- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:16 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
beller
aktív tag
Köszi az infót.
-
szaboi6512
addikt
De nagyon fos, kipróbáltam, fapados is.
-
beller
aktív tag
Én letöltéshez, mint klienst évek óta használom, de nem tudom hogy az ugyan ez e. Az ncore.cc letöltéseim mennek vele, ott tökéletes.
-
szaboi6512
addikt
Bocsi, ezt nem ide szántam.
-
xrvman
őstag
Dr. Gonzo is, Köszi szépen. Egyelőre várok vele, mert most frissült a firmware. Ha nem javul időközben, megejtem azt is.
-
szaboi6512
addikt
Ki tudja hogy ki tudja módosítani az összefoglaló linkjeit.
Csináltam 2 blogbejegyzést az Asus routerek rutorrent és Transmission telepítéséről.
A megadott link már nem eléthető, de mentettem a weblapokat amíg még működött. -
beller
aktív tag
Már sikerült is. Köszi.
-
beller
aktív tag
Igazad van, bocsánat. Elnéztem az ax-et. Nekem ac-s routerem van. Megzavart, hogy 66 helyett eleve 68-at kell keresni ez miatt az ax-et már nem is figyeltem. Köszönöm a segítséged, új keresés indítok😀
-
bodogabor23
csendes tag
ez nekem totál kínai
merlin sincs -
dredjudge84
őstag
Kötetcímkére gondolsz? Ha igen, az HDD1 néven van.
-
Madoc
veterán
Szintén, nem is akaródzik frissíteni.
-
poli27
veterán
Az entware mivel tud többet?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Üdv!
A log-ban nem látszik valami csatlakozáskor?
CTF:
Advanced -> Miscellaneous -> CTF (Cut-Through Forwarding), de ennek semmi köze a csatlakozáshoz. -
nagyfejü
őstag
feltöltés rányomok kb. 1 percig konfigurál utána visszalép a merlinre.
-
nagyfejü
őstag
windows 7 x64 van.
-
modflow
veterán
Nem buherálom...
Becsomagoltam, holnap visszaviszem...
Kár hogy 2 hónapig vártam a beüzemeléssel... 14 napon belül visszakaptam volna a pénzemet. Így meg küzdhetek a bolttal.Nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik, hogy használhatatlan egy router.
Most komolyan, mit csinál egy alap user?
Végigmegy a varázslón és használja. Na én ennél többet tettem érte és NEM JÓ. Ez abszolút nem normális. -
netcore
tag
nekem wifi csak teló+kamerák de telón max 5-10mb/s...
2.4ghz-n ugyanez -
netcore
tag
Az normális hogy a wifi sebesség csiga lett ezzel a fwel?
Vagy érdemes levenni 100%rol a wifi teljesítménnyt? -
netcore
tag
Win10 felejtős, w7 alatt felment elsőre....
-
netcore
tag
Így próbálom,de megáll feltöltés közben és kiírja hogy transfer cancelled.
Majd újraindul a régi fw -
sony309
őstag
Nekem is ezt csinálta, amikor gyári fw.-ről akartam váltani Merlinre.
Próbálkoztam a leírások alapján csinálni lépésről lépésre, aztán sikerült.Te Merlinről váltanál gyárira?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Egyébként milyen fw-t és mire tennél fel? Merlinre Merlint? Csak mert, akkor használhatod a beépített upgrade menüt is az admin felületen.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Amikor recovery módban van a router, nyiss egy böngészőt, és próbáld meg a http://192.168.1.1 címen elérni a cfe mini webserver-t, és azzal feltenni az fw-t. Sajnos nem biztos, hogy van benne ilyen lehetőség, de egy próbát megér.
-
Phantom666
csendes tag
Ezen már túl vagyok kábelen a routeren keresztül hibátlan ha kiiktatom a routert és direktbe megyek a modemre akkor is hibátlan egyedül csak a wifivel van a baj
-
Phantom666
csendes tag
Ha nekem is tudná ezt akkor nem is lennék itt a fórumon és nem keresném a megoldást.
2 helyen raktam be ilyen routert és mind a kettő helyen eléggé siralmas az adatátvitel én már a 200Mbit nek is örülnék de az se akar átjönni
-
Multibit
nagyúr
Nem. 80 MHz is elég (MIMO 3x3:3).
-
Multibit
nagyúr
Az csak linksebesség!
-
Gubek-Einste
legenda
Az AC66U-ból van B1, N66U-ból C1 lenne.
-
gabenn4241
tag
gyári 3.0.0.4.384.32738
-
TeeJay
félisten
elég esélytelen lesz
AC-ből főleg 2antennás van de azok is drágább mókák
Broadcom Intel és QCA fronton nézelődj
talán hardveraprón is van bontott notiból 2antennás -
Gubek-Einste
legenda
Olyan amelyik 3x3:3 MIMO képességgel rendelkezik de kevés ilyen van.
USB-s vagy PCIe kellene? -
ArthurShelby
addikt
Igen, 866Mbps, mivel a router nem tudja a 160Mhz-es sávszélességet, csak a 80-at.
-
blakey
titán
Szerintem ki kell kapcsolni a Wireless/Professional alatt a "Reducing USB 3.0 Interference"-t, azaz Disable-re kell állítani.
-
csul1
tag
Nekem ilyen visszajelzés nincs, most másoltam próba képen egy nagyobb file-t ssd-ről és max 30-al húzta át. Azt nem tudom, hogy maga a router korlátoz vagy tényleg csak usb 2-ként használja a winyót. :\
-
csul1
tag
Az ikon körüli körre gondolsz?
-
csul1
tag
Nekem automatikusan írja, hogy usb 3.
-
blakey
titán
Wireless/Professional
-
Vasy09
őstag
Sajna nincs doboz!

Köszi a válaszokat!

-
blakey
titán
Letöltőd az Asus Firmware Restoration-t, ha ez megvan akkor gyári állapotba helyezed a routert majd ha már megjelenik a konfiguráló oldal akkor kikapcsolod, nyomva tartod a Resetet és közben bekapcsolod, addig marad nyomva a Reset amig lassan elkezd villogni a "Power" led, ha ez megvan akkor elengeded, elindítod az Asus Fiwmware Restoration-t és követed az ott leírtakat, manuálisan kell beállítanod a netes kapcsolatot (a gépeden) és utána behúzod a .trx fájlt és ha jól csináltad akkor végigmegy.
-
blakey
titán
Firmware Restoration Tool a megoldás, eltérő firmware-ek esetében mindig ezt használom 0 hibával, nem javaslom a sima frissitést.
-
kzkz
őstag
Nekem pedig ment így. Próbálj először egy gyári visszaállítást (initialize) az admin/beállítás fülön, és utána a firmware-t frissíteni.
-
kzkz
őstag
Letöltöd az eredetit, betallózod a felületen és feltöltés.
-
szaboi6512
addikt
Bocs elgépeltem.
Merlinre gondoltam. Torrent kliens jól megy rajta? -
marquuard
veterán
Az csak a hardver revízió, a router B1.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Proxmox VE
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Crimson Desert
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

merlin sincs