- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PassMark - retró E2160 benchmark
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Kéne portforward de mivel NAT-olt hálózaton vagy mondhatni felesleges. Szerint telefonálj be a DIGI-nek két klikk és kivesznek.
Ha IP alapján nyitod meg a routert ki lehet kapcsolni. Ha host alapján inkább ne kapcsold ki mert lehet akkor nem fog működni a hostos elérés. Igazából mivel beállítva nincs semmi Neked sok vizet nem zavar.
-
sfefe
addikt
Letöltés működik feltöltést még nem láttam, hogy töltené felfelé...
Nem szeretnék ddns-t használni csak most feltűnt engedélyezve van és nem emlékszem ranyomtam volna... Ha ez nem kell nekem akkor kikapcsolnám. Vagy mindegy be van e kapcsolva?
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
petir
senior tag
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
A WAN - DDNS resznel a a DDNS kliens engedelyezese igennek kell lenni?
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Bacusuz
őstag
A legfrissebbet 3.0.0.4.386_40558, de nem találok ilyet
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
őstag
RT-AC66u B1 felületén hol látni a proci hőfokát és terhelését, valamint a memória kihasználtságát?
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Olyat kerdeznek, hogy olvastam ha NAT mogott vagyok az gond... ez igaz?
koszi
sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
richkan
csendes tag
válasz
richkan #10187 üzenetére
Van egy másik Synology NAS-om is, amit inkább csak biztonsági adattárolásra használok és nem volt bekapcsolva 3 hónapja. Ennél a NAS-nál most 30Mbps a másolási sebesség, szóval szinte biztos, hogy nem a router-es topikban kellene keresnem a választ, hanem a NAS-osban, mert akkor ott lehet a gond.
-
richkan
csendes tag
Sziasztok,
adott egy AC66U router, egy PC és egy Synology NAS (meg persze egyéb eszközök, de ez lényegtelen).
Nemrég volt egy költözésem, ami előtt a PC és a NAS közötti adatküldés 35-40Mbps sebességgel ment. A költözés után azonban a sebesség 10Mbps-ra csökkent, és egyszerűen nem értem miért (a router és a NAS is ugyanaz költözés után):
-Volt a router mögött egy gigabites switch, gondoltam talán azzal nem oké valami, ezért mindent közvetlenül a routerre kötöttem (NAS-t és PC-t is), de így is alacsony a másolási sebesség.
-Gondoltam, hogy esetleg a PC és a router közötti LAN kábel lehet a ludas (ez be volt építve a falba és nem húztam át), de aztán rájöttem, hogy ez csak nem lehet a gond, mivel a Speedtest alapján a netről az adatok 35-45Mbps sebességgel jönnek...Esetleg valami beállítás elmászott? Mi lehet a gond, mit néznétek meg ezen a ponton? Nagyon idegesít, hogy nem bírok rájötti, hogy miért ilyen alacsony a sebesség...
Köszönöm.
-
gahen
tag
A screenshotokat azt már megcsináltam, de a mentést így, h írod, na most már azt is.
Viszont a hdd-t nem ismerte fel ismét, pc-be dugva is akasztja a gépet, nem ismeri rendesen, stb.
Megpróbálom hátha sikerül valami adatot lementeni róla, aztán gariztatom.
Köszi a segítséget...,
-
gahen
tag
Sziasztok, frissítettem a ac66u b1 routerem, de csak most olvasom hogy nem kellett volna.
Nekem is eszi rendesen a procit, az usb hdd állandóan leválasztódik.
Próbálnák egy régebbi firmware-t rárakni, de nem engedi: "Invalid Firmware Upload"
Hogyan tudom akkor downgradelni?..,
-
Sukta 95
aktív tag
Sziasztok!
Kb. két éve használom gond nélkül az AC66U b1 routerem. Az elmúlt néhány napban azonban olyat produkál, hogy esténként kb. 18:30 és 21:00 között a wifin és kábelen csatlakoztatott eszközök (2 iphone és egy macbook wifin, 1 LG okos tv kábelen) közül csak az egyiken van normálisan internet. A többin, ha pingelni próbálok egy oldalt vagy nem is sikerül vagy több százas értéket kapok vissza. Ha kiiktatom a routert, nem áll fent a probléma. Másik routerrel sem. Mindig más eszközön van éppen internet, amelyiken van net, ott 10-20 körüli ping és max sávszél van, még wifin is (kb. 180 MB/s) Egyész nap itthonról melózom és kb. mindig ezek az eszközök működnek egyszerre a hálózaton, de a hiba csak a kora esti órákban jelentkezik.
Előre bocsájtom, hogy nem vagyok nagy zseni a témában, de ha valakinek van ötlete, hogy mit kellene ellenőriznem vagy beállítanom, hogy a probléma megszűnjön, az megköszönném, mert így gyakorlatilag ellehetetleníti az esti munkavégzést.
A routeren a legfrissebb gyári szoftver fut, amit 2 napja frissítettem, pontosan a miatt, hátha megszűnik a probléma, de nem hozott javulást.
Köszönöm előre is a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
-
fa4hu
őstag
Eladom a routert, Tomato van rajta, de előtte a belépési jelszót és a wifi biztonsági jelszót meg akarom változtatni, viszont már nincs internetre kapcsolva, így nem jön be a 192.168.1.1 admin felület. Hogyan tudom elérni?
A 192.168.1.3-ra a CFE miniWEB Server jön be.
Előre is köszönöm!
Közben meglett a megoldás: http-vel elértem, nem https kellett hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
JamesPotter
újonc
Üdv!
Van egy RT-AC66U B1 router és 2 RP-AC55, ezeket aimesh rendszerben szeretném használni, vezeték nélkül, de optimalizásás után is pl. a telefonommal (S9) ha átjelentkezik valamelyik AC55-re az AP újraindul. A legfrissebb gyári firmware van mindegyiken. A kábelezést nem lehet megspórolni? -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Megint kérdeznék. Asus rt ac-66u b1 router van. Hogy lehetne beállitani hogy a gyari asus vpn szerveren keresztül bárhonnan elérjem az omv megosztott file kat? -
Bacusuz
őstag
válasz
N.otorious #10170 üzenetére
köszi N.otorious és legeleknek is.
Akkor ezek alapján állok neki, de még várok vele, mert ha feljebb olvasok nem túl jókat hallok az új fw-ről, hátha javítják.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Bacusuz #10169 üzenetére
A mesh node-okat eléred a fw frissítéses címen (ip+fw frissítési oldal). Egyébként meg a mesh routerből tudod őket elérni, ott a fw frissítési oldal, onnan meg átirányít a node frissítési oldalára. Beírod újra a felhasználó nevet kódot (mindig ugyanaz, mint a mesh routeré), és feltöltöd a fájlt.
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
N.otorious
senior tag
válasz
Bacusuz #10169 üzenetére
Telefonról egyszerre frissíti mind a kettőt, gépről meg elég a fő csomópontra belepni, ott látod mind a két routert. Tapasztalatom szerint érdemes először a 2. routert ftissíteni manuálisan, majd a fő routert, mert jártam már úgy, hogy autómatán nem frissítette mind a kettőt, így nem egyezet a firmw., és mire rájöttem....jah, nem kell alapra állítani, vagy auton keres, vagy kézzel betallózod
[ Szerkesztve ]
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Ha 2 ilyen routert használok mesh hálózatban akkor hogy működik a firmware frissítés?
Külön rácsatlakozok a routerekre miután alapállapotba helyeztem mind kettőt és egyenként frissítek, majd minden beállítállítok újra, vagy van egyszerűbb módja?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Laikuskent hogy tudom beallitani a ruterben a Mac szurest?? Lan on is meg wifin is???
udv -
w333
félisten
Helyre is állt szépen minden
Nekem ez volt a legstabilabb, aztán frissítettem újabb verzióra és azt vettem észre hogy néha eldobta a hálózatot vagy hogy belassúlt a net (Wifi 5-6MB/s), aztán ma este felraktam a legrissebbet ami ugye meg szétpörgette a CPU -t és RAM -t
De ezzel a régebbi 3.0.0.4.385.10000 vezrióval most megint jó minden
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
Sziasztok AC66U_B1 a legújabb 3.0.0.4.386.40558 frissítést ne rakjátok fel ... szét pörgeti a CPU -t alap helyzetben 70-90% használat és a RAM is 50% felett !
Visszaraktam a 3.0.0.4.385.10000 verziót nekem eddig ez volt a legstabilabb !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
hmatyas
tag
Korlátozd a fel és letöltést - mert lehet épp akkor töltenek egy nagyot torrenten.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Hdd t próbáltam rákötni a routerre de a lejátszás laggol nagyon filmeknél. Tomato fw , cat6 kábelek mediabox.
Usb n a boxra dugva simán megy akadás nélkül.
Ennyire gyenge a router vagy a tomato beállitásban van valami gáz?
üdv -
Braien724
csendes tag
válasz
Con Troll #10159 üzenetére
Szia,
köszönöm a segítséget, de van még gondom
Vázolom a sagemcom 192.168.0-ás hálózatban van erre kötöm az asus wan portját ez rendben is van.
Az asus dhcp vel oszt IP címet, de ugye egy másik tartományban 192.168.1-es, mivel nem lehet azonos tartományban a wan IP-vel.
Kérdésem az, hogyan tudom beállítani azt, hogy az asus routert- elérjem a sagemcom tartományból. Szeretném elérni a rádugott vinyót és szeretném ha menne a download master is, és mind ezt elérném a sagemcom tartományból.Köszönöm Braien
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
AC66U B1 gyári fw-es routeremet ideiglenesen wifi repeater módban kellene használnom. A gond az, hogy a cél wifi felhasználónév+jelszó párossal érhető csak el (Nem tudom átállítani, nem az enyém a wifi), a routernek meg konfigurálásnál csak jelszót lehet megadni, így persze nem működik a repeat.
Én vagyok a nyomi, hogy nem találok lehetőséget felhasználónév+jelszós csatlakozással, vagy valóban nincs ilyen lehetőség? Esetleg valamelyik nem gyári fw-rel megoldható a dolog?
Köszönöm a segítségeket.
-
tylerddd
veterán
Helló! RT-AC66U-m van B1-es. Érdeklődnék, hogy ennek van-e újabb verziója, annak mi a jelzése és milyen a B1-hez képest? Nekem a B1-et ajánlották anno és be is vált, még ha most gariztatásban van is. Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Braien724
csendes tag
Sziasztok,
hasonló cipőben járok én is :
eddigi felállás:
digi net -- bridge mode -- asus rt-ac66u_b1 router egy hdd rajta ment minde, letöltés...költözésmiatt most van egy flip netem sagecom router ip tv
hogy kössem őket össze össze hogy a hdd-t elérjem, menjen a download mester?
Az asus wan portját kössem a sagecom lan portjára? egy fix IP-vel,
vagy az asus lan portját a sagecom lan portjával?Köszönöm a segítséget előre is.
-
n0rbert0
senior tag
válasz
zsolt_64 #10139 üzenetére
12VDC 2A vígan megy. Volt már 1A is de az már a rádugott HDD-t nem bírta, újraindult állandóan. A lényeg hogy a csati közepén legyen a +.
(#10151) Neoka
Nekem Telekomom van és az Asus router static IP címét dmz-be tettem telekom routeren. Az Asus router az router üzemmódban van így dupla nat mögött vagyok. HDD és a ddns is működik meglepő módon. HGG CFW-t használok[ Szerkesztve ]
-
Neoka
aktív tag
válasz
ArthurShelby #10150 üzenetére
petir, legelek: köszönöm szépen.
Azt olvastam én is, hogy az IP TV miatt nem lehet Bridge mód.legelek: Arra nincs ötleted, hogy így lehet elérni a ASUS-ra dugott HDD-t?
-
ArthurShelby
addikt
-
petir
senior tag
válasz
ArthurShelby #10148 üzenetére
Ezt nem tudtam sorry 😒
A DMZ azért necces... elég nagy biztonsági rés szerintem.
-
petir
senior tag
Nah akkor mind a kettőtöknek
DIGI , UPC tuti tudja nem gondolnám, hogy a T ne tudná..
Bridge módba kell tetetni a szolgáltatóval az eszközt és LAN-ból WAN-ba egy kábel és beállítani az asus-on , hogy ő építse fel a kapcsolatot. -
Neoka
aktív tag
Sziasztok
Eddig UPC (Voda netem volt), most kötötték be a Telekomos netet.
Egy RT-n66U-t használok Merlin fw-rel.
A routere rá van dugva egy HDD, eddig telefonon AI Cloud-dal elértem a vinyó tartalmát, de most már nem érem el.
A T-s modem és az router is ugyan azt az IP-t 192.168.0.1 használja, emiatt átállította a router magát 192.168.2.1-re.
A router felületére belépve, a WAN IP érvénytelen.
Nem vagyok nagy hálózati guru, tudnátok segíteni, hogy mit kellene átállítani, hogy újra el tudjam érni telefonról is a HDD-t?köszönöm előre is.
-
lasse001
senior tag
Sziasztok. Tudja valaki mit állítottam el hogy böngészőben ha beírom http://router.asus.com -ot miért nem nyitja meg a routert? Ip vel be tudok lépni csak zavar hogy ez nem jó.
-
petir
senior tag
Sziasztok,
ASUS RT-N66U -ra most melyik a legstabilabb tomato?
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #10134 üzenetére
Update: tévénél lévő ledes óra kábelét használtam, ennek egyik végére USB-s adapter kell. Ezt használva először felvillan minden led, majd csak a Power-nél marad aktív, de nem történik ezután semmi. Nem kap elég szuflát gondolom. Ebbe az órába bedugva az Asus tápkábelt, nem történik semmi. Szóval lehet, hogy csak a tápkábellel van gond? Erre érvényes egyáltalán a garancia? Érdemes vele bajlódni vagy vegyek valahonnan? Be tudok autózni a vásárlás helyére és tudok mást is csinálni ott az Árkádban, de nem volt egyébként betervezve erre a hétvégére. 2 hét múlva lett volna esedékes a "városlátogatás".
-
tylerddd
veterán
Helló! Ma arra jöttem haza, hogy nincs wifi. Nézem az RT-AC66U B1-et és se kép, se hang. Találtam itthon egy random adaptert, hátha a kábel, de semmi. Ugyanakkor mivel mással nem tudtam ezt az adaptert kipróbálni és az Asus adapterét sem tudtam itthon mibe bedugni, így nem 100%, hogy nem-e kábel hiba. Tehát nem is kapcsol be, nem villannak fel a ledek, semmi. Tipp esetleg vagy vigyem gariztatni? Tavaly áprilisi, szóval alig múlt egy éves és 3 évvel vettem. Köszi!
-
arzav
újonc
Sziasztok.
van egy asus rt-ac66u b1 / hw: b2 routerem.
hgg-t akartam tenni, de mivel 2018 es nem lesz ujabb igy maradna mas ut ha van.
Wifi jelerossegre verziok:
1: ha openwrt tudja a tulhuzast , regen hasznaltam es szivessen hasznalnam most is. Van aki hasznalta mar es tulhuzta es minden jo lett ?
2: ha nem tudja maradna a gyari fw es van a regi N-s routerem amivel meg lefedem a maradek sarkot (furdo/garazs) ahol nincs most jo net ...
3: ha penztarcat nem nezem es veszek egy asus repeatert 15eft asszem , azzal jo lesz minden ? marmint jobb mintha az N-s routerem beuzemelem.Jelenleg 2 hetkoznapi mobil, 2 laptop + egy 5gs tv lenne.
Csak a tv 5g es o latja szepen a routert ...
Mi a tapasztalatotok ?elore is koszi
szep napot -
petir
senior tag
Sziasztok ,
Van egy sima RT-N66U-m a szekrény alján.. egy projekt keretében szeretném újra beüzemelni főleg DD-WRT volt ami stabilan futott rajta. Maradnék azon. Vagy gyári fw.
A netet egy USB-s modem adná. A kérdésem milyen típus/típusok amiket biztonságosan kezel a router ?
Mivel ez hiányzik a rendszerből olyat vennék amit ajánlotok. -
zsolt_64
senior tag
nem tudom,nem emlékszem, még régebben amikor rtn18u -m volt akkor próbálkoztam, aztán már hagytam. Maradt a CFE, de az sem nagyon kellett,csak egyszer, mert a tomatok magukat sikeresen frissítették.
Most amikor ez a mizéria volt , akkor kellett a CFE mert rájöttem hogy a tomato nem frissít merlin-re, és fordítva se[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz
ArthurShelby #10128 üzenetére
igen Merlinnel teljesen jó, úgyhogy amint írtam van 1 tomatoképtelen routerem
Nem tudom hova írt be, de mivel kell a router, úgyhogy most nem fogom szétbarmolni.
Egy ötletem van azóta hogy a a WPS + bekapcs.-al asszem nem töröltem nvramot. végülis az a hardweres törlés. De nemigen tudom lesz e kedvem szopórollerezni ezzel....
Már így is ráment 2 napom...[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz
ArthurShelby #10125 üzenetére
Csak óvatosan a firmware töltögetéssel, álljon itt a saját történetem mindenki okulására
[link]
Csak még annyi hogy azóta stabil és most van kb 7 nap uptime...[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
őstag
válasz
ArthurShelby #10125 üzenetére
Ennyire nem nyúlnék bele. Kis firmware még belefér😂
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Bacusuz #10124 üzenetére
A CFE-ben (bootlader) át lehetne állítani ssh-n (és akkor a cfe értékeket veszi figyelembe, nem az nvram-ban megadottakat), de azt piszkálni elég veszélyes, és ha valamit elrontasz csak egy speciális eszközzel és a router megbontásával lehet visszahozni (szóval kb nem lehet).
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Bacusuz
őstag
válasz
ArthurShelby #10121 üzenetére
Pedig jó lenne egy olyan firmware amin húzható a jel és aimest is tud ...
-
fa4hu
őstag
válasz
Igen, a Tomato-ban is megy. Egyébként nekem stabilabb volt Tomato-val.
-
ZPKing
tag
válasz
Erre gondoltam igen.
akkor marad a HGG -
Bacusuz
őstag
válasz
ArthurShelby #10117 üzenetére
jól látom, hogy a legújabb 384.19_0 ?
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
őstag
válasz
ArthurShelby #10115 üzenetére
kösz a válaszokat
ezek szerint csak a gyári fw-ben van aimesh?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
őstag
Az rt-ac68u-hoz való hgg tudja az aimesht?
A hgg-ben van újabb mint a 380.70?[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Boldog tulajdonos alettem a B1 változatú routereknek, mert párban vettem mash hálózatnak.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez ha jól látom az alap/friss firmware nem támogatja a smart connectet?
van olyan megbízható firmware(hgg, merlin) mi igen + a mesht is?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
ZPKing
tag
válasz
Szirtimorc #10109 üzenetére
ELvileg talán enyém is jó lesz
most nyomtam egy router újra indítást amivel változott a wan ip és felfrisítette noip-be is.
A másik gondomra esetleg ötlet?
Hogy ha kábel modemen elmegy a net és visszajön akkor router nem kapcsolódik újra csak ha újra indítom. -
ZPKing
tag
válasz
Szirtimorc #10107 üzenetére
A WANIP és állomásnév ellenőrzés nekem "nem"-en volt.
ezt most átraktam. kiváncsi leszek.
Azt meg tudod nézni még hogy a router főoldalán a ddn címed mellett nincs véletlenűl sárga felkiáltó jel?
köszi -
ZPKing
tag
válasz
Szirtimorc #10105 üzenetére
Nem lettem natolt,
ugyan azt mutatja a router mint a speedtest is. meg ping.eu.
Annyi a baja hogy egyszerűen nem frissít a noip fele ha ip változás van.
Freeként használom mindne hónapba upgradelem. szóval menni-e kéne.
nem tudom mi a bajakb 2 hónapig tök jól működött. -
Szirtimorc
senior tag
válasz
ZPKing #10104 üzenetére
Szia!
2. NoIP-et használok HGG-vel, semmi gondom. Egyszer csinálta nekem is, de akkor én voltam a hunyó, meg változtattam a regisztrált email-címemet, és nem írtam át a routerben. Töltsd ki újra a biztosan jó adatokkal. Az IP címet egyébként jól mutatja a router? Nem lettél NAT-olva?
Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
ZPKing
tag
Sziasztok,
Lenne egy kettő gondom a AC66U B1 router 380.70 HGG firmware-el.
1. Ha a szolgaltátató miatt nincs net a kábel modemen és utána visszajön net a modem connectet, akkor a router nem kapcsolódik újra magától az internetre. Csak router újraindítás után. utóbbi időben több karbantartás és kábel elvágás miatt sem volt net. ha visszajött router nem kapcsolódott újra a netre.
2. DDNS megőrjít: Van egy NOIP regisztrációm. 2017 óta használom eddig semmi baja nem volt. kb 2 hónapja nem frissíti a router a az IP címet a noip felé. most is néztem aug 3.án volt utoljára update az ip címre. A főoldalon ki van írva a ddns.net címem és mellette egy sárga felkiáltójel. az írja hitelesítési hiba.
Változtatott valamit a noip vagy a router baszakszik?Ebből a HGG-ből van újabb firmware vagy milyen olyan firmware van amivel lehet állítani a wifi telejsítményét? mert ezzel a HGG-vel nagyon jó a hatótáv.
Köszi
Peti -
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Telekomnál adat SIM-en a NAT kikapcsolása lehetséges?
Gippazoid Novelties Inc.
-
beller
aktív tag
válasz
LBandi #10101 üzenetére
Hm. Köszönöm. Nekem Huawei routerem van a szolgáltatótól aminek 5 portja van. Most az 1-esből átdugtam a 2-esbe, s lőn világosság. Az Asus WAN-ja 1 Gbps lett a méréskor pedig 714 és 316-ot mértem. Nem éreztem lassúnak, de most nyílván sokkal gyorsabb lesz. Még egyszer köszönöm. (Már kb 4 éve így volt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest