- Asszociációs játék. :)
- Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Karanténlog
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PassMark - retró E2160 benchmark
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
válasz
N.otorious #10464 üzenetére
Köszönöm, fel is tettem.
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz
N.otorious #10386 üzenetére
Most belőttem úgy, próbálgatom jó lenne-e így. Viszont ha felcsatlakozom az erősítőre, azaz az Asus-ra, akkor a router.asus.com-on nem tudok belépni a beállításaiba.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
langerius
csendes tag
válasz
N.otorious #10376 üzenetére
AP módban az ONT után bekötve semmi problémát nem tapasztalok, más a SSID név mint a Strong neve így ez nem fordul elő, a probléma Media Bridge, és jelerősítő módban van csak. Kb. olyan érzésem van, mintha megkapná a IP címet rendesen, majd 20 mp után elveszti, majd megint keresi, kioszt neki a hálózat egyet és megint elveszti, pontosabban nem az AC66 IP címéről van szó, mert az fixen 192.168.1.2, hanem amit Ő maga után kioszt az eszköznek, pl. PC-nek vagy TV-nek, attól függ hova kötöm.
-
nagyfejü
őstag
válasz
N.otorious #10322 üzenetére
Nem tudom
-
Bacusuz
őstag
válasz
N.otorious #10304 üzenetére
köszi a választ mindenkinek
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
gippazoid
senior tag
válasz
N.otorious #10275 üzenetére
Nem igazán értem, segíts kérlek. Annyi a kérdésem, hogy a media-ból ha rendelek, akkor már B1-es hardvert kapok mert esetleg a régit már nem is gyártják, vagy még gyártják és ők azt is küldenek?
A fotó még a régi router-t mutatja.Megkérdztem tőlük is de azóta is hívnak vissza...
Gippazoid Novelties Inc.
-
lasse001
senior tag
válasz
N.otorious #10220 üzenetére
Hát az lesz ha a csere mellett döntök
-
Bacusuz
őstag
válasz
N.otorious #10170 üzenetére
köszi N.otorious és legeleknek is.
Akkor ezek alapján állok neki, de még várok vele, mert ha feljebb olvasok nem túl jókat hallok az új fw-ről, hátha javítják.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
N.otorious #10090 üzenetére
Behúzogattam...
Vagyis felvágdostam ~ ketté mindet.
Nagy boldogan behúzogattam, bergmancsőbe, rászerkelem dugókat minden szoba, tv, routernél, beizzítom, rádugok mindent mindenre, benyomom gép, s nem ment... Csak 300-al. Nem írja ki gép sem, sehogy, hogy 1Gb-os hálózat.
Levág dugó, újra dugó, nem...
Elmegyek, veszek másik dugó, rárakom, azzal sem...
Kijött digi is, rak rá 45 ft-os dugót. (Eleve nem jó rá, mert merev drótos), teszter fasza, gépnél 300...
Elmentem vettem olyan rj45-öt, ami csavaros!!!! Ilyen ~1700/db! (6 db-ot!) Direkt fali! Rádugom, azzal se megy!
Kijött digi, megint nézi. Nem jött rá.
Havertól elhozom tesztert, nézem, patent minden. Bekötés jó, kábel jó, szakadás nincs. Mégse megy!!!
Dugókat sikerült eladni féláron HA-n. Az ok.
Kábelt kitéptem bergmancsőből. Digis adott cat5e-t, azzal újra kábeleztem. Rátettem 20 ft-os dugót. És megy!!!
15-15-20-25-30m darabok kb.
Mit csináljak vele?
Cat6-nak amúgy van vmi más színsorrend?
Nem ugyanaz, mint cat5e? Se nem fordított?
Neten nézegettem, ugyanazt a színsorrendet írta mindenhol.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
N.otorious
senior tag
válasz
N.otorious #10069 üzenetére
Meg lett a hiba, a firmware nem egyezett a két készüléken.
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
N.otorious
senior tag
válasz
N.otorious #9978 üzenetére
Közben megoldódott, egész nap ki volt kapcsolva, mire hazaértem megjavult...
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Corsa02
őstag
válasz
N.otorious #9965 üzenetére
Nem működik ez sem sajnos, próbáltam így is: 192.168.1.1:80, ez sem.
The Truth Is Out There --->
-
dredjudge84
őstag
válasz
N.otorious #9906 üzenetére
Megosztanám, de nem én csináltam, és nem is értem mi lett pontosan csinálva. Valami script lett írva, így elérem távolról is a rutorrentet.
Az lenne a kérdésem, hogy létezik vmi all in one plugincsomag rutorrentre, hogy ne egyesével kelljen telepítenem őket?
-
lakisoft
veterán
válasz
N.otorious #9825 üzenetére
Nem ugyan az a neve erre mindig odafigyelek. Viszont azt vettem észre hogy 5G esetén a csatornaválasztás sokkal nehézkesebb mint 2,4G-n.
- Árad -
-
lakisoft
veterán
válasz
N.otorious #9822 üzenetére
6-osra állítottam a 2,4G csatornáját és most jónak tűnik.
Az 5G-t nem tudjuk használni valami miatt, pedig támogatják az eszközeink.- Árad -
-
rento
őstag
válasz
N.otorious #9777 üzenetére
Első körben, dmz, upnp kikapcsolnám. Port trigger minek? Gondolom a kamerának meg a nestnek elég 1 port is. A port forwardnál miért nincs megadva a kameránal belső port?
Második, hogy először ugyan azt a portot adnám meg belső és külső portnak is, plussz ezeket a portokat az eszközön is be kell állítani![ Szerkesztve ]
-
rento
őstag
válasz
N.otorious #9775 üzenetére
Hát akkor kéne valami screen shot a beállításokról, mert így láthatatlanba nehéz többet mondani.
-
rento
őstag
válasz
N.otorious #9771 üzenetére
Publikus az ip címed? Nem natolt a szolgáltató? Hogy néz ki a hálózat otthon? modem->router->eszközök?
-
rento
őstag
válasz
N.otorious #9769 üzenetére
Hát én biztos, hogy másik portot állítanék mindkettőnek. Válassz valami 10000 feletti számokat, a 80as és a 443as előre meghatározott szolgáltásoknak portjai.
-
rento
őstag
válasz
N.otorious #9767 üzenetére
Letsencrypt miatt akarod kinyitni a két említett portot? Vagy milyen megfontolásból pontosan?
-
Corsa02
őstag
válasz
N.otorious #9432 üzenetére
Nekem ezt az egész Port Open/Close dolgot az oldotta meg , mikor kivetettem a NAT mögül a Diginél a szerződésem...tehát Public IP-t kaptam, máshogy nem ment.
The Truth Is Out There --->
-
lasse001
senior tag
válasz
N.otorious #9432 üzenetére
Nekem megy a kamera progi is. 1 éve sokat játszottam vele. De már nem emlékszem mit csináltam vele. De több portot is nyitottam.
-
modflow
veterán
válasz
N.otorious #9175 üzenetére
Igen, próbáltam mindent, ugye ment is, csak kis idő után már nem...
Leadtam az edigitálban, potom 30 nap és lesz valami. :D
Valaki gariztatott már routert edigitálnál? -
embe
nagyúr
válasz
N.otorious #9144 üzenetére
Asus oldalán még nincs kint. Akkor még várni kell vele....lehet visszavonják.
-
embe
nagyúr
válasz
N.otorious #9128 üzenetére
Na ez vol az ami csak 1-2 napig volt fent az Asus oldalán.
-
fa4hu
őstag
válasz
N.otorious #9128 üzenetére
Ez nálam a legutolsó HGG-vel is fennáll. Nincsen rá valakinek ötlete?
-
woodworm
veterán
válasz
N.otorious #9022 üzenetére
Az ac68u és az ac66u B1 összevetéséről volt szó. Mindkettőn 2 usb port van, az egyik usb3-as. Aimesh-t tudja mindkettő.
A B1-est megelőző ac66u verziók viszont csak 2 usb2-es porttal rendelkeznek és nem tudják az aimesh-t. -
soldi3r
veterán
válasz
N.otorious #8471 üzenetére
A LAN / DHCP Server fulon fixald le az IP cimet.
Aztan a WAN / Port Triggeren nyisd ki a portot.
Vegul pedig a WAN / Virtual Server, Port Forwardingon iranyitsd az adott portot az adott IP-re.E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz
N.otorious #8465 üzenetére
A fix, az statikus. Nem eleg kinyitni a portot, az is kell iranyitani az adott cimre.
E30 (oo=[][]=oo)
-
válasz
N.otorious #8370 üzenetére
Szia!
Itt próbálkozz: Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- E-roller topik
- Ukrajnai háború
- Crysis - Parkolópályára került az új rész fejlesztése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A tokok után a bele való
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest