- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
covek
csendes tag
Sziasztok! Kerestem de nem találtam, így kérdezem, hogy erről hallott, látott már valaki valamit? Vélemény? Cube Talk8 U27GT-3G
-
Dominó85
addikt
válasz
floryby92 #79593 üzenetére
Ha formára tetszik a telefon, akkor inkább vegyl egy Jiayu G4 vagy G4S modellt. Abban nagyobb az aksi (3000 vs 2000mAh), nagyobb a kijelző felbontása (1280*720 vs 960*540), no meg enyhén szólva minőségibb is minden valószínűség szerint.
A Jiayu G4S például van amikor 140USD körüli áron van (MT6592 Octacore, 1/4GB)
-
floryby92
csendes tag
Sziasztok!
Telót szeretnék rendelni Kínából már ki is néztem.
Ez lenne az:[link]
Mi lenne a véleményetek róla?
Meg mennyi az esélye annak,hogy megúszom a vámot? -
törölt tag
Sziasztok! Jelenleg milyen telefont ajánlotok 150-200$ között? Jó kamera, 2 sim, hazai támogatottság (romok, esetleg szervíz, stb.) legyen. Előre is köszi!
-
Zeki
nagyúr
-
Olavi
tag
Sziasztok! Július 3.-án megrendeltem To2c.com-ról a Doogee dg300-asom Singapore posttal. Kb. mikorra várhatom? Kaptam tracking number-t is, azzal hol tudnám nyomonkövetni a csomagom? Posta oldalán próbáltam, de nem talált semmit.
Köszönöm! -
svgyula
addikt
válasz
Borat7 #79574 üzenetére
Szia! Keress rá a driverre úgy, hogy MTK.........(a telefonod chip száma pl 6582)driver.
Ha letöltötted ezt kell felrakni. Sajna nem tudom milyen a telód chipkészlete.Nekem most nincs fent más csak az MTK6592-es és az nem biztos, hogy működik a telóddal.
Más!
(#79576) gipsztigris
Az ha valaki nyit egy boltot és árusítja a termékeit, bármennyiért, egyáltalán nem érdekel. Ahogy írtad jogomban áll venni vagy nem venni! DE az ami itt megy ahol normális körülmények között szakmai segítséget kellene adni az már más tészta. Mert ez azért már nyilvános átb@aszás kategóriája. Ráadásul úgy, hogy rajtam kívül sokat nem kíváncsiak rá............. -
gipsztigris
addikt
válasz
svgyula #79564 üzenetére
Még egyszer megpróbálom leírni, hogy mi a bajom! Az neked miért fáj, hogy valaki annyiért ad egy terméket amennnyiért?
Ha van valaki aki a lószart eladja aranyáron és lesz valaki aki önként megveszi, attól neked nem kerül többe (sem kevesebbe) a kenyér! Egy ki.aszott keresztesháborút vívsz már jóideje itt a fórumon az általad kofáknak nevezett kereskedőkkel. Sajnos a szemedben MINDENKI az, aki itthon árusít kínai telefont. Azok a kereskedők is kofák akik azért beletesznek néhány tízmilliót árukészletbe, tartanak rendes szervízhátteret és biztosítanak supportot a telefonjaikhoz. Igen azok, hiszen néhányszor már leírtad! Őszintén szólva qrvára nem értem a motivációdat, de nyilván tiszteletben tartom a véleményedet......csak nem értek vele egyet!
-
Borat7
tag
válasz
osztszoroz #79572 üzenetére
Nekem az eszközkezelőben az mtk.... helyett Unkown devices van ha meg azt próbálom frissíteni akkor azt írja hogy naprakész..
-
Borat7
tag
válasz
osztszoroz #79568 üzenetére
Próbáltam és ott se történt semmi..
-
Borat7
tag
válasz
svgyula #79567 üzenetére
Szia!
