Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Az entware-hez már ext3/4 kell, viszont azért írtam azt az előbb, mert az a legegyszerűbb, de ha entware-t szeretnél az már más tészta (szóval akkor ott újraformázás).
A routerhez jelenleg is van merlin támogatás, és egyelőre a jövőben is lesz nagy valószínűséggel. A legújabb merlinben már van aimesh, viszont elvileg ha a router merlin fw-s az már nem működik együtt gyári fw-s node-dal, de ahogy látom az általad említett rp-ac51 nem is aimesh képes.
(Egyébként múltkor írta valaki az egyik asus-os topikban, hogy már van ilyesmi repeater is ami aimesh képes. De mivel ezekre nincs merlin fw, így ha aimesh a cél a routerra sem lehet merlint rakni).A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
deflex
tag
Szia! Milyen OP rendszer alatt, és melyik programmal formáztál?
Nekem W10 alatt, MiniTool Partition Wizard Server Edition használatával formázott lemezt nem szerette a router. De másik (AOMEI Partition Assistant Technician Edition 8.4) programmal formázva már nem volt probléma. -
ArthurShelby
addikt
Nem kell szétparticionálni, elég egy nagy ext3/4-es 2TB-os partíció. Merlinnél kifejezetten könnyű föltenni ssh-ból az entware-t (
entware-setup.sh
). Én az eredeti transmission-t használom és eddig bejött.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
MODERÁTOR
-
petir
senior tag
Ha nem félsz akkor openwrt na ott aztán lehet ütni a konzolt, ha inkább GUI párti vagy tomato vagy ddwrt esetleg ami most nagyon megy a Merlin illetve a HGG utóbbi kettőről nekem nincs tapasztaltatom..
Én eleinte tomatot használtam optware-el az optware egy szoftvercsomag ami különböző progikat tartalmaz...ahogy tudom mostmar az entware vette át a helyét. Az utobb leírtakhoz már putty kell és konzolon tudsz telepíteni sok angol amúgy nem kell hozzá ne ijedj megÉn amúgy jelenleg ddwrt-t használok, levettem a routerről a terhet és egy vékonykliens egy xpenology-val lat el mindent de innentől ez már off lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest