Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
NickGrabowsi #79292 üzenetére
Szivesen segitenék persze ingyen..csak messze vagy...
-
-
gergely64
tag
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Nem tudom vajon csak az én telómnál működik, ill. nem működik így a recoverybe való belépés, vagy a többi azonos típusú is ilyen. Ha valakinek van ilyen és már próbálta legyen szíves ossza meg a tapasztalatát.
A "boot mode"- ban már mindenféle variációban próbáltam a telót elindítani, de csak a folyamatos volume up és power gombbal hajlandó elindulni, de csak normál módban ha az első rezzenésnél elengedem mindkét gombot. -
janaman01
addikt
válasz
gergely64 #79290 üzenetére
Hangerő le+power =factory mode(ne nagyon piszkáld)
Hangerő fel+power= recovery
(Kikapcsolt állapotból nyilván)
Keress hozzá egy cwm et vagy egy twrp t , azt mobileuncle tool ból felrakod és le lesz cserélve a recoveryd..needromon nézz szét, sd re felmásolod mobiluncléból betallózód és mehet a móka... -
ZoleeWolf
tag
válasz
NickGrabowsi #79292 üzenetére
Ezért nem biztos hogy romot kell cserélni, a Play áruházban lehet találni tárcsázó programokat.
-
válasz
gergely64 #79290 üzenetére
Van ilyen.
Telefonja válogatja, hogy mit hogy oldottak meg.
A JY F1 esetén pl. nem is lehet belépni egyből recovery-be bekapcsoláskor..Ha telepítettél már gravitybox-ot, ott be lehet állítani a bővített kikapcsoló menüt, ahol kikapcsoláskor opcióként megjelenik a recovery-be lépés, így nem kell a MUT-ot használni.
A kínai kriksz-kraksz a factory mode lesz.
-
NickGrabowsi
csendes tag
Sziasztok! Tapasztalt szakembert keresek, aki tud segíteni, kezdő vagyok és nem akarom magam beleásni a témába, nem szeretném elrontani, téglásítani az új készülékemet. Csak használni szeretném az androidot nem bizgerelni a rendszert. Van itt köztetek esetleg aki budapesti és vállalna backup készítést, új ROM feltételt, majd rootolást? Természetesen nem ingyen kérem a segítséget. Zopo ZP600+ a készülékem, rootolva van (így érkezett a kínai shopból) MTK6582 chipsetes. Innen szeretném feltenni a legfrissebb gyári ROM-ot: http://www.zopomobileshop.com/content/9-download-zopo-mobile-latest-rom (abban bízok, hogy talán megoldja a problémámat a tárcsázónál, a default sötét témánál hívás közben nem látszik az alsó sor: "* 0 #" gombok és ez nagyon zavar.)
-
gergely64
tag
Üdv mindenkinek!
Cubot s208 rootolt telón szeretnék a recovery menübe lépni, de a volume up és power gomb kombinációval egy "boot mode" menü jelenik meg, melyben 3 opcióból lehet választani:
- Recovery mode
- Fastboot mode
- Normal boot
A lépegetés a volume up-al az indítás pedig a volume down gomg megnyomásával történik a rövid tájékoztató szerint amit a képernyőn látni. A lépegetés az opciók között működik, de sajna a volume down megnyomása semmilyen eredményre nem vezet.
A gyári recoverybe és a már azóta lecserélt MTKDroidtools-szal készített recoverybe is csak a Mobileuncletools-ból tudok így belépni. Kikapcsolt telónál a volume down és power gomb kombinációkkal egy pár soros menü jön be kínai nyelven.
Ha valaki már találkozott hasonlóval és tud valami ötletet legyen szíves ossza meg velem. -
kmarci25
veterán
válasz
alexw801 #79287 üzenetére
...családi bevándorló vízumot...
Ne haragudj, de ebből a három szóból már levettem, hogy nem értesz a dologhoz. Jelenleg ilyen típusú okmány nincs és nem is volt soha. (Dolgoztam olyan helyen, ahol ilyen ügyekkel foglalkoznak.)
És igaza van szili.tamas1 topiktársnak abban, hogy igen sok "sima" munkavállaló kínai állampolgár van hazánkban. Meg nem erősített információk szerint, aki bejön az országba annak meghatározott ideig (1-2 év) nem lehet saját vállalkozása, addig gürizik beosztottként. Az idő múlásával nyithat, alapíthat saját üzeletet.Egyébként kis gyakorlással, simán megkülönböztethetőek ránézésre a különböző ázsiai nációk (kínai, vietnami, koreai, japán, mongol, stb.), és pl. gyors éttermekben kínaiak dolgoznak, nem vietnamiak (azok inkább piacoznak).
De ez nagyon off.
-
alexw801
senior tag
válasz
szili.tamas1 #79284 üzenetére
Eléggé nem ismered őket.
Az a téma náluk, hogy hova mennyi befektetéssel lehet családi bevándorló vízumot kapni. Itt Magyarország a középmezőnyben van, pl. az USA mögött messze.
Aki itt van, esetleg nagyker vállalatot tart fent.
A bolti eladók vietnamiak vagy magyarok. -
dlaj
őstag
válasz
MotorBoy79 #79279 üzenetére
Az, hogy nem 5,5"-os. Egyébként venném is meg.
-
RPka91
tag
Amúgy, a kínaiaknak miért kell dual sim-es telefon?
-
pluhm
aktív tag
válasz
Krinyo #79278 üzenetére
Li-ion akksit ha tárolni akarod 40%-ra kell tölteni, hűvös helyen kell tartani és nagyon sokáig elvan (amikor veszel egy telefont, és először bekapcsolod, általában annak is 40%-on van a vadi új akksija)...... Szerinted a boltban, ahol árulják, ott is negyedévente feltöltik?
-
MotorBoy79
tag
Szerintetek ennek a Newman K1S-nek mi lehet a baja, hogy csak 150 USD-be kerül annak ellenére, hogy 8 magos, 2 G RAM és 16G ROM? (youtube videó)
-
Terentius
őstag
Miből gondolod, hogy ha 3 akksim van akkor mindegyik ramaty?
Egy járt hozzá, de rendeltem kettőt jó áron, hogy legyen tartalék! Barátom 4 akksit vett a Thl W100-hoz biztos, ami biztos
Nagyon megtetszett a Coolpad F1, de elszomorít, hogy az OTG-t nem tudjaLaza: Ezek reálisak érte?
-
Terentius
őstag
Mennyiért lehet manapság elsózni egy fél éves hibátlan állapotú Jiayu G3T-t 2 fóliával, 2 tokkal, 3 akkumulátorral?
-
Zeki
nagyúr
-
csampei
senior tag
válasz
stevie76 #79250 üzenetére
Runbo x5 (volt és kiválló) Runbo X6 (van és tökéletes...és qrva drága) Snopow M8 (olcsó és lesz) de nem néz ki rossznak vagy A9 (talán Land Rover jól néz ki,de passz,lehet hogy kamu (8 mag...))
A samu IP-telóit viszont nagyívbe kerüld!Volt azokhoz is szerencsém 5 perc alatt esőben szétáztak...IP67 (!!!)
-
alexw801
senior tag
G750 T00
Én valamikor felraktam CWM Recovery-ben telepítve a
gapps-jb-20130812-signed.zip -et.
Ez működött minden 4.2 ROM-mal. Most ...B611-ről ...4.7.1-re local update áttéréssel minden Google app működőképes maradt.
De ha igényes vagy, akkor biobio76 válaszolt #888 post-jában személyesen nekem, ezt a kimerítő választ lehet követni.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608&page=89
Én nem sietek a CWM Recovery cserével és root szkript futtatásával, bármikor 10 perc alatt meg tudom csinálni, már többször megtettem. Szeintem július 16-án lesz újabb frissítés, az is érdekel. A tapasztalatokat meg olvasom az xda-dev. fórumon. Nagyon pörög! -
stevie76
csendes tag
Nem konkrétan autós használatra venném, persze néha arra is használva lenne, általában hétköznapi + alkalmanként túrázás, kerékpározás..
-
Annyit beszélünk itt a Hongmiról, hogy milyen csudi szuper (nálam is van egy), de egy ismim kipróbált egy Asus Zenfone-t és odáig volt érte. 1GB/8GB változat a Hongmival van egy árban (de +20USD-ért már 2GB változat is van belőle), így az is nagyon jó alternatíva lehet.
Azért ha van valakinek bővebb tapasztalata vele, nagyon várom! A prociról tudom, hogy nagyon jó! -
törölt tag
válasz
stevie76 #79250 üzenetére
EZ csak egy vélemény! Ha autós használat miatt kell, akkor sztem a GPS -t vedd ki az igénylistából! Kínai vonalon eléggé leszűkíti a kört. Ezzel szemben navi közben egy terhelő, hőtermelő fogyasztó és még egy teló szinten jó modul sem ér fel egy célhardverrel. Sztem gondolkodj a telóhoz vásárolt, bluetooth GPS vevőben! Sokkal profibb vevőeszköz, nem egy ökör ára és kíméled vele a telót is. Azt nem állítom, hogy vegyél PNA -t, mert sztem azokra is ráférne egy generációváltás. De egy profi vevő, jó kijelzővel, gyors vassal, ütős kombináció.
Egyébként ezt a tokot nemrég láttam meg egy másik topikban.
-
klogw
aktív tag
Mit mondjak, igazából nem vagyok elájulva a spanyol hangyák áraitól. Főleg, hogy csak gyorspostával lehet megrendelni, 25 dodó felárral: vicc.
142ért jönne tőlük dhllel ugyanaz ami kínából dhllel +biztosítással 126ért (ha valóban beváltható a biztosítás). -
janaman01
addikt
válasz
hungobungo #79249 üzenetére
6592 cubot x6
-
stevie76
csendes tag
Üdv!
Nem vagyok az érintőképernyős telefonok híve, de gombosban szinte semmi jó nem készül , és hát haladni kell a korral!
Okosban meg annyi a választék hogy elég kiigazodni köztük, főleg a költséghatékony kínai szegmensben!
Ami fontos nekem:
- jó minőségű kép és video felvétel lehetősége
- pontos GPS, amely akár net nélkül offline módban is működjön
- strapabíró kivitel, lehet akár masszív víz és porálló kialakítású is, kinézet másodlagos
Ti mit ajánlotok? -
Xabi78
aktív tag
válasz
gipsztigris #79234 üzenetére
És tényleg csodálkozott, hogy nem működik???
Szerintem küldje vissza gariba, hadd röhögjenek ott is egy jót
-
janaman01
addikt
válasz
hungobungo #79245 üzenetére
És azt honnan tudom meg , mert egy leirásban sem szerepel...bár akkor lehet ddr2....akkor kiemelnék hogy ddr3...
-
törölt tag
válasz
hungobungo #79245 üzenetére
Jogos! Ez is lényeges.
-
janaman01
addikt
válasz
gipsztigris #79237 üzenetére
Elkérhetném az elérhetőségét? Lenne egy touch screen csere...
-
törölt tag
Bocs, mindent visszaszívok! Nem vagyok még kínai duálhoz szokva! Nálam az external azt jelenti, hogy external. De a méretekből valóban az derül ki, hogy fel van cserélve. A memóriánál azért kíváncsi lennék a frekvenciára. Rockchip -nél, 3188 -on 600Mhz -körül van a gyári érték. 800 -ig szokták húzni, de nem sokat ér. Talán nem is a ram a szűk keresztmetszet, hanem a buszsebesség.
-
Laza...
addikt
válasz
Grat a gazdinak, ennyire kókány "munkát" még életemben nem láttam
De!
Nézd a jó oldalát, bármit teszel, csak javíthatsz rajta
-
Zeki
nagyúr
válasz
De szeretnék egyszer én is olyan ember lenni, hogy azt mondják rám: "Ennek is több a pénze mint az esze!"
-
janaman01
addikt
válasz
Atya úúúristen
mekkelek
-
válasz
Tejóóóóóságos....
Ez aztán a cselendzs! -
kcsa
veterán
válasz
sweet baby jesus
-
gipsztigris
addikt
válasz
Laza... #79133 üzenetére
Nagy itt a baj!
Szóval, a gazdája levette a csatlakozókat az akksiról, a zöld/sárga szigetelőszalagot sem a kínai tette rá. A kábel elszakítva, az akksi széttépve. Nem tudom a képen mennyire látszik a barmolás, de egy biztos, hogy összeraktam és VBF megjegyzéssel megy vissza a gazdájához.
VBF= Verd Bele a F@szod! -
hungobungo
senior tag
Linuxosok: ha van egy "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/modem" blokk eszközöm, akkor ennek a tartalmát hogyan lehet modem.img-be menteni? Qualcomm soc (Hongmi 1s)
-
törölt tag
válasz
janaman01 #79228 üzenetére
Bocs, de abból, hogy 32GB -os, nem lehet következtetni a névleges R/W értékre. Mielőtt azt írod, hogy C10, jelzem, hogy az is kevés, mivel az csak annyit jelent, hogy képes 10MB/s írási sebességre. Mi a konkrét típusa?
kcsa:
Én az external -ról beszélek. Az hogy lehetne EMMC? Először is SD, tehát nem lehet MMC. Másodszor a "E" azt jelenti, hogy embedded, ami meg főleg nem lehet. -
svgyula
addikt
Szia!
Nos a Flastool verzió:SP_Flash_Tool_v5.1352.01
A scatterfile.txt beolvasás után átváltani a bal oldalon az ablakot és indítani !
A telefon akku ki akku be telefon gépre dug csík végigmegy zöld ablak örül! Telefon akku ki akku be indít és vigyorog! HA jó a ROM!?
Ja ha a gép nem ismeri fel akkor ezt letölteni: MT6577 USB VCOM drivers -
janaman01
addikt
kiváncsi voltam , hogy ezekbe a kinai " vackokba" milyen ramokat raknak....(sebességre)...hát a 32 Gb os elbújhat mellette....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
FrozenThrone #79222 üzenetére
Szia szerintem ne vacakolj vele....erre van a híres hirhedt "samsung prémium garancia" dolgozzanak meg érte hogy megvetted a túlárazott v..-t
-
kcsa
veterán
válasz
FrozenThrone #79222 üzenetére
áá félreolvastam, bocsánat
-
-
kcsa
veterán
válasz
FrozenThrone #79210 üzenetére
Fentebb leírták hogy töltőhiba lesz az, ne kezdj el szoftverezni.
-
mrgymisi
tag
Ma megvásároltam egy Zopo ZP980+ -t Régóta nézegettem már, lecseréltem az iNew V3-am. Olvastam Gohst Touchról, ami elvileg flasheléssel javítható, a kamerája jobbnak bizonyul a V3 nál, páran panaszkodtak a 3g re és a GPS re, de ez utóbbi tényleg megosztotta a tulajdonosok véleményét. Nagyon nagy reményeket fűzök a telefonba. Másnak vannak tapasztalatai?
-
-
overland
aktív tag
Sziasztok,
átvennék ( csak jó áron ) egy hongmi red körüli tudású, min. 1gb-4gb telót.ajánlatokat privátban kérek: nem mindenáron jeligére...
-
válasz
FrozenThrone #79206 üzenetére
Ha töltőn van és úgy csinálja, akkor a töltő nem jó.
Ha nem töltőn csinálja, akkor esélyes lehet az érintő hardverhiba. -
Sziasztok!
Adott egy pár hetes Samsung Galaxy Core Duos telefon, és az a gondom vele hogy néha saját életre kell. Elkezd beírogatni, illetve megnyitni magától dolgokat. Ez mitől lehet?
-
tolvaj!
őstag
válasz
#79335424 #79204 üzenetére
tudod én a vita szót pozitív értelemben használom. itt sokan keverik a véresszájú veszekedéssel..... a vitafórum pl az én olvasatomban azt jelenti, hogy kulturált szakmai eszmecsere és nem személyeskedésbe menő szájtépés, mint itt szokás! - mellesleg ezt kívántam hozzáfűzni, mert amire wwenigma válaszolt, abból valóban nem lehetett érteni, hogy a proci felpörgését milyen arányban írom.
-
törölt tag
válasz
tolvaj! #79201 üzenetére
Nem értem, hogy mit lehetazon vitatni. Tök egyértelmű. Ha jól tudom, akkor a shedulerekbe csak akkor lehet belenyúlni, ha a kernel támogatja. A governorokhoz viszont van API, így azokat kezelésbe lehet venni egy automatizálóval. Az E-Robot és a Tasker biztosan tudja kezelni őket.
-
brainticket
aktív tag
Jön a HTC One M8 Dual SIM, persze jó drágán (680EUR)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- iPhone 15 Pro, Max / 16 Pro Max APPLE EREDETI tokok eladó!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest