Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: ALZA vagy eMAG?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne haragudj, de én nem értem a konfigurációdat.
Milyen szközeid vannak pontosan? Milyen az a kültéri "antenna" amiben SIM van és koaxszal csatlakozik a routerhez?
Mi a "beltéri"?
Mi a "satelit beltéri"?
Mi a "beltéri, amit a szolgáltató adott"?LTE esetén mondjuk jó eséllyel kapsz NAT-olt IP-címet, ami jelent problémákat, de pontosan mit és honnan akarsz elérni?
MaCS
-
Garsza
veterán
Helló! Váltottam 4G mobil netre. Ami egy kültéri antennával amiben egy SIM van, és egy router segítségével csatlakozik a 4G hálózathoz. A kültéri és a router coaxal van összekötve. A beltéri lanportjára csatlakozik az Asus AC66U B1 routerem amit szeretnék távolról elérni. A router és a transmissiont is, meg a belső hálózatomon lévő satelit beltérit is. Megoldható ez valahogy?
A beltéri router amit a szolgáltató adott az más wan IP -t mutat mit ha valami find my IP oldalon megnézem. -
Nabuk
csendes tag
Azt hiszem részben sikerült azonosítani a problémát.
2 routerem van. A fő router UPC Connect box, ez van összekötve az Asus routerrel. Ha WAN porton keresztül kötöm össze, megy a letöltés, minden ok, viszont így nem tudom network driveként használni.Aztán változtattam a beállításokon. a UPC modemen kikapcsoltam a DHCP-t és megadtam a portokat.
az al-routeren szintén., és LAN porton keresztül kötöttem össze. itt minden OK, de letöltés nem működik. Vajon mit kell még beállítanom, hogy ez megoldódjon?Köszi.
-
Nabuk
csendes tag
Sziasztok
van egy RT-AC66U_B1 routerem, és az a problémám, hogy a download masterben nem működik a letöltés. Sikeresen hozzáadtam a fájlokat,is is kezdte a letöltést, de valahogy nem tud csatlakozni... Esetleg valaki tapasztalt ilyet közületek? Lehet valamit nem állítottam be helyesen?
Köszi a segítséget.
-
woodworm
veterán
válasz
golya87 #8689 üzenetére
Minden gyártó máshogy oldja meg a band steeringet (ha foglalkozik vele egyáltalán). Van ahol a két sávot azonos ssid-re állítva automatikusan bekapcsol. Van ahol kapcsológomb van hozzá, és az állítja azonos ssid-re a két sávot. Sok kliens meg nem támogatja egyáltalán és csak a probléma van vele.
Hogy itt konkrétan hogyan működik nem tudom, az újabbakon van smart connect kapcsoló és hozzá beállítópanel. -
válasz
golya87 #8687 üzenetére
Tartok tőle, hogy erre csak az idő (vö. fejlődés...) nyújt megoldást. (Azaz sajnos nem tudok tanácsot adni.
)
Nem vagyok egy nagy hálózati guru, és nem igazán értem a dolgot, mert az én ismereteim alapján az SSID az eszközöket a kapcsolódáskor hidegen hagyja, mégis kifejezetten sokszor futottam bele olyan helyzetbe, ahol az azonos SSID alattomos hibákat okozott.
Ahogy én látom, miután egyre erősebben terjednek a Home Mesh rendszerek, öngerjesztő kereslet-kínálat folyamat mentén hirtelen egyre több seamless roamingot támogató eszköz lesz elérhető, aztán szépen ez lesz az általános elvárás. Remélem, gyorsabban, mint gondolnánk.
MaCS
-
golya87
őstag
Lehet, hogy UFO dolgot kérdezek, de van arra mód, hogy a Wifi 2,4 és 5Ghz-s külön részét elfedjük és egy SSID-val használjuk? Egy tökéletes világban, így a kliens dönti el, hogy mi a gyorsabb és azt használja nem nekem kell két nevet kitalálni és esetleg váltogatni, ha nem olyan a disconnect beállításom. Ha csak más eszköz, fw támogat ilyet, a kulcsszavak akkor is érdekelnek.
Előre is köszönöm!
-
TeeJay
félisten
-
assemble
addikt
AC66U B1-en valakinek sikerult mar osszelonie a 3G/4G USB net-et Android telorol? Nem nagyon akar menni. Gyari fw. Melyik USB-n kene h mukodjon?
-
HdRew
őstag
válasz
Intruder2k5 #8677 üzenetére
Köszi.
Galaxy s9+ telefonom a wifit 5G-n úgy jeleníti meg fent, hogy mellette van egy felkiáltójel, majd kapok egy értesítést, hogy az internet esetleg nem erléhető. "csatlakozzon másik hálózatra, vagy kapcsolja be a váltás mobilinternetre beállítást."
Ha ezután átváltok 2,4-re, kb. 1 másodperc alatt minden oké, és nincs is a wifi mellett felkiáltójelem, hanem mutatja, hogy az adatforgalom megy wifiről.
Más eszköz pillanatnyilag nem megy wifiről.
-
Üdv!
Mindenképp áramtalanítsd, és indítsd újra. Ha továbbra sem jó, akkor reset (gyári alapbeállítások visszaállítása), majd manuális újra konfigurálás, tehát nem mentett beállítások visszatöltése.
szerk.:
Amúgy mit takar az "annyira nem akar működni"? Nem csatlakozik? Lassú? Ledobálja? Más eszköz működik, csak a telefon nem? -
HdRew
őstag
Sziasztok!
Frissítettem a Merlin FW-t 10.2-re, de valamiért az 5Ghz-en annyira nem akar működni a wifi telefonról, a 2,4 teljesen jó.
Indítsam újra a routert, vagy mit csináljak?
Köszi előre is a segítségeteket.
-
Losicica
csendes tag
A torrent újra előkerült a listában a firmware frissítés után valóban. Bár az volt a legkisebb gond, mert az végig működött csak nem látszott a menüben, de az IP/port alapján végig elérhető volt.
Mondjuk most üres is a sor, egyelőre nem terhelem ilyennel, működjön előbb normálisan először -
AlexVp
újonc
válasz
Losicica #8665 üzenetére
Szia
Én azt tapasztaltam, hogy firmware frissítés után a Torrent klienst letelepítem majd vissza akkor ismét minden müxik (beállításokkal és futó torrentekkel együtt)... a mediaservernek meg kell vagy 10-30 perc kb amíg újra mindent beolvas és elérhető...
csak laikusként... -
Losicica
csendes tag
válasz
farkas-j #8672 üzenetére
Ahogy írtam is, nem a sebesség a bajom, én remekül elvoltam a 12M-es ADSL-el is. Amikor épp nem bont le alattam, ez a 25 körüli ami átjön több is, mint elég.
És mivel a Connectboxon nincs log, így pont nem tudom megállapítani, hogy az szakadozik-e szóval akármi is lehet az alap ok.
Ahhoz, hogy ide be tudják húzni, át kellett volna fúrniuk egy dupla padláson, végiggyalogolni sok méter kőzetgyapoton, majd lefúrni megint... szóval ez ilyen ez jutott opció, hogy vállalták volna be. Letették az eredeti beállásnál.A 3x3-at pedig tudják, de nem ettől szakadok vagy nem szakadok le örökké szerintem
-
farkas-j
őstag
válasz
Losicica #8670 üzenetére
Gondolom a 2,4GHz-es frekvenciát használod az ASUS routerrel. It 2,4GHz-en a maximális elméleti sebesség az igen csak elméleti, még teljes zavarmentesség esetén is. Nem tudom milyen a connect box WiFije, tudja e a 3x3-as MiMo-t azaz az elméleti 450Mbit-et, és az ASUS is tudja e? Ha nem, akkor értelem szerűen kisebb az elméleti sávszélesség pl. 300Mbit vagy 150Mbit. Ha van környezeti zavar, ill. nagy a távolság akkor a sebesség elméleti sebességéhez képest drasztikusan csökken. Ezt az adott sebességet a repeater még a legjobb esetben is minimum megfelezi. Emiatt túl sokat nem lehet várni egy ilyen megoldástól. Itt van egy kis összefoglaló és magyarázat az alap tudnivalókról. Van benne általános megvalósítási javaslat is.
-
Losicica
csendes tag
válasz
MaCS_70 #8669 üzenetére
Két ház van, a régi pici vályogban volt a bejövő UPC, így azt ott is hagytam. És annak is a legtúlsó részén van kb a connectbox. Az Asus kb félúton, a nagy ház nappalijában, és én vagyok a másik végen a hálószoba/kisszoba kombóval. A két ház között kb 15 centi van, egymás mellé épültek teljesen.
Sikerült végül összelőni tegnap, mondjuk a kanócon mért 150 helyett ilyen 25-öket mér így repeatelve, de ez a kisebb baj. A nagyobb, hogy baromira ingatag a dolog, és az Asus se érzi igazán jól magát szerintem, legalábbis a logokban furákat látok:
May 1 22:13:54 Mastiff: Got AAE_SIG_EULA_FLAG_SIGNED
May 1 22:14:44 rc_service: httpd 17537:notify_rc start_webs_update
May 1 22:39:20 rc_service: udhcpc_lan 29489:notify_rc start_dnsmasq
May 1 22:39:20 notify wanduck: wlc_state change!
May 1 22:39:20 rc_service: udhcpc_lan 29489:notify_rc restart_dms
Ezt úgy óránként 3-4szer eljátsza.Örökké megáll pici időre, a webes dolgokat ilyenkor tölthetem is újra. És mivel a connectboxon nincs log, így nem látom, hogy a net akadozik, vagy a repeateléstől beteg a történet. Amúgy mind a connect box - asus távolság, mint az én végberendezéseim az Asus-tól legtöbbször a 3-ból 2-es térerővel vannak, így nem határesetes semmi sem.
A notebook nem szakad le a wifiről, nem is felkiáltójelezik meg semmi, csak látom, hogy megáll minden, várok 10-20mp és reload után megint jó.
Most gondolkodok azon, hogy egy 15-20 méteres kanóccal mégis összekötöm őket, ha másképp nagyon nem megy, mert akkor egy probléma kilőve, csak remekül fog kinézni, ahogy mindenen átgyalogol a kábel
Mivel itthonról dolgozok táveléréssel, így nekem a fix ADSL többet ért mint ez a nyögvenyelősen működő optika -
Losicica
csendes tag
válasz
Losicica #8667 üzenetére
Amúgy jól látom, hogy repeater módban kb semmit nem tudok választani?
Nálam az alap konfig része az SSID hide-olása, MAC filter, DHCP kikapcs stb. De jelenleg csak jelszót tudok adni a WIFI résznek, semmi mást, nincs WIFI opció az advanced settingsben
Azt nem gondolnám, hogy ilyesmiket klónoz a másikról. Mármint hiába van a UPC-sen rejtve az SSID, ha épp az utcafronton elhelyezkedő ASUSban ez így nem lesz, és ugye a MAC filternek sincs már értelme a második ponton, hiszen ott már csak az ASUS-al áll kapcsolatban, arra meg így mindent beenged, az ASUS-ról kellene rögtön kilőni mindent.
Ez így elég fura -
Losicica
csendes tag
Jobban, de az egy másik ház, és a franc se akar furkálni, meg kábelekben botladozni
Most sikerült úgy elrontani, hogy már a routerig se jutok el, pedig itt van, zsinórral összekötve, szóval factory reset és elölrőlJó szórakozás lesz, mert mint biztonságpárti, eléggé szét volt konfigva
-
Losicica
csendes tag
-
Losicica
csendes tag
Szaisztok,
Az imént kötötte be a UPC az optikát, és ezzel az eddig wireless routerként ADSL-el funcionáló routerból most AP vagy repeater lenne.
Mivel a UPC-s connect boxot a ház túlfelére tetettem, az Asus pont lefelezi a távolságot, ha a helyén marad, így nagyobb a beszórt terület (kert, garázs stb.)
A problémám annyi, hogy amikor setupolni akarom (Repeaterként vagy Media Bridge-ként), akkor közli, hogy nem lát másik WIFI hálózatotNem lehet ezt valahogy fixen megadni neki?
Álltam mellette 2 másik eszközzel, teljesen jó a jel, simán elér odáig (sőt még nullás erősséggel ittis látom, tehát dupla annyi falnyi távolságra).
Így most eléggé meg vagyok lőve, mert a Connectbox kb 15 méterre van, a mellettem levő régi, csak raktárnak való kisházban, én meg nem tudok sehogy rácsatlakozni
Van esetleg bármi tipp? Optika mellett nem akarnék örökre 3G-n ragadni -
Garsza
veterán
válasz
ArthurShelby #8657 üzenetére
VPN -nel hogyan ezt a dolgot nem vágom. (igaz sok minden mást se
)
-
AlexVp
újonc
válasz
Intruder2k5 #8659 üzenetére
Ettől a választól féltem... de köszi!
-
-
AlexVp
újonc
Sziasztok olyan segítségre lenne szükségem, hogy a Mediaserver hozzáférést hogyan tudnám időben ütemezni, illetve az egyes kliensek számára meghatározni az elérhető tartalmat!
A Szülői felügyelet rész, csak az Interneteléréshez nyújt lehetőséget az ütemezéshez és a tartalomszűréshez.
KöszönömASUS RT-AC66U_b1
Firmware verzió:3.0.0.4.384_45708 -
Garsza
veterán
Helló! MerlinWRT -t használok felraktam a transmissiont. Távolról szeretném elérni, de sehogy nem akar működni. Minden mást elérek de transmissiont nem. Hiába nyitom a portot. Valamit a transmission beállításaiban kell mókolni?
-
HTomee
tag
Sziasztok.
AP módba tettem az AC 66U B1-et de a kliensek mezőben még a vezetékeseket is látom..
Ez miért van?
Pedig ehhez csak wi-fi eszközök csatlakoznak és nem is Ő oszt DHCP-t -
tylerddd
veterán
Hello! Ha egy másik, nem ilyen típusú router a fő routerem és annak a jelét akarom az N66U-val fogni és rácsatlakozni vezetékes ill. wifi eszközökkel, akkor melyik opciót válasszam?! Köszi!
-
poli27
veterán
ha felteszem a hgg firmet, most merlin van rajta, akkor a mentést fel lehet rá tölteni? Egyáltalán esetleg megmaradnak a beállítások?
-
-
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #8647 üzenetére
Köszönöm! Megoldottam! Az AI disk beállitásnál lehet!!!!!
Ilyen az ha a pancser nem látja a nem létezőt!!!! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #8647 üzenetére
Mikor csak a bal oldali menü létezik. Pedig szinte minden menüben vannak a felső almenük ugye.
-
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok. A szóban forgó routerre kötött hdd meg van osztva , de sajnos elfelejtettem hogy hol kell beállitani az ftp és vagy smb megosztás felhasználónév , jelszó beállitás,módositását.
Valaki segitene?üdv
-
golya87
őstag
válasz
farkas-j #8640 üzenetére
Jelen.
Windows-zal kívülről nagyon szépen elérem az OpenVPN szervert, sőt még HD adást is tudok nézni Tvheadend-ről. Viszont iPhone-nal nem sikerült összehoznom.
Szvsz a server 2 az első magot használja és a server 1 használja a kettes magot. Ennek ott van jelentősége, hogy minden egyéb is az egyes magon megy. -
farkas-j
őstag
VPN kapcsolatra lenne szükségem a biztonsági kameráim, okos otthon eszközeim és videó stream eléréséhez. Eddig ezt DyNDNS segítségével és egyszerű portforwarddal oldottam meg. Azonkívül, hogy ez nem túl biztonságos módszer, van még egy olyan problémám is, hogy a TV-m (LG LA660S) képes mobil appra streamelni a TV műsort teljes távszabályozhatóság mellett. Ez viszont csak belső hálózaton működik de én ezt szeretném távolról is használni. Van más egyéb szolgáltatás is, ami csak belső hálózaton működik, pedig jó volna Interneten keresztül is elérni (pl. kártyamegosztás). Ezért gondoltam a VPN kapcsolatra (amivel egyébként zéró ismeretem van). Jelenleg az Internetet egy TP-Link Archer C5 v1.2-es router osztja szét amivel nagyon elégedett vagyok, csak nem tud VPN-t. Az Asus AC66U B1-et ajánlották erre a célra a VPN topikban. Használja valaki rajta a VPN-t?
-
fa4hu
őstag
válasz
Intruder2k5 #8636 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
-
Nem adódik össze, és nem a sebesség a döntő, hanem a használt interfészek egymáshoz képesti prioritása, metrikája.
How to change the priority order of network adapters on Windows 10
-
fa4hu
őstag
Ha egy routerre kábellal és wifivel is csatlakozom, akkor a csatlakozás sebességében a két kapcsolat sebessége összeadódik vagy csak a gyorsabbat használja?
-
poolbig
aktív tag
Írtam még anno az ASUS supportnak is és ezt válaszolták vissza:
Nekik küldött levél kvázi ugyanaz volt, mint amit ide írtam.Válaszuk:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében köszönettel vettük megkeresését.
Sajno nem lehetséges így ebben a formában ezt be állítani.
Dual WAN lehetőségben csak tehermentesítés van illetve feladatátvétel van.
https://www.asus.com/support/FAQ/1037368"Szóval akkor...
-
poolbig
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8631 üzenetére
Így már OK. Csak elsőre azt gondoltam, hogy a rule-ok ellenére nem működik.
-
válasz
poolbig #8630 üzenetére
poli nem ezt írta. Ha egy cím definiálva van a szabályok közt, akkor nyilván a megadott interfészen fog kapcsolódni. Ő szerintem arra gondolt, amikor nincs szabály, olyankor előfordulhat, hogy pl. belépsz egy oldalra az egyik WAN port felől, majd 1 perc múlva a következő mozzanat már a másik kapcsolatról megy ki, ez egyes oldalakon gondot okozhat az eltérő IP cím miatt.
-
poli27
veterán
valaki tud egy legfrissebb hgg firmwaret küldeni b1 re?
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #8613 üzenetére
jó nagy szar a dual wan része.... sztem használhatatlan! Alig pár dolgot lehet állítgatni benne, mint ahogy azt sem, hogy egy kapcsolatot ugyanazon az interfészen folytasson, és ne másikon, de ettől az oldalak letiltják flood miatt, ugye másik ipről érkeznek a kérések...
-
Braien724
csendes tag
Sziasztok!
A legutóbbi fw frissítés után azt tapasztaltam, hogy a cpu core 2 100%-on megy folyamatosan.
Más is tapasztal ilyesmit?
Mi lehet a gond?Üdv: Braien
-
peterattila
aktív tag
Sziasztok! Legfrissebb asuswrt-merlin alatt szeretnék használni nfs megosztást belső hálózaton, médiaboxhoz. Megosztás beállítva, ps | grep nfs szerint fut, showmount is mutatja, mégsem látja a box. A gépen lévő ubuntus megosztás pikk-pakk megy, tehát nem a box-al van gond. Nem jövök rá, mi lehet a gond a routeren, tud vki segíteni?
-
ddany7
csendes tag
Sziasztok, AC66U A verzióm van, és mostanában azt csinálja, hogy maxon van a wifi jel, de nem megy a net. Notebookon és mobilon is tapasztalom, aztán egy kb 30-40mp múlva mintha magához térne, és minden megy. Olyan mintha befagyna a router, vagy nem tudom. Ilyennel találkozott valaki, mit lehet vele csinálni?
Heti 2x be van állítva az automatikus reset.köszi
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok,
RT-AC66U_B1 routerem a legutóbbi gyári szoftverfrissítés óta nem rögzíti a böngészési előzményeket.
Jelenleg a 3.0.0.4.384_45708 verzió van rajta.
Böngészési előzmények ki-be kapcsolása, újraindítás, stb. már jó párszor meg volt.
Másnál is jelentkezett ilyen? Hogyan lehet orvosolni?Köszönöm!
-
Corsa02
őstag
válasz
sztomi1981 #8617 üzenetére
Ez a router nem csinált még nekem ilyet, de az n18u többször, ott fix csatornát állitottam be, amelyik a legszabadabb volt és megjavult...
-
poolbig
aktív tag
válasz
Ha már szóba került....
Én ugyanezzel küzdök a sajátommal. Vályogház, hosszanti elrendezés, középen van a router, de sokszor a szomszéd szobában nem tudnak filmet nézni a nasról a laptoppal wifin keresztül. A másik irányba vettem egy Asus repeatert, szintén a szomszédos szobába (hogy tovább menjen a jel a konyhába), de az is sokszor elégtelenül látja a jelet. Tehát olyan 5 méterekről beszélünk. Elég gáz. Mondjuk tudom, hogy a vályog a wifi ellensége, na de akkor is. Néha az az érzésem, hogy nem a jel erősséggel van a gond, hanem hogy megszakad egy pillanatra a jel. Nem tudom mit lehetne tenni. -
Cyrin
addikt
válasz
Hát igen. Nálam egy új Asus laptoppal csinálja, ami történetesen a barátnőmé, az én cuccaimmal nincs gond
A legújabb gyári firmware-t vissza is cseréltem az eggyel régebbire, az úgy tűnik jobban teljesít.Mondjuk csak azon a laptopon van Windows....
Telefonok, tablet jól működnek.
-
sztomi1981
tag
Sziasztok, biztos már sokan kérdezték ezt, de én még nem, szóval megteszem.
Miért pocsék a wifi a házon belül ha egy ilyen csodás asus AC66U -val rendelkezem? A régi T-s Huawei picurka szolgáltatós router jobban teljesített mint ez. Olyan mintha az én készülékeimet jobban preferálná (Honor teló meg Lenovo laptop) mint bárki másét, őket ledobja pedig azok sem szar cuccok (Asus druszán laptop, iPhone mobil, stb...). Szóval a szokásos 'cserélj custom rom-ra' stb ötleten felül van e más? Az a helyzet hogy nem szeretek custom romokkal szarozni, lehet jobban teljesít, de egyrészt tuti rosszabb a securityje, másrészt a gyárinak is jól kéne működnie, meg frissítem is rendszeresen...
Paraméterek:
Ház sem nagy, 2 szint, 2x 60nm, router felső emeleten, falak elég vastagok, némelyik 50-60 cm is megvan.
három antennát szépen hajlongatom mindenfele, hátha, de többiek csak panaszkodnak, azt hiszi én csináltam valamit, nekem meg ég a pofám már hogy miért csak kb az én cuccaim működnek.
Rendeltem már repeatert is, de mondom a lényeg az hogy ekkora házban jól kéne működnie, főleg mert a korábbi router fele ekkora antennákkal is jobb volt...
Ötletek?köszi
-
poolbig
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8615 üzenetére
-
-
poolbig
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8613 üzenetére
Aha!
Ez elég logikusnak tűnik. Szóval ha egy kliens (Source IP mondjuk 192.168.0.100) egy adott Destination IP-re hív (pl. Google.hu: 216.58.214.195), akkor mondjuk a WAN2-t használja (ha ezt beállítom rule-nak), de ha ugyanaz a Source IP-ről a gép mondjuk a Yahoo.com-t hívja, akkor automatikusan a WAN1-et, mint defaultot? -
-
poolbig
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem a fórum címében szereplő routerrel kapcsolatosan. Mivel dual WAN-os a kütyü, felmerült egy igény.
Azt szeretném megoldani, hogy egy kliensről bizonyos kérések (IP-k felé) esetében az egyik, más kérések esetén a másik WAN-t használják?
Hol keressem a routerben a megoldást, egyáltalán meg tudja csinálni?
Köszi. -
Corsa02
őstag
válasz
Szirtimorc #8610 üzenetére
Igen, elvileg az a beta már újból jó lett...csak úgy voltam vele hogy még is csak beta
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett ma az AC66U B1, mi a tapasztalat HGG ügyben melyik a legjobb rá? N18U-t vált, ott az utolsó frissítéssel nem tudta a gigabites netet, ezt a routert is érinti ez a dolog? A 380.70-re gondolok...
Köszi
-
niof
veterán
válasz
ilyenezalaci #8606 üzenetére
Jó, remélem begyűrűzik majd a Merlin-be is a javítás, és nem kell ez miatt egy NAS-t is vennem... Nekem bőven elég (lenne), amit ez nyújt (szolgáltatás szinten). Bár, már érdeklődtem a NAS-os topikban...
-
ilyenezalaci
tag
A legújabb stock firmware-rel helyreállt a download master.
-
niof
veterán
Nemrég írtam, hogy ugyanezen problémák miatt tettem vissza a 384.8_2-t. Azzal a verzióval még döcögve, de megy. Ugyanezek a gondok voltak nálam is.
#8603 TeeJay
Én néztem, azzal is sz@r. Anno ugyanezért dobtam a 384.9-et. A fent említett fw az utolsó, amivel még kb. elfogadhatóan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Half-Life 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó i3-13100f/ASRock Z690PG
- Folyadék hűtés alkatrészek (Komlett hűtőrendszer)
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest