- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PassMark - retró E2160 benchmark
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
lasse001
senior tag
Sziasztok. A fiam 9 éves és mániája a youtuben nézi azt a sok böszme videót amin össze hordanak minden baromságot. Csináltam neki egy vendég fiókot. Azon van a tablettje. Az lenne a kérdésem hogy a vendég hálózaton valahogy le lehetne tiltani a youtubot? A net maradjon csak maga a progi ne tudjon kommunikálni? Mondjuk port tiltás vagy valami. Meg oldható valahogyan? Gyári szoftverem van. Köszönöm előre is.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Zsoleszhun #8185 üzenetére
Felraktam a merlint de ezzel sem tudom 48 fölé állítani a vezérlőcsatonát.
¯\_(ツ)_/¯
-
gippazoid
senior tag
Olvass vissza 1-2 oldalt, nemrég volt téma, de nem tudom, mi a megoldás, mert én olyan HDD-t dugtam rá, amire már telepítve volt a Download Master.
Egyébként szerencsére van lehetőség visszaállni régebbi firmware verzióra is. Ha esetleg az lenne a gond.
Gippazoid Novelties Inc.
-
Sziasztok ! Problémám a következő. Karácsonyra vásároltam egy rt-ac66u routert a tesóméknak. Nos jelenség a következő. Szeretné használni a download mastert. Rádugok egy pendriveot/hdd-t, teljesen mindegy mit, fel is ajánlja hogy telepíti. Telepítés megtörténik, aztán amikor az elindításra kerülne a sor, annyit mond, hogy a download master le van tiltva … és nem indul el. Firmware a gyári legfrissebb, próbáltam több böngészővel, reseteltem is a routert azóta, hátha valami elkerülte a figyelmemet a beüzemelésnél, de semmi.
Hogy tudnám működésre bírni ?
-
válasz
Gubek-Einste #8189 üzenetére
Ezt értem, de ha rányomok egy feladatra, akkor sem a mobilra töltődik le a firmware.
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
-
-
embe
nagyúr
válasz
Graphics #8179 üzenetére
Ez milyen alkalmazás egyébként? Az Asus router?
-
válasz
Gubek-Einste #8183 üzenetére
Azt hiszem, az ASUS oldalát elnézve is a legfrissebb firmware-n vagyok.
Az létezhet, hogy felkerült egy frissebb, és időközben pont törölték.. Legalábbis erre gondolok.
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Zsoleszhun
addikt
Arra valaki tudna megoldást, hogyan lehet az 5Ghz-es csatornát 48 fölé vinni?
RT-AC66U Firmware verzió 3.0.0.4.382_50470-g033b865Pl: 104-re
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
válasz
Gubek-Einste #8183 üzenetére
De maga az eszköz kábelen van. Nem a mobilra tölti az updatet gondolom, hanem a router memóriajába, nem?
Tehát nem wifin töltöm az updatet.
Vagy akkor javíts ki , ha tévedek[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Gubek-Einste #8181 üzenetére
Csak a parancs volt neki kiadva, nem mobilra tölti a firmware-t. Az eszközre, a routerre
Az eszközre lépek be. Mi a különbség ha mobilon vagy laptopon teszem?
mobilról tölti át a firmwaret..??
De majd délután ránézek.5Ghz-en gyengébb lett a jele valamiért
[ Szerkesztve ]
-
-
Udv.
Jött egy frissítés. Gyári rendszerElkezdtem frissíteni, 95% failed.
Kerestem új frissítést , de azt írja naprakész vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
válasz
gippazoid #8173 üzenetére
Újabb érdekességek.
A fent nevezett Dell laptopot ami 2.4 GHz-es wifin csatlakozik, asszony elvitte, majd hazahozta. A laptop nem talált semmilyen wifi-t, pedig van vagy 20 db. A miénket se, pedig az még ott volt az ismert hálózatok listájában.
Reboot és semmi más sem segített. Végül router ki-be megoldotta...
Amíg küzdöttem ezzel, a mobiltelómon folyamatosan volt wifi 2.4 és 5.0 GHz-en is.Este az LG TV-n akartam filmet nézni a router HDD-ről.
Most egy gigabites switch-el van neki drótos net csatlakoztatva. Tehát semmi wifi (azzal 10 mp-en belül 5 GHz-en is megállt.)Nem volt net kapcsolat.
Végül switch power off-power on javította meg...
Hogy ez is mi lehet...? Csoda dolgok vannak...
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
Android-os 4Ks- Sony TV-vel kapcsolatosan mondta egyik kollégám, hogy elég kicsi a buffer benne (kevés a tárhely). UTP-n lehet, hogy nem kell akkora buffer mert ott tudja stabilan nyomni a router az adatot, de Wifi az sajnos nem stabil.
Nekem az a gondom, hogy elindult a film a TV-n, de megállt.
A média lejátszón meg relatíve sokáig ment, majd megszakadt a kapcsolat.Gippazoid Novelties Inc.
-
lozi
újonc
válasz
gippazoid #8169 üzenetére
Helló,
Hasonló a helyzet nálunk is. 1 hónapja vettem ac66u b1 routert, rá van csatlakoztatva egy külső hdd. A samsung tv tökéletesen kezeli, lejátszik róla mindent, akadás, gondolkodás mentesen.
Az LG tv lát minden fájlt a hdd-n, viszont semmit nem játszik le, csak homokórázik. Viszont ha utp kábellel kötöttem össze a routert a tv-vel, lejátszotta a filmeket. De nem szeretnénk furkálni, kábelezni ha már AC-szabványt is tud kezelni az LG tv is.
Direkt média szerverként akartuk használni a 2 tv-re, kényelem miatt...
Az eszközök tükrözése az LG tv-re is problémás.
Valakinek esetleg ötlet, amin elindulhatnánk? Az LG ügyfélszolgálat rövidre zárta annyival, akkor használjuk kábelen keresztül, vagy közvetlenül kössük rá a külső hdd-t (mert így is gond nélkül lejátssza a filmeket)..csak nem ezért vettem a routert...
Előre is köszönöm, Boldog Karácsonyt![ Szerkesztve ]
-
-
gippazoid
senior tag
válasz
MaCS_70 #8172 üzenetére
Egy Dell laptop (5 éves, BCM4313 chipset-es talán a Wifi, DELL 1504 néven) is szokott vacakolni, újabb driver nincs hozzá Win10 alá sem, most beszereztem egy Asus USB-AC54 ac-s stick-et a géphez, ajándék lesz, holnap kiderül, hogy kidobtam 12e Ft-ot az ablakon vagy tényleg javul a vétel.
A Dell laptop 2m-re lehet a routertől és az ajtónyíláson keresztül direkben látja is, az ajtó soha nincs becsukva, legalábbis amikor szarakodott, nem volt becsukva. De az a gépbe épített kártya csak 2,4 GHz-et tud, az meg baromira telített, ezért reménykedem, hogy az ac-s stick-kel jó lesz a vétel.
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
válasz
MaCS_70 #8170 üzenetére
Se a tv 5ghz-en se a média lejátszó 2.4ghz-en nem csatlakozott újra. Vadiúj ac66u b1, a b2 hw verzió.
Szerintem egyetlen 5ghz-es router van még de az pont a felettünk levő lakásban.
Amikor jó akkor nem nagyon tudok jelentősséget nézni. Mikor először csatlakoztam a média lejátszóval akkor feldobta az összes hálózatot és akkor írta ki a jelerősséget is mellettük. A felettünk levő 2.4 ghz-es Wifije erősebb volt mint az enyém.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
válasz
gippazoid #8169 üzenetére
Így távolról nem lehet megmondani, hogy mi lehet a gond -- ugye pont erről írtam a bejegyzésben, amire írtad a problémádat.
Lehet, hogy valaki a közelben időnként beindít valami készüléket, de az sem kizárt, hogy a router vagy a tévé bénázik.
Amikor megszakad a kapcsolat, azonnal újra is csatlakozik?
Milyen router?
Sajnos az egy betonfal is lehet túl sok a stabil kapcsolathoz, egy lakásban ráadásul millió elnyelő-visszaverő felület akad, érdekes interferenciákat okozva.
Amikor éppen jó a kapcsolat, milyen erős a jel?
Tartok tőle, hogy a kábel a Te barátod...
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
gippazoid
senior tag
válasz
MaCS_70 #8160 üzenetére
Sziasztok!
Beújítottam egy LG TV-t, ami 5 GHz-es n-es és ac wifi-t is tud.
5 GHz-re csatlakoztam, de 2-3 perc filmnézés után (router-re csatolt HDD, DLNA-n) elvesztette a kapcsolatot.
Kábel módban OK a DLNA.
Az 5 GHz-es sávban alig van valami, valaki.2,4 GHz túlterhelt (panel).
Másik, buta TV-nél egy media lejátszóval csatlakoztam egy ASUS N10 USB stick-kel, és szintén teszteltem a DLNA-s lejátszást. A router kb. 3 méterre van, egy betonfal van csak ebben a távolságban, amin van egy ajtónyílás.
Igen sokszor leakadt a media lejátszó a wifi-ről, de a logokban csak annyi van, hogy mikor csatlakozott fel újra a router-re. Az hogy miért történt ami történt, arról semmi.Mi lehet a gond? 2,4 GHz zsúfolt, a leakadást streamelés közben valahol meg is értem, a media box egy szomszédos wifi-t erősebbnek jelzett mint az enyémet. De 5 GHz-en az LG TV mellett, a router-től távol, 90 mbit/sec a wifi a telómon.
Köszi!
Gippazoid Novelties Inc.
-
tom_tol
addikt
válasz
Intruder2k5 #8167 üzenetére
Kösz
Harmadik reset megoldotta -
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet belépni a router-be internetkapcsolat nélkül ?
Köszönöm
-
embe
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #8162 üzenetére
Na nekem csak számokból áll, így nem állítja kihívás elé az eszközöket.
-
-
teszt345
tag
Sziasztok!
RT-AC66U_B1
Firmware verzió:3.0.0.4.384_45149
Valaki tudja esetleg, mik ezek itt a logokban? Szerintem csak azóta vannak, mióta a legújabb firmware felkerült. Vagy csak az eszközök fel és lecsatlakozását logolja újabban?
A mac-addressek a sajátjaim, tehát nem idegen eszközök, csak eddig ezeket nem rögzítette.Dec 20 18:09:26 WLCEVENTD: eth2: Assoc 18:31:BF:DC:06:54
Dec 20 18:11:50 WLCEVENTD: eth1: Assoc D8:80:3C:22:B8:4E
Dec 20 18:12:10 WLCEVENTD: eth1: Disassoc D8:80:3C:22:B8:4E
Dec 20 18:30:16 WLCEVENTD: eth1: Assoc D8:80:3C:22:B8:4E
Dec 20 18:30:29 WLCEVENTD: eth1: Disassoc D8:80:3C:22:B8:4E
Dec 20 18:30:36 WLCEVENTD: eth1: Assoc D8:80:3C:22:B8:4E
Dec 20 18:30:45 WLCEVENTD: eth1: Disassoc D8:80:3C:22:B8:4E
Dec 20 18:42:07 WLCEVENTD: eth2: Assoc 18:31:BF:DC:06:54
Dec 20 19:41:22 WLCEVENTD: eth2: ReAssoc 58:FB:84:61:E7:B1
Dec 20 19:59:39 WLCEVENTD: eth2: Assoc 18:31:BF:DC:06:54
Dec 20 20:05:40 WLCEVENTD: eth1: Assoc E8:F2:E2:86:49:8E
Dec 20 21:01:43 WLCEVENTD: eth2: Assoc 3C:95:09:6A:81:A7
Dec 20 21:01:44 WLCEVENTD: eth2: Disassoc 3C:95:09:6A:81:A7
Dec 20 21:48:46 WLCEVENTD: eth2: ReAssoc 58:FB:84:61:E7:B1[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Azért mert nem minden eszköz kezeli jól a speciális karaktereket így a lehető legegyszerűbb karakter készlet használata az ajánlott amelyet biztosan gond nélkül tud kezelni minden eszköz.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Zsoleszhun #8154 üzenetére
Hgg-vel nálam volt 330 is, de a legjobb kliens egy ac-s asus router mediabridge módban.
MaCS_70:
Gondolom az a kliens max linksebessége 866Mbps, és A1-es hw verziójú az ac66u.[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
válasz
Zsoleszhun #8156 üzenetére
Egy kis érdekesség a "nem zavarja semmi"-re.
A szomszédban van egy négy tömbös lakótelep. Általában több tucatnyi 2,4 GHz-es wifit látok tőlük, van olyan, ami bőven 100 méternél távolabbi, velem átellenes oldalra néző lakásból jön.
5 GHz-est viszont nagyon ritkán látok megjelenni, jellemzően még 0 kijelzett térerővel sem jutnak el sem a routeremig, sem a mobil eszközeinkhez.
Egyszer aztán áramszünet volt a telepen -- és majdnem duplájára nőtt nálam az 5 GHz-es wifi sebessége is, holott látszólag azt "nem zavarta semmi". Aztán visszajött a villany náluk, és a wifim sebessége is visszaesett az eredeti értékre, pedig látható 5 GHz-es hálózat nem látszott.
MaCS
"Az lemaradt, hogy össze is áll 866Mbps sebességgel" - ez mit jelent?
-
válasz
Lehet, hogy más áll a háttérben, és valami tényleg nem stimmel, de a 250 Mbps nem egy lehetetlenül alacsony érték.
Amint azt lassan talán megjegyzem, egy wifikapcsolat linksebessége 433 Mbps. Tudom, hogy vannak ezt megközelítő gyakorlati tapasztalatok, de fel nem foghatom, hogy hogyan tudják ezeket elérni.
Nekem eddig ritkán jött össze bármelyik hullámhosszon a névleges érték fele, de sokszor a harmada a reális -- nem éppen borzalmas feltételek mellett. A 433-ból meglevő 250 tehát nem feltétlenül egy hibára utalóan alacsony érték.
MaCS
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Zsoleszhun #8156 üzenetére
Az lemaradt, hogy össze is áll 866Mbps sebességgel és A1 a verziószáma.
¯\_(ツ)_/¯
-
embe
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #8155 üzenetére
"Az SSID/jelszó csak angol abc betűi és/vagy számok" - Ez miért lényeges? Mi lenne az ideális?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Gubek-Einste #8155 üzenetére
Köszönöm, hogy segíteni próbálsz, szerintem ezek rendben lesznek, közel van a router és nem zavarja semmi. Több gép és telefon van de 250-nél mintha elvágnák.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
válasz
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Ezek közül kellene az egyikkel csinálni egy mérést a helyi viszonyokról és képernyőmentés berakni a 2,4/5 GHz-s csatorna képről.
Az SSID/jelszó csak angol abc betűi és/vagy számok?
Gyártói/chipset driver-t használsz vagy az OS sajátját?
Milyen kliens eszközzel/adapterrel van használva?[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Zsoleszhun
addikt
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sehogy nem tudom 250Mbps fölé vinni az 5GHz-es wifi sebességét. Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy a vezérlőcsatornát kell 100 fölötti értékre állítani de nekem nem engedi. Régióváltást már próbáltam, esetleg valami ötlet?
RT-AC66U Firmware verzió 3.0.0.4.382_50470-g033b865
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
nagyfejü
őstag
Megcsináltam. De a winyó 2 részre van particionálva és csak az egyiket látja!! Hogy adjam hozzá a másikat?
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
A routerre van dugva egy hdd media tartalmakkal. Ki szeretném cserélni a hdd házat. Leválasztom , átszerelem , mountolom: Ennyi vagy valamit mókolni kell ? A tartalmat sajnálnám!!
üdv
-
embe
nagyúr
válasz
ArthurShelby #8149 üzenetére
Akkor már csak azt kellene tudni, hogy hogyan kell feltenni....
-
ArthurShelby
addikt
-
embe
nagyúr
válasz
ArthurShelby #8147 üzenetére
Ez a wifi jelet tolja meg?
Feltettem este a legutolsó final HGG-t. Ezzel még működik a nyomtató megosztás rendesen, illetve a wifi jelerőssége is megfelelőnek tűnik.
Tehát az utoljára kiadott beta HGG-ben szarakodik a nyomtató megosztás.
Annyi hogy az 5GHz-es csatornát átállítottam 100-ra, mert a stock beállítással ( talán 120 volt ) nem látta az 5GHz-et a Samsung telóm, igaz a HP lapos igen. -
embe
nagyúr
Hibátlanul működik a Merlinnel azóta is a nyomtató megosztás. Így már tuti hogy a HGG volt a ludas abban, hogy korábban nem.
Viszont botrányosan gyenge a 2,4 GHz-es sáv. Nem lehet a lelkivilágában turkálni valahogy? Egy nem nagy családi házat nem tud rendesen lefedni. -
embe
nagyúr
válasz
bubodoki77 #8143 üzenetére
A stock beállítás a gyári alapbeállítást jelenti. Vagyis ha feltelepíted, nem változtatod meg a jelszintet, hanem azon hagyod.
-
embe
nagyúr
Na az új Merlinnel is szarakodik a 2,4GHz. Szégyenszemre a gyárit kell használnom majd?
-
gippazoid
senior tag
-
Shade45
senior tag
válasz
ilyenezalaci #8136 üzenetére
Nálam csak akkor jelenik meg, ha egy formázott pendriveot csatlakoztatok.
A telepítés után nekem is eltűnik a listából.
Egy módon sikerült viszont elérnem a DM-et, ha a címsávba közvetlenül megadom az elérését, akkor betudok jelentkezni és ugyan úgy működik, mint eddig.
-
embe
nagyúr
Visszatette a legújabb Merlint. A korábbanm írt hálózati nyomtató problémám egy csapásra megoldódott. A lapos azonnal látta, semmi küszködés.
Viszont a wifi jel nekem így a ház egyes részein használhatatlan. Gyakorlatilag nincs. A HGG stock beállítással gyönyörűen lefedte a házat.
Igen, a Merlinben a performance módban van.Valahol nem lehet esetleg az országot állítani? Anno valamelyik TP-Link routernél lehetett ezt állítani, és akkor annak az országnak megfelelő nagyobb értékkel sugárzott a wifi.
-
Shade45
senior tag
válasz
ilyenezalaci #8118 üzenetére
Ugyan ez a problémám...
Nálam a reset sem segített!
Formáztam a pendriveot, feltelepítettem új a Download Mastert, de amikor indítanám kiírja, hogy nem engedélyezett...
Esetleg ötlet valakinek?
Az új firmware óta csinálja.
-
n0rbert0
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8131 üzenetére
Kölcsönkérek valakitől egy HDD-t és kipróbálom. Addig nem akartam beruházni egyre amíg nem teszteltem le hogy jól működik minden. Milyen fájlrendszerre érdemes formázni a HDD-t? Ext2,Ext3,Ext4?
Egyébként, korábban volt egy problémám, hogy a VPN beállításokat nem tudtam alkalmazni (értsd: nem történt semmi amikor rákattintottam az applya gombra). Úgy néz ki, hogy az új merlin fw ezt megoldotta.
-
-
n0rbert0
senior tag
válasz
golya87 #8129 üzenetére
Én az alap VPN beállításokkal használom és úgy eltudom érni androidról. Az iPhone kliens működik más VPN serverrel?
Kérdés:
A transmission másnál is iszonyatosan belassul, ha torrentet tölt le? Elfogy a ram, a 2 cpu mag 100%-on jár.
Van valakinek esetleg valami ötlete hogy mivel tudnám kicsit felgyorsítani?
A router elejébe van egy 32gb-os USB3.0 pendrive bedugva, ami ext2 fájlrendszerrel van formázva. -
Hello
Nektek sikerült már iPhone-nal csatlakozni a Merlin/HGG által szolgáltatott OpenVPN szerverhez és belső hálót elérni?
Nekem látszólag csatlakozik, fel is veszi a belső IP címet, de semmi. Ugyanezzel az ovpn file-lal és jelszóval a PC simán megy és elér mindent. A telefonos OpenVPN logját néztem, de semmi használhatót nem találtam. -
llacee
őstag
Sziasztok!
AC66 B1 vásárlása előtt egy kérdés.
A Routerre egy 24 portos Managed Switch fog csatlakozni és abba jónéhány kliens.
A forgalmi statisztikát ezeknél az ügyfeleknél is látom majd, vagy csak annyit, hogy switch IP forgalom?
A statisztika csak a netfelé menő forgalmat tartalmazza, azt hogy egy nas belső hálón mennyit forgalmazott, milyen sávszélességgel egy ügyfél felé gondolom nem.Köszi!
(Merlin Fw-el is megy a Gigás NAT sebesség Digi FTTH alatt?)
-
sony309
őstag
-
válasz
bubodoki77 #8123 üzenetére
Az egy egészséges, erős, de még be nem zavaró mérték.
MaCS
-
válasz
bubodoki77 #8120 üzenetére
És mi kell még???
"A professional fülön kerestem a wifi erősség állítást, de nem találom."
Ott van a csúszka alul,a gyári érték tízszereséig (30 dBm = 1 watt!!!) tolható csúszkával, amit szépen maimumra is állítottál! (Ami mondjuk nagyon nem ajánlott.)
MaCS
-
válasz
bubodoki77 #8116 üzenetére
Ha bármilyen korábbi beállítást látsz megjelenni, akkor ott bizony nem volt NVRAM-törlés, mivel a beállítások az NVRAM-ban laknak.
A Wireless / Professional fülben az Enhanced mode-dal véget ér a beállítási lista?
MaCS
-
ilyenezalaci
tag
Sziasztok!
Az ac66u_b1 routermen androidos mobil alkalmazással frissítettem a legújabb firmware-re (3.0.0.4.384_45149) és a menüben az USB alkalmazások fülnél teljesen eltűnt a listából a download master. Más is tapasztalt hasonlót?
U.i.: reset nem volt még.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
bubodoki77 #8116 üzenetére
Én elfelejtettem NVRAM törlést csinálni gyáriról HGG-re váltásnál, és tökéletesen működik. Jó három hónapja újra se indítottam.
Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
bubodoki77
csendes tag
380.70_HGG-FINAL sikerült felrakni, elvileg volt NVRAM törlése is, bár űjra látom a korábban beállított wifi hálózatokat (lehet mégsem sikerült?). A professional fülön kerestem a wifi erősség állítást, de nem találom. Ahogy a stock beállítást sem.
Ps5 pro, Iphone 16 pro, Ipad M4 pro, Garmin Fenix 8 51mm Amoled Sapphire
-
embe
nagyúr
válasz
bubodoki77 #8114 üzenetére
Azt majd megkapod a fórumtárstól.
-
embe
nagyúr
válasz
bubodoki77 #8112 üzenetére
Próbáld ki majd a HGG-t a stock beállítással, ne emeld meg a jelszintet! Valszeg az is elég lesz.
-
bubodoki77
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #8111 üzenetére
Köszi. Ez esetben várom türelmesen a linket, írtam az összefoglalóban említett kollégának.
-
válasz
bubodoki77 #8110 üzenetére
HGG kell ehhez.
-
bubodoki77
csendes tag
RT-AC66U_B1-hez elvileg a legfrissebb gyári firmwaret használom (3.0.0.4.384_45149), viszont a wifi hatótávolságot növelném. Látom, hogy ezt lehet feljebb venni, de nem találom hol. Ehhez custom fw kell, vagy a gyáriban is lehet?
-
akaido
addikt
válasz
ArthurShelby #8083 üzenetére
Na ezt az inSsider verziót kerestem, köcce szépen!
RT-AC 66U B1 routerem van, száguld mint Michel Vaillant, a UPC-s ConnectBoxhoz képest gyorsabbnak tűnik.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
fa4hu
őstag
válasz
Victor Súgó #8105 üzenetére
Ha magyar nyelvre állítottad a kezelőfelületet, akkor ezen a néven találod: Adásgyorsítás engedélyezése. Érdekes módom 5 GHz-en alapból ki van kapcsolva.
További tapasztalatok:
- a Download Master-rel: ha üres oldalként nyílna meg bejelentkezés után, akkor az USB alkalmazás oldalon le kell tiltani, majd ismételten engedélyezni, és akkor megint be lehet lépni,
- az általam már korábban jelzett, 5 GHz-es wifit nem mutató telefonprobléma megoldása az volt, hogy auto-n volt a sávválasztás, és alapból a 149-es sávra tette a rendszer, amit viszont már a telefon nem látott, átállítva a 36-os sávra, gond nélkül csatlakozott.(#8106) nagyfejü: Ha USB-n van csatlakoztatva a külső merevlemez, akkor a hálózati térkép oldalon az USB meghajtóra kattintva jobb oldalon megjelenik a leválasztás gomb. Ha hálózati kábellel, akkor passz, talán csinálsz egy újraindítást, és közvetlenül az újraindulás után lehúzod, ha tudod, a lehúzás előtt áramtalanítod.
[ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Átpakolnám a routert amihez szét kell huzgálni a kábeleket. Az a kérdés hogy van egy külső winyó csatlakoztatva a routerre amin adatok vannak. Hogy tudom biztonságosan kihuzni , majd vissza hogy ne sérüljön?? ha lehet ne szaknyelven!!Köszi!
üdv
[ Szerkesztve ]
-
válasz
sztomi1981 #8099 üzenetére
Igen, az.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest