Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
Jó félórája elérhető a hivatalos letöltési helyen az
EMUI2.3_G750-T00_4.7.1.zip file
Honor 3X-re, ami a hivatalos multilang. KitKat ROM. Kb. 990 MB. -
OKÉ, elegem van.
Hol állítjátok át a kamerát, hogy ne az első, hanem a hátsó képét mutassa? Mlais 59 és nem akar váltani a kis köcsög. A menüben sincs ilyen opció és kis piktogram sincs hozzá. Kis köcsög telefon
-
DAVE_CH1
tag
Üdv! Keresek Snapdragon procival szerelt dualsime-s telefont. Már végigtúrtam a netet de nem találtam olyat ami max 5" kijelzővel van. ZTE V5 v9180 és XiaoMi Mi1S már néztem.
XiaoMi Mi3 lenne a tökéletes, csak ugyebár az nem dualsim... -
ZS3NI
őstag
Hi!
Megy valahol jelenleg Xiaomi Redmi 1s csoportos rendelés?
-
zörgö
tag
csak felsiker:-(
a telo osszes tarhelynel 2.95GB ot jelez
elerheto 2.72GB
alkalmazasok 161MB
gyorsitotarazott adtok20.22MBez mitol lehet
-
válasz
paulkaresz #78878 üzenetére
Csak rá jön még a szállítási költség (+20$).
-
törölt tag
válasz
terra052 #78889 üzenetére
Azzal csak az a baj, hogy az újabb oprendszer verziót nem támogatja. A JellyBean bejön neki, de ha rádobom a hátára a macskát, akkor csak tized másodpercekig fut rajta, aztán... Szóval nagyon instabil a kapcsolatuk, úgyhogy sztem Dogee -ra nem jó a CatKit....vagy KitKat....vagy mi...
-
Remiel
őstag
válasz
AlyrArkhon #78880 üzenetére
én nem a nevéről beszéltem, hanem a termékről...
egyébként lehet ők is másolással kezdtek, de mára saját dolgaik vannak és nem mondjuk 1000 féle S5 klónt szórnak ki
-
-
klogw
aktív tag
válasz
hungobungo #78877 üzenetére
dual SIM?
-
zörgö
tag
Sziasztok !
Nem csinaltam meg ezertsegitseget szeretnek kerni!Amikor romot telepitek egy telora ki kell csomizni es ugy a memoriakartyara vagy zip -bekell ?
-
tvamos
nagyúr
Nem, kinaban ez nem jellemzo, sot, ennekem mondott olyat az ember, hogy o Shangai GM-et hasznal, mert az sokkal jobb minoseg, mint az eredeti amerikai... ami lehet, hogy igaz is. (Mondjuk, dragabb, annak ellenere, hogy helyben gyartjak.)
(#78863) mrgymisi válasza RVR400 (#78842) üzenetére
En is paranoias vagyok... nem tudok megbaratkozni ezekkel a Doogee meg mittudomen markakkal. Nagyon lassan probalok kozeledni a Xiaomi-hoz... talan... Egyenlora leragadtam a Lenovonal. -
WOT-H-A-C
veterán
Van már telefon telefon 4/8 ram-al????
Meddig aludtam ma!!!??Milyen évet írunk??
-
paulkaresz
aktív tag
nagyon jó árban van a Xiaomi 1S
-
Dominó85
addikt
válasz
RaPiDsHaRe #78871 üzenetére
Lenovo S660, P780
Jiayu G3T vagy S, G4 vagy S
vagy ráteszel kicsit és Thl 4400, 5000 -
7Sony7
addikt
válasz
Vagy a 2 napos üzemidőből adj lentebb, vagy emeld a tétet. Nagyon nem mindegy egyébként, hogy a 2 nap mennyi aktív kijelző időt takar. Amúgy pl: thl 4400; thl 5000; lenovo nem emlékszem melyik tipus.
-
Remiel
őstag
Most tényleg nem azért, de ha a Samsung - nak nem lenne híre, múltja, marketingje, hanem egy most piacra lépő cég lenne, akkor ez a név sem keltene bennem semmiféle musthave érzést (mondjuk így sem, hogy ismert)...
Az Oppo pl egy könnyen megjegyezhető név minden részén a világnak és hacsak nem jelenti azt valamelyik nyelven, hogy nyald ki a seggem akkor egész jó névválasztás (bár végül is akkor is az, legfeljebb ott röhögnek rajta). Egy könnyen megjegyezhető név (persze ha az arculat is stimmel), kevesebből ismertté tehető. Ami persze közel sem jelenti azt, hogy minőségi termékeket csinál valaki, az úgyis csak később derül ki.
De gondolom Kínában van kapacitás, kihoznak egy telefont Tengsiaopingfone néven a béka segge alatti árazással és eladnak belőle pár tíz- vagy százezret és huss másnaptól már Csingcsungtel néven adják el ugyan azt a fost. A Xiaomi, Oppo és ilyenek nem a gyors lehúzásra és másolásra mennek, legfeljebb egy ideig tanulni kell az idegenül hangzó neveket...
-
beg
veterán
válasz
Ram nemegyenlő rom. Ilyen árban akku bajnok és még márkás is legyen. Értem. Pedig kaptál jó tippeket.
-
Dominó85
addikt
válasz
RaPiDsHaRe #78865 üzenetére
Picit pontosítanád az igényeidet?
- üzemidő
- ram
- mire használnád (GPS, játék, netezés vagy csak telefonálás)
- kijelző típusa
- stb... -
Laza...
addikt
válasz
RaPiDsHaRe #78865 üzenetére
Hongmi 1S, Jiayu G4S, Coolpad F1 amit én ismerek és ajánlok. De majd jönnek még....
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
RaPiDsHaRe #78811 üzenetére
Tudtok segíteni
4-5 coll között keresek dual sim-es telefont, 30-45eFT között?
Mit javasoltok? -
klogw
aktív tag
válasz
wwenigma #78862 üzenetére
Ha figyelnél, észreveheted, hogy mélyvízi mókolós témákba nem is ártom magam.
Biztosíthatlak, hogy nem a snapi/mtk különbség a választásom alapja.Igazából egyetlen snapis telefon sincs a listámon.
(#78863) mrgymisi
"Peched van hogy megtaláltál." - Ebben pedig még egy kis antiszociális tónus is van. Már élezed a konyhakést, vagy direkt csorbán szereted? -
wwenigma
Jómunkásember
Akkor megbeszéltük, hogy amennyiben neked nem tetszik a nevük akkor igénytelenek mert nem alkalmazkodtak a piachoz ahova beléptek ÉS amennyiben neked tetszik a nevük akkor pedig remek marketingstratégiát alkalmaznak?
Marketingszempontból a Doogee név érdemel csillagos ötöst.
Neked meg mar lassan kéne venni telefont hogy első kézből legyen tapasztalatod. De szigoruan MTK soc-cal please.
-
klogw
aktív tag
válasz
wwenigma #78860 üzenetére
"pedig egy europai, amerikai szemeben eleg vicces"
Szerintem nem feltétlenül. Ez inkább akkor jelentkezik, ha a név hasonlít az idegen nyelv valamelyik - pláne sikamlós értelmű - szavához.
Másrészt - mint arra céloztam is fentebb - az is egy marketingtaktika, hogy nem igyekszem az új piac kultúrájához alkalmazkodni névválasztásban, hanem őszintén vállalom azt, aki vagyok, pláne ha korábbi piacokon a termékem már befutott az adott név alatt. Ez egy olyan gazdaság/közösség esetében mint a kínai kifejezetten releváns taktika, hiszen hatalmas a világban a diaszpórájuk és a gazdasági/kereskedelmi beágyazottságuk.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
klogw
aktív tag
Ex a "Xiaomi egy belpiacos cég" egy rég elavult kitétel. Ilyet még tényleg képesek vagytok komoly arccal leírni?
Mindenesetre lám nem változtattak nevet a világpiacra történő kilépéshez.(#78856) Nagya21
Én is becéztem döginek a kutyámat.(#78859) b0bcat
És visszakaptad a pénzed vagy legalább egy másik telót? -
Dominó85
addikt
válasz
hungobungo #78851 üzenetére
hungobungo, Nagya21 -
-
klogw
aktív tag
válasz
hungobungo #78851 üzenetére
Sajnos nekünk magyaroknak van egy nem tudom honnan (talán több okból is) eredő hülye szokásunk/hozzáállásunk, hogy a külföldi (nyugati) az jobb (érzetet kelt) mint a hazai. A világ nemzetei/népei között szerintem nem ez a jellemző mentalitás.
Magamon is észreveszem pl. abban, hogy egynémely zeneszám angol nyelven nagyon tetszik magyar fordítva viszont hatalmas blődségnek érzem. (Tudok angolul, érteni szoktam mit énekelnek, de ha lefordítom hirtelen borzasztó bugyuta lesz a legtöbb szám, még a magyar popslágerekhez képest is.)
(#78852) wwenigma
Én magáról a névválasztásról beszéltem, mint a márkaarculat egy fontos benyomást keltő eleméről. -
klogw
aktív tag
válasz
gipsztigris #78846 üzenetére
A Xiaomi Hongmi név még ha annak, aki nem ismeri furcsának is hangzik, de legalább őszinte: ez a név felvállalja a maga kínaiságát. Ráadásul jelentéssel is bír. Azaz látszik, hogy foglalkoztak már a névadással is, tehát van bennük igényesség.
Ugyanakkor pl. egy Bluboo-nak, Doogee-nak sem kínaias sem nyugatias hangzása nincs és kétlem, hogy jelentenének bármit is.Értem én, hogy ez a névszimpátia erősen szubjektív, de nyilván te sem bíznál egy akármilyen nevű vállalkozásra egy fontos neked fontos munkát.
(#78847) b0bcat
Én nem találtam rossznak a nevet, bár kicsit marketingesen "nagyképű", de annyi meg talán kell is. Persze a név hordozta/sugalmazta ígéretet be is kell váltani, addig valóban tűnhet akár olcsó trükknek is ez a névválasztás: jó terméket kell tenni a jó név mögé. A nyugati piac megcélzásához mindenesetre kifejezetten jó névválasztás. -
Lomha 8V
addikt
Sziasztok!
Prestigio Multiphone 7600 DUO azt csinálja egy ideje, hogy mikor rádugom kábellel a gépre és be akarok lépni a galériába, egyszerűen megáll mint a szög. Egy-két képet betölt, a többit csak ikonként jeleníti meg és elindul felül a töltősáv, jó lassan. Ha végig is ér, nem történik semmi, innentől kezdve nem látja a gép a telefont. Csak a kábel kihúzásával lehet újra próbálkozni. Több kábellel, több gépen is kipróbáltam. Tapasztalt már valaki ilyesmit?
-
gipsztigris
addikt
-
citkar
addikt
Hát az Apple, Samsung, Sony, Huawei sem használ régiónként más nevet.
Vannak persze, annyira idegen nevű gyártók, hogy valóban első hangzásra nem bizalomgerjesztőek (nekünk), de azt lehet nem is nekünk gyártották, végül is csak Kínában azt hiszem több, mint másfélszer annyian laknak (de lehet közel kétszer annyian), mint Európában...nem feltétlen gondolkodnak európai piacban, megelégszenek a hazai kb. 1,3 milliárd lakosú piaccalami nem jelenti azt, hogy mindenképpen rossz. Sok belpiacos termékük lehet jobb minőségű, mint más neves gyártó nyugat felé küldött termékei.
-
klogw
aktív tag
Szerintem már a névválasztás is árulkodik a minőségről: ha be akarok törni idegen piacra, igyekszem a ottaniaknak jól csengő nevet választani. Aki nem így tesz, az már egy jele annak, hogy valójában nem érdekli a saját vevője és hogy a vevője mit gondol a termékről.
Nekem pl. eszembe nem jutna ilyen fantáziátlan/röhejes nevű telefonokat nézegetni, mint Elephone, Ulephone, Guophone, Doogee, Bluboo. Az ilyen nevek bennem eleve nem keltenek bizalmat. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #78837 üzenetére
Az ára valóban jó és nagyon szép letisztult forma viszont kérdés mennyire van optimalizálva....elefonokról nem lehet túl jókat hallani....lehet inkább rádobnék 60-80$ t és inkább iocean x8
-
gipsztigris
addikt
Ez ennyi pénzért igen jó vételnek tűnik! 2Gb RAM,KitKat, ujjlenyomat scanner, NFC, stb. Elephone P2000
-
zörgö
tag
-
csubuka
addikt
Ha egy teló feltétlenül beégeti a fényképeket, amik erős napban kültéren készülnek, akkor mi a gond? Szoftveresen nem javítható? (Sony Exmor 13 Mpx kamera... tökéletes beltéri fotókat csinál, tényleg, ámde minimum fényerőn vagy min sem tud nem beégett fotót kint... nem gyári a kamera szoft főzött romon, de legfrisebb camera fw-vel)
-
zörgö
tag
Sziasztok!
Segitseg kellene ismet!
veretlenul a recovery menube ranyomtam a rebot the phone -ra
es azota nem mukodik a telom .
mit tudok tenni?
Kerem segitsetek -
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Alsó közép, vagy közép kategóriás két simes telót keresek, max 4,5 inch képernyővel, de nem baj ha kisebb. Autofókuszos legyen a fő kamera ( azaz legyen az előlapon is ), ha lehet, és a GPS-t sem bánnám, ha viszonylag normális. Tudtok valamit ajánlani? Köszi. ( Xiaomi 2S- t nézegettem, kicsit drága, valamint rá kellett jönnöm, hogy sajna nem kétkártyás )
-
McReay
aktív tag
válasz
gipsztigris #78803 üzenetére
Egyértelműen megmondta, hogy ne keressem privátba!
Felelőtlen aláírás ezt eredményezheti! -
Zeki
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #78816 üzenetére
Csodák Kínában se nincsenek.
-
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #78816 üzenetére
Vegyél egyet, várjuk a részletes beszámolót. Fikázhatsz is benne, szerezz a népnek egy derűs napot
-
Zeki
nagyúr
válasz
paulkaresz #78812 üzenetére
Ki kell próbálni.
-
klogw
aktív tag
-
Laza...
addikt
válasz
paulkaresz #78812 üzenetére
Lehet. Nem feltételezés, kipróbálva. Zöldséget ne terjessz...
-
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #78805 üzenetére
Igazad van
képernyő méret:4 col legalább. 4,7coll-t probáltam és az nekem pont jó
ram/rom mennyiség legalább 8 /1 GBAjánjatok valamit, ismertebb gyártot.
-
csampei
senior tag
válasz
csampei #78806 üzenetére
De csodás kis telefon eddig!Bár egy link2SD kellett neki (vagy én voltam balfasz) de 100dodo+ 27 DHL szerintem nem rossz érte.És MUI támogatás vagy mi a bánat 4.4.2 droiddal.Minden esetre nagyon látványos a rendszere.Minden pörög forog,nagyon bejön!Lehet a Runbo megy a háztól?
-
válasz
RaPiDsHaRe #78804 üzenetére
Xiaomi Hongmi!!!
-
Zeki
nagyúr
Ha a to2c akciója leáll mire valamikor legközelebb rendelek, akkor kamu telefonszámot adok meg a paypalnak, meg a shopnak... aztán próbáljanak elérni....
-
janaman01
addikt
nah megrendeltem az új S40 et...a nyomkövető alapján már szállitás alatt...
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
RaPiDsHaRe #78804 üzenetére
iNew V3...
Azért felsorolhatnál egypár igényt:
-képernyőméret
-ram/rom mennyiség
-stb... -
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hello!
Dual sim-es telefonból mit érdemes venni 30- 45eFT ig? Új és használit is szóba jöhet.
-
Buccer
tag
válasz
osztszoroz #78791 üzenetére
Ez is küld ugyan úgy értesítést, mint az egyéb alkalmazások? Hang és noti led-re gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- iPhone XR 64GB
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest