Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ami üzleti HP-n nem a gumi alatt vannak a csavarok, azon is feljön a gumi, kinyúlik, teljesen javíthatatlan, ragaszthatatlan, csak csere.
Na de : az üzleti HP-knak (Elitebook) (840 G*, 845G9...) ez a legnagyobb baja. (Jó, az X360 G4, G5-nek hullik az érintője is.)
Hát felőlem, jöjjön felHogy a vásárlóknak mi baja a kilátszó csavarokkal, azt fel nem fogom.
De különben az egereknek is a legtöbb esetben a talpak alatt vannak a csavarjaiOnnantól amúgy, hogy egyben lejön az alja, szerintem tök kényelmes, szóval nekem nem hiányoznak a szerelőnyílások.
-
Graphics
Jómunkásember
Ennek és utódainak a bővítése is külön élmény..
Valamelyik állat jó ötletnek gondolta az alsó gumicsík alá tenni a csavarokat.. Oké lemelegítem óvatosan... Erre szétnyúlik a picsába vagy szakad...
NEm a tervezés csúcsa sajnos... Arról nem beszélek, hogy miből tartott volna 2 szerelőfedél megalkotása, de a költségcsökkentés okán az már nem sikerült.
Amúgy belépőszinten ezeket szoktam venni ismerősöknek, mert nincs velük sok gond, kivéve a hosszú í helye szar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest