Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MotorBoy79
tag
válasz MotorBoy79 #4019 üzenetére
Ez a BNR nevű távolkeleti gyártó mennyire megbízható?
Ez a v12-es mobiljuk teljesíti a követelményeimet:
[link]
és ráadásul 190 USD az most csak kb 43700 HUF. -
RoBos
senior tag
válasz MotorBoy79 #4019 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
válasz MotorBoy79 #4022 üzenetére
én is ezt néztem ki. hogyne ugyanaz a termék ezer takacsimó névvel.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
zso76
csendes tag
válasz MotorBoy79 #4049 üzenetére
A Memory size nem a Ram-ot mutatja, hanem a belső memória azon részét, melyre alkalmazásokat lehet telepíteni.
13 Pro & WATCH GT2 Pro & iPad Air4
-
f8enter
aktív tag
válasz MotorBoy79 #4051 üzenetére
Elvileg az. Van több féle is?
Az enyém (bár gondolom mindegyik) 1G RAM-os, és soha nem fogy el -
zso76
csendes tag
válasz MotorBoy79 #4053 üzenetére
Így van. Annak, ami a képen van, 1Gb ramja van. Mindegyik készüléken meg van osztva a memória, általában 400 Mbyte körül szokott szabad lenni gyárilag, legalábbis az enyémen így volt. Ha rootolva van a készülék, Link2sd programmal át lehet tenni a telepítéseket SD kártyára. Nekem kb. 100 alkalmazásom van és még mindig szabad 250Mbyte.
13 Pro & WATCH GT2 Pro & iPad Air4
-
robit1973
aktív tag
válasz MotorBoy79 #4060 üzenetére
A gyártó a Fuchen Digital. Tőlük rendeltem. 162 $ volt a végösszeg.
[ Szerkesztve ]
-
pmikloska
aktív tag
válasz MotorBoy79 #4049 üzenetére
A memory size a ROM mérete, a másik a RAM ha jól sejtem. Remélem, hogy nem beszélek hülyeséget.
Az SD card size egy belső memória lehet, olyan mintha benne lenne egy SD kártya, csak ez beépített.
Az External SD card size pedig valószínűleg egy külön beletett 8 GB-os SD kártya. -
f8enter
aktív tag
válasz MotorBoy79 #4056 üzenetére
Az Amokbuy-ról rendeltem, egy hét alatt jött meg, 220USD körül volt az ára, és ezt leírtam a héten már néhányszor
A vámot elkerülte, mint szerintem minden normál csomag (tisztelet a kivételnek).Megnézheted. Készítsek videót?
-
siryeti
tag
válasz MotorBoy79 #4335 üzenetére
még nem tudom, egyeztetek még velük csak amilyen gyorsan válaszoltak már rég forgalmazzák mire megdumáljuk, és mindenki megveszi innen-onnan .
-
kocka201
csendes tag
válasz MotorBoy79 #4344 üzenetére
és még erre jön a 27% ÁFA így a vége kb. 53 K lesz....
-
beers
addikt
válasz MotorBoy79 #4486 üzenetére
A napi töltést nem fogod megúszni, legfeljebb nem kell annyira félned, hogy idő előtt lemerül!
M&N
-
beers
addikt
A napi töltést nem fogod megúszni, legfeljebb nem kell annyira félned, hogy idő előtt lemerül!
M&N
-
robit1973
aktív tag
HDMI-t még nem próbáltam, mert egyelőre nincs kábelem.
De itt egy videó, ahol használják a HDMI kimenetét: [link]
Aksi nekem kb. 2 napot bír, folyamatos adatkapcsolattal és wifi-vel, kevés telefonálással, kb. 2 óra kijelzőhasználattal, valamint 4-5 program szinkronizálással. Mivel két akksi van, ezért ez négy napra emelkedik. Az akksikra 2200 mAh van írva, nem tudom, hogy a valóságban tényleg ennyi-e.[ Szerkesztve ]
-
robit1973
aktív tag
válasz MotorBoy79 #4492 üzenetére
Jó az!
Én is meglepődtem, főleg hogy ki nem állhatom a Facebook-ot.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az biztos, hogy nem 2750-es az akksi. a 2200 már lehetséges.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
MotorBoy79
tag
Még egy kérdés / kérés v12 tulajokhoz:
Kipróbálta már valaki a HDMI kimenetet? Ha nem akkor kipróbálnátok a kedvemért?
Itt a 4491-es hozzászólásban linkelt videón rákötik a tv-re, de a v12 nem a tv teljes fullHD képernyőfelületén jelenített meg képet, hanem csak a közepén egy telefon képernyőnyi részén.
Kicsit belebonyolódtam, de nézzetek bele a videóba és megértitek mit gyagyogok itt.Az egész HDMI követelmény számomra azért merült fel, mert ha már létezik ilyen telefon, amin van HDMI, akkor már az lenne a legegyszerűbb, ha haveroknál/szülőknél/egyéb helyen csak egyszerűen rá lehtne dugni a telefont egy tv-re és ott a teljes nagy képernyőn nézni a fényképeket, vagy filmeket a telefonról.
Ezen a youtube videón egy Galaxy S -t dugtak egy fullhd tv-re és a filmnézéskor teljes képernyőn volt látható a film a tv-n.
A v12 is tud ilyet, ugye?[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz MotorBoy79 #4495 üzenetére
Most néztem ugyanezt a funkciót ARC S-en, ott a HDMI rádugásakor egyből lefekteti a képernyőt és minden teljes méretben fut. Nem lehet hogy itt csak be kellene kapcsolni a képernyőforgatást?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Jazz
veterán
válasz MotorBoy79 #4495 üzenetére
Ember, egy 960x540-es állóképet maximálisan, szerinted hogy lehet kitenn egy 1920x1080-as fekvő monitorra, a képarányokat megtartva??
Hát csak úgy hogy horizintálisan kitölti a TV-t, és középre helyezve....
A videót amit láttál, azt sem tette ki full screen-be, és még csak el sem döntötte a telefont. Csak a 960x540 alsó részében futott egy ablakban (a telefonon) a film.free your mind
-
Jazz
veterán
válasz MotorBoy79 #4503 üzenetére
Mivel az álló 540x960-as képet kapásból teljes képernyőn jelenítette meg a 16:9-es monitoron (ami a horizontáli kitöltést illetei), ebből kiindulva ha a csaj elfektette volna telefont, akkor szépen telibe vágta volna egymást a két 16:9-es képarány.
(nagyon remélem mivel én is ilyen telefont rendeltem meg)free your mind
-
Jazz
veterán
válasz MotorBoy79 #4503 üzenetére
Én már azt is önmagában kétlem, hogy egy 1Ghz-es telefonos dual core proci képes szagattás mentesen lejátszani egy 1920x1080 felbontású pl. mkv filmet, aminek elég brutál a sávszélesség és számítási kapacitás igénye főleg a részletgazdagabb képsoroknál, ahol még az asztali 3.6Ghz HT P4-em is be-be szaggat (lévén nincs hardveres dekóder), úgy hogy amíg ez sem megy, addig nincs értelme FullHD kimenetről beszélni.
De Ricki kollegát meg kell kérni, prögessen le valami fullHD filmet HDMi-n keresztül aztán számolja meg a pixeleket...erre én is kíváncsi lennék. Meg arra is, hogy viszi e szaggatás mentesen.
Meg a másik: Full HD filmet nem nagyon fogsz tárolni a telefonodon amúgy sem, nagy valószínűséggel, mert még az mkv is (élvezhető minőségben/tömörítésben, hogy legyen valami értelme a full HD felbontásnak) eleve 6-8Gb-nál kezdődik. Még ha képes is lenne lejátszani ez a proci azt.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
osztraksajt
őstag
válasz MotorBoy79 #4519 üzenetére
Kicsit előreszaladtál azért. Még most kezdik csak pedzegetni az ARM alapú szerverek témáját, még bőven tervezési szakaszban vannak ezek a procik, konkrét termék nincs a piacon, de még techdemó szintjén sem léteznek.
A proci témában is azért még elég messze vannak az ARM procik akár a P4-től is nyers számítási teljesítményben, még egy egymagos atom kétszer körberöhög egy kétmagos arm procit is. A gigabithes hálózat kihajtásához igenis kell a gyors proci, nem véletlenül skálázódik a nasoknál az árral/sebességgel a prociteljesítmény is, a komolyabb nasok szinte kizárólag atom procikkal vannak szerelve, csak a kisebbekbe tesznek arm integrált socokat.
Nem azt mondom hogy nem jó az arm, de azért kezeljük a helyén. Tabletbe, telefonba, routerbe, kis szervernek tökéletes, de elég sok idő lesz (évek) míg számítási teljesítményben egy arm proci például képszerkesztő program alatt használható sebességet fog produkálni. Nézz meg linuxot hogyan fut arm felületen és hogyan fut x86 procin. Még ég és föld a kettő.
-
MotorBoy79
tag
válasz MotorBoy79 #4538 üzenetére
Itt találtam egy angol nyelvű cikket, amiben állítják, hogy működik androidon a 1080p fullHD videolejátszás a RockPlayer nevű progival!
-
Rick4
félisten
válasz MotorBoy79 #4538 üzenetére
a HD player nevű appal megy, csak sanjon kb 6fps/sec-kel, igaz ezek fullHD blu-ray ripek mkv kiterjesztéssel.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz MotorBoy79 #4540 üzenetére
Működik, de az ARC S kevés hozzá, pedig a full változatot tettem fel, 10 fps kb.
-
baalco
tag
válasz MotorBoy79 #4578 üzenetére
minden csomag Lipcsén keresztül jön a DHL-nél. onnan jön a repcsi. semmi köze a vámhoz..
-
Jazz
veterán
válasz MotorBoy79 #4578 üzenetére
Ennél konkrétabb már nem is lehettél volna. Biztos jó ötlet itt egy netes fórumon kérdezgetni ilyeneket, és ilyen direktbe?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
fecg21
aktív tag
válasz MotorBoy79 #4603 üzenetére
Ha azt állítom neked hogy az én 6575-os telómon akadás mentesen mennek az 1080P-s videók, elhiszed? Mert így van.
-
devast
addikt
Ha egy kis suttyó nyit egy blogot, mert érdekli a téma, tud fényképezni és hablatyolni, továbbá könnyen hozzáférhetőek számára az eszközök, az még messze nem jelenti azt, hogy tudja mit beszél. Sőt....
-
devast
addikt
válasz MotorBoy79 #4620 üzenetére
Pedig nálam működik... próbáld meg chrome/firefox/ie9-el.
-
MotorBoy79
tag
Hehe... ahogy mondtam, nemsokára jönnek a 6588-as SOC-os telefonok
[link] -
GIJoe
addikt
válasz MotorBoy79 #4663 üzenetére
persze, bevárják az új Iphonet, annak a hátszelét kihasználva jobban fog minden fogyni, mindenki 4 magost akar venni heteken belül...
-
devast
addikt
válasz MotorBoy79 #4663 üzenetére
Bejelentették, hogy lesz....
Sokára lesz abból valós készülék. Idén már nem hinném.
Mediatek konkrétan kimondta, hogy 2013 Q1 indul a tömeggyártás.
Másrészt, én még mindig úgy tudom, hogy elég nagy hiány van a 28nm-es gyártókapacitásban. Mondjuk lehet, hogy a mediatek lepacsizott a tsmc-vel (mindkettő taiwani érdekeltségű cég), és számukra mégis csak tudnak termelni 28nm-en.[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
válasz MotorBoy79 #4768 üzenetére
lehet már kapni a jiayu 2g t? létezik, hogy 1 Gram os nem elírás?
vagy nehogy a postával csak a régit küldjék.Meg szerintem hülyék lennének egyből tolni a négymagot mivel minden gyártónak az a jó ha egy terméket minél hosszabb ideig tud futtatni.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
GIJoe
addikt
válasz MotorBoy79 #4833 üzenetére
vagy nem is volt...
-
osztraksajt
őstag
válasz MotorBoy79 #5355 üzenetére
Olvasd át alaposabban azt a honlapot....
-
DJGABI
addikt
Ki volt már beszélve, az a garancia jelképes, ugyanúgy kínába visszaküldős. Meg raktáron sincs nekik, kb jobban jársz ha megrendeled magadnak közvetlenül... [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
gg72
veterán
Ők csak közvetítők (mint ahogy a legtöbb kínai telót árusító online shop is ilyen): Vásároljonon KÖZVETLEN a gyártótól, gyártói áron! Minden termék HONG KONG-ból érkezik. Rendelésre szállítunk. Légipostával, Európa szerte! További országoknál előzetes egyeztetés szükséges. Szállítási idő 2-4 Hét (Átlagban 10-15 munkanap).
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
Ilyeneket itt szerintem ne nagyon reklámozz, nem szeretjük.
10 rongy felárért én is berendelek a címedre bármit, bármelyik webshopból ha szeretnéd.
És magyarnak fizetnél (nekem), csak éppen nem velem állnál szerződésben, tehát ha problémád van, mehetsz reklamálni az ebuy international co ltd-hez hongkong-ba.[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz MotorBoy79 #5364 üzenetére
No problem. Ez már azt hiszem itt ki lett tárgyalva: ahhoz, hogy az ilyeneket valaki magyarországon veszteség nélkül kis cégként hivatalosan árulja, a végén kb 50%-al többet kellene érte kérnie mint a kínai webshop-ok kiskerárai. Nyilván ez nem igazán fog működni ezért senki nem csinálja. Van pár nagyobb cég aki igen, pl myaudio, wayteq, concorde stb, de ők nagyobba tolják ezt. És ők sem igazán olcsók, ha az aktuális kínai árakhoz hasonlítunk.
-
Jazz
veterán
válasz MotorBoy79 #5467 üzenetére
Valahol pár száz hsz.-el vissza, közötte, volt több videó link is, talán egyet én is linkeltem, ahol feketetve volt....ha jól emlékszem.
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz MotorBoy79 #5467 üzenetére
Hip-hopp meg is van.
V12 Állítva, Fektetve, Fektetésből állítva és vissza, Full Screen-en a TFT TV-n!
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz MotorBoy79 #5555 üzenetére
Formáztam volna total commanderben az SD karit NTFS-re, de nem engedi, mint opció sem jelenik meg.
A filmeknek nincs hangjuk, még az avi-knak sem.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
GIJoe
addikt
válasz MotorBoy79 #5592 üzenetére
Ha tudja a következőket akkor nekem megfelel:
- Telefonálni
- Viber, Skype akár képpel (wifin)
- Hangrögzítés
- Talán MKV HD videó játszás (HDMI is van)
- 4" max (talán IPS) (E52m van hogy lehet zsebre csapni egy 5-6" telót?A fentieket tudna nekem jöhet...
-
Jazz
veterán
válasz MotorBoy79 #5595 üzenetére
időközben volt hogy tölöttem, úgy hogy nem merítettem le teljesen. Az remélem nem baj. Ezek nem Ni-Metalhidrid aksik. A Li-polymerket nem kell formázni.
free your mind
-
MotorBoy79
tag
válasz MotorBoy79 #5595 üzenetére
Bocsi, nem A750, hanem BM750 az akksi típusa, de ezt te úgyis látod ráírva
-
Jazz
veterán
-
chinaminman
tag
válasz MotorBoy79 #5719 üzenetére
6577 is kint van már régóta és sok telefont még most sem lehet kapni, vagy csak nagyon limitált számban. Miért lenne ez másképp a 658x-esekkel. Így is várok már két hónapja, én nem várnék még fél évet.
-
Jazz
veterán
válasz MotorBoy79 #5719 üzenetére
Valamikor kérdés volt....álljon akkor itt és most:
Kipróbáltam a 6577-es V12-őt 1080p-s (12Gb-os mkv sample része) MX Player-el.
Nos:
- Valóban, a 6577-es proci nem támogatja az 1080-as hardware-es gyorsítást, nem is engedte kiválasztani.
- Software-esen szaggatott, inkább folyamatosan lassú volt.
- 720p hasít, és a hardware-es gyorsítás is kiválasztható.Szóval igaz az amit itt linkeltek anno, hogy az MTK 657X 720p-t támogat hardware-esen.
Viszont az MTK658X már 1080p-t.
Normális megoldás továbbra sincs a 4+Gb-os file-ok másolására, így amúgy se lenne értelme az 1080-nak. (bár lehet hogy CWM-el már látni fogja az extFAT-ot)
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz MotorBoy79 #5760 üzenetére
Csak hogy amin vannak a bejegyzések, az egy régi S60-as Nokia wifi nélkül, speciális csatlakozóval ami nekem nincs is....
Szóval egy "PcSuite"-szerű valami kéne továbbra is.
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro