- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PassMark - retró E2160 benchmark
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
modflow #8998 üzenetére
Ha nincs MAC cím regisztráció a szolgáltatónál, akkor elvileg egy pár perces modem és router áramtalanítás megoldja ezt, és utána bármilyen MAC címmel kell egyen net. Tehát áramtalanítod mindkettőt, vársz néhány percet, visszakapcsolod a modemet, és amikor az már online, akkor mehet a router is.
-
modflow
veterán
válasz
Intruder2k5 #8997 üzenetére
Értem, köszi.
Csak azért kérdezem, mert tegyük fel a régi routert elpasszolom, majd 2 nap múlva resetelem az új routert, erre nem lesz net.
Honnan tudom majd azt a MAC kódot, amit a WAN-hoz be kell írni???
Ezt szeretném tudni, honnan jön.[ Szerkesztve ]
-
-
modflow
veterán
válasz
modflow #8994 üzenetére
Úgy lett net szerintem, hogy a WAN MAC adress -t kimásoltam a régi routerből.
Pedig ott MAC klónozással adta a számot, míg az új routernél új sorszámot írt MAC klónra, de régivel jó.Mégis mi az a MAC számsor, honnan jön?
Ill a http://192.168.100.1-en mit kellene néznem?Köszi az eddigi segítséget nektek!
-
-
modflow
veterán
válasz
Intruder2k5 #8993 üzenetére
A régi modemmel, Asus RTN D12D1-el elértem a modemet.
Visszadugtam új modemet is, hogy azzal is megnézzem, erre router felületen rögtön lett net.
Hogy?De elérem erről az újról is a http://192.168.100.1-en lévő modemet.
-
válasz
modflow #8992 üzenetére
Ha modem módban megy, akkor elvileg el kell érd a http://192.168.100.1 IP címen, ha össze van kötve az ASUS-al, és az ASUS-ra csatlakozol. Eléred?
-
modflow
veterán
válasz
Intruder2k5 #8991 üzenetére
Szerintem modem mód. Nem nat-ozok.
Ez jó kedés, nem tudom.
Arris-ra sose léptem be. -
-
modflow
veterán
válasz
Intruder2k5 #8989 üzenetére
Egy Arris CM820S a kabelmodem.
Először kék a net, majd villog, aztán kékre vált a wifi s ekkor pirosra a net.De, a régin volt MAC filter, de azt a modem kéri, ez meg új modem és én nem állítottam be szűrést.
Ill. önmagában a router piros, szóval azon sincs net.
Ja hogy szolgáltató mac? Azt nem hiszem.
Gyári kábelével sem jó.[ Szerkesztve ]
-
-
modflow
veterán
válasz
Intruder2k5 #8987 üzenetére
Kábelnetről van szó, egy helyi kisebb szolgáltatótól.
Nincs jelszó, csak be kell dugni, és ment.
Ill régi router megy is, csak ez nem. Mindig piros a led.
Pedig modemet is reseteltem már. -
-
modflow
veterán
Vettem ma egy új routert. Asus RT-AC66U
A net led piros, és nincs internet.
Azt írja, az ISP DHCP funkciója nem működik megfelelően.
Mi a baja?
Modem belemegy routerbe és kész. Most húztam ki a régiből és jó volt. Ennek mi a baja?
-
Üdv!
És ezt miért ide? Van Milyen routert? topik, és van ASUS RT-AC87U topik is.
-
Dawe24
tag
Sziasztok!
A Router át került egy másik helységbe, ami miatt romlott az 5G minősége is. Gondolok itt arra, hogy amíg itt volt másfél méterre, nem volt gond a 70 gigás blu-ray filmek lejátszása sem, de így azt vettem észre, hogy míg a 25 gigás Bosszúállókkal vígan elvan, de a 70 Gigás Alita már durván szaggat. Azért gondolom, hogy a távolság lesz a probléma, mert a J.W. 2 4k uhd is 70 gb felett van és simán végig ment, míg itt volt a router.
Ezt cserélném: TP-LINK Archer C1200
Erre: ASUS RT-AC87U AC2400
Szerintetek megéri lecserélni? Vagy van valami olcsóbb alternatív megoldás? -
-
lorinho
tag
Sziasztok!
Van egy RT-AC66U B1 routerem. Az a problémám vele hogy a 2,4 GHZ-es sávon elég gyengén szórja a jelet.
Ezen segítene egy firmware csere? Van esetleg valami nagyon egyszerű leírás erről? Sose csináltam még ilyet.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
beller
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y #8965 üzenetére
Most jutottam hozzá, prímán sikerült a beállítás. De. Az most az a gondom, hogy megy a wifi és megy a vezetékesen csatlakoztatott eszköz is, de sajnos a wifi jelenleg nincs jelszóval védve. Az R2 routeren beállítottam a 192.168.0.2 -ő címet, de valamit elronthattam a végén mégis, mert nem tudok belépni. Hol tudom megnézni milyen címen tudnék belépni az admin felületre, hogy jelszóval védjem a wifi-t.
-
niof
veterán
válasz
DJ. Ru$y #8975 üzenetére
Fekete szigszalagot javaslok. Teszteléshez ideális és egyszerű, reverzibilis. De jó megoldás 2-3 rétegben a festők által használt maszkolószalag is, ha azért nem akarsz teljes takarást.
Amúgy engem is zavar mindenféle fény éjjel, még az elosztók piros kapcsolója is le van ragasztva.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Jól sejtem, hogy N66U, gyári FW esetén nem tudom kikapcsolni sehogy a LED-eket?
Valamiért elég rosszul alszom mostanában és kezdem azt érezni, hogy a villogó kék fény sem segít ezen.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #8972 üzenetére
A Hgg-t tettem volna vissza.
A rutorrent próbálkozás miatt ment rá a merlin.
Most a legfrisebb gyári van, az ment fel egyedül.
verzió:3.0.0.4.384_45717ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!" Ex-Digi
-
sony309
őstag
válasz
szaboi6512 #8971 üzenetére
Nekem is ezt csinálta, amikor gyári fw.-ről akartam váltani Merlinre.
Próbálkoztam a leírások alapján csinálni lépésről lépésre, aztán sikerült.Te Merlinről váltanál gyárira?
S3x, hifi & rock and roll
-
válasz
szaboi6512 #8971 üzenetére
Egyébként milyen fw-t és mire tennél fel? Merlinre Merlint? Csak mert, akkor használhatod a beépített upgrade menüt is az admin felületen.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #8970 üzenetére
Elértem a webszervert, de az is kilépett, uploadnál nem is láttam a folyamatot.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!" Ex-Digi
-
válasz
szaboi6512 #8968 üzenetére
Amikor recovery módban van a router, nyiss egy böngészőt, és próbáld meg a http://192.168.1.1 címen elérni a cfe mini webserver-t, és azzal feltenni az fw-t. Sajnos nem biztos, hogy van benne ilyen lehetőség, de egy próbát megér.
-
szaboi6512
őstag
-
szaboi6512
őstag
Sziasztok.
Firmwaret frissítenék, merlinről, de kb 75%-nál sikertelen feltöltést kapok.
Más nem tapasztalta ezt, vagy változott valami a metódusban?
[Ezt próbáltam][ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!" Ex-Digi
-
ArthurShelby
addikt
-
beller
aktív tag
Lehet hogy rossz helyre írok, akkor előre is elnézést. Van egy RT-AC 66U B1-es routerem, ami hibátlanul műxik. A ház - ahol "dolgozik" - mellett van egy kis épület, ahol a házhoz legközelebbi ablaknál még van WIFI, de az ablaktól 1 m-re már nincs. Korábban volt itt egy PC, aminek az internet kapcsolatát egy "powerline" oldotta meg tökéletesen. Most azonban jó lenne, ha a WIFI is működne az épületben. Van egy Asus RT N12 routerem is meg egy RT N56U is. Megoldható e, hogy valamelyik router vezetékkel kapcsolodna a powerline-hoz és akkor ez a router terítené a WIFI-t a kis épületben? Ha igen, akkor milyen beállításokat kell elvégezzek rajtuk. Előre is köszönöm a segítséget.
-
dbius
veterán
AC68 topikjából ugrottam át, ott linkelték a gondod.
"Érdekes", de az AC66_B1 tegnap nekem is meghülyült, kábelen osztotta a netet, a wifi szarakodott, nem lehetett csatlakozni. Én is frissítettem gyáriról legfrissebb gyárira, most rendben van, bár marha nehez tölt be az UI, a router felületére mind http, mind https protokollon baromi lassú, pedig nincs leterhelve.
-
szab13
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #8959 üzenetére
Igen, közben volt egy Firmware frissítés, egyenlőre minden jó...
-
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
Adott Asus RT+AC66 B1 router.
Másfél éve hibátlanul teszi a dolgát ,de tegnap óta wifin nincs net.
Vagyis, látszik a SSID név , szeretnék csatlakozni de hibás jelszó miatt nem tud, vagy csak gondolkodik. (természetesen nem lett jelszó változtatva)Belépek a ruoterba és pl csatornát váltok, vagy auto módba teszem, konfigurál és minden szép és jó. 10 perc-1/2 óra és ledobja az összes eszközt.
Vezetéken van net.Mi lehet a gond?
Köszönöm
-
Garsza
veterán
Hogy elkerüljem a felcsatolási gondot, eggyesíteni szeretném a vinyóm a partíciókat.
Letőltöttem hozzá a Paragon HD Managert. De azal a partícióval ahol az entware van telepítve nem akar semmit csinálni. Se formázni, se unlocatednek jelölni. Elidul a művelet és csak pörög nem történik semmi.
Van erre valami ötletetek? -
-
Garsza
veterán
válasz
Intruder2k5 #8954 üzenetére
És hogyan tudom ezt megoldani? Labelt már adtam a partícióknak.
-
-
niof
veterán
Tényleg! Amúgy érdemes az ac66u b1-nél a hűtést belsőleg módosítani/"tuningolni"? Lehet hűtőbordát cserélni, pasztát cserélni vagy bármi ilyesmi? Látott már valaki ilyesmit?
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
veterán
-
niof
veterán
Fogsz egy rossz egeret, lecsíped a kábelét kellő hosszúságúra, megblankolod. Venti oldalon szintén. Piros a pirossal, fekete a feketével összeforraszt, utána szigetel, a többit tőben levágod. Bedugod. Ha beindul, örülsz, és berakod a router alá. Ennyi. De kicsit meg kell emelni a ventit a 4 sarkánál, hogy kapjon levegőt!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
enigma101
csendes tag
MEEEEgvan köszönöm
Névtelen bejelentkezés engedélyezéseAz [ Névtelen bejelentkezés engedélyezése ] funkció engedélyezésével bármely felhasználó elérheti az Ön FTP
engedélyeztem és mükszik
köszönöm -
enigma101
csendes tag
igen ez be van kapcsolva
-
-
enigma101
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8938 üzenetére
Szia
nagyon kezdő vagyok azt hol hogy is kell -
-
enigma101
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok segíteni adott egy asus rt-ac66u b1 router van rajta egy hdd megy a letöltés de a lg tv nem látja a hdd, mit kéne átállítanom, hogy lássa., A régi rt-n66u val látta működött de az sajna tönkre ment ezért kellett venni egy ujjat.
köszönöm -
-
fgabor87
tag
válasz
Intruder2k5 #8934 üzenetére
Köszi!
Sokat letöltésre használva nem volt, inkább csak seed ment róla.
Mindenesetre most végigment a formázás, kihúzva, lehűlés után gépbe visszadugva ugyan úgy felforrósodik.
Akkor el valószínűleg megsütötte magát.Ha nem torrentre van használva, hanem csak hálózati meghajtónak, amire kb átlag 1 hónapban 1x felkerül valami, akkor azt bírják? Feltéve ha olyat veszek, ami nem melegszik terhelés nélkül kb 45-50 fokra.
-
válasz
fgabor87 #8933 üzenetére
Üdv!
Meghalt, ennyi. Bizonyos cellák elérték a maximális újraírhatósági korlátot. A pendrive nem torrentezésre való, ez sokszor le lett írva az erre képes routerekkel kapcsolatban már. Volt ismerősöm - nem most, hanem még az SSD korszak kezdetekor néhány évvel ezelőtt - 30GB-os SSD-t aggatott rá egy vagyonért, ami nagyjából 3 hónap után meghalt. Visszavitte cserélték neki, a következő megint kb. ennyit bírt. Bár a mostaniak már jobban bírják a torrentezést, de még mindig inkább HDD az ajánlott ilyen célra. Szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
fgabor87
tag
Sziasztok.
Azt lehet tudni, hogy a gyári fw + download master mit művel a pendrive-val? Kb 1 éve tettem bele, már akkor észrevettem, hogy a drive nagyon felmelegszik, mintha folyamatosan terhelve lenne. Tegnap már nem tudtam másolni rá, annyira lassú, leválasztottam, de gépen ugyan ezt produkálja. 8 gigás, reggel fél 8 óta megy a formázás, és még mindig messze a vége.Teljesen új volt, mikor elkezdtem használni, 1 év alatt teljesen kinyírta. :/
-
Dr. Gonzο
senior tag
Egy jó minőségű ventit kell a hátuljára rögzíteni (pl Noiseblocber eLoop B12-3) 5 volttal meghajtani és 42-50 fok között marad a legnagyobb nyári melegben is. Mindezt a szekrény tetején, tehát magasan elhelyezve.
-
lasse001
senior tag
Köszi mindenkinek. Sajna a gyáriban nincsen hőfok kijelzés.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
lasse001 #8925 üzenetére
Gyárin nincs hőfok kijelzés.
SSH-n le tudod kérdezni az alábbi parancsokkal:CPU hőfok:
cat /proc/dmu/temperature
Radió 1:wl -i eth1 phy_tempsense
Radió 2:wl -i eth2 phy_tempsense
Szerk: a rádió hőfokja kicsit bonyolultabb, ott el kell osztani 2-vel és hozzá kell adni 20-at
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
szasanyi
félisten
válasz
e-newsee #8917 üzenetére
Meleg panelban nálam az ASUS RT-AC66U_B1 SoC 78°C -os... másnál is ilyen meleg?
A skána felső értéke 80°C úgyhogy kissé aggódtam (bár működésben nem vettem észre rendellenességet).
Alátettem egy kis lapotophűtőt, ez a hűtés 57°C-on tartja.If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
e-newsee
addikt
válasz
kenwood3 #8916 üzenetére
Ez érdekes. Nekem egy WD külső vinyó van, és múlt héten rá volt dugva folyamatosan, de az egy idő után leáll magától. A routerre dugva is, meg a TV-re, meg bárhova. Ezt magának a vinyónak is tudnia kellene, hogy ha semmi sem használja, akkor elmegy sleepbe.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Vettem 1 ac66u b1-et. Ra is dugtam a kulso hdd-t. A kerdesem az lenne, hogy be lehet allitani azt valahogy, hogy a hdd ne menjen folyamatosan, csak ha szuksegem van ra? Tehat azt szeretnem, hogy amikor nem streamelek pl videot a tv-re vagy egyeb dolgot nem csinalok vele , akkor kapcsoljon ko magatol!? Megoldhato? Koszi!
Mi az az ekezet dragasag??
-
-
fa4hu
őstag
Ránéztem az egyre melegedő időjárásban a routerre, és 91 fokosnak mutatja a CPU-t! Mit tudok tenni? (HGG van rajta, 200 mW-ra húzva, a CPU nem pörög.)
Időközben kiderült, hogy a Steam-en keresztül a lányom töltött le egy játékprogramot. Normális az, hogy ennyire meg tudja nyomni a hőmérsékletet? Mióta megállította a letöltést, elkezdett visszamenni a hőmérséklet.
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz
ArthurShelby #8884 üzenetére
Helló!
Pár napja kérdeztem mivel oldhatom meg hogy ujra indulás után jó sorrendben csatolja fel egy adott vinyó partícióit. Mert ugye a transmissiont néha ujra indulás után nem tudom elindítani. Mert olyan mintha ami egyszer SDA1 volt az máskor SDA3 volna és fordítva.
De most azt vettem észre hogy az entwer sem megy olyankor.
Meg egyáltalán hogyan tudom azt elérni, hogy a router már a telepített dolgokat cimke alapján keresse? -
Mano66
senior tag
válasz
szasanyi #8903 üzenetére
Nálam a routere van kötve egy TP-Link TL-SG1008D switch mind a nyolc portján van valami.Nem mind gigabites.A routeren az látszik,hogy az a LAN port amin a switch van csak 100 megás,mert 2 portton olyan készülék van ami csak ennyit tud.Mégis tudok a többi porton 1Gb/s-sel tölteni.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
szasanyi
félisten
Nyilván nem általános, és nem is kezdetektől fogva ilyen (ezért nem is gondoltam rá, hogy ez az oka a problémának).
golya87: ha csak a PC van csatlakoztatva a switchhez akkor az elérhető teljes sávszélesség meg van (ez látható is a routerben) de ha mondjuk a TV vagy más is, akkor nincs gigabit sebesség a PC-n sem csak ~95Mbps (ez meg így látható a routerben).
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Metal topik
- Megemeli a Microsoft az Office-Teams duó árát az EU kedvéért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Diablo IV
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Asszociációs játék. :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest