Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szili.tamas1
senior tag
Hali! Volt már valakinek dolga Lenovo A760 telóval?
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz szili.tamas1 #54545 üzenetére
Igazából az érdekelne, sikerült-e valakinek megoldani a gyári e-mail kliens összeomlását.
-
szili.tamas1
senior tag
Hali! Találtam egy tutorialt, amiben téglázott telefonok felélesztéséről van szó, a QPST segítségével. Van nálam egy téglázott Lenovo a760, amin gondoltam gyakorolok kicsit. Szó van róla, hogy a letöltött, kicsomagolt firmware-ből be kell tallózni a rawprogram0.xml fájlt. Namost ilyet nem találtam... Még véletlenül sem. Ez valamelyik IMG file-ban van? Ha igen, hogyan tudnám onnan kiszabadítani? Ha kell, linkelem a tutorialt, bár kínaiul van
-
szili.tamas1
senior tag
válasz zoollerman #54780 üzenetére
Szerintem gariztasd. Olcsóbban jössz ki a visszaküldéssel mintha tönkreteszel mégegy kijelzőt.
-
szili.tamas1
senior tag
-
szili.tamas1
senior tag
Hali! Megjött az asszony A390-ese. Az lenne a szitu, hogy nem megy az e-mail. ezt úgy szeretném kiküszöbölni, hogy a gyári email klienst ki kéne venni a listáról, és betenni helyette az aqua mailt. Szerintetek megoldható? A böngésző helyett is kéne valami mert az se az a kimondottan atomstabil.
-
szili.tamas1
senior tag
Hali!
Invalid Imeivel lehet valamit kezdeni? nagyon megköszönnék bármilyen segítséget!
lenovo A850 az "áldozat".[ Szerkesztve ]
-
szili.tamas1
senior tag
válasz CoolBoy323 #56171 üzenetére
Na hát ez gyorsan megvolt. Köszi szépen :-D
-
szili.tamas1
senior tag
válasz z123456789 #53297 üzenetére
Ha tepsi kell, A850. Már phablet :-D Minidealen egész jó árban van.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz konigjanos #57718 üzenetére
Csinálj factory resetet, nekem az a850nél megoldotta.
-
szili.tamas1
senior tag
Szerintetek garanciális ügyintézésnél meg tudják állapítani, mitől lett tégla a telefon? (nem veszi a töltést, nem villan fel semmi, pc-vel nem kommunikál, tehát teljesen halott, szétszedve nemvolt)?
-
szili.tamas1
senior tag
válasz konigjanos #57792 üzenetére
Még véletlenül se töröld egyiket se. Amúgy sanszos hogy a zipben a mappa tartalma van.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz Chaosftw001 #58682 üzenetére
Mindenképp ott jelezd a hibát ahol vetted, ők útbaigazítanak. Legutóbb nekem 2090 ft volt a kiküldés, de csak magát a telefont meg a dobozát kellett elküldenem.
-
szili.tamas1
senior tag
Ezért az árért mit kapsz itthon? Alcatel ot mixet hálózatfüggőséggel? Egy fos galaxy ace 3 közel 60 rugó, 6ezer forintos csomaggal 2 évre. Ahhoz képest meg lehet barátkozni a képminőséggel, nem mellesleg szoftveresen is javítható a dolog.
-
szili.tamas1
senior tag
Ha utanaszamolsz, kb ugyanannyira jossz ki mint csigaposta + afa, es akkor ott van az esely hogy meguszod a sarcot.
Lenovo a850 44000, lenovo a390 28500? Ne vicceljunk mar.
Kb ket hete jott meg az a850, sarccal egyutt 42ezer volt kb (41ezer parszaz ft)[ Szerkesztve ]
-
szili.tamas1
senior tag
Egyebkent te utanaszamoltal ennek a hungobungos rendelesnek? Magamat tudom ismetelni, az A850 afasan OLCSOBB volt mintha tole vettem volna, es egyenileg van esely az afa elkerulesere, tehat ha makom lett volna 13ezerrel jott volna olcsobban mint tole. Igy 3ezerrek jott olcsobban hogy megfogtak... Akkor miert is olyan jo ez hogy egy oldalon belul 2 kommented errol szol?
-
szili.tamas1
senior tag
Majdnem minden ilyen cuccomat az aliexpressen vettem, ezt is. Az asszony a390ese jott a minidealrol mert kellett a dhl hogy karacsonyra ideerjen. 154 dodo volt az A850, Sinda electronics az elado, mar tobb telefont is rendelten tole, ez volt innen az elso amit megfogtak.
En csak szuroprobaszeruen nezegettem az arlistat, amit megneztem az egyenileg afasan olcsobbra jott ki csigapostaval a "bejaratott eladoktol" mint hungo-tol, persze ez nem jelenti azt hogy nincs olyan ami olcsobb.Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
szili.tamas1
senior tag
En nyuzom egy ideje a telefonomat, de eddig meg se fordult a fejemben hogy megnezzem jo-e a gps. Az elozo, xperia u-e a ket eves mukodese alatt egyszer sem talalt jelet, az elozo nokia x6 szinten nem talalt a harom ev alatt egyszer sem (mondjuk nem is probaltam sokszor). A kedvedert mostmajd megnezem a lenovo talal-e valamit.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz szili.tamas1 #64819 üzenetére
Edit: zavar van a trémobilnál az erőben.
Szerkesztes helyett valaszoltam magamnak, asszem itt az ideje lefekudni....[ Szerkesztve ]
-
szili.tamas1
senior tag
válasz cappa72 #66547 üzenetére
Hat meg ha kiderulne hogy egyszerre huszonot wifijel megy a testunkon, meg hogy a mikrohullamu suto is igy melegiti az etelt, kitorne az apokalipszis. Most komolyra forditva a szot: van olyan dokumentalt eset, ami bizonyitja hogy karos hatasu a mobiltelefon sugarzasa?
-
szili.tamas1
senior tag
Egyik kollega ezert nem tartja a zsebeben a telefont. De olyan megszallottsaggal ragaszkodik hozza hogy orom nezni. egyebkent ha nem tudjak hogy mivan, mi alapjan van euban SAR hatarertek? Marmint ha bizonyithatoan nem okoz egeszsegkarosodast, mi alapjan skalazzak be a hatarokat? A mikrosuto vs pacemaker is urbanlegendnek bizonyult anno, elvileg akkor a blutusz antennaval siman ki lehetne nyirni pacemakeres embereket...
-
szili.tamas1
senior tag
válasz bubu126 #66602 üzenetére
or need you pay much import tax,please don't open dispute with the reason that seller makes a wrong declaration and we will not bear any import tax for you!If we declare as the buyer request,buyers must take responsible for all possible risk,please don't open any dispute,we can't give any compensation!!
Ez is oda van irva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest