- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet fejlesztés országosan!
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Intruder2k5 #98 üzenetére
Paradicsomos, a gyári fw-t csak addig láttam az eszközön, amíg megpróbáltam rátölteni a fw-t
.
De az lehetett a gond, hogy nagy volt a terhelés(ssh-n keresztül néztem, top-al) és valószínűleg ezért nem lehetett elérni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Az vajon miért van, hogy ma egésznap elérhető volt a Transmission, most bezzeg semmi. 10 torrent volt benne, már újraindítottam a routert, ki-be kapcsolatam a Transmission-t de semmi.
-
válasz
Intruder2k5 #95 üzenetére
Ha minden igaz 60 kürl ment, de ma este újra rámérek.
-
-
válasz
Intruder2k5 #93 üzenetére
Ok, akkor ext3-nál maradok.
Kemény ez az 5GHz-es Wifi sáv opció, végre élvezhetem mind a 80Mbit-es sávszélt vezeték nélkül is. (TP-Link 1043-on nem értem el 50-60Mbitnél többet 2,4GHz-en ugyan erről a helyről.)
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Intruder2k5 #84 üzenetére
Ok, akkor még egy uccsó kérdés ext3-ra vagy ntfs-re formázzam a vinyóm, melyiket szereti jobban ha p2p is lesz használatban, smb vagy nfs megosztással?
-
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #52 üzenetére
rádugtam USB-re egy sima NTFS vinyót, röhögve olvassa a TV az összes mappát a vincsiről. A firmware 3.0.0.4.260.
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #87 üzenetére
én ma vettem a bestbyteban, a dobozon az virít hogy 3! év garancia. Azt mondta a csávó, hogy ők garizzák helyben.
-
-
SAMYka
senior tag
válasz
Intruder2k5 #85 üzenetére
Viszont a PcPlanet 2 évet ír és még más helyek is 2 évet írnak így nem értem.
A 2 év asus gar az mit jelent? Ki kell küldeni taivanba, vagy hogyan működik? -
-
-
válasz
Intruder2k5 #75 üzenetére
Köszönöm a segítséget és elnézést, hogy write only üzemmódba került egyből az agyam az alábbiak alapján sikerült megcsinálni, már be is állítottam a dolgok nagy részét. (közben Google segítségemre sietett és rámutatott a megoldásra, de a Te leírásod alapján csináltam meg)
A következő kérdésem az volna, hogy eddig egy 1TB-os hdd-t használtam a korábbi 1043-as routeremmel (vargalex) ex4-es fájl formátumban, amin jelenleg kb 700GB adat van. A Config oldal alapján úgy látom, hogy a Tomato csak ext2/3-al kompatibilis (a többi formátumon kívül).
Csak úgy tudnám felcsatolni a rajta lévő partíciót, ha formáznom a hdd-t ext3-ra, vagy van valami tuti módszer.
2. NFS megosztást tudok rá varázsolni viszonylag egyszerűen?
[ Szerkesztve ]
-
SAMYka
senior tag
Már csak 3K minusz kell és azt hiszem meg is veszem én is
-
Én ezt már WL-500gP sorozattól kezdve használom, évek óta, azóta minden routeremen ez van, és volt is! Az RT-N66U, és már az RT-N16 gyári firmware-jét nem is láttam, mert kicsomagolás után azonnal feltettem rá a Tomato-t!
Sokkal jobban konfigurálható, extra dolgok telepíthetők rá, másik torrent kliens, webszerver, stb... Bár az utólag telepítős cuccokból én sem használok sokat, de a rendelkezésre álló csomagok listája elég hosszú!
http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/optware/oleg/cross/stable/
Ellenben használok VPN-t, SSH tunnel-t, amin keresztül tudok melóban az itthoni netemmel böngészni, ezzel megkerülve az ottani tiltásokat! Ez egy kis Linux disztribúció, sok mindenre jó!
[ Szerkesztve ]
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #75 üzenetére
röviden le tudnád írni mivel tud többet a Tomato firmware mint a gyári? hogy ne csak 1 mappát lehessen megosztani a streameléshez? (gondolom ez 1 a sokból...) mi az a funkció amiért pld te felraktad?
-
válasz
Intruder2k5 #74 üzenetére
Ja igen, és még valami... Ha megy már a Tomato, akkor elsőként töröld az NVRAM tartalmát, hogy a gyári fw által otthagyott szemét ne foglalja a helyet feleslegesen! Ezt az alábbi menüben tudod megtenni...
Administration -> Configuration -> Restore Default Configuration -> Erase All Data In NVRAM Memory -> OK
-
Tomato-t nem tudod feltölteni a gyári fw-re webes felületen! A cseréhez feltétlenül kábeles összeköttetés szükséges, tehát ne WiFi-n próbálkozz!
Indulásképpen a gépen a helyi kapcsolatnak állíts be fix IP címet!
IP: 192.168.1.10
Maszk: 255.255.255.0Más egyéb nem szükséges, sem átjáró, sem DNS! Ezután áramtalanítsd a routert, majd a hátulján a RESET gombot nyomva tartva helyezd ismét áram alá, és tartsd nyomva a gombot mindaddig, amíg a PowerLED nem kezd el villogni! Ha ez megvan, akkor indíts egy böngészőt, és nyisd meg az alábbi címet...
Ha mindent jól csináltál, akkor itt látni fogsz egy CFE miniWEB Server feliratú lapot...
Itt tallózd be a Tomato firmware-t, majd töltsd fel, és várj türelmesen... A flashelés eltarthat akár 5 percig is, és ha végzett, akkor a router újra fog indulni! Ezt látod majd a LED-eken... Néha előfordul, hogy mégsem indul újra, ilyenkor újraindíthatod Te is, de ehhez várj legalább 10 percet! Parázni nem kell, ha véletlenül sikertelen lenne a művelet, lehet újra próbálkozni, ez a felület mindig elérhető marad!
Ha minden sikerült, akkor az IP címet visszaállíthatod automatikusra!
[ Szerkesztve ]
-
InFRaReD
csendes tag
na, megvan az enyém is: ISTEN
)))
-
válasz
Intruder2k5 #35 üzenetére
A fw betöltésekor az alábbi hibaüzenetet kaptam
, Safariból és FF-ből próbáltam letöltöttem újra, átneveztem csak fw.trx-nek tomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-101-AIO-64K.trx-ről, de ugyan ez a helyzet:
Firmware upgrade fail. It may result from incorrect image or error transmission. Please check the version of firmware and try again.
[ Szerkesztve ]
-
Swifty
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #70 üzenetére
Persze, hisz ezért néztem ki ezt a modelt...
Igazából azért "teszi szó nélkül a dolgát", mert mindent tud, amire szükségem van... (Nem a sebessége miatt...)[ Szerkesztve ]
-
-
Swifty
csendes tag
Nálam annyira bejött a router, hogy a gyári fw-en hagytam...
Előtte egy dd-wrt WRT54GL volt, de nem bírta a 40Mbit-es netet...
Ez meg szó nélkül, hűvösen teszi a dolgát -
-
ripo05
tag
Ha van esetleg valaki, aki a BestByte-tól rendelte, akkor kérem erősítse meg, hogy valóban az "igazi" N66U-t kapta.
A weboldalon a leírásban csak 100 Mbit-es portokat írnak (LAN/WAN) és csak 2,4GHz rádiót 5 GHz-t nem. A wireless sebesség is "csak" 300Mbit, nem 450Mbit. A termék linkje se jó (N13). Remélem ez mind csak elírás. -
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5 #63 üzenetére
Nagyon hasznosak, köszönet érte, én sajnos eléggé vakon vagyok hálózati kérdésekben, ez lesz az első routerem, így van még mit tanulnom.
-
-
stafff71
tag
Ma felhívtam a bestbyte-ot, látják a rendelésem ma délután feladták, holnapra itt lesz, legalább is azt ígérték, valami weblap fejlesztés-hibára hivatkoztak, ezért nem látom hogy mit rendeltem.
-
-
VGYke
addikt
Magamnak válaszolok! Benéztem ezen hozzászólásod, elnézést, azt hittem RT-N66U típusról van szó.
Azért, ha már teszteltem most a típust, közzé teszem:
2db TV-n, 2 különböző 1080p mkv lejátszás megy (DLNA WiFi5Ghz):
A lejátszás mindkét TV-n (médialejetszón) akadás mentes.
RT-N66U gyári frim. Traffic Manager:Bocs ha csak úgy szaporítom a fórumot, de bízom benne hogy az infók valakinek hasznosak lesznek!
-
VGYke
addikt
Cáfolom! Simán! Sőtt, amikor teszteltem, 2 DLNA képes TV-n (5Ghz) 2 különböző filmet játszottam le:
miközben 2,4Ghz-en a PC-n töltöttem le valamit és mellette interneteztem.
A 2db TV-n az mkv-k akadásmentesen futottak. Igaz ez régebbi frim-el volt, most jut eszembe ki kellene próbálni a legújabbal, mert éppen tegnap frissítettem de még nem teszteltem. -
-
stafff71
tag
Érdekes hogy amikor tegnap megrendeltem, megköszönte a rendelést, még rendelési számot is kaptam, de nem jött megerősítő E-mail és nem is tudom az oldalon megnézni mit rendeltem, nincs ilyen link sehol. Járt így más is? Persze a bestbyte-ról van szó.
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #55 üzenetére
nagyon egyszerű, ilyenkor azt kell mondani hogy tartod a rendelést amíg érkezik be készlet. Igazából csak kummoghatnak
-
Igazán nincs mit, csak tudják is szállítani, mert mostanság több olyan eset is volt, hogy rendelés után értesítettek ki, hogy sajnálják, de nem tudják szállítani a rendelt routert! Persze miután az árát módosították, mindjárt megint volt belőle készlet! Mert ugye ezek leginkább olyan helyen történtek, ahol a többihez képest alacsony áron volt hirdetve...
[ Szerkesztve ]
-
InFRaReD
csendes tag
Na, most már hogy végigmentem itt a fórumon belül 4 idevágó topikon, meg is rendeltem, külön köszi a BestByte-os linkért!!
Ha meglesz, majd érdekelne hogy lehet a Tomato-t ráhekkelni
-
Zol77
aktív tag
Attól függ melyik fw van a routeren.
A gyári csak egy mappát enged betallózni.
Ez orvosolható is,ha csak egy hdd van a routeren,mert fogod a hdd-n lévő mappáidat (HD film, zene, divx,mese stb ) ,és csinálsz egy új mappát pl. : DLNA , és áthelyezed az összes mappádat egy mappába,majd ezt megmutatod a dlna szervernek,mint indexelhető mappát.
Ez onnantól már nem működik,ha két hdd van a routeren,mert ugye csak elérési könyvtárat enged a dlna szerver.Ha viszont Tomato van a routeren,akkor semmi gond,mert annyi könyvtárat adhatsz a dlna szerverhez,amennyi jól esik.
-
-
stafff71
tag
Ha SAMSUNG TV-n, DLNA-n keresztül szeretnék filmet nézni a routerhez csatlakoztatott USB-s NTFS merevlemezről, a TV látni fogja-e az összes mappát, vagy csak egyet, akkor viszont nem tudom mi lesz a megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
tényleg nem gyenge ára lett,ahol két hete 32000Ft-ért vettem,ott most 44000Ft.
-
-
stafff71
tag
-
Ezt sajnos én sem tudom, de az ASUS honlapján nem tesznek említést több verzióról, így gyanítom, hogy csak ezt találták valahol a dobozon, és ezt írták ki a webáruházba! Az EEU kelet európát jelent, de a többit nem tudom! Lehet, hogy tényleg csak a dobozon volt rajta, hogy tudják melyik hajóra, és melyik konténerbe kell pakolni!
Ugyanez a jelölés felbukkan több ASUS routernél is, például RT-N53U, RT-N10, RT-N13U, etc... A BestByte oldalán elvileg 1-3 napra ígérik 36k alatt!
http://bestbyte.hu/termekek/51005/ASUS_RT_N66U_EEU_13_P_EU.html
[ Szerkesztve ]
-
-
SAMYka
senior tag
Van egy Canon LBP-810 lézer nyomtatóm
A printer support nem ír róla de vajon működni fog ezzel a géppel? -
SAMYka
senior tag
Nem hiszem el hogy már 40K alatt nem is lehet kapni
Amúgy mit jelent hogy:"EEU/13/P_EU"
[ Szerkesztve ]
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5 #42 üzenetére
Letettem az RT-AC66U vásárlásáról, az RT-N66U-n gondolkozom, csak van egy-két dolog ami számomra nem tiszta. Ha felteszem a TOMATO-t, elvesztem-e a garanciát?
-
Az RT-N66U-n sem megy az OpenWrt, a WiKi szerint! Ugyanezen oldalon az AC66U-t meg sem említik! Shibby listáján sincs rajta az AC66U, így feltehetőleg Tomato sem megy rajta, de a DD-WRT keresője sem ad találatot rá... Jelen állapot szerint tehát csak gyári fw-vel tudod használni!
[ Szerkesztve ]
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5 #40 üzenetére
A nem moddolható, az azt jelenti hogy semmi féle open wrt-t nem lehet rátenni?
-
Hát, én nem igazán töltök ilyesmit, és nem próbáltam még ekkora állományokat tartani a router HDD-n, de bizonyára lesz aki megválaszolja ezt Neked! Kétlem, hogy a custom fw-nek ez gondot okozna, de igazából a gyári esetén sem értem, mivel az ugyanúgy Linux alapú! Na majd meglátjuk a válaszokat, vagy esetleg rákérdezünk máshol is, ha ide nem jön válasz!
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5 #38 üzenetére
Attól félek hogy 8 GB-nál nagyobb filmeket nem tudok vele DLNA-n keresztül lejátszani.[link]
-
Bizonyára! Ismerős használja már néhány hónapja, napi 100GB-ot tölt fel a routeren futó torrenttel, tomato fw + rtorrent párossal, és semmi gondja vele! Én sem tapasztaltam semmi negatívat az egy hét alatt, mióta megvan! AC66U tudtommal nem moddolható! Ha ez nálad nem szempont, akkor persze nincs gond!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Intruder2k5 #35 üzenetére
Ha minden jól meggy hétfőn tesztelem.
-
A 101-es Shibby féle 64K-s AIO-t...
-
válasz
Intruder2k5 #19 üzenetére
Melyik fw-t ajánlod a routerhez a tomato-k kötzül?
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32 üzenetére
Helló!
Lehet akkor maradok az asus RT-N53-nál... most nézem az árát(16.000) és az jó is lenne.Esetleg az RT-56U ami már (25.000) körül van.Gondolom annyival többet is tudhat. Köszönöm a segítséget ...
Mivel még nem láttam ezeknek topicját ha OFF-ba ide írnák majd addig remélem kapok némi segítséget Tőled.
-
-
erdoke
titán
válasz
Intruder2k5 #23 üzenetére
Igen, elég pofás az AC66U felülete. Igaz, nálam inkább 14 eszköz lóg rajta, nem 4...
(#26) Zol77
Az az 52e feletti ár elég durva, az AC-st olcsóbban vettem.[ Szerkesztve ]
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29 üzenetére
A netem most 15 megás.. de később talán 25megás lesz.( T-home) Legalább is kaptam igéretett hogy emelni fogják....persze nem ingyen
Akkor ha az RT-N53 választanám hosszabb távra jó is lehetne? Amit adtál linket néztem(és köszi) azokból a tipusokból melyiknek lehet esetleg magyar a kezelő felülete?
-
A WLAN adapterek elvileg mind egy szabvány szerint készülnek, tehát nincs típus megkötés, a TP-LINK-nek ugyanúgy mennie kell az ASUS roueterrel! Bár én nem használok WiFi-t, csak nagyon-nagyon ritkán, de nekem is van egy G-s USB-s TP-LINK, és egy szintén G-s PCMCIA-s SMC WLAN adapterem, és mindkettő tökéletesen működik a jelenlegi RT-N66, és az eddigi RT-N16, WL-500W, és WL-500gP routereimmel is!
Én igazából a Broadcom alapú vasakat támogatom, amik Tomato kompatibilisek, tehát ha engem kérdezel, akkor INNEN válogathatsz!
Milyen neted van? Főként a sebessége lenne kérdés...
[ Szerkesztve ]
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12 üzenetére
Helló!
Akkor ha jól sejtem a RT-N53 tipusút ajánlanád? Vagy esetleg más tipust is ajánlanál? Mondjuk olyat szeretnék aminek a beállítási felülete tud magyarul is... Igaz nagyon nem kötődnék ehhez de ha lehetőség lenne rá akkor jó lenne. Esetleg írnál tipusokat megköszönném.
De ha maradnák az RT-N53-nál akkor ahhoz vennem kéne adaptert asus tipust vagy a tp-link adapter is jó lenne még hozzá?
-
-
Zol77
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #25 üzenetére
A mobilx-nél még 32700Ft [link], esetleg mondhatod neki. Én is tőlük vettem,csak még 32100Ft-ért
Viszont ha anyagilag jól áll, 52446Ft-ért is lehet venni[link]
Egyébként az enyém pihent egy kicsit valamelyik polcon,mert még áprilisi fw volt rajta,azóta meg már kijött 5 másik.
[ Szerkesztve ]
-
Srácok, nekem mekkora mákom volt!
Pénteken vettem az IPON-ban a routert, és most fedezte fel egy fórumtárs, aki szintén venne, hogy ismét felugrott 11k-t az ára! Éppen ma ment fel, az árgrafikonon jól látható...
-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5 #15 üzenetére
igen, 1043-am van.
Igazából egyedül sebességgel nem vagyok kibékülve amit produkál a külső meghajtóról. Mivel mikrón kapom a netem így elengedhetetlen, hogy wifi-n használjam a rendszert (kivéve téli hónapokban amikor nem nagyon villámlik), meg aztán szívesebben használnám a zajmentesebb 5ghz-es csatornát, viszont ennyit meg sokallok ezért a routerért... meg talán még annyit hozhatok fel negatívumként, hogy hamar kifogy alóla a memória+proci, 50-60 torrent cirka 1mb/s-el tölt és nem nagyon kell közben filmet néznem... további alternatíva még az újabb TP linkek, de azoknak a sebességétől sem vagyok túlságosan elájulva..szóval érdemes lenne.
továbbá notebokomba nemrégiben tudtam szerezni egy intel 5300-as wifi kártyát ami elméletileg szereti a sebességet, szóval... -
válasz
vasszarvas #22 üzenetére
Azért elég komoly a gyári fw is! Mondjuk most hirtelen az RT-N66U-t nem találtam meg, de a testvére, az RT-AC66U is majdnem ugyanaz!
http://event.asus.com/2012/nw/dummy_ui/en/index.html
Nem egy hétköznapi routerre vall ez sem!
[ Szerkesztve ]
-
vasszarvas
tag
Megnéztem a videót, és olvastam is a hozzászólást, egyre jobban érdekel, még jó, hogy vacilláltam és szerintem ez lesz a legjobb megoldás, és még olcsóbb is mint egy Synology vagy egy hp Proliant. Hát ha meglenne azonnal firmware csere, nem kinlódnék a gyárival, de ez is ritka, hogy a gyári firmmel már azonnal lehet is tölteni. Le a kalappal az Asus előtt, és azt hiszem, hogy az ára is egyre jobb lesz, ahogy a többi routerből indulok ki, egyre inkább elérhetővé válik az ára. Köszi Zol és Intruder! Visszartérve a torrent képre: mindíg elgondolkodtatott, hogy hogy lehet ennyit letölteni, én egy két filmmel elvagyok több hétig, mire oda jutok hogy megnézzem, és legyen egy jó alkalmam. Hiába vannak valódi "hard" letöltők
!
[ Szerkesztve ]
-
-
Zol77
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19 üzenetére
Szép számok!
Nem véletlenül tettek akkora hűtőbordát belülre,gondoltak a hardcore torrentesekre is,
gondolom egy ideig ment a hash -
-
Zol77
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #17 üzenetére
Tudom,már beszéltük máshol
Csak aki újonnan téved ide,és nem akar tomatozni,azért írtam,hogy a gyári fw is jól használható torrentre.
Egész pontosan Transmission 2.21 , és használható hozzá a remote gui is,nem kell belépni a routerre. -
-
Zol77
aktív tag
válasz
vasszarvas #6 üzenetére
Üdv!
Erre a célra bőven elég amire szeretnéd,én egy Synology DS112-től váltam meg,ami igényem volt,arra ez a router is bőven elég.
Tölti a torrentet (még a gyári kliens is teljesen jól működik) , meg nézem róla közben a filmet,+ FTP.
A Youtube-on van is egy videó,amikor egyszerre 3db 1080p-s filmet indítanak róla : [link]
Azt tudni kell,ha gyári firmware-el akarsz filmet nézni,és azt dlna-n keresztül,akkor ott csak egy mappát tudsz megmutatni a dlna szervernek,az indexeléshez. Tehát ha van 2hdd-d a routeren,rajtuk sok-sok mappa,akkor is egyet tudsz csak kijelölni. Persze ha a médialejátszód smb-n is tud tallózni,akkor semmi gond.
Amúgy a gyári fw is használható,ha ettől nincs több igényed. Ha meg igazán szét akarod konfigolni,akkor ott a tomato. -
-
Mondjuk 256MB RAM mellé már nem nagyon kell a swap, így marad a torrent által generált írás, és olvasás... Ezen kívül ha valaki úgy gondolja, akkor telepítheti oda az optware rendszert, esetleg lehet használni webszerver tárhelyének, vagy még ftp-nek is akár, az sem olyan nagy igénybevétel... Kisebb hálózati megosztásra is jó lehet esetleg! Azt mondjuk nem tudom, hogy a gyári fw is látja-e vajon...?!
[ Szerkesztve ]
-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5 #11 üzenetére
Áhhhá... Azért kérdeztem rá igazából, mert a teszt ha csak nem siklottam el fölötte, nem tér ki arra, hogy lenne rajt ilyen is és, hogy még is mire lehet használni. Kérdés, hogy mennyire van létjogosultsága hiszen hamar kinyírja a router, ha sokat ír-olvas rajt. Viszont el lehet mondani, hogy... van!
-
Az RT-N53 BroadCom alapú, még az RT-N56U RaLink, még utóbbin van, előbbin nincs USB! Moddolni az előbbit könnyebben lehet, csak kérdés, hogy USB nélkül mi értelme van? Az RT-N56U-ra egy moddolt fw van, de még nem találkoztam olyan emberrel, aki ezt használta volna! Egyébként állítólag nagyon gyors vas, de én nem vennék olyat a Chipset miatt!
-
-
adamka16
őstag
Írtam teszt topikjába is, de ott nem kaptam rá választ.
Az alábbi képen, jobb szélen egy microSD kártyafoglalat található? én annak nézem... De mi szerepe van..? -
NÓPARA
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #7 üzenetére
Bocsánat! RT-N53 csak
El írás van a dologban
-
válasz
vasszarvas #6 üzenetére
Nem olyan meleg mint az N16 volt! A Tomato pedig már rajta van, a gyári fw-t kb. 3 perci nézegettem...
-
RT-N53U? Én ilyet nem látok az ASUS weboldalán...
-
vasszarvas
tag
Üdv fórumozók,
Csak annyi a kérdésem, hogy mennyire melegszik az N66U? Mert itt a topic előtt a teszt után volt valami megjegyzés, hogy ez a venti nélküli darab, és hogy így már melegszik az a nagy hűtőborda. Ti tapasztaltatok ilyet? Én is ezt néztem ki, nas és microserver helyett, és ha tudja a beledugott vinyón az mkv-k lejátszását, a médialejátszóra kábellel összekötve, akkor ezt a vasat nekem találták ki, nézem a filmet a router közvetítésével a hálózaton a médialejátszóval. Gondolol Intruder kolléga már a tomatót billenti rá nem helyesen tévedek?
[ Szerkesztve ]
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Bocs ha rossz helyre irok de gondolom talán ez a topic áll a legközelebb az érdeklődésemhez. Szóval nézegetek routert.. pl ASUS RT-N53U és RT-N56U tipust. Mik lehetnek a különbségek a két ezköz között és a kezelő felület a beállításoknál lehet e magyar? Valahol láttam hogy nyelvi fájlt lehet állítani is de hogy magyar van e benne azt nem láttam
A router 4 gépet kezelne és mobil telókat is olykor... A négy gép közül egyik asztali és ez most is adapter(TP-LINK) utján kapcsolódik a routerhez. Két készülék közül ha venném valamelyiket akkor célszerü lenne asus adaptert is venni hozzá vagy ezzel az adapterrel is tud kommunikálni?Előre is köszi a tippeket
-
Szia!
Ez így van, eég is volt, csak mivel most, ha szűkösen is, de volt lehetőségem a cserére, így aztán úgy gondoltam, hogy nem várom meg amíg teljesen elavul az RT-N16, mert akkor már el sem tudom adni... Meg aztán nem mellékes, hogy most 10000Ft-al lett olcsóbb az N66!
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2 üzenetére
Üdv!
Látom csak beléptél te is az N66 tulajok közé
Pedig mondtad párszor,hogy elég az N16 is,de ha magamból indulok ki,akkor megértem a dolgot
WL-500GP , 1043ND , két napig WDR3600, meg most az N66U. Remélem ez is kihúzza nekem vagy 6 évig,mint az 500GP, (ami a mai napig üzemel tápjavítás után).Most visszatettem rá a legújabb gyárit,ami 2 napja jött ki,de valahogy még mindig kellene pár funkció,ami a Tomato-ban benne van. Mindegy ,majd most meg az megy vissza
-
Én ma vettem egy ilyet, és az első meglepődésem az volt, hogy kisebb mint az RT-N16! Nekem a képeken ez mindig olyan nagy routernek tűnt, de a valóságban kisebb, mint azt gondoltam!
-
Üdv Mindenkinek!
Itt van ez a remek router, és meglepődve látom, hogy nincs még topikja, így hát csináltam neki egyet! Jó, tudom, nem tartozik éppen a legolcsóbb vasak közé, de most elég nagyot esett az ára, így talán már többeknek elérhetővé válik, és már találkoztam itt a fórumon is egy-két tulajdonossal! Remélhetőleg a WL-500gP, WL-500W, és az RT-N16 után, ez is egy legalább olyan sikeres darab lesz!
Hardveres paraméterei a következőek:
Chipset....: Broadcom 5300
CPU Clock..: 600 MHz
RAM........: 256 MB
Flash......: 32 MB
WAN........: 1 x 10/100/1000 Gigabit Ethernet (RJ-45)
LAN........: 4 x 10/100/1000 Gigabit Ethernet (RJ-45)
WiFi.......: 802.11n 450 Mbit/sec 2.4GHz & 5GHz
USB........: 2 x USB 2.0[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Kompakt vízhűtés
- AliExpress tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...