- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Karanténlog
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PassMark - retró E2160 benchmark
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Annyiban nincs gond a jellel, hogy kint az erkélyen is jó a vétel, azonnal indul pl. youtube stream és a wc-ben is (
) jó a vétel, L alakú falon (ami így 2 30 centis fal) +1 ajtón keresztül. Igaz ez egy másfél szobás lakás, szóval nem nagy tér, de a liftig elér még így is a jel.
Speedtesttel is hozzák a 2-300Mbit/s sebességet.
A hőmérséklet nálam is 70-75 fok körül volt, amikor megmértem anno. Hiába van a tévé a falon és alatta nyitott térben a router, alul vannak a szellőzők. Nem tudom mivel tudnám megemelni, ami valamennyire jól is néz ki. 4 ásványvizes kupakot csak nem rakok alá.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Feltettem a legújabbat, egyelőre működik minden rendesen, igaz az online játékomat nem tudtam még stressztesztelni. Reggelre az is kiderül merülnek-e az eszközök.
A wifi egyelőre jól működik, mobil eszközökön is gyors a stream, kipróbáltam tévén és PC-n is, nincs bufferelés, illetve szépen bufferel menet közben előre, nincs akadás.
Az asztalai médialejátszóm néha cachelt megint, de nem volt vészes. Ha ezzel probléma lesz, akkor megpróbálom a Merlint. De lekopogom most jól működik.
Egyetlen aggodalmam, hogy megint túlságosan melegedni fog, nem tudom van-e módszer a hűtésére és mi lenne jó megoldás? -
N66U-ra ezt az AIO változat kell feltenni? freshtomato-K26USB_RT-N5x-MIPSR2-2020.3-AIO-64K
-
-
törölt tag
Nálam van a probléma, nem nála.
De akkor úgy tűnik nálam egy hibás eszköz van. 2 éve vettem, még egy év garancia van rá, nem tudom ezzel lehetne-e kezdeni valamit, illetve ha új eszköz kellene, akkor merjek-e megint Asust venni? Kicsit csalódott és szomorú vagyok, mert a 30e+ Ft-os eszköz nem volt könnyű döntés és most vehetek másikat valószínűleg megint kb. ennyiért. -
beller
aktív tag
Nem tudom mit értsz az alatt, hogy "megfelelő jelerősség". Nekem kétszintes házban kb 150 négyzetmétert teljesen lefed. A háztót kb 25 méterre levő kapunál már nem mindíg van térerő, de nem is gondolom, hogy kellene lennie. Én 3 éve használom folyamatosan a családban kb 15-20 eszközzel, köztük 24/24-es torrentezéssel. Soha egyetlen egyszer sem volt szakadási, lecsatlakozási problémánk. Ettől persze te lehet, hogy kifogtál egy selejtest. Merlint használok.
[ Szerkesztve ]
-
fa4hu
őstag
válasz
#75501312 #9980 üzenetére
Ez a router a router-ajánló topikban sokáig a "javasolt router" volt. Másfél éves használat után nekem nagy csalódás:
- Megfelelő jelerősség csak "húzással" érhető el, a gyári szoftverrel nem.
- Több eszköz is elveszti a kapcsolatot folyamatosan, le-felcsatlakozik, emiatt a mobil eszközök gyorsabban merülhetnek.Mivel ezeket több helyről is jelezték, nem hiszem, hogy garanciában orvosolhatók lennének.
-
Sziasztok,
Telekomos Sagem ONTommal az utóbbi időben meggyűlt a bajom, így csatasorba állítanám a fiókban pihent N66u B1 routerem. A "legújabb" Merlin fw van rajta, de ezt ugyen 2018 óta már nem fejlesztik. Melyik fw érdemes most feltenni rá ha a stabil és gyors működés a cél a biztonság mellett?
-
törölt tag
válasz
#75501312 #9977 üzenetére
Közben rájöttem nem minden pont kapcsolódik a routerhez, íme rövidebb verzió:
Az utóbbi időben több problémával is találkoztam hálózat szempontból, ezért most tesztelem a rendszert, hogy a szolgáltatói modem vagy a routerem vagy beállítások a hibásak. Közben felmerült pár kérdés, amiben remélem tudtok segíteni. Jelenleg a router (RT-AC66CU B1) ki van kötve a rendszerből, csak a CB (Connect Box) modem működik most router módban. Sok esetben ha a router a rendszerben van bizonyos dolgok gyorsabbak, mintha csak a CB-t használnám, pár alkalmazás pedig lassabb. A routerben előzőleg csak a DHCP és port forward funkciót használtam.
1 - Mióta a routert kikötöttem, az androidos mobil eszközeim kevésbé merülnek. Lehetséges az, hogy a routerem wifije jobban merítettem az akkut vagy kapcsolódási problémákat okozott? A tabletem képes volt merülni 50%-ot egy éjszaka, mobil is hasoló. Google szerint igen, mert felébreszti az eszközöket bizonyos időközönként. Ezt hogy lehet orvosolni, milyen beállításokat kell figyelni / megváltoztatni?
2 - Van egy online játék, amivel játszom (The Elder Scrolls Online) és nem a legjobbak a játékszerverek se, viszont úgy tűnik, hogy a routerrel hosszabb töltési időket kapok pályák / zónák közt és bizonyos funkciók elérése is hosszabb időt vesz igénybe. Mi lehet ennek az oka? Milyen beállítással lehet ezen segíteni?
3 - Csak a CB-vel a Youtube / Netflix / HBO Go videók gyorsabban indulnak el, Youtube szinte azonnali indulás FHD minőségben. A routerrel a videók is tovább bufferelnek és az FHD minőségig is várni kell 5-10 másodpercet. Hogyan lehet ezen segíteni ha a router is a hálózatban van?
4 - Az asztali mediaplayerem kapcsolata stabilabbnak tűnik a CB-vel, ha a router is a hálózatban van, akkor többet bufferel, míg CB-vel kevesebbet, de alapból nem kellene ilyet csinálnia. Ez újratelepített alaprendszerrel is így működik. Ezt mi okozhatja és hogy lehet megoldani?
Több eszköz is van itthon, szeretném optimalizálni a hálózatot. Fontos a legkisebb ping online gaming közben, a gyors és használható streaming illetve a gyors oldalbetöltés böngészőben. Bármilyen tippnek, ötletnek örülök és előre is köszi. Hétvégén tudom majd kipróbálni a tippeket, de addig is ha vannak ötletek, már előrébb vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
N.otorious
senior tag
válasz
N.otorious #9978 üzenetére
Közben megoldódott, egész nap ki volt kapcsolva, mire hazaértem megjavult...
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
N.otorious
senior tag
Szasztok! AC66U B1 routert nem tudom resetelni, kék villog, vagy világít, de nem érem el. Hogy kell pontosan resetelni?
-
törölt tag
Sziasztok,
Tudnátok valamelyik pontban segíteni ezekkel a problémákkal kapcsolatban? Már bármelyik ponttal előrébb vagyok. Nem tudom, hogy a router hibásan működik-e, esetleg hogyan lehetne optimalizálni a buffer bugokat.
-
Corsa02
őstag
Letöltöttem, kipróbáltam. A 192.168.1.1 a program szerint is, a pingelés is működik...
Nálam éjjel 3-kor mindig újraindul ütemezetten, próbáltam egy áramtalanítást is...nem használt.Köszönöm az ötleteket, ahogy nézem nem tudom elkerülni a resetet
The Truth Is Out There --->
-
dbius
veterán
válasz
Corsa02 #9970 üzenetére
Én még reset előtt annyit megpróbálnék, hogy pl. androidos eszközön ezzel vagy másik hasonló alkalmazással megnézném, hogy biztosan ez-e az IP címe a routernek, nem pedig más, pl. 192.168.2.1.
nekem is volt már egyébként, hogy minden működött, de sehogyan nem tudtam elérni a router config oldalát - hiába kapcsoltam ki mindent - és olyan is volt, hogy a router többszöri újraindítása után sikerült újból elérnem.
[ Szerkesztve ]
-
Corsa02
őstag
válasz
N.otorious #9965 üzenetére
Nem működik ez sem sajnos, próbáltam így is: 192.168.1.1:80, ez sem.
-
dbius
veterán
válasz
Corsa02 #9962 üzenetére
Próbáld meg böngésző cache-t, sütiket törölni, valamint ha használsz reklámblokkolót (pl. adguard) azokat ideiglenesen kapcsold ki - nálam pl. adguard megakadályozza a router admin felületének betöltését, hiába van a fehérlistán a router IP címe, ki kell kapcsolnom teljesen az adguardot, másképp soha nem tölti be az oldal minden elemét -
Ha a fentiekkel megvagy, akkor megint indítsd újra a routert és utána próbáld meg újból.
(További sikertelen elérés esetén próbálkozhatsz még a vírusvédelmi szoftver, vagy tűzfal ideiglenes kikapcsolásával)
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Pár napja nem tudok belépni a router admin felületére...a 192.168.1.1-re nem jön be az admin oldal ahol beírhatnám a felh.név jelszó párost. Több eszközről is próbáltam, több böngészőből, de semmi, nem nyílik meg (visszautasítja a csatlakozást)
Reboot meg volt, nem használt.
Egyébként minden működik, van net, Entware fut, Transmission hibátlanul üzemel.
Találkoztatok már ilyennel? Ötlet esetleg?Köszi
-
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512 #9958 üzenetére
Ezt keresem.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!" Ex-Digi
-
szaboi6512
őstag
Régebben olvastam hogy le lehet cserélni Asus routerre kötöött HDD-n a web controllt.
Kereső nem segített. Tud ebben valaki segíteni?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!" Ex-Digi
-
törölt tag
Sziasztok,
Megjelent oldalt 2 plusz menü a routerben. Az egyik a Game, a másik az Open NAT, ami igazából port forwarding. Ezek mennyire hasznosak? A WAN fülön már beállítottam a port forwardingot az online játékomnak. Mennyivel lehet hasznosabb ez a 2 új opció lag csökkentésében?
[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
válasz
Bajgunar #9947 üzenetére
Szia
Feljebb bár válaszoltak, hogy Synology nasra van szükséged ami igaz is de van olcsóbb megoldás is
Ha van elfekvő géped otthon xpenology topicot fusd át. Ha nincs a router árával kb azonos árban HP T610 a nagy topickedvenc de akár saját gépen virtuális környezetben is tudod futtatniOlvasd át !
Nekem sima N66u-m van/volt ( még megvan de már egy RT-AC1200GU osztja a netet ) optware-eztem tomato alatt. Aztán érdekelt a NAS téma...
A router forgalomirányításra való...oké, hogy okosítható torrent,VPN, samba,FTP...dehát na -
Bajgunar
senior tag
válasz
ArthurShelby #9954 üzenetére
[Samsung ue55mu6402] -tv van.
Hogy tudnám megoldani?
Meg a torrentet is?
Hiába állítottam be, maga a letöltés SEM indult el.
Privátban is megírhatjátok, HA ráér valaki.
KösziMinek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Bajgunar #9947 üzenetére
Én kb 5 éven át ezt használtam torrentezésre (most már szerverem van). Pont az asus routerek kezelőfelülete szerintem egész egyszerű.
Fullhd filmeket erről néztem a tv-n. Az megint más, amit enginev3.0 mondott a hw natról, az full más téma."De fél napot programozni, buzerálni, meg ilyen plex-es mókolás."
Azért azt is kell nézni, hogy a tv mire képes. Nálad csak a dlna megy (az tényleg szívás kezdőként), de ez nem a router hibája, hogy a tv csak azt tudja.[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
fa4hu
őstag
válasz
Bajgunar #9949 üzenetére
Nálam simán megy egy USB3 külső merevlemezzel az arra való torrentezés (igaz, nem rendszeresen), és arról a merevlemezről filmeket is le tudok játszani wifin keresztül (igaz, nem 4k-s filmek, hanem csak 2-9 GB-os nagyságúak).
Ettől még messze nem vagyok elégedett a router-rel, időnként elmegy a wifi egy-egy pillanatra, megszakad, és HGG firmware nélkül a jelerősség is elég gyenge lenne.
-
tgtom
tag
Sziasztok!
Egy AC66U-B1 routerem van. Találkoztatok olyan problémával, hogy internet stb megy, de a router webes ui-a nem nyílik meg, időtullépés stb miatt? Egészen pontosan kábelen van internet, de wifire nem lehet csatlakozni, sem mobilról, sem PC-ről. Mobilos alkalmazás úgyanúgy nem tud csatlakozni. Ha újraindítom a routert, akkor be tudok lépni, de amint megnyitok egy menüpontot, vagy beállítanék valamit, ismét meghal.
Erre van valami megoldás? Legfrissebb firmware van rajta (ezt se volt egyszerű frissíteni)
Köszi![ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Bajgunar #9949 üzenetére
Meg lehet oldani, de hogy minek van rajta jó kérdés. Ne várj tőle megfelelő sebességet és működést. Ezért írtam még a nast. Esetleg nyomtatót tudsz rákötni, hogy hálózati legyen, de túl sok értelme az nincs.
Komolyan a nas lenne számodra (is) a megoldás.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Bajgunar
senior tag
válasz
kleinguru #9948 üzenetére
De akkor minek van benne ez a külső vinyós usb-s lehetőség?
Aztan meg ez a torrent is...
Nem megy ezen az se olyan könnyen...
Nem lehet ezt sehogy beállítani, hogy töltsön se, nemhogy seedeljen...
Van rajta usb... ~dísznek...
Nem az lenne a lényege? Hogy lásd minden gépről pl, távolról is elérd, tv is lássa, használni is tudd?
Ezt nem lehet...
Valaki aki ráér, s van erre vmi megoldás.
Torrentet nyomni róla, meg h tv is lássa, ne kellejen ki bedugdosni pc-tv közt hdd-t, szívrsen meghallgatnám a segítségét.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Bajgunar
senior tag
válasz
enginev3.0 #9946 üzenetére
Milyen router? Ha megkérdezhetem. Csak megnézném...
Sokat olvasgattam utánuk. Mikor vettem, előtte jött be a B1. Így már nem a simát vettem. Mondván ebbe javítottak ezt azt. Azóta olvastam róla jót is, rosszat is.
Érdekességképp, nekem egyszer nem volt se fagyás, se újraindulás, se kiakadás, se semmi. Atom stabil. Néhai 1-1 torrent, online game. Gyerekek, néha én is.
Elején próbálkoztam ezzel a külső vinyó láthatósággal, meg h tévéről elérjem a rádugott vinyót. (főként ez miatt vettem, hogy ne kelljen dugdosni ide-oda vinyót) Hanem menjen oda torrent, meg elérjem ott a tv-ről is.) Hát ezt feladtam fél nap bohóckodás után...
Erre ha lenne valami épp ésszel felfogható leírás, meg pár kattintásos létrehozás. Még érdekelne is. De fél napot programozni, buzerálni, meg ilyen plex-es mókolás.
Így maradt általános otthoni netezős router.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
-
Bajgunar
senior tag
válasz
enginev3.0 #9925 üzenetére
Érdekes...
Most, csúcsidőben (fél utca rajta lóg) 1000/300-as digi. (mértem már 900-at is)
Egyik mag ~78% volt, másik ~12%
2 pc (kábelen online), 1 tv (wifi online) + (3 wifi offline) + 1 laptop (wifi online) + 5 teló (wifin) rajta.
Nem akad ki egyik mag sem.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
törölt tag
Nem tudom kikapcsolni a QoS-t, találkoztatok már ilyennel?
Rányomok az Apply gombra és nem történik semmi. -
lasse001
senior tag
válasz
ArthurShelby #9936 üzenetére
Automatán van
-
-
ArthurShelby
addikt
-
lasse001
senior tag
válasz
ArthurShelby #9929 üzenetére
Ezt melyik menü pontban találom?
-
woodworm
veterán
válasz
enginev3.0 #9925 üzenetére
Sehol nem olvasom, hogy mellette megy neki a hardcore torrentezés, ne mindent ezen a szemüvegen nézzünk már, mert tévútra viszitek ezzel a hwnat mániával. Ha a qos nincs bekapcsolva, akkor simán boldogulnia kell a broadcom hibrid megoldásával is.
@lasse001
A qos-t ellenőrizd le, hogy nincs-e bekapcsolva! -
válasz
lasse001 #9920 üzenetére
Ez lesz a te gondod, és ha ettől a hsz-től tovább olvasod azt a topikot, akkor utána a megoldás
Ac57u v1, vagy egyéb MTK procis router (majdnem fele annyiért mint a tiéd) és minden szebb lesznézd meg speedteszt közben hogy a router procija mennyire kiakad, sajnos nincs benne NAT, mert a procija nem tudja
ez is szuper
[link][ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
lasse001
senior tag
Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok ami megoldásában a google sem volt a barátom. Tegnap kötötték be 1000mbps/1000mbps Telekomos optikát. Az ő ruterükről megy utp kábelen 3 tv és egy kábel megy a ac66u b1-be.A Telekom rutere bridge módban van. Minden utp kábel 6e. A problémám az hogy a ruter kb 4 egyenlő részre osztja el a netet. Szóval nem használat szerint osztja el. Ha minden ki van kapcsolva minden eszköz és csak az én Pc -m megy akkor is csak maximum 250mbps/250mbps mérek. Nem tudom hogy érthető volt e az írásom és van e valami állítási lehetőség erre.
-
MC Pite
veterán
válasz
ArthurShelby #9918 üzenetére
Kellett jelszó a szerverhez, de amíg nem kapcsoltam be registryben addig nem volt egyáltalán elérhető.
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
ArthurShelby
addikt
válasz
MC Pite #9916 üzenetére
Nálam se smbv1-et, se v2-t nem látott, amit el tudok képzelni, hogy nálam a win tűzfal zavart be, illetve nem volt ez a guest mizéria sem, jelszót használtam a router smb szerverén.
Viszont windows-zal már rég küzdök, hogy ha a felhasználónak nincs jelszava, akkor nem érem el az adott gép hálózati megosztásait (ez arra jó)?
Szóval nem értem pontosan ami a leírásban van: a kliens részről van az új korlátozás, hogy nem lehet elérni a guest fiókos megosztást, vagy szerver részről (utóbbiról tudtam)?A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite #9916 üzenetére
Kiegészítés: megy már címmel is névvel is; fájlkezelőben inkább névvel regisztrálom be, be is lépek (címmel és névvel is) az adott megosztási mappához (pl \\RT-AC66U\Download\, hogy kérje és mentese az azonosítást; majd csak ezután utána vissza (\\RT-AC66U), és akkor mappelem (jobbklikk a Download-ra) - egyébként nem sikerül a felcsatlakoztatás.
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
válasz
Corsa02 #9914 üzenetére
Azt bekapcsoltam már, köszi; most a hálózat-nál látszik a router, de mégsem tallózható/beírható a megosztási mappa. Ill a klasszik \\192.168.1.1\ vagy \\RT-AC66U\ sem elérhető így sem...
legelek:
PowerShellEnable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName smb1protocol
Ahha, megvan a megoldás #samba #mappelés #meghajtó #elérési út #windows10:
MS disabled guest access to remote file access without an account
[link]
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanmanWorkstation\Parameters
AllowInsecureGuestAuth (duplaszó32 bites, ha még nincs ilyen kulcs) legyen '1'.[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Srácok, nem tudom sambán bemappelni a meghajtókat ahogy már huszonéve teszem...
Már mások is találkoztak vele, de a megoldást nem találtam meg:Sem IP címmel, sem a router nevével nem tudom megadni, amikor betallózom akkor meg egy Browse Folders van a megosztási név között... WTF
Ja, előzmény: Win alapra állítás. A másik gépről elérem ahogy már korábban bemappeltem; azaz úgy néz ki a windowsban kell valamit átállítani?[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
válasz
dredjudge84 #9911 üzenetére
Akkor nem tudom. 3 hdd-ről már hallottam, hogy működik (de lehet ott merlin volt, nem emlékszem), bár ott szerintem usb hub/elosztó volt+táp, nem dokkoló.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
dredjudge84
őstag
válasz
ArthurShelby #9910 üzenetére
Kulso tapos mindegyik. Egy dokkolo nem lehet mas, foleg ha 2 hdd van benne.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
dredjudge84 #9909 üzenetére
Szerintem nem kap elég áramot, tápot neki
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
Valaki tud megoldást a követkerző problémára?:
AX56U router 1 usb 3 és 1 usb 2 port. Az usb3 porton van egy duálos dokkolóban 2 hdd. Ez megy is frankón. Az usb2be dugnék egy másik duálos dokkolót, de ott nem lát semmit. A lényeg röviden, hogy tök mindegy hogy dugom be, és melyikbe, mindig azt látja, amelyiket előbb rádugom. Ez miért van?
-
numera007
tag
Sziasztok! Használ valaki thomos 1000 optikai hálózaton Sagemcom 5655v2 után asus rt-ac66u b1-t? Mik a pontos beállítások, ha meg akarom tartani az asust routernek? Köszi.
-
dredjudge84
őstag
válasz
N.otorious #9906 üzenetére
Megosztanám, de nem én csináltam, és nem is értem mi lett pontosan csinálva. Valami script lett írva, így elérem távolról is a rutorrentet.
Az lenne a kérdésem, hogy létezik vmi all in one plugincsomag rutorrentre, hogy ne egyesével kelljen telepítenem őket?
-
N.otorious
senior tag
válasz
dredjudge84 #9905 üzenetére
Megoszthatnád a megoldást ;)
-
dredjudge84
őstag
Kozben vargalex mester megoldotta.
-
hmatyas
tag
Nem kötözködés, de inkább magasabb portot nyiss ki - 54000 felettit. Az alattiak általában 'dedikált' portok.
-
dredjudge84
őstag
Van valami megoldás rá hogy véglegesen kinyissam a 81es portot a rutorrentnek?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
dredjudge84 #9900 üzenetére
Az mnt (gondolom a mount-ból jön) egy ilyen linkként kb megtalálható a gyökérmappában.
De a valódi út az tényleg a tmp/mnt/HDD1..., de ugyanúgy jó az mnt/HDD1... is
(mivel linux, ezért a kis-nagy betű is számít)A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Synology NAS
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Canon EOS DSLR topic
- Robogó, kismotor
- Xbox Series X|S
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...