- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
uno1000
csendes tag
Sziasztok!
Iocean x7 FHD telefonomon nem működik a mobilnet (Vodafone) csak a Wifi.
Mi lehet a probléma (most vettem a készüléket)?
Válaszokat előre is köszönöm.Üdv!
-
setom
tag
válasz
dkface #81373 üzenetére
Itt már tesztelték is az InFocus M512 -t
-
Blizzardking
őstag
válasz
Viktor0610 #81392 üzenetére
Egyetértek.
Az a lényeg hogy neked megfeleljen, és mindenkinek ez kéne legyen a fontos, hogy az ő igényeit kielégíti-e. Illetve mindenki hozza ki magából a maximumot egy adott eszközzel, és a saját hiányosságait ne egy másik vagyontárgy beszerzésével próbálja elkendőzni. Bármilyen eszközt és saját magát együtt ítélje meg, ne csak az eszközt, kívül helyezve magát a folyamaton. Ez egyfajta bűnbakképzés, amit addig hajszol ameddig van pénze újabb berendezésre, eképp elzárva magát bárminemű fejlődéstől.
(Egyébként ha ránézel egy képre elsőre úgyis a színek, a dinamika és az összhatás fog meg, utána jönnek az olyan "tudatos" dolgok mint az élesség például. Nagyon életlennek kell lennie annak a képnek, ahol azt veszed észre először, ha például a színei és a kompozíció rendben van. Monitorról és nyomtatott képről beszélek, nem óriásplakátról vagy speciális használatról természetesen. Ezért kéne inkább a dinamikára gyúrni a gyártóknak, és nem a felbontásra, mert pont hogy a kisebb felbontással lehet nagyobb elemi érzékelőket létrehozni, amitől nő a dinamika tartomány. De egy új fogalmat bevezetni a megapixellel kondicionált fogyasztók körében gondolom kockázatos lenne, így marad a bevált módszer: megapixel + misztikus rövidítések)
-
válasz
Blizzardking #81391 üzenetére
A hsz első részére.
Pont ez a lényeg.
Ha tud bánni akármilyen fotós eszközzel, jó képet készít vele. Innentől kezdve értelmetlen összehasonlítani.Ami pl, a saját készülékem fényképezőjében tetszik, azok a színek, meg a részletgazdagság. Nekem tökéletesen megfelel.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Viktor0610 #81390 üzenetére
"Néztetek már be a két mobilos fotós topikba? Szerintem vannak ott elég szép képek, nem is kevés..."
- Igen de azok azért olyanok mert tud bánni vele a tulaj."Akkor,amikor az emberek 99,999999999999999999999999999999999%-ának..."
- Nincs is ennyi ember a Földön! -
Akkor,amikor az emberek 99,999999999999999999999999999999999%-ának elég a Facebookra meg "Instára" a fényképek minősége, nincs miről beszélni.
Apropó. Néztetek már be a két mobilos fotós topikba? Szerintem vannak ott elég szép képek, nem is kevés...Persze, egy dSLR-rel vagy egy jobb kompakttal nem veszik fel a versenyt, de nem is ez a cél.
Az meg, hogy elkezdték az előlapi kamerákat is fejleszteni. Egyértelműen a szelfi-őrületet lovagolják meg. Nincs ebben sem semmi meglepő.
-
Magnat
veterán
Nekem soxor van olyan érzésem, h a kínai telefonokba totál véletlenszerűen választanak kamerát, lehet, h most éppen sikerült találniuk olyan beszállítót, aki bizonyos volumen fölött akkora diszkontot adott ezekre a 7 megás kamerákra, h azt mondták, akkor ilyet teszünk előre is, hátra is.
-
beg
veterán
Ősrégi kompakt nikon 3mp-n ezerszer szebb képet csinál, mint bármelyik kínai 1X mp-es akármi. Én nem is szoktam ezt nézni egyik telefonban sem. Van? Van. Pipa.
-
asdf_
veterán
válasz
Magnat #81384 üzenetére
The only real downer of the hardware is the 7 mega-pixel front and rear cameras,
Ezt a megapixelre elvezest a budos eletben nem fogom megerteni. Egy mobiltelefon az esetek boven donto tobbsegeben szar, joindulattal kozepes kepeket csinal. Nem tokmindegy, hogy ezt most 7, 12 vagy 16 megapixelen teszi
(Olyan logikai bukfencrol mar nem is beszelve, hogy ugyanakkora szenzormereten kevesebb megapixel az jellemzoen jobb kepminoseget jelent, tehat fikazas helyett eppenhogy orulni kene, hogy "csak"7 megapixeles a kamera)
-
wincmd32
tag
Sziasztok!
ÍGY már járt valaki?
köszi -
svgyula
addikt
válasz
greyslay #81372 üzenetére
Szia! Itthon beállítottad a romingot? Ha kártyás akkor (legalább is telekom-nál) el kell egy kódot küldeni. A telenornál(előfizetéses) semmit nem kell csinálni de minden hívás előtt figyelmeztet. Tehát ha nem csatlakozik egy hálózathoz sem akkor nem volt a szolgáltatónál engedélyezve a "barangolás". Ez ha olyan mint a telekom akkor szívás mert hálózat nélkül még a kódot sem tudod elküldeni amivel fel tudod oldani. Akinek ezek alapból be vannak állítva a kártyán azoknál működik minden beállítás nélkül. Viszont érdemes letiltani azoknak akik a határszéleken közlekednek mert elég kemény meglepetés érheti a hó végi számlánál vagy a kártyaegyenlegnél. Ugyanis a horvát, szerb, adók igen agresszívek és nagy teljesítményük miatt előszeretettel "odarántják" a telefont aztán megy a számla, vagy fogy a kártya............ ja és nincs mindig "üdvözlő" sms!
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #81375 üzenetére
Alaplapban erős hármas fölé. Talán tanultak valamit jobbséktól...
-
dkface
aktív tag
Új kedvenc: FoxconnM512. Vámmal annyi kb. mint egy MotoG , ezért kapsz microSD, LTE, NFC, nagyobb kijelző, jobb összeszerelés, jobb kamerát.
-
greyslay
aktív tag
Sziasztok. Kint vagyok Horvátba, és nulla térerő akármit csinálok és akárhogy próbálom a mobilhálózatokat beállítani nem talál jelet.
THL W8 Beyond, (vodafone) valaki instant help pls. -
WOT-H-A-C
veterán
Én úgy olvastam, hogy nagyobb "hézagot" akarnak csináni a két teló közt F1 1gHz en fog futni a G2F meg HD kijelzőt fog kapni....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
NickGrabowsi #81366 üzenetére
Van uj verzio belole.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #81367 üzenetére
Hová akarják még butítani szerencsétlen F1-et. Inkább tennének bele egy IPS kijelzőt...
-
aytukabozs
addikt
válasz
NickGrabowsi #81366 üzenetére
Jó de az ejiayun arról sincs infó hogy az F1 hardvere butul, a shopokban meg szólnak a vevőnek hogy az új eresztés butított procival jön
-
NickGrabowsi
csendes tag
A Jiayu G2F-ből az európai 3G-t tudó WCDMA verzió csak 854×480 FWVGA felbontást tud, szemben a kínai TDSCMA verzióval, ami nem tudja a 3G-t, viszont 1280x720 HD felbontású. Sok webshopban ez az infó nem így szerepel. Hivatalos oldal: http://www.ejiayu.com/en/Product-13.html.
-
Komplikato
veterán
"Nálam okosabbak szerint ezek a selejt nyolcmagosak. Ki tudja, meddig bírják."
Mi köze van a selejt voltuknak ahhoz meddig bírják?
Ennyi erővel nem szabad i5/i3/Pentium procit venni, vagy 4-6 magos AMD FX-et, vagy Sempront, stb. Ezek is mind selejt procik, nem? De a nem működő részeit nem is fizettetik ki. -
beg
veterán
válasz
aytukabozs #81361 üzenetére
A hatmagost ne nagyon propagáljuk. Nálam okosabbak szerint ezek a selejt nyolcmagosak. Ki tudja, meddig bírják.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Komplikato #81359 üzenetére
6595, 6795?
vagy melyik új?
a hatmagossal már vannak mobilok... -
Dominó85
addikt
válasz
Komplikato #81359 üzenetére
Nyugi. Jönnek... Gondolom az MTK6595-re vársz ily nagyon. Augusztus vége után várhatóak az első fecskék. Bár én megvárom az utána következő big.Little konstrukciójukat. Abban már tényleg minden benne lesz.
-
Komplikato
veterán
Üdv. Én igazából ezért az infóért olvasgatom a topikot, de eddig nem sok sikerrel, hogy mikor jönnek ki végre hivatalosan az új MTK chipsetes készülékek? Vagy 2 hónapja volt hír kemény egy darab 10"-os tabletről, azóta semmi. pedig év elején volt ám nagy lelkesedés. És ilyenkor mi az ábra? agyártó nem tud eleget csinálni? Be se indult agyártás? A készülék gyártók rajta ülnek a régi chipset készleteken és nem akarnak beruházni?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Blizzardking #81357 üzenetére
Ezt csak úgy az előzményekhez kapcsolódva.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Blizzardking #81354 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
djapor96 #81352 üzenetére
Fogalmam sincs , hogy miről beszélsz ember...mert áfával kapcsolatban nem rád gondoltam de a mi3 topikban is leírtam hogy van 2-3% ami átjön....én arra akartam figyelmeztetni a kolegát hogy ezt a dolgot ne propagálja egyrészt félre vezető másrészt adót csal és ezt egy nyilvános fórumon teszi de nekem aztán f@sz mindegy mert nekem attól nem lesz több vagy kevesebb csak segíteni akartam.....pusszantás
-
aytukabozs
addikt
válasz
djapor96 #81350 üzenetére
Nem is vitatja senki hogy csúsznak át készülékek, nyilván ilyen dömping mellett lehetetlen lenne mindent megfogniuk, ami kérdéses volt az az hogy van-e jelentősége a csomagolásnak, a CN22-n feltüntetett infóknak, vagy a vásárlás helyének az esélyek latolgatása során.
Szerintem nincs. -
hevizms
addikt
Üdv.
Ismerős szeretne venni strapabíró telefont.200$-ig van valami megbizhato és tényleg víz és ütésálló telo? -
Biqci
aktív tag
Tudnátok egy cimborámnak ajánlani egy jó telót? 5,5-6 coll körül keresgél, fontos lenne, hogy a német Telekom 3G működjön.
Amit én ajánlottam (Redmi Note, Coolpad 7320) nem jön be neki, szeretne minél kisebb-vékonyabb kerettel(alul-felül is nem csak oldalt) megáldott készüléket. A többi kritérium úgymond általános, 1-2G ROM, bővíthető memória, HD kijelző is elég, kamera, gps nem játszik, nameg "rendezett családi háttér"
Árban 200-250 $ körül szánna rá(plusz a többi).
Van esetleg tippetek? -
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #81331 üzenetére
Elmeletileg uj kiadas van belole, G2F-et erositettek (jobb kijelzo) es az F1et meg gyengitették(lassabb proci).
-
-
WOT-H-A-C
veterán
Azért érdeklődik így mert a MI3 topikban van pár srác akinek átjött pár teló tréfamentessen DHL-e liboygou-ról....Már írtam nekik hogy mi a helyzetmostanában és valószínűleg azért van mert még ezt a webshopot nem figyelik iletve bele esett a 2-3%-ba dehát.....
-
margithid
veterán
Olvastam még hogy antelife és ibuygou-ról elég sokaknak jött európai raktárkészletből. Na msot ezek az odlalak, olyanok mint a minidel, vagyis 100%, hogy eredeti, vagy pedig ilyen ebay szerűek, hogy nem midnegy kitől veszed...?
Esetleg linkelnétek, hogy melyiket érdemes, ahol nicns vám? -
xigris
őstag
Sziasztok! Ma érkezett meg egy elephone p10c az etotalktól,de miért van az hogy ha telefonálok elsötétül működik a közelségérzékelő,viszont amikor elveszem nem ébred fel és nem reagál semmire,csak ha kiveszem az aksit? Próbáltam másik szofttal de semmi változás.
-
margithid
veterán
Minidealről mennyire jellemző a tréfa??
-
akos727
senior tag
Üdv!
Ez a Jiayu megéri most az árát? Mi lenne vajon a vége árban? Működne rendesen a 3G vele? Illetve Európában máshol ugyan azok a frekvenciák vannak mint nálunk? (Mo-n és Máltán lenne használva a telefon). -
Terentius
őstag
kb 2-3 havonta elkezdi a telefon eldobálni a az 1-es slotban lévő simet.Csak az akksi kivét oldja meg.És csinálja napokig.Mi a franc miatt van ez? És persze merül tőle mint állat.
-
doongoo
addikt
válasz
GoldhandRent #81306 üzenetére
küldd e-mailben!
A PayPal igazolást küldd!
geb*sz nem lesz. Abból lenne késedelem, ha megpróbálnád a feltüntetett alacsonyabb árral vámkezeltetni. Akkor arról kérnének mindenképp vagy banki utalásról vagy Paypalról igazolást, és ha ilyet nem küldenél, akkor egy tetszőleges webshopban fellelt ár alapján vámkezelnék a cuccot (persze később) -
GoldhandRent
őstag
válasz
aytukabozs #81307 üzenetére
oké, köszi
tudtam, h valahol láttam, csak nem derengett, hogy hol...
[ezt] többször is elolvastam -
aytukabozs
addikt
válasz
GoldhandRent #81306 üzenetére
El vagy tévedve!
[szerk.]
Válaszok a topic összefoglalójában.
Gebasz épp nem lesz belőle csak nem érdekel senkit hisz a legtöbb bolt alaból kamu megnevezéssel és árral operál a CN22-n... -
GoldhandRent
őstag
Hali mindenki.
Érkezőben van a Redmi Note-om, most vámolták, küldik a vámolásra a kérvényt..
Következő a kérdésem: Melyik dokumentumot küldjem (küldeni emailben, vagy postán kell?), amit emailben kaptam, vagy ami a paypal.com-on van fent ?
Hogy gyorsabb a dolog ?
Abból nem lesz gebasz, ha "kértem" hogy alacsony árunak tüntessék föl ?válaszokat előre is köszönöm !!!!
-
evabf
tag
válasz
CoolBoy323 #81303 üzenetére
Köszönöm, épp ezt nézegettem most. Az az igazság, a specifikációi tetszenek - bár nem nekem kellene - de kinézetre nem jön be annyira. Azt már tudom a Lenovo telefonjaimról, hogy amin Cappa dolgozik, az rossz nem lehet..
-
evabf
tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni okostelefon vásárlásában. A lényeg: 4"-nál ne legyen nagyobb a kijelzője, tudjon wi-fit, és aránylag jó képet készítsen, és úgy 40e-nél ne kerüljön többe. Inkább kínai fronton keresgetnék, és bár végignéztem a kínálatot, de egyszerűen nem találtam 4"-os kijelzős telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged