- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Karanténlog
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PassMark - retró E2160 benchmark
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tido
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4096 üzenetére
Nah megoldottam!
Segített rajta egy router újraindítás - mármint a partíció írhatóságán. Utána viszont az rtorrent nem indult, de 6.ik lépéseből bemásoltam a scriptek elindítását szolgáló scriptet, majd reset, és most úgy néz ki, hogy minden megy!
legalábbis már tudtam módosítani a letöltési helyet, és mint a kisangyal úgy tölt le.
Köszönöm a segítséget, és bocs a bénázásért.
UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
gubacsino
aktív tag
Végre! Ez már tényleg hiányzott. Azt hiszem merlinben ezer éve benne van kliens nevének átírása. Ideje volt.
Emlékszem mennyire "szívtam a fogamat" mikor kifizettem a router, de még gyári softal is tökéletes számomra és a családnak. Az egyik legjobb infos eszköz amit vetem az évek alatt. Haver is kapott egy kistestvért (RTN14) szavát nem hallom azóta, hogy bármi gondja lenne. Persze a "Vedio"t még mindig nem javították ki
Sokan irigylik a problémáimat, tudom. Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, azonban ebből már nem engedek.
-
Tido
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4096 üzenetére
Nem, puttyban, mikor az mc-t indítottam volna.. Simán begépelve a puttyban kapott alapkönyvtárban.
De majd holnap csinálok képet is, ez már a kikacsolás előtti utolsó megnézés volt, hátha megvilágosodokUPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
Cannot create temporary directory /opt/tmp/mc-root: Read-only file system (30)
Temporary files will not be created
Press any key to continue...Ezt mi írta ki? Hol? Egész véletlenül nem Samba-n csináltad Windows alatt?
[ Szerkesztve ]
-
-
Tido
aktív tag
Ráadásul a conf filet át tudtam másolni a Nas könyvtárba ( ami ha jól értem maga a 3-ik partíció), ott tudtam szerkeszteni is, visszamásolni már nem tudtam.
-
USB and NAS -> USB Support -> Run before unmounting menübe tedd be ezt!
/opt/etc/init.d/S85rtorrent stop
/opt/etc/init.d/S80lighttpd stop
killall rtorrent
killall screen
killall lighttpdAlul az Attached Devices részben nyomj rá az umount gombra! Így sem szedi le?
[ Szerkesztve ]
-
Tido
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4091 üzenetére
Ezt jó tudni
Mondom, hog kavar van nálam a linux filerendszerben hogy hogy vagy. Hasonlít még a régi DOSos parancssoros dolgokhoz, de ezek szerint kevésbé mint hittem..
Hogyan tudom leállítani az entwaret?
Mert azt láttam külföldi fórumokon, hogy egy újramountolás esetleg segíthet. A tomatoban unmount a sda3-t, és sda2-t leszedte, de az sda1re azt írja ki, hogy használatban van :SVmi 'kill all' parancsot olvastam itt a fórumon, de azzal csak az entwaret állítom le? meg nem tudom a szintaxisát sem.
Holnap jobban neki kell durálni magam a topicnak, mert előről még csak 50ik hsz-nál járok
-
-
Tido
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4089 üzenetére
Nem, mert kipróbáltam akkor is maikor írtam a választ - és akkor biztosan ment a lemez, de szerintem előtte is. Egyébként az érdekes számomra, hogy amikor a (gondolom) entware cuccait pakolta fel az rtorrent előtt, ott semmi nem panaszkodott, azt ezek szerint tudta írni.
Kipróbálom, és ha nem megy, akkor marad holnap a google bujásUPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
-
Tido
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4087 üzenetére
Elviekben mindent úgy csináltam ahogy az oldaladon le volt írva, a 6.-ik lépésig - megcsináltam a 3 particíót sda1,sda2,sda3 néven. Utána megcsináltam azt amit itt írtál.
A router szerint fel van mountolva.
De amikor a rtorrentet telpítettem, és meg akartam adni az sda3-at mint letöltési helyet, már akkor is ezt írta ki, hogy read only (30)"Cannot create temporary directory /opt/tmp/mc-root: Read-only file system (30)
Temporary files will not be created
Press any key to continue..."[ Szerkesztve ]
-
-
Tido
aktív tag
Még annyi segítséget kérhetnék, hogy mi a tökért írja ki ha az MCt is elíndítom, hogy írásvédett a patríció? mit tudok ellene tenni? Ha asusos oldaladon fennt vannak ilyen finomságok, akkor felregisztrálok oda is, de linux szinten nagyon kezdő vagyok, bocsi
-
Neoka
aktív tag
Abban még kérhetnék segítséget, hogy hogyan tudnám az ext3 -ra formázott winyót elérni Win8 64 bit alatt?köszönöm[ Szerkesztve ]
-
válasz
TomyLeeBoy #4082 üzenetére
Persze kérdés, hogy milyen nethez kell, kell-e usb, stb...?
[ Szerkesztve ]
-
TomyLeeBoy
tag
válasz
Intruder2k5 #4081 üzenetére
Melyik a legolcsóbb asus típus amire lehet?Kerestem support list-et, RT-N53/EU/13/P_EU jó lehet nekem?
[ Szerkesztve ]
Az idő sebessége: 1s/s
-
válasz
TomyLeeBoy #4080 üzenetére
Nem lehet, mert az nem BroadCom, hanem Mediatek Chipset-es! Arra ez az egy custom fw létezik tudomásom szerint...
-
TomyLeeBoy
tag
válasz
Intruder2k5 #4079 üzenetére
Eddig nem, de ez nagyon jó, pontosan erre van szükségem, köszönöm!
RT-N14U-ra lehet tenni tomatot?
-
válasz
TomyLeeBoy #4078 üzenetére
Hi!
Esetleg az Access Restriction menüben nem próbáltad?
-
TomyLeeBoy
tag
Üdv!
Hogyan célszerű tomatoban bizonyos ip címekről tiltani az internetet?
-
-
Tido
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3804 üzenetére
Nah, hosszú hosszú olvasás után felraktam a rtorrentet. (most volt időm, meg merevlemezem hozzá)
Köszi a segítséget!
Viszont azt hiszem sikerült elírnom, a letöltési helyet. Legalábbis amikod beírtam a confignál hogy " /sda3/ " akkor azt írta ki, hogy csak olvasható.Ezt hol tudom leellenőrízni, hogy hova töltök, mert most azt gyanítom, hogy az sda1-re, vagy automatikusan az sda3ra rakja?
És most hogy kipróbáltam automatikusan felfüggesztett ír ki..
ui.: ha már vérszemet kaptam az entware transmissiont is így fel rakni, csak az rtorrent azt kell gépelni az utolsó sorba?
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Akkor részemről már csak a router gyári visszaállítása maradt ötletnek.
(lehet valami összeakadt,vagy beragadt az nvramban)
A mini webszerverről ha felrakod a gyárit,ott lesz egy olyan opció,hogy "Restore default NVRAM values"
Úgy is most jött ki pár napja egy új fw,fentebb be is linkeltem.Ha ezután se lesz jó, akkor nézni kell valami papot,hogy vegye le a rontást a routeredről
-
Zol77
aktív tag
Akkor passz.
Még annyi ötletem van,hogy leveszed a hdd-t a routerről,raksz mondjuk egy pendrájvot helyette,arra feltelepíted a dm-t, majd próba. Ha jó , akkor a hdd-ről pc-n letörlöd az asusware, meg download mappát,meg azt a pár txt-t a gyökérből,és felrakod megint oda is a routerről a dm-t.
Persze előbb a download/complete mappából mentsd le a letöltött dolgokat,ha ott tárolod. -
-
törölt tag
Asus fiók létrehozása után:
„Magyar nyelvű technikai támogatáshoz kérjük, vegye fel a kapcsolatot technikai támogatással foglalkozó kollégáinkkal a http://vip.asus.com/eservice/techserv.aspx oldalon keresztül, melynek felülete kényelmes és egyszerű használatot tesz lehetővé. Ez az e-mail alapú, jól követhető és dokumentálható rendszer gyors és hatékony problémakezelést tesz lehetővé. Az itt feltett technikai jellegű kérdésekre munkanapokon 24 órán belül e-mailben válaszolnak kollégáink.”
Másban is segítettek már.
-
Zol77
aktív tag
Elérhető belső,és külső hálóról is.
Csak az ip cím kell neki,meg a felhasználónév/jelszó , semmi más.
192.168.1.1 , meg az a felhasználónév/jelszó , amivel a routerbe is belépsz.
A port az 9091 legyen , ezt használja a transmission, ne a 8081-et írd be, amivel a gyári felület érhető el.
Ha ezek rendben vannak,akkor menni kellene,mást nem kell állítani.Ha kívülről is el akarod érni,akkor a dm beállításainál a Settings/General résznél kapcsold be a "Wan network" gombot zöldre.
-
Neoka
aktív tag
eddig nekem is ment, május közepe óta "404 not found" üzenettel kidob.
és nem tudok rájönni mi a a baja.
ha gyárit használsz, akkor tudnál segíteni?
kell valami port forward, vagy nzb vagy valami plusz beállítás ami nálam nincs beállítva?
milyen címen éred el? 192.168.1.1 vagy ddns szereven keresztül?
Esetleg Wan hálózat kell neki?már próbálgattam sok mindent, de nem jövök rá.
94 torrent van benne
az már csak elég neki
-
Neoka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4066 üzenetére
Szia!
Tudom, hogy nem ígérték.
Na abban egyet kell értsünk, hogy a magyar support egy kalap....
Igen ezt jól tudod, a DM fejlesztésbe semmi beleszólása nincs az Asusnak, mert egy külső cég fejleszti - infó by magyar support. -
Szia!
Csak az a baj, hogy azt nem is ígérték sehol, hogy működne vele, a gyári fw hivatalos kliense a download master, ergo Ők ezt nem veszik hibának... Ráadásul a magyar support egy kalap kaki, és szerintem a szoftver fejlesztésbe semmi beleszólásuk nincsen!
[ Szerkesztve ]
-
Neoka
aktív tag
válasz
#35914496 #4064 üzenetére
Helló!
Én azt használom.
Kinek írtál, mert én a magyar supportnak írtam, hogy a gyári fw-rel nem igazán működik a tranismission remote gui.. de azt a választ kaptam amire számítottam... nem hatotta meg őket.és persze hibába kértem, hogy a kérésemet továbbítsák az illetékeseknek.
-
törölt tag
Ha van itt még valaki rajtam kívül, aki gyári Asus szoftvert használ, kérésemre kijavították a forgalomfigyelő hibáját, már rendben működik:
Firmware Version 3.0.0.4.376.1071
-
Zol77
aktív tag
Új gyári FW : [link]
ASUS RT-N66U Firmware Version 3.0.0.4.376.1071
Network map new features :
1.System status can now show CPU and RAM usage.
2.Client status can show wireless clients signal strength.
3.Client icon is changeable.
4.Client name is changeable and parental control, QoS, manually assigned IP, static route, port forwarding client list can also refer to this name.Security related :
1. Upgrade OpenSSL library from 1.0.0d to 1.0.0mBug fix:
1. Fixed IPv6 and some VDSL modem compatibility issues.
2. Fixed 3G/ 4G dongle compatibility issues for some Huawei dongles.
3. Fixed secondary wan setting issues in dual wan fail over mode.
4. Fixed traffic monitor display issues.
5. Daylight saving time can be manually adjusted.Download master 3.1.0.88
1. Improved GUI response time.
2. Improved download speed.
3. A torrent downloading task may include multiple files and user can choose which files should be downloaded. -
válasz
Intruder2k5 #4061 üzenetére
Tegnap este sikerült végül az upgrade firmware alkalmazással rátölteni a fw-t és egy ki-be kapcsolás után már a Tomato fw fogadott.
Éljen Éljen
Köszi a segítséget. -
OK, szerintem várj vele egy fél órát... Bár bevallom, nekem még eddig mindig felment probléma nélkül, 1-2 perc alatt, de más fórumtársak már írtak olyat, hogy egy vacsi, vagy egy tusolás befért az időbe, mire készen lett!
http://itcafe.hu/tema/asus_rt-n66u/hsz_3543-3543.html
http://itcafe.hu/tema/asus_rt-n66u/hsz_3787-3787.html[ Szerkesztve ]
-
válasz
Intruder2k5 #4059 üzenetére
Nem, nincs semmi, most szeretem egy Windows-os notit, ott is csak FF-ben jött be a cfe mini szerver, beadtam neki a fw-t, modta, hogy várjak, mint az előbb is. Vártam már 10 percet, nem sokkal azután, hogy föltöltötte a fw-t már nem is lehetett pingelni a routert, azóta még nem mertem újraindítani.
már csak az upgrade f verison util van, amit nem próbáltam ki. Ha az sem megy akkor, megpróbálom feltolni a gyárit.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Intruder2k5 #4056 üzenetére
Szia,
köszi, Így csináltam, de nem jött elő ez a felület Chorome, Firefox, Safari-n próbálkoztam. De adtam neki még egy esélyt és most bejött, de csak Firefoxba, kb 3-adik betöltésre. Szemét sz@r, amikor az enyémet vettem, akkor is szívtam vele valami ilyesmit.
Most várok, remélem jó lesz:
Receive file size=12288064
Upload completed. System is going to reboot.
Please wait a few moments.Continue
mod: Kb. mennyi idő?
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
-
Szia!
Azért villog a Power LED, mert nincs rajta működő firmware, és recovery módban indul az eszköz! A gépen állíts be fix IP címet, mert ilyenkor a routeren nem működik DHCP szerver, vagyis teljesen normális, hogy nem oszt IP címet, annak hiányában pedig semmit sem fogsz elérni a hálózaton!
IP: 192.168.1.10
Maszk: 255.255.255.0Más egyéb a firmware flasheléshez nem kell, elég ez a kettő! Javaslom a Restore Tool helyett a CFE Webserver-t használni böngészővel, azt nem blokkolja a tűzfal!
Ha rányomtál az upload gombra, nyugodtan hagyd ott a routert 15-20 percre, addig uzsonnázz meg, stb... mire vissza jössz, működik a Tomato!
Annyit megpróbálhatsz idővel, hogy egy másik böngészőablakban rápróbálsz a routerre (http://192.168.1.1), hátha már végzett közben, de a flashelős ablakot ne zárd be, amíg nem végzett! Mondjuk ha már újraindult, akkor fog világítani a wireless led, ebből is látod, ha végzett!
Ha minden megvan, akkor állítsd vissza az IP címet a gépen, az eredeti állapotra, mert így meg nem lesz neted, csak a routert éred el!
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Adott egy új N66u, amire a Tomato-t szerettem volna tenni az Asus-os Windowsos eszközzel, ahogy a korábban sajátomra is. a FW feltöltést kis idő után eldobta. Ezt követően egy topictárs hsze alapján megpróbáltam a wps-es móka után feltölteni a gyári fw-et, aminek a végén alábbi üzenet fogadott.
Ha bekapcsolom a routert, akkor csak a sys villog lassan és az adott port foglaltságát jelző led villog, a tool megtalálja az eszközt, de webes felület nem jön be, dhcp-n nem oszt ip-t.Mit lehet most tenni?
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Miktől van az hogy gépről a routerbe kötött ntfs HDD-re másolás közben a sebesség nem megy 8mb/s fölé?
Pedig az AC-s rom van rajta, és kivan kapcsolva a Transmission. Ja és ftp-n másolok. ez az érték nem valami 10-11+ kéne legyen? -
válasz
Tamarel #4049 üzenetére
Köszi, a csatornát átállítom, korábban n only volt, csak már teszteltem, hogy hátha ez a gáz, mert eddig minden okés volt már kb fél éve.
Az Otthon_2-őt a ház másik végében egy TP-link 4300-as adja gyári fw-el, érdemes volna a két WiFi hálózatot összekötni, vagy az eltérő paraméterek miatt nem volna szerencsés?[ Szerkesztve ]
-
Tamarel
senior tag
2.4Ghz-n 3 tiszta, egymást nem zavaró csatorna van: 1,6 és 11.
Ha kézzel állítod be akkor ezek közül lenne érdemes válogatni, mert a jelenlegi 4+9 és 40Mhz+upperrel gyönyörűen ütközöl mindennel, még a két hálózatod is egymással.A másik, hogy a beállításokat is érdemes lenne finomítani:
- auto (b/g/n) helyett n only
- ha két hálózatot csinálsz akkor csak 20Mhz (a lényeg amúgy is 5Ghz-n van) -
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Az RT-N66U gyári szoftveres routerem WAN - Virtuális szerver / Port továbbítás beállításánál meg van adva, hogy a 7:9 (azaz 7-9 ) UDP portokat továbbítsa egy belső IP-re, ami egy NAS lenne.
Egy ideje elfelejtett működni a WOL , azaz, hogy külső hálózatból fel tudjam ébreszteni ezt a NAS-t, így most nézegettem a routert, és megnéztem egy online port scannerrel, ami azt írja nekem, hogy
7/udp closed echo
9/udp closed discardNem tudom, hogy most hol is kellene még beállítanom ezeket a portokat, hogy nyitva legyenek, ha a fenti beállítás elégtelen ?
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
válasz
Intruder2k5 #4044 üzenetére
Most nincs kéznél csak Mac, de löttem pár képet a gyári WiFI diagból:
Speedtest.net sebesség mérés ezen a WiFI hálón pedig elég vicces (120/10-es netem van amúg, 5GHz-en át is jön)
[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #4045 üzenetére
Köszönöm
-
válasz
Atlantisz48 #4043 üzenetére
Akkor használd az Insert billentyűt!
Jajjj, Ti Windows-on szocializálódott nemzedék...! Ha nem megy az egér, akkor megállt az élet?
-
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #4041 üzenetére
Igen, tényleg nem volt feltelepítve, nem gondoltam ,hogy ez egy külön telepítendő funkció.
Feltettem, elindítottam, és amikor ott voltam hogy kijelöljem mit másolok, megint akadályba ütköztem, mert nem megy a kijelölés, tehát egérrel nem megy mint a screen nélküli-be. -
Sziasztok!
Legújabb fw el használok a routerem, és a napokban a 2.4GHz-es WiFi használhatatlan. Rácsatlakozik az eszköz, kap ip-t is, de mint a belső háló mind a net állati lassú, ha pingelem a router belső lábát, vagy a hálón lévő másik hostot, akkor olyan csomagvesztés van, hogy öröm nézni (nem).
Az 5GHz-es WifI meg frankón megy, még két szobával arrébb is van 80-100Mbit/s sávszél is.
Próbáltam másik csatornára rakni, 20MHz-re 40 helyett, de semmi. WPA2, AES titkosításon mondjuk nem változtattam. Mindezt több eszközön is ugyan úgy bírja produkálni.Resetelni még nem próbáltam, mert nem nagyon szeretném az egész szart újra beállítani.
Mi tévő legyek?Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
Asus RT-N66U
Tomato Firmware 1.28.0000 MIPSR2-120 K26 USB AIO-64K[ Szerkesztve ]
-
válasz
Atlantisz48 #4040 üzenetére
Lehet nincs screen telepítve...
root@INT-ROUTER:/tmp/home/root# opkg list_installed | grep screen
screen - 4.2.1-1
root@INT-ROUTER:/tmp/home/root# type screen
screen is /opt/sbin/screen[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #4039 üzenetére
Mind a 2 HDD tápos, tehát azzal nem lesz gond, de most hogy elakartam indítani a másolást, beléptem Puttya-ba és a "screen"-re azt írja hogy "not found" ???
Valamit rosszul csináltam? Hogyha meg beírom hogy "mc" akkor simán belép. -
válasz
Atlantisz48 #4038 üzenetére
Elvileg bírnia kell, ha megfelelő a tápellátása a HDD-nek és nem szakad le közben...
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Hogyha szeretnék a routeren egyik HDD-ről a másikra másolni, screen módba azaz ÍGY Akkor hogyha mondjuk 5-6 másolás így elindítok akkor bírni fogja a router? Tudom hogy lassú így a másolás, de a lényeg, hogy bírni fogja-e.?
-
Tamarel
senior tag
Az a helyzet hogy ha sima http-t csinálsz az nem ér semmit, mert ugyanúgy megszűri mint tartalom. Ahogy Intruder is írta ehhez egy tunnel kell, de azzal mindent megkerülsz (tűzfal, szűrő, esetleg komolyabb adatelemzés) és utána már csak egy csíra kis vírusírtó az összes védelmed. Csak idő kérdése hogy egy fertőzött weboldallal benyeljen a géped valamit.
Nem a munkaidő elszámolásával van a baj, hanem a szándékos biztonsági rés létrehozásával.A legtisztább az ha saját eszközről csinálod mobilnettel, abba senki nem szól bele.
Amúgy ha csak a képet vinnéd át akkor a realvnc-nek és az ssh port forward-nak olvass utána. Elég triviális trükk így valószínűleg tiltva vagy naplózva lesz, de a lényeget meg tudod tanulni belőle.Szerk: Intruder linkelte is.
[ Szerkesztve ]
-
Szia!
Ilyenre vagy a VPN, vagy az SSH tunnel alkalmas!
-
cochy
tag
válasz
Tamarel #4032 üzenetére
Ha megoldható, akkor egy kis rávezetést kérhetek?
A tiltás azért van, hogy ne tudjak letölteni semmit a céges gépre. Ettől függetlenül a tiltás az tiltás. Mivel a tényleges adatforgalom az elért gépen van, a céges gép csak a vizuális dolgokért felel, ezért nem érzem azt, hogy egy potenciális informatikai veszély lennék a cég számára. A munkaidőmmel meg a főnökömnek tartozok beszámolóval, senki másnak.
-
verybigboy
senior tag
válasz
Tamarel #4032 üzenetére
Oh, csak azért kérdeztem, mert magát a "szerkezetet" (
) most Karácsonykor vettem, ami meg ugye testvérek közt is 6 hónap ...
Ya és persze azért vettem ezt a kategóriát, hogy itt már ne legyen gondom, tökéletesen működjön (panelban is) ... ami most sajnos nem így megy
[ Szerkesztve ]
-
Tamarel
senior tag
válasz
verybigboy #4031 üzenetére
Maga a verziószám egy link, arra klikkelve elvisz a frissítő opcióhoz. Ott kellene tudnia magát frissíteni, de ha nem akkor ott a link és ha letöltöd a legutolsó verziót akkor ezen az oldalon tudod feltölteni.
Csinálj utána egy factory resetet és állíts be mindent újra. Csak most kell a nagy ugrás miatt.A mostanid olyan régi hogy kint sincs az asus oldalán.
cochy: Persze hogy megoldható, csak nem érdemes. Ha megszeged a céges szabályokat, ez esetben az informatikai biztonságra vonatkozóakat, akkor az állásoddal játszol.
[ Szerkesztve ]
-
cochy
tag
sziasztok,
felraktam a tomato rendszert én is a routerra. Intruder javaslatát követtem, minden frankó.
Látva a lehetőséget VPN-re, meg hogy van egy rakat php-s weboldal (ados, eaga..) van esetleg arra lehetőség, hogy weboldalakat nyissak meg egy weboldalon belül?
A cégnél, ahol dolgozok, egy rakat oldal le van tiltva, portok vannak zárolva. Ha valahogy a 80-as porton ki tudnék menni a cégből (jól becsomagolva a lényeget), akkor esetleg tudnék használni alapvető dolgokat.
Van erre bármi esély? -
-
Tamarel
senior tag
válasz
verybigboy #4027 üzenetére
Ez friss kép?
Ha igen, akkor kellene az a firmware upgrade. -
-
Zol77
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4021 üzenetére
A tomato igen,de ő gyárit használ.
Bár az elv ugyanaz,viszont az egész dm az USB application menüben érhető el,ebből gondoltam azt,hogy a fizikai usb porton lévő eszközt nézi,hogy van e ott valami,nem pedig a már felmountolt meghajtók meglétét.Na, közben megnéztem,letöröltem,majd telepítéskor így indít:
"Please select the USB storage device that you want to access :"Ez nem sok jót jelent, de mindegy,vesztenivaló nem sok van,holnap kiderül mennyire "okos" a gyári fw.
-
-
válasz
eric.cartman #4022 üzenetére
Lehet jobb lenne, mert flash memóriára, memória kártyára nem szokás naplózó filerendszert tenni, az inkább HDD-re való! De ez részletkérdés, az ext3 filerendszert is lehet ext2-ként csatolni, emiatt tehát nem kell újraformáznod!
-
válasz
Intruder2k5 #4021 üzenetére
Tiszta - köszönöm!
64GB-os SD-n az ext3 OK? (mert pár helyen inkább az ext2-t ajánlják, de nem tudom miért...?)
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
válasz
eric.cartman #4020 üzenetére
Természetesen az SD kártyát is ugyanúgy tudja használni, mint a HDD-t!
Az, hogy az sda1 mellett van-e sda2, és sda3, vagy akár sda4 is, attól függ, hogy az első lemezen (jelen esetben az SD kártya) hány partíció van! Amennyiben rádugsz mellé még egy HDD-t is két partícióval, akkor lesz még sdb1, és sdb2 is! Tehát a betűjelek magát az eszközt jelölik, a számok pedig a partíciókat!
[ Szerkesztve ]
-
Köszi a válaszod!
Ma nem volt időm a művelethez, de ugy olvastam, hogy simán tudja a belső SD kártyát is az N66U-n a DM használni. Linux alatt ugyanúgy látszik a meghajtó, mint az USB-s eszközök esetében. (tehát a rendszer szempontjából nincs különbség abban, hogy USB-n vagy belső SD-n csatlakozik)[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz
eric.cartman #4018 üzenetére
üdv,
először is, azt kell megnézned,hogy a download master települ e a belső sd-re, vagy pedig azt mondja,hogy nem telepíthető , mert nincs csatlakoztatva hdd az usb portra.
ha feltelepült a dm a belső sd-re, akkor csak annyi dolgod maradt,hogy belépsz rá,
majd Settings/General majd a WAN network mellet a kis kapcsolót ON állásba teszed, ezután már eléred kívülről is.A GUI beállításához használhatod az xxx.asuscomm.com-os dyndns-t is,amit a routerben lehet regisztrálni, viszont portnak a 9091-et add meg,ne a dm féle 8081-et. A felhasználónév/jelszó az ugyanaz,amivel a routerbe belépsz,
és már használhatod is. Tökéletesen megy kivűlről is az elérés. -
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következőben:
Be akarom üzemelni a Transmission-t az RT-N66U-mon, úgy, hogy a belső microSD kártyára töltsön.
Meg is vettem már egy jó minőségű 64GB-os microSD kártyát amit még a routeren kívül le is formáztam már EXT3-ra.Ma fogom beépíteni a kártyát a gép belsejébe (így a 2 USB port szabadon marad majd)
Gyárival nagyon megegyező Merlin bulid-et használok, ami ha jól tudom tartalmazz a Transmission-t.
Mit kell beállítanom, hogy jól működjön a Transmission egy távoli GUI-val és a torrentek is menjenek normálisan?
Köszönöm előre is!
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Mitől van az, hogy:
Adott egy Dlink router, és egy Asus RT-N66U a Dlinknél jön be az internet, és abba van bekötve az Asus.
Hogyha a Dlinkre csatlakozok wifi-vel akkor elérem a Nas-t, de nem valami nagy sebességgel, mert nem egy gyors ez a router, és még antennája sincs, de ha az Asus-ra csatlakozok akkor nem érem el a NAS-t ez mitől lehet? Persze ha kábellel rákötöm akkor megy rendes sebességgel.Üdv
Zoli -
-
Mano66
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4013 üzenetére
Jelezhetném,ha nem oroszul tanultam volna.A google-s angol meg nem mindig azt forditja amit szeretnék.
[ Szerkesztve ]
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
-
Mano66
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4011 üzenetére
Jelezhetnéd Shibby-nek a hibát.3 ujra telepités és hardreset után sem változott a helyzet.Az 1.19-es tegnap 19 órától szakadás mentesen megy.
Előtte sem volt gondom vele.
-
-
Mano66
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4009 üzenetére
Még amikor TP-Link 1043-som volt az sem produkált ilyen sok wifi szakadást.Az 1.19-es viszont stabil.Nem tudom mi változott az 1.20-ban ami felelős lenne a wifi gondért.A többi rész az stabil csak sajna nálam nagyon kell a wifi.8-10 készülék log rajta állandóan.
-
-
Mano66
senior tag
Valaki tapasztalta az uj 1.20-as tomatoval,hogy a wifi nem stabil.5-10percenként kiakad.Volt ujra telepités,hardreset.Nem segitett.Ment vissza az 1.19-es.Ugyan azt a beállitásokat használom minden fw-nél.
-
Neoka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4004 üzenetére
Szia!
Igen, már legalább 6x újra telepítettem..
Ezzel a beállítással próbáltam én is..
Azért köszönöm.
-
-
Neoka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3997 üzenetére
Szia!
Elnézést ha a kérdésem hülye lesz. (magamat lehülyézhetem szabadon
)
Még mindig nagyon hiányzik a transmission remote gui. Gyári fw-t használok.
Odáig eljutottam hogy nem a gépem tűzfala fogja meg a transmission remote gui-t.
Vagy rossz címen akarom elérni vele a rutert, vagy a ruter mondja neki azt, hogy "no - no".192.168.1.1 9091-es porton. Ez jó? a Download Master ezen "beszélget".
És a hülye kérdésem, a port forwardot nekem is be kéne hozzá állítanom?
köszönöm
Gábor -
verybigboy
senior tag
10 emeletes Panelben vagyok, a tablet vagy 10 WIFI hálózatot ad, lát, szóval vannak "vetélytársak".
Igaz épp a vetélytársak "ellen" ruháztam be ebbe a típusba és nem egy TPLINK-be.
FW frissítés segíthetne a dolgon? Az az érdekes hogy van mikor teljesen tökéletesen megy, majd hirtelen behülyül az egész, s onnantól semmit nem tudok kezdeni, a tableten Azonosítási probléma jelenik meg, próbálok újracsatlakozni, nem sikerül, majd ismét próbálok, megint nem és így tovább. Ha netán mégis csatlakozna, dög lassú lesz az egész.
Kizárólag beállítási problémára tudok gondolni, azt szinte 100% kizárom hogy magával a Routerrel lenne bármi gond is.
Amúgy a routert kell pl. újraindítani, mi a tapasztalat? Igényli ezt? (Kb. 6 hónapja megy folyamatosan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Asszociációs játék. :)
- Canon EOS DSLR topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...