Be volt kapcsolva a hibakeresés, kikapcsoltam akkor hirtelen feldobott mindent a telefon,usb tár csatlakozására is rányomtam a telefonon de a pc állandóan azt magyarázza, hogy az usb eszközt nem lehet felismerni, meg unkown device. Átdugtam másik usb-be akkor meg sikertelen illesztőprogram telepítést magyarázott. Win 7 64 bit van a gépen. Egér és billentyűzet van usb-n és azok működnek. Szóval nem értem...
-
01andris
tag
Ilyen telefonja van már valakinek:
[link]
Vélemény?
Választ köszönöm. -
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #79555 üzenetére
Szia! Nincs rendben és nem indulat keltés amit írok. Pont az ilyen gyenge és vérlázító magyarázkodás miatt is háborodik fel sok ember! Idézem "Tehát az, hogy egy neked netto 24k-ba kerülő G2F náluk 37k, nem jelent túl nagy extra bevételt..." de nem először halottam és nem csak tőle! Egy telefonnál milyen az ideális vevő a dilernek? Felvázolom:
van pénze
nem háborodik fel a háromszoros áron sem
csendes,
befogja a pofáját akkor is ha igaza van
nem viszi vissza a szar készüléket
szó nélkül visszamegy a boltba és vesz egy másikat ha lehet még drágábban
ha elviszi és az sem működik akkor jön az előző opció
mindig kp-ban fizet és értelmezi az ajtóra kiírt "kapugarancia" feliratot
Nos a felső idézet valahol és a te nem kell venni döntésednek is köze van hozzá!
Nem minden ember egyforma gondolkodású nagyon sok embert lehet egy kis "mákpettingel" bevinni
a pénztárcacsődbe. Pontosan ezért lenne jó ha ez a fórum mentes lenne az ilyen típusú ajánlatoktól meg
ötletelésektől. Pár hete megpróbáltam itt a tisztelt fórumozókat erre megkérni de süket szemekre találtam
mert senki nem volt hajlandó belemenni és az amúgy nem megengedhető hirdetések azóta is virítanak. Az valahol jellemzi is a fórumot................. -
andras888
aktív tag
válasz
Borat7 #79557 üzenetére
Ha bedugod a usb-t tölti a telót? Ha igen akk valószinűleg arra az opcióra van állítva hogy csak töltés, ha lehúzod a statusbart, akkor ott kell lennie egy sávnak hogy milyen opcióban van, arra rákattintasz és kijönnek a választható funkciók, és ott válaszd az addattár vagy valami ilyesmi. Utánna már felismeri a telót de még rá kell kattintani az adattár bekapcsolására ugyan úgy a státuszbár ban.
-
Borat7
tag
Sziasztok!
Vettem egy Zopo Zp980 telefont és az istennek sem tudom összehozni a pc-vel! Képeket szeretnék lementeni róla de a pc nem ismeri fel a telefont! Mi erre a megoldás? Ha valaki tudna nekem segíteni lépésről lépésre azt megköszönném mert totál Noob vagyok ehhez a témához!
Üdv!
-
wincmd32
tag
Sziasztok!
Egy isminek van egy star W-5000 (note 3 mini klón) telefonja, aminek behalt a felső hangszórója.
Emiatt nem szeretné visszaküldeni, ha lehet helyben orvosolnánk a dolgot.
Én nézegettem kinti webshoppokat de nemigen találtam hozzá alkatrészt.
Valaki nem tudja véletlen mekkora a benne levő hsz és esetleg milyen egyéb tipusoké lehet jó bele? vagy netán helyet a javíttatásra ahol elvállalnák? mert palotán több helyen volt és nem vállalták el..
köszi -
andras888
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #79550 üzenetére
Én sokat rendelek kinából telókat eladásra, valamint én is már a nem tudom hanyadikat koptatom.
De most az egyik vásárló kérésére nézek, kérdezgetek utánna mert neki most egy g4c-je van, de nincs megelégedve a kamerájával, én azt olvastam róla, hogy az nem is olyan rossz a többihez viszonyítva, azért kérdezősködöm hogy van e nekivaló, vagy nincs nagyságrednekkel jobb kamerájú teló.
-
svgyula
addikt
válasz
fateless #79544 üzenetére
Szia!
Már ne is haragudj meg azért amit írok! DE ha így működik egy cég min ahogy TE leírtad az csukjon be!! Az nem cég hanem diler! Ez pont olyan mintha van egy "falusi élelmiszer bolt" A boltos elmegy a tecsóba bevásárol és x2 áron adja a termékeit! Ez az üzlet 2 hónap és bezár! Na most az a webshop vagy csak egyszerű pénzmosó (a lányok által beszedett pénzt tisztára mossa) vagy a 10. üzlet amin nem számít a haszon mert a másik 9 hozza.
Amit a mindenki sérelmez az a tény, hogy a kínából vásárolt telefont sem ingyen adják és azon is van haszon, nagyon valószínű valamennyi ÁFA is. Tehát nem "webshop"-ból kellene rendelni hanem direktbe a gyártótól. De ahhoz már igen kis halak mind megfelelő tapasztalat, piackutatás, vevőkör nélkül csak az "ösztön"álltal vezérelve. Aztán egy két hónap esetleg egy év és szőrén szálán eltűnik. Mit pl az xdigital aztán aki éppen akkor rendel annak ugrott a pénze na meg az még éppen garanciális termékekkel is lehet a jó istenhez fordulni
Ja és még valami egy kereskedőnek ha valaki csak egy csomag papír zsebkendőt vesz az is vevő! A dilernek csak az a vevő akin nagyot lehet "szakítani" Ez a mai rablógazdaság iránymutatója -
svgyula
addikt
válasz
bodnarzoltan #79538 üzenetére
Szia! Rendelj hozzá egy kijelzőt azt itthon is ki lehet cserélni és nem kerül 50eft-be. IOCEAN X8
-
andras888
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #79547 üzenetére
Sziasztok mi most a best chinai ha kamerát nézzük, kérdezték tőlem de én nem kamerázom, a g4c je van a srácnak és ratyinak titulálta. Ennél van jobb kamerával szerelt mobil?
-
kcsa
veterán
válasz
szili.tamas1 #79543 üzenetére
Tudnak
Mobilnet nem folyamatos kapcsolat mint egy hívás, ezért a hívások be tudnak jönni a másik kártyán.
-
válasz
BullZeye #79534 üzenetére
Nem igazán néztél utána sok mindennek.
Az általad idézett mondat szerintem helyes, hiszen megfizetik a járulékokat a készülékek után. Ha létrehoznék egy céget EU-n kívüli behozatallal, akkor ha nem "messze" akarnám magamtól a székhelyet, akkor én is Szlovákiát választanám (nagyobb méret esetén már távolabbi országot választanék).
Viszont a szlovák ÁFA nem 5-10%, hanem 27%.A készülék ára pedig azért nem annyi, hogy kinti legolcsóbb ár + ÁFA, mert a dolgozóknak is kell fizetést adni, a könyvelő, az adók és járulékok, ügyintézés, garancia, miegymás ugyancsak pénzbe kerül. Tehát az, hogy egy neked netto 24k-ba kerülő G2F náluk 37k, nem jelent túl nagy extra bevételt...
-
válasz
ggeleven #79539 üzenetére
a készülékhez csak egy kínai és egy orosz nyelvű CWM-et találtam.
Kérhetsz cwm-met a blogomban, ami angol (mivel ha jól látom, akkor mt6589-es).kérdés, hogy ha root explorerrel visszamásolom a lefordított apk-kat a system-be menni fog?
Inkább ne.
Jól megfekszik tőle a rendszered, aztán vakarózhatsz. Először egyébként is kell a cwm mentés. -
kcsa
veterán
válasz
szili.tamas1 #79540 üzenetére
Digi mobilnet = Telenor mobilnet. Ilyet használok.
-
szili.tamas1
senior tag
Van olyan aki digis mobilnetet hasznal kinai csodaban? Ezen torom a fejem, de nem tudom mukodne-e.
-
Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni megint. Adott egy Lenovo A656-os készülék angol-magyar vegyes rommal. jBart-tal sikerült is a rom-ot magyarosítani ez alapján, viszont (és most jön a csavar) a készülékhez csak egy kínai és egy orosz nyelvű CWM-et találtam. A kérdés, hogy ha root explorerrel visszamásolom a lefordított apk-kat a system-be menni fog? Vagy nem, mert nem lesznek jók a jogosultságok? Előre is köszi!
Valamint van itt valakinek Bluboo X2? Úgy néz ki nyertem egyet egy játékon...
-
bodnarzoltan
tag
válasz
sasa311 #79510 üzenetére
Köszönöm a választ! Ezen információk tudatában lehet hogy nem is érdemes kiküldenem. Inkább használom így ahogy van. (Annyira nem zavaró, pont a képernyő közepére esik ez az érzéketlen sáv, ahol alig nyomkodom, ott csak olvasok. Ha mégis oda esne valami, akkor feljebb tolom a linket, vagy elforgatom a telefont.) Így akkor kb 5e Ft a posta + 20e Ft az áfa, kérdéses hogy a vissza postát ki fizeti. Nahh meg addig kell valami pót telefont is vennem 20-25e Ft. Így már kb 50e Ft-nál járok. Annyit meg nem ér.
Gondolom itthon a szerelők nem tudnak vele mit kezdeni. Elég tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. Webshoppal még próbálok beszélni, hogy ők mit mondanak.
Köszönöm segítséget! -
Ájvé
veterán
-
BullZeye
veterán
"telefonok hivatalos értékesítési csatornánk keresztül érkeznek az Európai Unió, így az ország területére is, mely minden esetben a VÁM és ÁFA fizetési kötelezettséggel jár."
Erre meg ÁSZF-ben
"székhelye: Sk-943 65 Szlovákia Bajtava 201, cégjegyzékszám: 47 730 662 , adószáma: SK202 408 51 40,"Úgyhogy jah, áfát szépen elsunnyogják itthon, mert külföldi a cég. 27 helyett fizetnek 5-10%ot
Szóval továbbra se értem a logikát, hogy miért kerül 2x annyiba mint kintről -
-
B175
csendes tag
Tőlük rendelt már valaki,megbízhatóak? http://www.chinesebrands.hu/
-
tfalcon96
aktív tag
Ezek közül melyiket ajánlanátok:
Jiayu G4S 1g/4g
Lenovo S660
Xiaomi Redmi 1SMegbízhatóság, élettartam fontos lenne.
-
Zeki
nagyúr
válasz
GoldhandRent #79527 üzenetére
Az etotalknál vatsag a postaköltség. A minidealen benne van.
A to2c.com-on és a flossmall.com-on meg a coolicool.com-on lehet vámolásra biztosítást kötni. -
GoldhandRent
őstag
Kirakom újra, hátha egynél többen felfigyelnek rá és tudnak is segíteni
Kérésem:
- Note PRO-ról vélemény
- G4C és G4S - miért olcsóbb a 8mag ?
- etotalk vs minideal - melyik ajánlott?Sziasztok.. Hónapok óta nézegetem és várom, hogy a Xiaomi Note ára lejjebb csússzon. (közben öcsémnek is néztem az oldalon egy JiaYu G4c-t barátságos áron) Ez 2 hete meg is történt, 199$-ért kínálta az etotalk, de sajnos (vagy nem sajnos) lecsúsztam róla. Sajnos azért, mert így 15 dolcsival többe kerül, nemsajnos pedig azért, mert így jobban utánanéztem az oldalnak plusz itt is olvastam, hogy nem ajánlott onnan rendelni. Ezért ma minideal-en is megnéztem, hátha akad a kiszemelt telefon, szerencsére van, és nem is horror áron
Ha már itt jártam, megnéztem van-e JiaYu G4c is, és van (persze, hogy van), de kétféle változat.. Egyik 4mag 160$ másik 8(!!)mag 150(!!) dollár. Mi lehet itt a gebasz ? Segítsetek pls, már viszket a tenyerem a Note irántTelefonok:
Xiaomi Note
minideal: [Minideal Xiaomi Note PRO]
etotalk: [etotalk Xiaomi Note PRO]JiaYu G4c(s)
minideal: [Jiayu G4C 4mag]
[Jiayu G4S 8mag]
etotalk: [etotalk G4C 4mag]Válaszokat, tanácsokat, segítséget előre is köszönöm !
-
-
tutis
őstag
CWM-ben a restore-t milyen sorrenben kell cinálni? restore majd a wipe-ok, vagy fordítva? Vagy wipe nem kell?
-
sasa311
veterán
válasz
wwenigma #79516 üzenetére
Őszintén, ki gondolta, hogy a 21. században egy nyomon követhető szállítmánynál a postai feladóvevény a perdöntő...
Nem mellesleg rákérdeztem, hogy ha én nem postával küldtem volna vissza akkor mi van? Erre csak annyi volt a válasz, hogy ők ilyen problémával még nem találkoztak....
-
Fricibácsi
tag
iNew i8000-ről van valakinek tapasztalata?
Tudtommal nemrég jelent meg, várható-e, hogy a közeljövőben esik az ára, most, hogy kezdenek dömpingszerűen megjelenni ezek a nyolcmagos csodák? Mennyire vehető valósnak a gyári specifikációban feltüntetett 8 Mp Sony kamera és Dirac hangrendszer?
Esetleg ebben az ár és méretkategóriában alternatívát tudtok ajánlani? -
svgyula
addikt
válasz
janaman01 #79498 üzenetére
Szia! Több telefonon próbáltam 2 vagy 3 féle verziót. Én nem láttam változást a telefonoknál! DE a táblagépem az ilyen sz@rságtól látványosan merült. Ugyanis ez állandóan fut és figyeli a merülést, feszültséget, hőmérsékletet, stb. Nem tudom ez a processzor időt mennyire tolja meg mert nem kell sokat számolni
de szerintem a legjobb eredmény a 0%.Az androidba amúgy is van egy beépített
Az X6-ban van egy power seve mode ami nagyjából azt csinálja mint a "battery doktor" vagy hasonló alkalmazás.
-
Axess
tag
Sziasztok!
45 ezer forintig keresek itthon kapható dual simes csodát, amin a gyári rendszer közelít a zökkenőmentes futáshoz, vagy van lehetőség custom rom telepítésre. Kérlek ajánljatok párat, aminek részletesen utánanézhetek, mert eddig nem sok jót találtam. -
-
válasz
GoldhandRent #79513 üzenetére
Ennyire nem ismerem a boltokat. Nem rendeltem még egyik helyről sem.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Viktor0610 #79512 üzenetére
megbízhatóság szempontjából ? egyik ismerős fikázta (vagy nem tetszett neki) az etotalk, mert hogy rosszak a visszajelzések.. ennek utánanéztem.. az átvétel utáni garanciális biszbaszkodást nem szereti az etotalk
lehet inkább minidealről rendelek -
válasz
GoldhandRent #79511 üzenetére
Amennyire figyeltem, olcsóbb a Minideal.
-
sasa311
veterán
válasz
bodnarzoltan #79504 üzenetére
Ilyenkor azt történik, hogy ha megfogják a vámon a garizott telefont akkor a következő dokumentumokat kéri tőled a posta.
Tisztelt xxxxx Tamás.
Először is szükséges a előző vámkezelési okmányok beküldése. A vissza küldéskor kitöltött postai feladó vevényre és a feladó nyilatkozatára miszerint garanciális javítás történt.
Ezeket az okmányokat akkor tessék beküldeni ha kap tőlünk egy értesítő levelet.
Tisztelettel.
xxxxxxxxxxxxxxxx Tünde
Magyar Posta ZRT
Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
Email:postaimport@posta.hu
A probléma több szálú. Először is egy nyomtatványon fogadták csak el az eladó nyilatkozatát - természetesen magyarul (
), amit elég nehéz volt a kínaival kitöltetni. Másodszor problémáztak rajta, hogy akkor most az hiteles-e vagy sem (ezt végül kidumáltam). Végül az ultimate indok, amivel elutasították a kérésem új ÚJRA BEFIZETTETTÉK A VÁMOT (elsőre is fizettem), hogy nem tudtam PAPÍR FORMÁTUMBAN átadni a visszaküldés feladóvevényét (mert már kidobtam...
). Próbáltam érvelni, hogy a rakszám megvan, ergo a posta rendszerében láthatják, hogy én adtam fel a 17. kerületi rákoskerti postán ekkor és akkor. Azt ők lexarják, szerezzek a postától igazolást. A posta meg elhajtott, hogy ők nem tudják ezt megoldani. Ééééés ennyi.
Mivel te elsőre nem fiezttél vámot másodszorra 100%, hogy fogsz, ha fennakad.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #79507 üzenetére
Ez nem probléma....a külföldi rendelések topikba már leírták hogy mit kell kitölteni/csatolni hogy visszafele ne áfázzanak....
-
Odzse
tag
válasz
#79335424 #78465 üzenetére
Sziasztok,
Dualsim telefonon Viberes tapasztalat:
Csak az egyik számot engedi regisztrálni a Viber a telepítéskor.Viszont ha benne van mind a két sim kártya,akkor összefésüli a két sim kapcsolatait és mindkét sim kapcsolatainak tudok írni,illetve tudok üzenetet fogadni.Ha az egyik simet kikapcsolom,akkor azokat a kapcsolatokat kiveszi a kontakt listából,ha visszakapcsolom,akkor visszateszi őket.
Annyi a szépséghibája csak,hogy a regisztrált számról mennek ki az üzenetek mindkét sim irányába.De a nem regisztrált kártya kapcsolatait is látom,hogy elérhetőek-e,stb...
-
válasz
Nem akarlak elkeseríteni, de egy ismerősöm pont így járt Kínából rendelt készülékével.
Mikor megvette, megúszta a pluszköltségeket, mikor szervizből jött vissza, megfogták, fizetnie kellett. -
Laza...
addikt
válasz
-
bodnarzoltan
tag
Sziasztok! Van egy Iocean X8-am. Pár hete érkezett meg. Most a hétvégén arra lettem figyelmes, hogy a kijelzőn (a tetejétől kb 5cm-re) van egy vékony sáv ahol nem érzékeli az érintést. Sőt, ha pl egy ikont akarok áthelyezni a képernyő alsó részéről a felsőre akkor a vonalnál mindig elengedi az ikon. Csak úgy tudom átvinni, hogyha messziről megindítva nagy sebességgel húzom át ezen a vonalon az ikont. Csináltam egy factory resetet, de semmi javulás. Úgy érzem, hogy ez hardver gond lesz. Ebben az esetben tuti h vissza kell küldenem kínába garanciális javításra? Nincs esély, h itthon esetleg egy szerelő segítségével meg lehet bütykülni.
Van valahol valami leírás, hogy mire kell ügyelni a visszaküldésnél? Milyen postával, milyen módon kell küldeni. Esetleg a postán adnak valami papírt, hogy ha visszafelé jön a telefon ne kelljen áfát fizetni. Első körben nem fizettem áfát. Ha alaki tud hasznos tanácsokat adni azt nagyon megköszönöm! Szép napot. -
sfbukfenc
tag
válasz
GoldhandRent #79492 üzenetére
Nézd csak meg jobban azt a 8 magos G4C-t, és láthatod, hogy az G4S.
-
tfalcon96
aktív tag
válasz
DJGABI #79501 üzenetére
Ez kicsit már régi. Pedig pár hete mintha láttam volna 130 USD-ért Lenovot, valamelyik S6..-ast. Lehet, hogy rá kellene szánnom a 150 USD-ot és abból már kijönne a Redmi 1S. Én úgy látom, hogy 100-150-ig semmilyen "komoly" teló nincs, bár lehet, hogy csak az én izlésem szerint..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest