Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
langerius
csendes tag
-
Corsa02
őstag
-
Bajgunar
senior tag
válasz
hmatyas #10024 üzenetére
Tehát azt mondod fat32-n menne? Én ntfs-re formáztam. Ez lehet a baja? Bedugtam, restartoltam, telepítettem mindent. Hiába nyomom dm-t, nem indul el a torrent.... Pc-n egyből hasít. BR-eket szedek le néha egy egy filmet. Van, hogy hetekig semmit. Tehát akkora letöltő fan se vagyok. Ha van kis időm, benyomom gépet, akkor is játszok kicsit. Hunt showdown vagy roe. Most addig ha megy seed, nem nagyon megy le csak pár óra... De itthagynám router-en, mennyivel jobb lenne.
Aztán meg ki se húzni. Mert látnám egyből pc-n is, tv-n is. Azt hogy? Próbáltam kábelen és wifin keresztül is, hátha az a baja, h wifi. De neem. Nem látja itt semmi... Se samsung tv, se lg...
Mi az az nvram törlés?
Majd rákeresek....
Jézusom... Nah nekem ez már kínai ..... Ok, anno tanultam cisco router felkonfigurálását. Fel is adtam az egészet... Hát örülök, hogy azóta elfelejtettem. Ez ahhoz képest már óhéber. El se kezdem megoldani.
Valami paraszti ésszel felfogható pár kattintgatásból beállítható megoldás nincs? Mert ez így nem kerek... Akkor leírhatnák mindenhol, ahol hírdetik, árulják, hogy mezei user ne is számítson rá, hogy menni fog, mert a beállításához programozói szintű tudás, bizonyítvány szükséges. (csak ezt nem közlik veled... Csak eladják a cuccukat. De még csak ilyen leírást, kézikönyvet se mellékelnek, hogy hogy s mint...) -
törölt tag
válasz
hmatyas #9879 üzenetére
Közben valamennyire megoldódott, túlmelegedtek az eszközök, viszont úgy tűnik a végét járja mindkét NAS.
Másik kérdés: nézegettem az AICloud mentést, de nem látok semmilyen opciót arra, hogy mondjuk a mobil galériámat szinkronizálja a bedugott USB drivera.
A pendriveot / routert sem látom a Network résznél, hogy elérjem a tartalmat. Mit hagytam ki itt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest