Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadbody
tag
Én is gondolkodok egy kínai telefon beszerzésén, de márkák tekintetében nem vagyok annyira otthon, amiket nézegettem azok inkább az olcsóbb kategóriában esnek (100+-10 usd). Cubot, JIAKE, THM, Doogee kínálatában találni 5" kijelzővel 2magos proci 512 ram telefonokat ebben az árban, Cubotnak annyi előnye a többihez képest hogy jobb felbontása van, felhasználást tekintve telefonáláson kívül böngészés+filmezés (ezért kéne minél nagyobb kijelző), játszani nem szoktam így erős vas nem fontos számomra, jelenleg egy Blade 1-et nyúzok, annyi a gondom vele hogy kicsi a képernyő. A fentebb említett márkákkal van valakinek tapasztalata, mennyire éri meg megvenni, tartósak lehetnek ezek vagy nem annyira, igazából 1-2 évig nem nagyon akarok megint telefont venni. Válaszokat előre is köszönöm.
-
deadbody
tag
válasz Laza... #57684 üzenetére
Igazából az 5" kijelző mérethez próbálnék ragaszkodni, Lenovo-kat is nézegettem
A766
A680
Cubotnak annyi az előnye ezekhez képest hogy QHD felbontással adják, nem tudom ekkora kijelzőnél mennyi lehet a diferencia a 2 között, de nálam ez a 120usd lenne a legteteje a dolognak, viszont lehet én is jobban megbíznék egy Lenovoban mint egy (számomra) noname márkában. (bár zte is noname kínaji volt számomra míg meg nem lett, pár éves és eddig semmi gond vele, akksi is még mindig bírja rendesen) -
deadbody
tag
Thl T5 telefonnal van valakinek tapasztalata? És amúgy a Thl mint márka mennyire megbízható hosszú távon? Válaszokat előre is köszönöm.
-
deadbody
tag
Köszönöm válaszokat, nekem telefonálás net+filmezésre kell, játszani nem nagyon (most blade 1 van, ezen is eljátszogattam néha, tudok kompromisszumokat kötni) így a 2mag 512ram elég nekem, láttam hogy van 4magos T5S, viszont a max. keretem 35 (de ebbe belekalkulálom a vámot is mert sosem lehet tudni, így 110usd körül nézem). Lényegében valami megbízható telefon akarok ami 1-2 évig bírja. Tegnap/tegnapelőtt kérdeztem már, akkor Cubot-ot de arra nem nagyon írta senki hogy megbízható/hosszabb távú telefon. Így akadtam rá erre a Thl-re (monjuk thlről én is több infot találtam mint cubotról).
-
deadbody
tag
Na most feladtad a leckét. Eredetileg 5" akartam, aztán lement 4,7-re, most ezzel 4,5. Így viszont elgondolkodtam hogy itthon (igaz előfizuval) de lehet ne venni vagy LG F6 vagy Zte Blade Supert olcsóé, hazai garival, ami megint csak 4,5" (igaz 2 mag), de nekem a nagy képernyő lenne a lényeg. Tudom hogy 4.7"-4.5" között nincs nagy különbség, de 4.5"-5" között már annál több (már csak 3.5"-4" telót összehasonlítva szembetűnő). Úgyhogy jah, feladtad a leckét.
-
deadbody
tag
válasz tomatos #58442 üzenetére
Lenovo A376 Pink
Lenovo A376 White
Lenovo A390T100$ alatt is lehet találni márkásabb készüléket
[ Szerkesztve ]
-
deadbody
tag
válasz b0bcat #58538 üzenetére
Azt is néztem, és nekem annyira nem is fontos 3g úgyis wifin netezek általában, és 2g hálózaton is van mobilnet csak ha jól tudom max 200kb/s sebesség körül, jelenlegi telómat is 2g-n használom energia tartalékossági szempontból és mobilnet arra pont elég hogy megnézzek menetrendet vagy elolvassak pár hírt. úgyhogy megfontolandó a C11 is számomra, de most hó végét mindenképp meg kell várnom telefon vásárlási szempontból.
-
deadbody
tag
válasz aytukabozs #61877 üzenetére
Az könnyen előfordulhat, de ez nem volt leírva a kritériumok között, csak 30körül, jó gps-el, ips kijelzővel, quad proci + 1gb ram, sztem ezen kívül nem nagyon van olyan ami belefér, főleg ár miatt.
-
deadbody
tag
válasz aytukabozs #61881 üzenetére
Sztem is, viszont én is így vagyok általában vele, legolcsóbban a legjobbat. Sok embernek a pénztárca nagyon meghatározza hogy mit vehet. De lényegében ha neki a 4.2 droid nem fontos, és 30k körül van a határ, akkor sok választása nem nagyon van. Ez ugye áfával vámmal együtt 34-35, ha lassú postával veszi és valami csoda folytán megússza a vámot akkor 25körül, az viszont eléggé bestbuy sztem ezért a készülékért 4.2 ide vagy oda.
-
deadbody
tag
Üdv, jelenleg milyen mkt soccal szerelt készüléket érdemesebb megvenni, 6589, 6589t, 6582, nyolc magos csodák számomra feleslegesek. Felhasználast tekintve felefon+net+film+kis játék.
Telefonok amiket nézegettem:
Jiayu G4 Advanced
Jiayu G4C
Xiaomi HongMI
Lenovo S650
Vagy esetleg tud-e valaki ajánlani hasonló minőségű telefont max. 50-55k körüli áron?
Válaszokat előre is köszönöm! -
deadbody
tag
válasz forzaroma #71842 üzenetére
A felsoroltak közül szerintem a Hongmi a legjobb, mint kamerára mint gpsre, a rendszer teljesen smooth, tegnap érkezett a 2. darab a családba. Az egyetlen amit hátrányként szoktak felhozni az a kapacitív gombok világításának hiánya, de ez számomra abszolút nem zavaró. Hogy külföldről hogy érkezik a teló milyen nyelven arról nem tudok nyilatkozni, én Laza... fórumtárstól rendeltem mind 2-t, ő rootolva magyar szoftal küldte. Ha gondolod kérdezz rá nála, úgy tudom van most raktáron Hongmija is és inew v3 is.
-
deadbody
tag
-
deadbody
tag
-
deadbody
tag
válasz hungobungo #72454 üzenetére
Sztem teljesen jó képeket lő.
-
deadbody
tag
válasz maj-viktor #72676 üzenetére
Ha minden áron samu klónt akar akkor lehet jobb választás egy zoppo zp900/910/950 valamelyike.
-
-
deadbody
tag
Üdvözlet.
Ez szerintetek mennyire lehet valós? Ennyiért nagyon jó vétel lenne akinek nem fontos a 4G. -
deadbody
tag
-
deadbody
tag
És tudja valaki a redmi note 2 mikorra várható, neten jan 21-28-at találtam, de az mintha elmúlt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App