Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz MaCS_70 #9847 üzenetére
Én a AC66u B1 -t wifi jelerősségét gyengének találom, de többen is voltak akik erre panaszkodtak itt.
Na de majd 2 hét múlva, amikor élesben fog működni kiderül mire képes.
De mint mondtam nekem a felhasználási szokásom: wifi jelszót beállítom .... aztán gyakorlatilag ennyi.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Tocika
aktív tag
válasz MaCS_70 #9831 üzenetére
Szia!
Szóval eddig az upnp be volt kapcsolva és kézzel kellett forwardolni a nason futót transmission portját.
Most kikapcsoltam az upnp-t és megmaradt a kézi forwarding, de ha megnézem a transmission beállításait ott most is azt irja , hogy a port zárva.
Mintha önálló életet élne mert hol nyitva , hol zárva van... -
zsolt_64
senior tag
válasz MaCS_70 #9701 üzenetére
Upsz ! de jó hogy kérdezed, nekem is van kérdésem ezzel kapcsolatban.
az openvpn clientconfiguration-t hogy kell beállítani ? Van egy kliens "készletem", tehát
1 ovpn 2 crt 1 key állomány , és 1 jelszó.
pillanatnyilag ezzel szépen elérem a kívánt hálózatot a telepített openvpn segítségével (windows). Kérdés át lehet ezt "tenni" ezt valahogy a router-be ?
Tomato-ban van 3 client configuration, mindegyikben 4 fül Basic advanced keys routing policy
Mit hova kell tenni, és mit kell csinálni legfőképpen a jelszóval, mert felhasználónév nincs hozá.
Igaz-e az az állítás hogy ezzel akkor router szinten összekapcsolom a két hálózatot ?
Ha kell csinálok print screen-t a felületekről. Szóval kellene egy gyorstalpaló
egy tutorial link esetleg ?[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz MaCS_70 #9496 üzenetére
Én edigitalos garjegyet kaptam, semmi szervíz előrhetőség nincs rajta, honlapjukon egy asus szervíz, neten összesen 2db asus cuccokkal foglalkozó szervízt találtam. Felhívtam mindkettőt és az edigitalt is, egyöntetűen azt mondták, h routert csak a vásárlás helyére lehet vinni, kb 30 nap az átfutási idő.. Edigital oldalán fent is van, hogy ASUS routerek esetében más a helyzet mint a többi ASUS terméknél. Úgyhogy én hiába akartam volna gyorsítani az ügyintézést, routerek esetében sajnos erre nincs mód.
-
Tibric
tag
válasz MaCS_70 #9417 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Felraktam az entware-t meg mc-t is, megy jól.
Ez már kicsit OFF: Mc-ben egy dolog zavar nem tudok billentyűvel navigálni, a fel le billentyűkre egyáltalán nem reagál. Egerészni kell azzal megy rendesen.
A kitty az mi lenne? Nem is indul semmi így ezzel a paranccsal illetve opkg install is azt mondja unknown package. -
modflow
veterán
válasz MaCS_70 #9317 üzenetére
Ez érdekes..
Nekem az Edigital alapból azt mondta, hogy min. 30 nap lesz az ügy.16-án adtam le és 24-re ért csak be a szervizbe a nyomkövetés alapján.
Pénteken felhívtam az ASUS Magyarországot, a gyári szám alapján nyomát se találta, elvileg nézett valamit, hogy a cseh szerviznél van-e, de ott se látott semmit.
Edigital-t felhívni nem tudtam 3 napon át próbáltam napi 2-3 alakalommal 10 perceket vártam, de nem kapcsoltak.
Írtam nekik és kérdeztem melyik szervizben van, erre ez a szuper válasz jött:
A HÁLÓZAT ROUTER Asus RT-AC66U AC1750 Mbps Dual-band gigabit AiMesh WIFI router (219***) jelenleg még a márkaszervizben van, 320*** szervizlapszámmal.
Tájékoztatjuk, hogy a szervizeknek, a hozzájuk történő beérkezést követően 15 napjuk van vizsgálni a garanciális készülékeket, azonban a logisztikai folyamatokkal együtt körülbelül 30 napos átfutási idővel is lehet számolni. Természetesen amint kapunk információt a márkaszervizből, értesíteni fogjuk Önt a bevizsgálás eredményéről, további esetleges teendőkről. Sajnos pontos rálátásunk nincsen, hogy a termék melyik szervizben van. Megértését és türelmét köszönjük. -
MODERÁTOR
válasz MaCS_70 #9306 üzenetére
Nem is szóltam én egy rossz szót se rájuk, használtam vagy ~12 évig BroadCom alapú ASUS routereket, sosem volt semmi problémám egyikkel se. Egyszerűen csak így működnek, de tekintve, hogy egy jól működő routert igen ritkán indítunk újra, nem gondolom, hogy ez valós zavaró tényező lenne. Nekem legalábbis sosem volt az.
-
Tibric
tag
-
Tibric
tag
-
MODERÁTOR
-
nagyfejü
őstag
-
nagyfejü
őstag
válasz MaCS_70 #9189 üzenetére
Odáig ok hogy betallózom az álltalad linkelt file t rányomok hogy feltöltés és várok. Eltelik 10-15 perc rányomok hogy frissitse az oldalt akkor irja ki! Az összefoglalóban leirtak szerint csináltam.
Most meguntam , nvram törlés és visszajött a merlin. de valamiért vacakol az itthoni hálózat sebessége ezért szeretném kipróbálni a hgg t. -
MODERÁTOR
-
szasanyi
félisten
válasz MaCS_70 #8862 üzenetére
Szolgáltatói kábel >> Telekom Sagem CS5001 router >> régi TP-Link router >> PC vezetéken (+ WiFi-n 1 PC és 1 nyomtató).
Tehát régi TP-Link routert kellene lecserélnem az újabb és jobb ASUS-ra, de ha kicserélem a TP-Linket az ASUS routerre, annak még beállításaiba sem tudok belépni (sem a 198.162.1.1 sem az asus.router.com címen). Miért? -
assemble
addikt
válasz MaCS_70 #8857 üzenetére
Koszi szepen az infokat.
Probaltam utanaolvasni, eleg lutrinak nez ki ez az egesz dolog, eleg bizonytalan vagyok, hogy most USB-s modem vagy kulon routerrel jarnek-e jobban. Gondolom kb proba/szerencse, aztan ott van a 14 napos elallas, ha nem jott be a dolog.
Most amugy miutan olyan velemenyt is olvastam, hogy valaki kiprobalt rengetek ilyen eszkozt, es telefonrol osztva mindig gyorsabb volt nala a net, felmerult az is opciokent, hogy az otthon porosodo nexus 5-ot fogom be dedikaltan erre a celra (akar kozvetlen onnan osztva, akar AC66U B1-re rakotve) - ahogy elnezem, teljesitmenyben nem kene h sokkal rosszabb legyen ezeknel a megoldasoknal, ha hosszutavon megbizhatoan tud mukodni, akar meg jo is lehet... -
assemble
addikt
-
farkas-j
őstag
válasz MaCS_70 #8823 üzenetére
Átfedésben miért lenne rosszabb a kapcsolat mint azonos csatornát használva? Ráadásul azonos frekvenciák esetén az interferencia nagyobb. Ha jól tudom az alap WiFi-k jellemzően CSMA alapúak - azaz ütközést érzékelve várnak, majd újra adnak. A másik az, hogy egy csatorna spektrum kitöltése nem "négyszögletes", hanem Gauss eloszlás "féle". Azért csak "féle", mert a moduláció olyan, hogy igyekeznek az adott csatornában a kisugárzott energiát a lehető legjobb kihasználással elosztani, de a szélek felé egyre kevesebb a kisugárzott energia. Ily módon használhatók az átfedett csatornák is bizonyos feltételekkel. Ha a csatorna használat nem túl sűrű, és nem egy kupacban történik a használat, akkor az átfedett csatornák már jól használhatók, jobban mint az azonos csatornák, mert az átfedés esetén javult a jel/zavar viszony az azonos csatorna használathoz képest. Ráadásul az azonos csatorna esetén fennálló várakozás sem lép fel az átvitelnél. Ebben a témában persze a tévedésem joga fenn áll. Korrekt cikket e témában nem találtam.
"0 dB-nél kisebb nyereségű antenna alatt ugye azt érti, hogy olyan rossz az antenna, hogy még az is jobb lenne, ha nem lenne? A dB egyébként nem megfelelő egység az antennanyereség kifejezésére, mert nincs benne a viszonyítási alap. Lehet dBi, esetleg dBd, de valami kell a dB mögé."
"Viszonyítási alap a hangolt gömbsugárzó antenna, vagy más néven izotrop antenna, melynek nyereségét veszik 0dB-nek"
Ehhez képest csak egy viszonyszámmal dB-ben kell megadni az eltérést. Tv technikában pl. a dBuV-ot használják viszonyítási alapnak 75 Ohm-on. A 0dBuV az 1uV-nak felel meg. Elég csak megadni dB-ben a feszültségerősítést amikor egy jelszintváltoztatást akarunk kifejezni. Példa. A bejövő jelszint 60dBuV (1mV), az erősítő pl. 26dB-t erősít akkor a kimenő szint 86dBuV (20mV) lesz ami hússzoros feszültségnövekedést jelent. Tehát a változás 26dB, így a viszonyszámon kívül nem kell megadni egyéb mértékegységet. Ha jól megnézed a routerek adatlapján is csak dB van megadva antennanyereség, mert az izotrop antennához viszonyítják. Úgy lehet egy antenna nyeresége ennél rosszabb, ha pl. nem az adott frekvenciára van kihangolva, vagy pl. nem megfelelő a kialakítása. Így a nyeresége a izotrophoz képest negatív irányú pl. -2dB.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
farkas-j
őstag
válasz MaCS_70 #8819 üzenetére
Én ezt a "felcsavarható a teljesítmény akár 1W-ig" dolgot alapesetben nem igazán tudom értelmezni. A routereken általában 3-5dB nyereségű antennák vannak. A mobiltelefonoknak, laptopoknak, stickeknek 0-3dB, esetenként külső antennával 5dB nyereségű antennáik vannak. A kliensek teljesítménye általában szabvány szerinti. Hiába nagy a router teljesítménye és látja ezt nagyobb távolságból jól a kliens, ha az ő kimenő teljesítménye kicsi. Nem csak venni kell a jelet, de vissza is kell tudni válaszolni a routernek. Letöltéskor is a kliens is folyamatosan küldi vagy küldené vissza pl. a hash adatokat. Ha ezt nem kapja meg a router vagy nem tudja értelmezni a kicsi zajos jelszint miatt, akkor ismételgetni, próbálkoznia kell a kliensnek ami lassuláshoz ill. kapcsolat szakadozáshoz vezet. Emiatt nem elég ha csak a router bivaly teljesítményű. Egy kis olvasmány.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Karpatirpak
újonc
válasz MaCS_70 #8785 üzenetére
Sziasztok,
köszönöm a válaszokat. A fw visszaállítás (aktuális gyártóiról korábbi gyártóira) rizikómentes ? (mert mintha az utolsó frissítés óta extrán többet döglődne...)
Illetve még két kérdés:
1., a beállításokban úgy tűnik, mintha az auto csatorna állítás némi intelligenciával járna, legalábbis a marketing szöveg ez, mármint hogy megkeresi (és nem csak egyszer, hanem működés közben folyamatosan) a legkevésbé tömött csatornát és azon sugároz - a valóság ezek szerint ennél primitívebb ?
2., a log törlésre van valahol egy eldugott (? vagy csak nekem nem szúrja ki a szemem) gomb, vagy ez az újraindítás szoftveres szakkifejezése ? :-)Köszi az eddigieket is !
-
TeeJay
félisten
válasz MaCS_70 #8758 üzenetére
ja csak aztán látod Merlin megírta hogy a Broadcom procikban nincs valódi HW-NAT csak pár funkciót kikapcsol szoftveresen de maga a fő proci feladata a NAT ezért terheli nagyon a sok szálas gyors netkapcsolat...
aztán ott a Qualcomm vagy Mediatek aminek már a MIPS prociban is volt valódi HW NAT core ami tényleg leveszi a fő prociról a terhelést és a legviccesebb hogy tök filléres routerekbe is tudnak rakni
vagy a Broadcom van túlárazva tudásához képest vagy a Mediatek meg alul árazva mert kevésbé ismertmindenesetre kemény hogy ilyen 2x1GHz arm cortex procis broadcom soc nem tud 1/1gigabitet natolni
egy 10ezer forintos Xiaomi meg lazán mert abban Mediatek proci van valódi HW NAT résszel
de a sok sok éves 1043ND V2.x is röhögve tudta a gigabitet mert abban is volt valódi HW NAT
sima felhasználásnál sosem fog jelentkezni a Broadcom gondja
nálam sincs semmi 1000/300-as netnél igaz én csak top 20-ban vagyok ncore-on
nem járatom szét a netet annyira mint enginev3.0Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz MaCS_70 #8745 üzenetére
nálam sem jelentkezik, engine linkelte hogy 80megabájt seed mellett már sikít a router ha közben letöltést mérsz mert nem bírja. illetve ha én mérek 930-940megabitet egyik ma 100%-on másik 80% körül egy sima 1 szálas mérésnél, ami azért vicc egy 30ezres routertől és a Broadcom procitól
de Merlin aki fejleszt rá látod megírta hogy nincs benne külön mag a HW NAT-nak és így a fő proci izzad ettől is ami vérciki
főleg hogy ott a 12ezres Xiaomi router ami meg bírja simán nekiMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
e-newsee
addikt
-
Garsza
veterán
válasz MaCS_70 #8700 üzenetére
A lényeg Hogy 4g hállózatról van netem itthonra. És a belső hálózatom szeretném elérni távolról neten keresztül.
Ezek az eszközök vannak a szolgáltatómtól (szlovákul van de a lényeg talán látszik).
Ezeknek a segítségével csatlakozom a toronyhoz.[ Szerkesztve ]
-
Losicica
csendes tag
válasz MaCS_70 #8669 üzenetére
Két ház van, a régi pici vályogban volt a bejövő UPC, így azt ott is hagytam. És annak is a legtúlsó részén van kb a connectbox. Az Asus kb félúton, a nagy ház nappalijában, és én vagyok a másik végen a hálószoba/kisszoba kombóval. A két ház között kb 15 centi van, egymás mellé épültek teljesen.
Sikerült végül összelőni tegnap, mondjuk a kanócon mért 150 helyett ilyen 25-öket mér így repeatelve, de ez a kisebb baj. A nagyobb, hogy baromira ingatag a dolog, és az Asus se érzi igazán jól magát szerintem, legalábbis a logokban furákat látok:
May 1 22:13:54 Mastiff: Got AAE_SIG_EULA_FLAG_SIGNED
May 1 22:14:44 rc_service: httpd 17537:notify_rc start_webs_update
May 1 22:39:20 rc_service: udhcpc_lan 29489:notify_rc start_dnsmasq
May 1 22:39:20 notify wanduck: wlc_state change!
May 1 22:39:20 rc_service: udhcpc_lan 29489:notify_rc restart_dms
Ezt úgy óránként 3-4szer eljátsza.Örökké megáll pici időre, a webes dolgokat ilyenkor tölthetem is újra. És mivel a connectboxon nincs log, így nem látom, hogy a net akadozik, vagy a repeateléstől beteg a történet. Amúgy mind a connect box - asus távolság, mint az én végberendezéseim az Asus-tól legtöbbször a 3-ból 2-es térerővel vannak, így nem határesetes semmi sem.
A notebook nem szakad le a wifiről, nem is felkiáltójelezik meg semmi, csak látom, hogy megáll minden, várok 10-20mp és reload után megint jó.
Most gondolkodok azon, hogy egy 15-20 méteres kanóccal mégis összekötöm őket, ha másképp nagyon nem megy, mert akkor egy probléma kilőve, csak remekül fog kinézni, ahogy mindenen átgyalogol a kábel
Mivel itthonról dolgozok táveléréssel, így nekem a fix ADSL többet ért mint ez a nyögvenyelősen működő optika[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
deflex
tag
válasz MaCS_70 #8574 üzenetére
Intruder kolléga TOMATO-t használ.
TOMATO emulator. -
MODERÁTOR
-
vass1024
tag
válasz MaCS_70 #8536 üzenetére
Hát van egy Dell N5010 amibe Intel Centrino Wireless-N 1000 van benne (2.4Ghz-en üzemel), ez is alapbeállításon van. Teljesen használhatatlan megszakad rajta az internet 10 percenként, látszólag nem csatlakozik le a hálózatról csak egyszerűen internet nincs rajta, biztos nem a laptopnak van baja mert 2 tplink routerrel (TL-WR1043ND, TL-WR741ND) is tökéletesen működik.
Van egy LG G2 (5Ghz-en üzemel) ugyanez a jelenség, látszólag nem csatlakozik le a telefon csak interent nincs rajta pár másodpercig.
A környezet tiszta, vidéki ház, kevés wifi van a közelben. A router úgy van elhelyezve a lakásban hogy szinte ráláthatóság van rá, egy tégla közfal a maximum.[ Szerkesztve ]
Az emberi agy a világ leggyorsabb számítógépe.
-
gabor_01
senior tag
válasz MaCS_70 #8305 üzenetére
Nos, kipróbáltam:
Egy TP-Link TL-WR902AC routerem van erre a célra.
(Régebben egy TL-MR3020-ast használtam erre a célra.)
A stickek: E3372H (nem Hilinkes) és E3276.
Érdekes módon ez az új router nem ismeri fel az E3372-est, csak a másikat.
Közvetlenül PC-re dugva a sticket és a routeren keresztül is átlagosan 50/20Mb-et mértem.
Pincében, elég rossz vételi helyzetben. Nem volt különbség a kettő között. Csak a ping volt nagyobb a routeren keresztül, mivel ott közbejött még egy WiFi-s kapcsolat. -
ace666
tag
válasz MaCS_70 #8239 üzenetére
Tartozom még a sztori végével:
Megsértődtem a gyengén muzsikáló AC66-osra, másnap visszacsomagoltam a dobozba, hogy megy vissza a boltba...
Kicsit sűrű volt a hetem második fele, egyik nap sem sikerült odaérni zárás előtt.
Na, ha már itt maradt hétvégére, mondom adok neki még egy esélyt.Tegnap felpatkoltam rá a HGG-t. Végülis simán ment, de azért lehetne hozzá részletes telepítési leírás, mert több helyről kellett összekapirgálni az infót.
Hatótávban egy picit most talán nagyobb területet lefed, mint az előd 1043ND.
Sebességben a 2.4GHz-es sávon eléggé belassul már két válaszfal után is, hiába mutat mondjuk a telefon 3/4 wifi jelet, de végülis stabilan megy.Szóval köszi a tippeket mindenkinek!
És azért toll a fülébe ennek a fogyasztói társadalomnak, hogy úgy dobnak piacra egy eszközt, hogy félgázon lehet csak használni....
*** Alfa 155 ***
-
titán
-
MODERÁTOR
-
ace666
tag
válasz MaCS_70 #8237 üzenetére
Persze:
[kép]A macinetek az enyémek Jelenleg két méterre ülök laptoppal a routertől, vele egy szobában.
Az ESP is az én mikrokontrollerem, de annak fel kellene csatlakoznia a hálózatra, viszont a padlásról nem látja Azon nem tudok csatorná állítani azt hiszem, viszont mindig ott jelenik meg, ahova a 2.4 GHz-est állítom.*** Alfa 155 ***
-
ace666
tag
válasz MaCS_70 #8231 üzenetére
Igen, ott is és 5GHz-en is.
Az én 1043-asom egyébként még a régi téglatest alakú, nem ez a modern íves.
Lehet az még régebbi eu szabvány szerint ad?
Annyi csalás van benne hogy azon az egyik antenna dupla hosszú, de amikor még azt tettem rá, nem éreztem változást a gyárijához képest...*** Alfa 155 ***
-
Kroni1
veterán
válasz MaCS_70 #8204 üzenetére
Nekem se..
Ha jól sejtem akkor a lényeg az lenne, hogy a PC-m amin a microsoft store-ból telepített Nexflix win10 app fut az VPN-en csatlakozzon a hálózatra, hogy a szolgáltató ne tudja megállapítani, hogy helyileg magyarországon vagyok, és nem az USA-ban..
Vagy ezt valahogy máshogy kéne megoldani?!
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz MaCS_70 #8202 üzenetére
Köszi az infót!
Igazából érzékeny adatok nincsenek, leginkább amiatt szeretnék VPN-t, hogy a Netflix - ha már előfizetek rá -akkor ne csak a csökkentett hazai tartalmat mutassa, hanem a teljeset. (a saját topikjában is rengetegen használják így VPN-el, pont ezért)
Viszont nekem ez az egész VPN még nagyon kinai. Visszaolvastam itt, más cikkeket is olvastam, megnéztem, de nem igazán sikerült beállítani szerintem. Gyári FW van a routeren, a VPN szervernél az OpenVPN-t ON-ra állítottam, a többi beállítást nem bántottam, mert fogalmam sincs mit jelentenek és kell-e őket bántani egyáltalán? Van esetleg valahol valami leírás ami segít megérteni a beállítások jelentését?
Volt itt korábban linkelve intruder által két leírás a VPN-ről, de sajnos már nem elérhetőek...
-
gippazoid
senior tag
válasz MaCS_70 #8172 üzenetére
Egy Dell laptop (5 éves, BCM4313 chipset-es talán a Wifi, DELL 1504 néven) is szokott vacakolni, újabb driver nincs hozzá Win10 alá sem, most beszereztem egy Asus USB-AC54 ac-s stick-et a géphez, ajándék lesz, holnap kiderül, hogy kidobtam 12e Ft-ot az ablakon vagy tényleg javul a vétel.
A Dell laptop 2m-re lehet a routertől és az ajtónyíláson keresztül direkben látja is, az ajtó soha nincs becsukva, legalábbis amikor szarakodott, nem volt becsukva. De az a gépbe épített kártya csak 2,4 GHz-et tud, az meg baromira telített, ezért reménykedem, hogy az ac-s stick-kel jó lesz a vétel.
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
válasz MaCS_70 #8170 üzenetére
Se a tv 5ghz-en se a média lejátszó 2.4ghz-en nem csatlakozott újra. Vadiúj ac66u b1, a b2 hw verzió.
Szerintem egyetlen 5ghz-es router van még de az pont a felettünk levő lakásban.
Amikor jó akkor nem nagyon tudok jelentősséget nézni. Mikor először csatlakoztam a média lejátszóval akkor feldobta az összes hálózatot és akkor írta ki a jelerősséget is mellettük. A felettünk levő 2.4 ghz-es Wifije erősebb volt mint az enyém.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
válasz MaCS_70 #8160 üzenetére
Sziasztok!
Beújítottam egy LG TV-t, ami 5 GHz-es n-es és ac wifi-t is tud.
5 GHz-re csatlakoztam, de 2-3 perc filmnézés után (router-re csatolt HDD, DLNA-n) elvesztette a kapcsolatot.
Kábel módban OK a DLNA.
Az 5 GHz-es sávban alig van valami, valaki.2,4 GHz túlterhelt (panel).
Másik, buta TV-nél egy media lejátszóval csatlakoztam egy ASUS N10 USB stick-kel, és szintén teszteltem a DLNA-s lejátszást. A router kb. 3 méterre van, egy betonfal van csak ebben a távolságban, amin van egy ajtónyílás.
Igen sokszor leakadt a media lejátszó a wifi-ről, de a logokban csak annyi van, hogy mikor csatlakozott fel újra a router-re. Az hogy miért történt ami történt, arról semmi.Mi lehet a gond? 2,4 GHz zsúfolt, a leakadást streamelés közben valahol meg is értem, a media box egy szomszédos wifi-t erősebbnek jelzett mint az enyémet. De 5 GHz-en az LG TV mellett, a router-től távol, 90 mbit/sec a wifi a telómon.
Köszi!
Gippazoid Novelties Inc.
-
Petikusz
tag
válasz MaCS_70 #8043 üzenetére
vezetékes kapcsolat alatt ha azt értjük, hogy a gépet utp kábellel kötjük össze a routert.... akkor én igy próbáltam mert így használom a gépet, de nem tudom miért nem találta az eszközt.
végülis annyira nem fontos csak kipróbáltam volna a hgg-t is. de jeleleg működik most minden. csak fura hogy nálam az usb-s dolog problémás, gondolom más is dugott rá hdd-t és onnan streameli a filmeket és nekik ilyen hiba nem fordult elő. de szerencsére az hogy az usb mod 2.0-ra állítottam nem veszek észre lassulást. 70gb-os uhd-s true hd filmet gond nélkül streamelt. ide kell már olvasási sebesség de nem akadt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest