megnézik és leveszik a polcról.
Ehhez képest nekem volt egy tabletjavításom náluk, amikor ki is cserélték a hibás kártyaolvasót. A művelet 5 napot vett igénybe úgy, hogy a javítást Csehországban végezték.
Ha nem készülnek el 15 napon belül, akkor verd az asztalt bátran! Ha arra hivatkoznak, hogy a 15 napos határidőre csak törekedniük kell, nevesd csak ki őket, ugyanis a joggyakorlat teljesen egyértelműen az, hogy a 15 nap túllépésére konkrét és nyomós ok alapján van csak jogalap, a külföldre mutogatás meg a maszatolás a bevizsgálás nehézségeivel nem elfogadott. Úgyhogy szerdán kérj egy új készüléket!
MaCS
-
-
-
modflow
veterán
Csak a HGG-ben van olyan opció, ahol lehet állítani a wifi erősségét?
-
ArthurShelby
addikt
A hgg-nél volt ilyen anno, mert föloldott olyan régió korlátokat, ami miatt olyan wifi csatornát használt amit sok eszköz (pl samsung telefonok) nem ismertek.
Lehet hogy nálad is hasonló a probléma.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja eltűnt az 5GHz-es wifi. Semmilyen eszköz nem látja. A router egy
1 éves RT-AC66U B1. A legfrisebb gyári firmware van rajta, újraindítás nem segít.Közben most átállítottam fixre a csatornát és megjelent, de eddig is volt olyan, hogy eltűnt vagy ledobott.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Merlinből jól látom, hogy július végi az utolsó firmware AC66U-ra?
-
válasz
Intruder2k5 #9307 üzenetére
Nem is Neked szólt a lényegi rész, csak a Te hozzászólásodhoz kapcsolódott.
MaCS
-
válasz
MaCS_70 #9306 üzenetére
Nem is szóltam én egy rossz szót se rájuk, használtam vagy ~12 évig BroadCom alapú ASUS routereket, sosem volt semmi problémám egyikkel se. Egyszerűen csak így működnek, de tekintve, hogy egy jól működő routert igen ritkán indítunk újra, nem gondolom, hogy ez valós zavaró tényező lenne. Nekem legalábbis sosem volt az.
-
válasz
Intruder2k5 #9301 üzenetére
Szerintem is. Az én bizalmam valahogy még mindig a broadcomos Asus routerekben van, mivel ezek nálam nagyon pozitívan szerepeltek és nagyon tetszik a MErlin/HGG-féle CFW-lehetőség.
Tény, hogy mindegyik, amivel dolgom volt lassan, 2-3 perc alatt indul el.
És lehet, hogy a CTF csak szoftveres trükközés, de erős, bár nem extrém torrentezés mellett gond nélkül megvan a Gbps-közeli sebesség.
Olyan AC66b1 is van a környezetemben, amin magán megy a torrent 10-20 seedelt filmmel, és mellette meg >900 Mbps sebességgel a net, pontosan olyan sebességgel, mint a router nélküli kapcsolat.
MaCS
-
deflex
tag
válasz
Intruder2k5 #9303 üzenetére
Tehát lényegesen gyorsabb. Nem lényeges másodpercre pontosan.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
-
deflex
tag
válasz
Intruder2k5 #9301 üzenetére
MediaTek ( pl: MI-R3G) menyi idő alatt indul el?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest