- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
gixxer-tomee #86386 üzenetére
szeretem ezeket a kommenteket. (nem)
-
kcsa
veterán
Igen.
Hazai szolgáltatók jelenleg:
Telekom: 2G: 900/1800 3G/WCDMA: 2100 4G: 1800 (Band 3)
Telenor: 2G: 900/1800 3G/WCDMA: 2100 4G: 1800 (Band 3)
Vodafone: 2G: 900/1800 3G/WCDMA: 900/2100 4G: -EU-ban 900/2100 3G hálózat aránylag elterjedt, ezért nem teszel rossz lóra, ha olyat választasz.
-
kcsa
veterán
válasz
csubuka #86043 üzenetére
Minden lítiumos akkut tartalmazó cucc tartalmaz töltőelektronikát - ebben van szabályozva a felvehető áramerősség, szerencsésebb esetben az akku terhelhetőségéhez igazítva. Ezt rá szokták írni egyébként az eszközre, dobozra, valamire: pl. 5V 2A vagy hasonló. Ha találsz hasonló értéket a powerbankodon ahhoz az értékhez nézhetsz optimális töltőt - de ha pl. csak 1A-t tud felvenni, akkor vehetsz száz amperest is, akkor se lesz gyorsabb.
@Laza: Redmi Note belső diagnosztikája alapján korrekt töltővel 1.5A felett is tud felvenni, és szépen látszik hogy minden egyéb (iphone, stb) töltővel korlátozza magát 500mA-re. (+/- 5mA)
-
kcsa
veterán
válasz
csubuka #86039 üzenetére
Hamisítanak azok mindent
Egyetlen megoldás van csak, megbízható eladótól vásárolni.Sajnos
Én egy ilyet vettem - ez sem 100%. Ahogy rengeteg töltőt, ezt is iphone kompatibilisnek gyártják le, ezért mezei androidos telefonok nem vesznek fel rendesen töltést belőle, csak 500mA-t. Sajnos ez is inkább iphone-hoz való, ezért kellett benne gányolni.
(amúgy a tapasztalataimról töltők terén készül egy cikkem logout-ra, odáig már el is jutottam hogy két szót beleírtam
)
-
kcsa
veterán
válasz
Atomgeszi #85826 üzenetére
Nem az itteni tesztelésre gondoltam, hanem pl. a gyenge hardver részre - az általad preferált Doogee ugyanezzel a SOC-al jön, kb. azonos körítéssel.
Namost hogy őszinte legyek, anyukádnak (nem ismerem, de feltételezem 40+) egyrészt mindegy lesz, hogy 4.2 vagy 4.4 van rajta.
Nálunk amúgy a WP platform vált be szülőknél - nagy "gombok" (lánykori nevükön csempék), egyszerű, nem túlbonyolított felület - dual sim kellett, így Lumia 630 Dual lett belőle. Szeretik. Próbálj ne abból kiindulni, hogy neked mi kell
szerk.: a saját megnyugvásom érdekében megnéztem - június óta kapható a G2F. Tényleg régi
-
kcsa
veterán
válasz
Blizzardking #85647 üzenetére
Az én voltam. Szerintem igenis egy osztás.
Kijelző mérete 16:9-es esetén: (16x)^2 + (9x)^2 = (átló inchben*25,4)^2 -> vízszintesen 9x, függőlegesen 16x a méret, mm-ben megkapod a fenti képlet alapján.
Majd készülék alapterületével (mm2) elosztod a kijelző területét (mm2) aztán jónapot. Csak egy dolog "nehéz" a kijelző méretének a kiszámítása, de ennél van egy egyszerűbb dolog: vonalzó
-
kcsa
veterán
válasz
banderasz77 #85624 üzenetére
Igen, gyorsan rendelj párat.
Vagy olvass vissza pár oldalt
-
kcsa
veterán
válasz
aytukabozs #85602 üzenetére
Összességében azt tapasztaltam hogy egy csomó telefonnal felfelé halad az ára.
-
kcsa
veterán
válasz
FlickAir #85441 üzenetére
DX híres arról hogy kicsit (néha sokkal) később adja fel a csomagot, először csak a trackinget kéri ki. Ha egy hét múlva sincs semmi, akkor lehet elkezdeni hisztizni náluk, ha semmi reakció, akkor paypalnál. De van egy komplett topik a külföldi rendelésekhez, inkább ott tedd fel a kérdést
-
kcsa
veterán
válasz
wwenigma #85410 üzenetére
Ez már tényleg lényegtelen jelen beszélgetésünket nézve, de egyelőre még arra sincs mód. Más kérdés, hogy ha EU vezetésnek tényleg ez volt az eredeti célja, akkor ezt be is fogják vezetni, csak nem most, hanem két év múlva.
Bár akkor sem olyan rettenetes a helyzet meglátásom szerint, EU viszonylatban a fejlett országokban az áfa most is 20% felett van, namost hogy 23 vagy 27 már - szerintem - édesmindegy. (saját vélemény, nem kell hogy egyezzen a véleményünk)
-
kcsa
veterán
válasz
wwenigma #85408 üzenetére
Kereskedelemben dolgozol? Ha igen, értened kellene a szolgáltatás és a termék áfája közötti különbséget. Ha nem, akkor olvasd át még egyszer azt is, amit te linkeltél
De gondolom olvastad, hogy ezt az egészet a pénzmosodák felszámolására találták ki - nyilván teljesen véletlen, hogy egy rakat telekommunikációs cég Luxemburgban működik
-
kcsa
veterán
válasz
wwenigma #85406 üzenetére
Nem, te tévedsz
"Ki fogják-e terjeszteni a One-Stop-Shop ötletét minden e-kereskedelemre (például termékek távértékesítésére)?
Ez volt a Bizottság eredeti célkitűzése 2004-ben, melyet adószakértők is támogattak az egységes piac megvalósulása érdekében. Ezt azonban nem minden tagállam fogadta el. A MOSS azonban jó lehetőséget nyújt a tagállamoknak arra, hogy megismerkedjenek az új rendszer előnyeivel, és megnyithatja az utat a jövőbeli szélesebb alkalmazás előtt."
A kereskedelem nem szolgáltatás. A posta szolgáltatást nyújt, az üzlet terméket ad el.
-
kcsa
veterán
válasz
wwenigma #85404 üzenetére
A szolgáltatás a kulcsszó. Szoftverekre és szolgáltatásokra érvényes, pont a nem releváns részletet ragadtad ki:
" Ekkortól ugyanis a nem-adóalanyok, vagyis a magánszemélyek részére nyújtott rádiós és audiovizuális médiaszolgáltatási, telekommunikációs, valamint az elektronikus úton nyújtott szolgáltatások egész Európában a fogyasztás helye szerint (azaz a célországban) fognak adózni"
De az általad linkelt oldalak közül is, pl az első ezt írja:
A nem adóalany, azaz elsősorban magánszemélyek számára szolgáltatást nyújtó telekommunikációs, rádiós és a televíziós műsorszórással foglalkozó és elektronikus szolgáltatást nyújtó cégeket érinti. Ezek közé sorolhatjuk például a telefonszolgáltatókat, az előfizetéses műholdas televíziós csatornákat, a letölthető szoftvereket, zenéket és e-könyveket forgalmazó vállalkozásokat.
-
kcsa
veterán
válasz
wwenigma #85401 üzenetére
Ez így ebben a formában tudtommal nem igaz
Mondjuk már ez a változás sem mutat pozitív irányba
-
kcsa
veterán
válasz
RVR400 #85290 üzenetére
Köszönöm, valami ilyesmi választ várok a fenti
paraszthozzászólás helyett.Ez esetben rosszul tudtam, valami korábbi tesztből nem ezt szűrtem le. Meg a Wikipedia-s nyers adatok alapján sem.
Akkor már csak egy költői kérdés: hogy van akkor az, hogy általánosságban több pontot dob 82 mint 89? Melyik rész javult ekkorát hogy ezt kompenzálja?
-
kcsa
veterán
válasz
blackfox #85281 üzenetére
Teljesen. Ha ezt átolvasod, te is látni fogod
-
-
kcsa
veterán
válasz
chesterboy #85251 üzenetére
van elég kockafejű aki erről álmodozik
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323 #79773 üzenetére
Fixálni fixál rohadt gyorsan. De pont a G4S miatt kóvályogtam motorral a várhegyen pár hónapja, mert ide-oda dobált a sok hülye egyirányú utca között, így csak három kört mentem a környékben. Sajnos még mindig nem a TTF határozza meg a GPS milyenségét.
-
kcsa
veterán
válasz
szili.tamas1 #79543 üzenetére
Tudnak
Mobilnet nem folyamatos kapcsolat mint egy hívás, ezért a hívások be tudnak jönni a másik kártyán.
-
kcsa
veterán
válasz
szili.tamas1 #79540 üzenetére
Digi mobilnet = Telenor mobilnet. Ilyet használok.
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #79234 üzenetére
sweet baby jesus
-
kcsa
veterán
válasz
FrozenThrone #79222 üzenetére
áá félreolvastam, bocsánat
-
kcsa
veterán
válasz
FrozenThrone #79210 üzenetére
Fentebb leírták hogy töltőhiba lesz az, ne kezdj el szoftverezni.
-
kcsa
veterán
válasz
janaman01 #78940 üzenetére
Az interponált nem tudom mit jelent. Interpolált már más
Itt egy emészthető leírás.
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #78660 üzenetére
Erre nem sok szükség volt...
-
kcsa
veterán
válasz
fényelőkész #78443 üzenetére
Meggondoltam magam. Neked kifejezetten ajánlom, de cska akkor, ha megvásárlás után nem jössz ide panaszkodni és segítséget kérni
-
kcsa
veterán
válasz
fehér vadász #78360 üzenetére
"Egy telefonnál azért elsősorban a személyközi kommunikációra használható idő a lényeges nem a gps képesség."
Hát ez mit jelent? Egy feltöltéssel mennyit lehet telefonálni? Mert akkor még mindig király lehet a "csak" kétmagos cucc.
-
kcsa
veterán
válasz
aytukabozs #78289 üzenetére
mit is jelent a kongói?
-
kcsa
veterán
válasz
Rodzser Mór #77620 üzenetére
Túrázáshoz a kifejezetten erre a célra gyártott eszközöket ajánlanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest