Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
-
include777
aktív tag
-
include777
aktív tag
Jóreggelt !
Pandás boldog órák a héten (már ami érdekesebb):
Kedden Jiayu 4GS 120 dollár
Szerda Lenovo K3 Note 141 dollár illetve 149 dollár -
include777
aktív tag
Sziasztok !
Kis segítséget kérnénk. Megbízható dual aktívos telefontípusokat nem tudnátok részemre mondani 5 colig bezárólag ? Ilyen feladatot kaptam, de nincs sok időm keresgélni.
Előre is köszönöm ! -
include777
aktív tag
Kicsi segítséget szeretnák/nék kérni.
Melyiket válasszam ?
Gionee Elife eE7 (snapi 800, 1 sim [ami abs nem gond], kicsi aksi, fullhd, 5.5 col, 3gb ram) kamerája jónak mondható,
vagy
Lenovo K3 note (MT6752, fullhd, 5.5 col, 2 giga ram, android 5.0)Játék mind a két telefonon olyan lenne, amit a Mali400-as GPU is elbírt kényelmesen, főképp meccsnézés és netre lenne használva. Töltés nagyrészt lenne a környéken, így a 2200ma-s aksi sem prob.
Az az igazság, hogy a Gionee abs bejön, de a Lenovo is tetszik nagyon, meg mellette az újabb cpu szól.
Szóval pro és kontra mi lenne ? -
include777
aktív tag
válasz
wolfman
üzenetére
Írták előttem mi lehet, de még 1 adalék, hogy a dátumot vagy kézzel állítsd a mai napra, vagy sim-et bele és a hálózati idő által adott dátumot használja, mivel a google tanusítványát érvénytelennek fogja látni (a kiadási dátum újabb mint a rendszer dátuma - elég szopó, de ez van
). -
include777
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia.
Az a probléma, hogy a 13.0-a feletti xbmc v kodi (tökmind1 hogy nevezzük) 6582+mali 400-nál képet nem hajlandó lejátszani, csak hangot, hardveres gyorsítást meg nem lehet engedélyezni benne, így a 1080P-s HD-s adás nem nézhető rajta. Ezt csak a 12.3-as frodo kódnevű xbmc-vel lehet.
Ennyi. -
include777
aktív tag
válasz
janaman01
üzenetére

Akkor leírom
xbmc 12.3-at innen letölteni és feltelepíteni : link
Repository-t innen letölteni és felrakni a telefon mondjuk download könyvtárába: linkHa az xbmc feltelepült és elindult akkor elmenni a system->addons->install from zip file(rábök)
Kiválaszt external storage, download, repository.p2p-streams.xbmc-1.0.4.zip -re.
Ha ez felment, akkor rábök get addons → p2p-streams repository → p2p-streams → install.Ezzel az első rész megvan.
teljesen ki a főmenüre, elmenni a video-ra rábök -> video add-ons -> p2p-stream itt először megkérdezi, hogy kell-e sopcast (nemkell), majd letölti az acestream androidos változatának apk-ját a download-ba, ahol fel kell ezt is telepíteni.
Itt dolgozik egy keveset, majd megkérdezi, hogy le töltse-e az acestream playert is (nem).
Ha ezzel is megvagyunk, akkor vissza system ->add-ons->get addons->p2p stream repository->video add-ons->p2p streams-> configure->list/parses->run a python scriptitt írjuk be hogy http://bit.ly/allparsers
arra figyelni, hogy a done-ra kell nyomni ha megvan a bepötyögés.
Ekkor beimportálja a listákat.
Vissza főmenü->videos->video add-ons->p2p streams->add-on website parsers
ha minden jó akkor lesz egy torrent-tv.ru sports erre rábök, és itt az eurosport hd, vagy eurosport 2 hd-ra rábök, elindul az adás.
Ha nem akad, szaggat, akkor tudja a fullhd-d kényelmesen.
Az az igazság, hogy így bonyolult leírva, de nem több az egész mint 2 perc.Arra figyelni, hogy ha fel lett rakva az acestream apk, akkor arra is rá kell bökni, hogy elinduljon, mivel ez kezeli a torrent streamot.
előre is köszönöm ! -
include777
aktív tag
válasz
janaman01
üzenetére
Nem a youtube-os full hd kell, mert a fullhd-s ken blockot a mali 400 is elviszi 1280x720-on.
xbmc kellene, mert azon nézek meccseket.
Az xbmc egy szinte minden platformon elérhető videólejátszó program. Most már kodi néven fut.
Lehet alá különféle pluginokat betölteni, így lehet vele pl élő tv műsprt is nézni. (nekem ezért kellene, a meccsek miatt) + sopcast támogatása is van. -
include777
aktív tag
MT6732, 35, 52 Tulajdonosokat keresek, akik hajlandóak lennének felrakni egy xbmc-t acestreammal a telefonra, és az eurosport 2 HD-t megnézni, hogy nem szaggat-e rajta, a vas elbírja-e a full hd-s streamot (sajna az mt6582 mali 400-al nem bírja a fullhd-t. Pontosabban nem lehet összelőni a hardveres gyorsítást).
Szeretnék venni telefont, és ha az MT6732 elbírja a full hd-t akkor nem veszek erősebbet.
Magánba leírhatom a telepítését, vagy akár itt is ha kéritek.
/root jog nem szükséges hozzá/
Előre is köszönöm ! -
include777
aktív tag
selfizőknek nyóc magos telefon, forgatható kamerával link
-
include777
aktív tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Viszont stabilan hozzák a frissítéseket.supportjuk válaszol normálisan.nálam az erősen ajánlott kategória.de tény h a régi 8 magosokkal hozzák kifele a legerősebb telójukat. Viszont az elite szériából még 2 bejelentettet nem adtak ki.
-
include777
aktív tag
Sziasztok !
Kérdésem lenne: erősen agyalok telefonvásárláson.
Az egyik befutó, bár nem dual sim a Gionee elife e7, viszont hasonló áron vannak már 64 bites mtks telefonok is.(amikben ugye már a mali 760 van).Ami nálam most elsődleges az a fényképezőgép, illetve a gpu, hogy az xbmc hardveresen le tudja-e kezelni (full hd-s meccsek miatt).
Maradjon a gionee vagy tudtok esetleg ajánlani valamilyen mtk-s 64 bites proccal szerelt telefont nettó 200 dollárig ?
(nagy valóval mindenre elég lesz ha vagy a gionee-t vagy valamelyik 64 bites mtk-sat veszek, mert most a lead 1 is tökéletesen ellátja a feladatát, csak mivel feladtam az ucsó kenetet az digit. fényképezőnek és amúgy is kellene a családba egy telefon +ba, ezért próbálom egy füst alatt megoldani a történetet.). -
include777
aktív tag
Jóreggelt.
Nem tudom volt-e már, de ante,ulefone, 90 dodó, nyolc mag, 1/8, kitkat, 4,5 col, 960x540-es felbontás:
link -
include777
aktív tag
20e ft alatt 2 év garival 1 giga rammal 2 magos mt6572-vel 4 colos telefon. link
-
include777
aktív tag
Nem is az index szakmai hozzáértéséről v nem hozzáértéséről szólt az offom, hanem ennek hatására vettem a fáradtságot és lenyomtam az esetet, ami talált egy olyan rendszeralkalmazást, ami másnak adja elő magát, amúgy nem volt indítható az adott app

root uninstaller leszedte, mivel a telefonom rootolt, és ahogy
Cappa Mester
tanította 3 mentés 3 külön helyen
ha gond van, akkor vissza tudok állni.
Amúgy genya módon írtam a leagoo supportnak, hogy ilyet talált a telefonon az eset, én tuti nem telepítettem, mert annyira részegre még nem ittam magam, hogy egy szépítkező appot akarnék is telepíteni.
Várom a válaszukat

-
include777
aktív tag
óccó tablek kínából csirkelábas levessel
Ennek hatására lefuttattam a lead 1-en is az esetet, ami mi sem természetesebb tanált is egy tórjait a Uupay.f-et, ami ebben az appnak álcázott bithalmazban volt: [link]
Root uninstallerrel szépen leszedve 1-2 mukod a telefon, újraindítás után csirkelábas leves nem mászott vissza.
-
include777
aktív tag
válasz
Schuby
üzenetére
Lenovo A760, ez lenovo telefon.
Ha tudnám hogy hol ennek a telefonnak a hivatalos szervize egyszerűen beadnám és az ajánlat után eldönteném, hogy marad papírnehezék vagy érdemes még megcsináltatni."Lenovo Okostelefonok
Amennyiben telefonja meghibásodott, javítási kérelmét a következő helyeken teheti meg:
a vásárlás helyén adja le telefonját
a Telemax szerviz ügyfélszolgálatán adja le telefonját a következő címen: 2040 Budaörs, Kinizsi u.2/B.
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 8:00-17:30-ig, Szombat 9:00-13:00-ig
A Telemax szerviz ügyfélszolgálatán leadott készülékek javítása felöl a szerviz emailben ad felvilágosítást a javítás helyzetéről. Ez az információ a szervizben kapott munkalapszám és IMEI szám alapján is beszerezhető:online a www.telemaxgsm.com weboldalán vagy
a +36-23-801- 723 telefonszámon
A vásárlás helyén leadott készülékekről csak a vásárlás helyszínén érdeklődhet."részlet a lenovo.hu weboldalról.
Amúgy egy telefont elengednék, mert minden márkaszervíz vállal nem garanciális javítást is. -
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Az ante hírlvele efoxos.
A hónap vége fele fogok rendelni előre láthatólag egy telefont tőlük, ha nálam a számla, akkor mit nézzek majd rajta ?Most látom fentebb

-
include777
aktív tag
válasz
üzenetére
Sajna a 4 magos 6582 kevés a fullhd-hez, a normál sd-t elbírja, de a fullhd látványosan belassítja.
(xbmc-vel nézek acestreames meccseket, és ami hd az sajna élvezhetetlen).
Mivel a 65xx-esek nem mennek csak a 12.3-as frodoval (ennél van kép és hang is), ezért nem lehet állítani, hogy hardveres dekódolás legyen, a 13-as és 14-es xbmc-nél már van ilyen opció, de sem 6572-őn sem 6582-őn nem tudtam beüzemelni, hogy legyen kép is, így maradt a régi változat.Tesztelve fullhd-s sd karin levő videóval, nem streamossal, az is sajna akadt rendesen.
-
include777
aktív tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Olvass bele kérlek a hozzászólásokba
pont a madaras kép az, amivel NEM lehet összehasonlítani a két kamerát.
mind1 nem akarok vitázni. -
include777
aktív tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Akkor nézd meg a képeket hogy melyik színhelyes ...
Nem attól lesz jó egy fotó, hogy magas dinamikatartományú képeket tol, a samsung színei elmennek a susnyáklba, ahhoz hogy azzal azt kapd amit tényleg láttál is, amit a ccd fólia megkap, ahhoz utánna kell dolgozni.
Mondjuk szakmába ne menjünk bele, mert akarok vitát indítani.
Szerintem sokkal színhelyesebbek az elife képei.Érdemes a cikket el is olvasni, megérteni, a hozzászólásokat is elolvasni.
-
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Nem übergagyi

Lehet matt hátlapot is venni hozzá, annyi az össz baja, hogy az alap hátlap gyűjti az újlenyomatokat.
Én is szemezgetek vele, nagy valóval ha lemegy a tablószezon akkor beruházok 1re.
Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy ez 1kártyás - legalábbis a gyár szerint (1-2 shopban 2 kártyásnak adják). kitkat van rá, de csak angol nyelvű, viszont a fényképező képei a Samu s5-öt verik.
Színhelyesek, kevés zaj stb. Alapjában véve döglődik a digit fényképező otthon, anyának meg úgyis kellene telefon
Szóval lehet májusban majd írok róla 1 összefoglalót
-
include777
aktív tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Szia.
A leagoo os-ben van 2 alkalmazás, amit alapból törölni kell, ez a du cleaner és du battery.
A 5.5-es rommal semmi gondom nem volt, de az újy 6.19-es ez a két förmedvényt is felrakta, emiatt nem tudott a telefon elmenni aludni.
Ha minden kötél szakad, ezek után sem megy el aludni, akkor a lead3 fórumában van 1 pdf a lead 1 rootolásáról, de jó a lead 5-höz és 3-hoz is link. Ha root megvan, akkor a wakelock detectorral lehet megnézni hogy mi tartja a telefont ébren.
Nem kell a kínaiba belekötni, először ezt próbáld meg. -
include777
aktív tag
Jóreggelt.
Igen jó áron magyar garival 1gb ramos teló link
-
include777
aktív tag
Sziasztok megéri-e ez az árát ?
eze
Erősen bizgerél, hogy be kellene ruházni egy ilyenre, viszont szeretném a véleményeteket kikérni.Látom fentebb is megkérdezték hogy mi ez.
-
include777
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
mondjuk ezsenemse van rossz áron
itten -
include777
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem flamet akarok nyitni.
Kitkatot használtál már 512 rammal ? Én igen, és nem lassú. Tény, hogy az 1 giga rammal rendelkező teledonok, ha több app van megnyitva fürgébbek, de a kitkat az kényelmesen elmegy 512 rammal.
A másik, hogy a leagoo szoftvere sz.tem igen csak jól optimalizált, nagyon kevés lom van benne, az is root nélkül törölhető. -
include777
aktív tag
-
include777
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Lead 1hez annó kerestem rootolást, lead3hoz volt, és úgy próbáltam, ahogy lead3hoz le lett írva, sikerült.
De ott írták, hogy bootloadert kell nyitni.
Namost sp-vel én már újraraktam a telefon romját-gyárit vissza-, meg bootloader nyitás nélkül is rootoltam.Viszont magát az állapotát, hogy nyitott vagy zárt, nem tudom lekérdezni semmivel

A program amivel először ki lett nyitva (a program szerint, ezt leszögezném, nem tudtam ellenőrizni) a kingo soft sony bootloader unlock-ja volt - ezt írták a lead3 rootolásánál az xda-n.Ez végigment, a végén azt írta ki hogy bootloader unlock.Azóta már újraraktam a romot sp-vel, és loader nyitás nálkül simán kingo root-al rootoltam.
A kísérlet semmi egyéb, csak az állapotlekérdezés érdekel, mivel nem tudom hogyan lehet, és bosszant

Nem akarok semmilyen cust romot felrakni, mivel a gyári tökéletesen megfelel, illetve annyi még, hogy mivel seholsem találtam infót erről, így hátha itt tud valaki segíteni

Illetve sp flashelésnél-ha gyári romot rak vissza az ember, akkor a bootloader locked lesz-e vagy sem.Ennyi szűken röviden

-
include777
aktív tag
Sziasztok !
Két kérdésem lenne, hátha tud valaki választ adni reá.
1.Hogyan, mi módon lehet megnézni, hogy egy bootloader nyitott-e ?
Találtam a neten olyan service mode karakterláncot, ami kiírta, de a leagoo lead1 mt6582es soc, itt nem működ, az mtk service mód nem írja ki.Bootloader módba bementem, ott próbáltam a fastboot oem device-info val, az csak kiír három pontot és vár. Próóbáltam a fastboot oem get-bootinfo, ugyanez.
Ha sokáig várok akkor kilép hibával, hogy túl sok a link.2. Ha Sp-vel újraflesselem a telefont gyári rommal, akkor a nyitott bootloader zárt lesz ?
Az a helyzet, hogy bújtam a netet, de nem nagyon találtam erről információt.Köszönöm előre is a válaszokat.
-
include777
aktív tag
Leagoo Elite2
6592-es soc. -
include777
aktív tag
válasz
doongoo
üzenetére
Nem csak az soc-től függ hogy megy-e a root.
Frama a lead1-emen elvérzett, még úgy is, hogy mobileuncletools root-ot a debugban megadtam.
(1.8-tól 1.9.3 ig midnennel sz@rakodtam).
Ami nekem idáig mindent roorolt (cwm+root.zipen kívül) a kingoroot, de ahhoz néhány telefonnál táblagépnél a drivert külön kellett feltelepíteni, hogy tudja rootolni + usb debug bekapcs a telefonon/táblagépen.
Kitkatnál(4.4.2, 4.4.4) szükséges az mtk-s soc-nál a mobileuncle tools->enginer mode->enigenr mode mtk->user2root->root megadása miután a kingoroot app felkerült a telefonra/táblagépre. -
include777
aktív tag
Jóreggelt !
Lead 1 tulajdonosok: Tegnap új frissítés jött a telefonra, érdemes felrakni, mert sokmindent javítottak.
Talán a legfontosabb, hogy a az app managerből soxor volt olyan, hogy bizonyos játékok lefagyasztották a felefont, az update szerint ezt is javították
.
Bejött a power saving menü a beállításokban, ami a lead 5ben is bennevan. Alabállapotban usb debug on, lehet választani launchert, az ikonokat lecserélték(szerintem csúnyább lett mint volt), van leagoo store, themeket lehet letölteni stb. -
include777
aktív tag
válasz
csubuka
üzenetére
Érzékelni érzékelheti. Csak kezelni nem tudja.
Lead1 wcdma-t 900 mhzt nem kezeli,gyártó honlapján sincs fent ez. A lead1 ből 2 típus van. Nem romkopatibilis, de a wcdma900at egyiksenemsetudja.( vagy 850 és csak 2100, vagy 850 1900 2100).
Aksi alatt is csak ezeka értékek találhatóak. -
include777
aktív tag
-
include777
aktív tag
van egy kis időm nézelődni, épp partíciókat kopizgatok.1 giga ram, mt6572, 4col ips, 2 év magyar gari, 18e ft link
-
include777
aktív tag
Hmmm. Zopo ZP780 magyar garival igen jó áron link
-
include777
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
-
include777
aktív tag
válasz
Arween
üzenetére
De van magyar nyelv benne (Antelife-n ott a felsoroltak között, coolicoll-on is)
Languages
English, German, Spanish, Italian, French, Portuguese, Russian, Indonesian Language, Polish, Thai, Arabic, Turkish, Vietnamese, Malay, Ukrainian, Greek, Hebrew, Czech, Slovak, Hungarian, Dutch, Slovenian, Croatian, Chinese (simplified), Chinese (traditional), And Etc. -
include777
aktív tag
válasz
Arween
üzenetére
Szia !
Az anten én is néztem ott 136 dodó.
Lead1 tulaj vagyok, már 3 hónapja, összefoglalnán neked amit Én tudok erről a telefonról (+ a kezemben átfutott még vagy 6-7 darab, amit ismerőseim/nek rendeltek/rendeltem az enyém után).
A telefon összeszerelése kivánnivalót nem hagy maga után, 3 hónapos használat után sem látok/érzek rajta olyat, ami arra utalna, hogy dzsunka gyártó lenne.
A telefon napi használata tökéletes, az 1 giga ram, és az mt6582-es igen jó páros, az 1 giga ramból általánosan marad 300-400 mega szabadon általános felhasználás mellett, ami több mint elég.
(Én ART-vel használom rajta a kitkatot nem Dalvik-al)
Idáig battery drain jelenséget nem vettem észre, ahogy az mt-s prociknál kell, simán elmegy deep sleep-be, és szükség esetén a magokat is szépen lekapcsolja ha nincs rájuk szükség.A kamerája bár 13-mp-s de 8mp, 8mp-ből interpolálja fel, ezt a facebook oldalukon írták is (a boltok meg úgyis azt írnak amit akarnak).
A kamera vakuja nem a legjobb, de ez sajna erősen kínai beütés, sok telefonnak ez egy elég gyenge része, a kamera kültéren elég elfogadható képet készít, beltérben is ha megfelelő a fény, de vakura támaszkodva, vagy gyenge fénynél felesleges készíteni fotót, mert elhasal a minőséggel.Az aksija 2200ma/h-s ami úgy bír kb 3 órát, ha kb 40%-a vissza van véve a fényerő. A 3 órából kb 40 perc xbmc+acestreamos videónézés, 30 perc kb index és nso olvasgatás, a maradék clash of clan és angry birds epic-el játék, többször is teszteltem, kb ennyi az élettartama az aksinak.
A lead1-et a gyári töltő, ha erősen számításigényes feladatokra használom, akkor vagy szinten tudja tartani, vagy nagyon lassan merül, ezért én beszereztem egy samsung töltőt, amivel tökmind1 mire használom a telefont, tölti felfele
Gyárilag a lead 1 romja nincs agyontelepítve, külön öröm volt számomra, fogy az fb-s appot simán tudtam uninstallálni, nem kellett root [bár rootoltam a telefont].
A cég elég korrekt supportot tart, a romok letölthetőek, folyamatosan jönnek ki az újabbak (már amelyikhez kell, a lead1-nek szeptemberben volt utóljára romfrissítése), face-en illetve emailban is válaszolnak.
Én azok alapján amit tudok a telefonról, amennyit használom, amilyen visszajelzéseket kapok az ismerőseimtől, illetve itt a fórumon is jópár tagtól akik privátban megkerestek, én simán tudom Neked ajánlani, a vas az az lesz benne, amit írnak, az aksi is akkor lesz, személyen véleményem szerint - ha a romot nem cseszik el -, akkor a 130-135 dodós ár best buy lesz.Én amúgy az elite szériára is várok, de ez a lead7 is mozgatja az agyam, anyának kellene egy telefon

Ps.: Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok, és köszönök Nektek minden segítséget.
-
include777
aktív tag
[link]Black Friday lista egy része.
-
include777
aktív tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Hazudni nem akarok, de a real racing 3 levett grafikával ment rajta, de legyünk tisztában a dolgokkal, ez nem játékra való telefon
A kicsi aksi meg érdekes, mert nem éreztem annak amíg használtam, bár az is igaz, hogy csak az elején nyomkodtam agyon. A fiam face-re, meg 1-2 nem túl erőforrásigényes játékra használja + youtube-ra, erre megfelel.A kijelzője meg sz.tem igenjó -
include777
aktív tag
válasz
szili.tamas1
üzenetére
A kettő között van majd 6e ft.
max 25ben határozta meg nekem, hogy ennyi a keret, így ennyiből tudok neki válogatni.
(Sajnos nem tud rádobni pár ezrest ... )
Amúgy a fiam meg igencsak meg van elégedve a modecommal, nem rossz telefon
-
include777
aktív tag
Üdv !
Épp ismerősömnek nézek telefont, mert lányának szeretne és belefutottam a modecomba igen jóárasítva.
[link]
hátha valakit érint -
include777
aktív tag
válasz
cappa72
üzenetére
A subway galaxy y-on elfut játszhatóan - tapasztalat.
A 2 mag mali 400 meg elég neki. Az indítás után kell várni - miután betöltött a játék - 20 mp-t mert még bütyköl valamit a játék és utánna játszható, ellenkező esetben a pályán fog beszaggatni, de ezek után már nem - termi kilépés után a játékból megent a fent említett macera. -
include777
aktív tag
Üdv !
A presale-s árak mennyire szoktak eltérni a 'normál' ártól ?
[link] Ebben gondolkodom 2 dolog miatt. 1 páromnak karácsonyra - születésnapra (amelyikre ideér), neki a sokat bírjon a telefon elsődleges, a 4 mag meg elég neki az 1 giga rammal mindenre - most egy galaxy y-on nyüstöl
2. bár 0-hoz közelít az esélye, de hátha az aksi kompat a lead 1el. -
include777
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
nálam is ez van hogy mia fxom

komolyan felveszem videóra
hasonló a helyzete a restartnak, mint xp-nél ha nem indul az explorer.exe, akkor az vagy te tudod újraindítani task managerből, vagy az xp restartolja.
De ami furcsa, és az amit nem tudok hova tenni, hogy a benne levő sim-hez nem kér pinkódot, az vígan megvan, tudnak hívni, tudok hívni
mondjuk ez a feature azért nem zavar, mert akkor nem kell esetleg b@szkódni a lefagyásokkal - bár ezen kívül nem volt -, hanem hagyom a telót és magától kirak minden feleseleget a memóriábol és újraindul. -
include777
aktív tag
Na egy érdekes dolog a lead1-nél és egy kérdés:
Vagy egy játék az angry bird epic, amivel játszom. Az új frissítése óta az epicnek csinál olyat a telefon, hogy:
1.: ha indítom az epicet, néha nem jut el a program rovio-s feliratáig, de az oldalsó megvilágitása a panelnak megmarad, a program betölt, mert a zene elindul, a gombokra reagál.
2.: Ha ez az epic bent marad a memóriában, és a task managerben rábökök, hogy onnan indítsam, akkor is a fenti szituáció.
--- ezek kb 10 ilyen indításból 2x fordulnak elő ---3: vannak a játékban reklámok (videók). a játék ki tud lépni, hogy lejátsza, de a játékba ha visszalépne, akkor az 1. pontnál levő gui fagyás lesz[ez csak ritkán jön elő].
---> namost hagyom a telefont így 'fagyottan' [stopperral nem mértem] kb 2 percig, akkor magától újraindítja a telefon egy részét [kernelre nem esküdnék,gui.ra sem, t@köktudja]. A benne levő simhez nem kér pint, de a slottokat ellenőrzi.A kérdés: ez a soft restart a kitkat sajátja lehet ?
ui: semmilyen más appnál nem fordul elő nálam a fent említett hiba
-
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Nincsennek.
Viszon az elite szériáról már vannak képek, a lead5-ről is.
(Ha én csinálnék céget, én is hasonló módon indulnék. Rájöttek hogy veszik a telefonjaikat, és nincsennek rossz véleménnyel róluk, így megpróbálják lefedni a piac majd minden szegmensét). -
include777
aktív tag
Hmmm.
Nem sz@rral gurigáznak, tegnapi hír [link]
A lead 7 4500mAh érdekes lehet esetleg
, illetve a lead 2s, amibe 2800-as aksi kerül. -
include777
aktív tag
válasz
TedThomas
üzenetére
Nem tudom, lehet szakmai ártalom, de én pl ha vásárolok, akkor számít a weboldal használhatósága, kezelhetősége, egyedisége, kinézete. Ha ingyenes rendszert használnak, akkor pedig hogy mennyire tették egyedivé azt. Már 5mp alatt felb@sztam az agyam, mert opera alól néztem, rámentem az okostelefonokra, ahol drop-downal lejönnek a magok, de nem tudtam rámenni, mert nincs egyben az egész <li>-s hover, be is zárta a drop-ot. Namost lehet rá kattintani és fel is dobja akkor már az oldalon belül, de ez pl egyből bosszant.
Másik, hogy opencart a rendszer amin fut, legalább magyarították volna a hiányzó részeket (ajándékutalványnál van pl ilyen). - nem bonyolult, külön állományban tárolja.
Na elég az offból
-
include777
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Hazudni nem akarok, de nem admán el semmi pénzért.
Többet kaptam mint vártam, egy ismerősöm akart venni thl 6 pro-t, de ahogy a kezébe vette ezt, meg megnézte, kicsit használta meg is rendelte.Napi használatra, netezni, igencsak ideális telefon. Az én szokásaimnak megfelelő. -
-
include777
aktív tag
Üdv !
Hmmm

[link]
4G LTE-s 3800ma-s aksival újabb legaoo széria.Árára azért kíváncsi leszek, de papíron nem sz@r. -
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Tudom ... tudom ...
A star pl az iglo k550-et copypaste-zta+a lead1-et
[link] Azért ha megérti a star-nak valamit copy pastezni, akkor az eredeti biztos nem sz@r 
-
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Még mindig ott tartunk, hogy kínainak azt se hidd el ami elmúlt.
Amúgy ennek ellenére nekem nem tűnik dzsunka cégnek|és a telefonjaik sem| - Jó nem is egy xiaomi, de ha az ilyen mellélövéseket kiküszöbölik, akkor nem lesz gond velük. -
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Tudom hogy nincs, mert out of stock, és még dátum sincs a kijöveteléről, de erősen bizgerél

-
include777
aktív tag
Leagoo lead 5 ... hmmm 2800ma-s aksi
gondolkodom rajta, asszonynak karácsonyra.
[link]
Esetleg ebben az árban (max 90 dollárig, mert 30ból áfával ki akarok jönni) hasonló aksival bíró 5 colost tudtok ajánlani ? -
include777
aktív tag
válasz
easy...rider
üzenetére
Szia. Igen. Képernyő pihi módban 2 kopp és telefon feléled.
-
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
1 feles házipálinka-ilyenkor a kraftosabbat jobb(47 fok felettit|ha lehet akkor törköly),utánna pihi,kaja meg egy jó húsleves, 2 nap múlva semmi bajod.Amúgy jobbulást.
-
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Sőt ha tudnád hogy van mellette Judas is
+ Talamasca
+ Reefer Decree 
Hjameg Pokolgép - tőlük Az utolsó merénylet a csúcs-
de abból a régi Kalapács Józsi féle, a Joe féle annyira nem jön be, bár igen jó hangja van. -
include777
aktív tag
Nem vitatom, hogy komolyabb fülessel - és megfelelő füllel - vannak különbségek, viszont amit érzékeltetni szerettem volna, hogy az átlagosnál egy hangyányival komolyabb fülhallgatóval jó volt a hangzása a telefonnak.
(Tehát nem a benne levő dekóder megy el kapálni, hanem egyszerűen a hozzáadott fülhallgató kaki).
A tesztben bár nem írtam, de infected mushroom deeply disturbed, ossián 2 cd-s koncert acélszív száma, megadeth washington is next-elteszteltempróbálgattam a hangzást.
Nekem arra, hogy elmenjek A pontbók B pontba - és közben zenét hallgassak - megfelel a minősége. -
include777
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Elgondolkodnék egy lead2-esen.
A lead1 zenei téren -a fülese igen sz@r hangzású, kidobandó, erősen rá kell dolgozni equalizerrel próbáltam az asztali 5e ft-s fülesemmel, azzal eq nélkül hibátlanul szólt a telefon- jó. Ha nem fülesen van hallgatva, akkor igen jól adja vissza a hangzást (mint írtam picit szokol rádió, de telefonban még jobbat nem hallottam). A fülese viszont kidobásra ítéltetett, helyette venni 5-7e ft-ért egy normális sony, grundig vagy sennheiser fülest.
Videó téren a fullhd-t (1080p - 1920x1080 - ezt sz.tem csak a 8 magos mtk-sok tudják akadásmentesen, vagy az intel atom vagy vele egy kategóriában levő snapik) erős akadozással játsza le, minden más akadásmentes.Mivel a lead2 és lead1 között a különbség csak a felbontása a kijelzőnek - [aksi, proci, memória, háttértár, kamera ua.] + 1 lead2 kicsit lazább kinézetű sz.tem - (lead1 5.5 col, 1280x720, lead2 5col, 960x540), így az aksija még tovább bírja. -
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Reggel van na

-
include777
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Van leagoo.cz, viszont a hivatalos facebook oldalon nincs szó egyikről sem.+ a garanciális javítás is érdekes
szerintem csak lenyúlták.de ne legyen igazam
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).
]