Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UsagiYojimbo
tag
válasz Krinyo #35339 üzenetére
Emlékeztet a MyAudio Phone Series X5-re...
"A róka néma volt, a holló meg süket. Kérem elnézésüket!" (Rímhányó - A róka és a holló, 5. variáció)
-
vegyszer
addikt
válasz Krinyo #35339 üzenetére
Elvileg ezt a telót is pont ugyanolyan módon át lehet partícionálni, mint minden MTK6589 procival szerelt gépet. Látsd pl Lenovo A820. (aminek a fórumában szépen ki is van fejtve)
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
tjb007
nagyúr
válasz Krinyo #35492 üzenetére
Az meg még érdekesebb lenne, ugyanis az A8 single core only, azaz nem építhető belőle sem kettő, sem négymagos megoldás (ezért is jött az A7 mint kvázi utód).
Majd én is megérdeklődöm ezt a MediaTek-es ismerőstől, mert ez egy a nyolc A7 mag sehogyan sem működhet így. Amúgy van nekik a Cortex-A15-re is licencük, szóval ez szerintem ugyanúgy fog kinézni, mint a sztenderd big.LITTLE. -
weinmaker
őstag
válasz Krinyo #39466 üzenetére
Erre baromira kíváncsi vagyok én is.
De azt olvashattad, hogy több sport tracker nem megy vele, illetve hülyeségeket ír. Nehezen talál holdat ...stb. Én ezeket olvastam, pedig egyre jobban rá vagyok indulva egyre.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
DJGABI
addikt
válasz Krinyo #39470 üzenetére
írtak valamit, hogy máshogy kezeli a gyépéest. abban is van valami amit te mondasz, valszeg a programozóknak kell majd átírni pár sort, alapjában nem a hardverrel van gond.
(#39472) tarat miért pont nekem? korábban már átfutottam, de nem sok köze van a témához.. az mondjuk más kérdés hogy azzal a 2 működő tracking programmal se vagyok teljesen megelégedve. [link]
(#39473) gaben1117 amúgy csak a név miatt kéne ez az Kacatel? Egy Jiayu G2/G2S-el nem járnál jobban?
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
GIJoe
addikt
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz Krinyo #40355 üzenetére
Mondjuk inkább úgy, hogy a mobilszolgáltatók üzletpolitikája miatt itthon a telefonos internet-használatnak csak dual SIM-es készülékkel, és külön netes SIM-mel van csak értelme, enélkül az okostelefon valóban félkarú rabló!
[ Szerkesztve ]
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
b0bcat
addikt
válasz Krinyo #40355 üzenetére
"Mondjuk en nem ertem mi ertelme egy okostelefonnak mobilnet nelkul."
Hadd kérdezzek vissza: mi értelme a mobil internet előfizetésnek, ha 99%-ban olyan helyeken mozogsz, ahol van wifi? (Nem kétségbe vonva, hogy az esetek fennmaradó 1%-ában jól jönne a mobilnet... )
Szerk.: Nyilván nem mindenki lakik/mozog olyan helyen, ahol "mindenhol" van wifi. (Én is otthonról és a munkahelyemről beszélek, hogy ott van wifi, de ritkán tartózkodom máshol, mint ezen a két helyen. Autóvezetés közben - amikor közlekedek a munkahelyem és az otthonom között - pedig úgysem tudok netezni... )
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
andatti
senior tag
válasz Krinyo #40367 üzenetére
Nem pont erre válasz, de látom felpörgött az altéma. Én vidéken lakom és sokszor megyek faluba is, igaz majd mindenhol van olyan rész, ahol van free wifi, de azért nem egyszerű... Emellett pl. vidéken egy csomó rádióadó nem jön be, amit én szívesen hallgatnék, emiatt pc-n vagyok kénytelen, de ha kerékpáron közlekedek nekem hiányzik, amit orvosolhat a mobilnet, sok adó amúgy is csak neten sugároz, pl. poptarisznya, vagy keresztény adók... (de nem csak zenei adókra gondolok, pl. az inforádió csak Pesten van és elismerten kínosan ügyel arra, hogy se jobbra, se balra ne dőljön) persze ez mondjuk eszi a sávszélt is és a keretet is, de többnyire lassított nettel is lehet rádiót hallgatni... de ahol van wifi, ott okostelóval lehet hallgatni, nem csak pc-n fülesről... ha valaki utazik, vagy várakozik biztos elfoglalja magát valamivel, ha van okostelefonja biztos annak valamelyik funkcióját használja, főleg, ha naponta több óra "tétlenségre van ítélve" Pl. filmet nézni is ezért lehet jó mobilon, egy-egy sorozat rész 30-40 perc, ami bőven jó, ha nem vezet épp az illető...
-
vegyszer
addikt
válasz Krinyo #40380 üzenetére
Nekem a P770 bántja a fantáziámat. Vagyis az asszonykáét. Flottát használ, 12ft nettó pénzért beszél, de sokat. Neki kéne egy nagy akku. Nem szereti tölteni a telót... Van, hogy 2-3 óra beszélgetés után este elfelejti feltolteni, és reggel csodálkozni kezd, miért aludt el. (nem bírja ezt a kis Nokia N 95 a 850mAh-ás akkujával)
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
San398
őstag
válasz Krinyo #40994 üzenetére
Milyen torony? Műhold nem? Ha kihagy akkor a telefonban a GPS modul a ludas! Hány műholdat lát egyszerre? Ugye minimum 3 kell hogy helyzetet tudjon adni. Ha csak 3-4-et lát egyszerre akkor elképzelhető hogy néha elveszít egy-egy kapcsolatot és akkor "kergül" meg. Ez most az új Q9000-es telefonoddal történt?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz Krinyo #41001 üzenetére
Igen, ezért is gondolkodom egy Qualcomm-os készüléken, legalább le lehetne ellenőrizni ezeket a sanda gyanúkat, de egyelőre nem találtam besztbájt az aktuális kínálatban. Ami van, az főleg Huawei, esetleg Lenovo, és többnyire mind 512 MB RAM-os, vagy valami más hendikepje van.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz Krinyo #41537 üzenetére
A gond az, hogy a 4 magos készülékekből a legkisebb kétkártyás is 4,5"-es, ezek közül pedig a Faea F1 a legkisebb (hozzá képest pl a Thl w100 6-6mm-rel szélesebb és hosszabb).
4" 4 mag az ,ami sokaknak hiányzik.
Kacsanova
Ezért várom az a Jiayu S1-et, még ha drágább is. Jónak ígérkezik...[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
instantwater
addikt
válasz Krinyo #41542 üzenetére
Én is végigjártam a "szamárlétrát"
Tmobile Pulse (Huawei U8220), ZTE Blade, LG Optimus 2XAztán most keresem az O2X méltó utádját, de nem találom
Kínaiakat is végigzongorztam párat: ZP810, C2, V987, W100, most lesz W200 powerbankkal
Úgy döntöttem 185 dolcsiért ez a legolcsóbb normális HD kijelzős cucc, és kibírom ezzel fél évig
Egyszerűen nem látom, hogy 250 ért mivel tudnak többet mint a W200 185 ért. Tudom, akku.... de az nem ér $60at.... -
tvamos
nagyúr
En az Acer Liquid E2-nel ugy dontottem, ennel mar csak kisebb lehet a kovetkezo telefonom! Nagyobb semmi keppen.
(#41548) GIJoe válasza asound (#41547) üzenetére
Hat annyibol lenne jo nekem is az, hogy tudnek netezni, amig anyam beszel hozzam, ugy fel... masfel... ket orat... Sajnos amugy kerul-fordul valaszolok neki, az meg nem jo!(#41551) asound válasza GIJoe (#41548) üzenetére
Atiranyitod, ha nem elerheto... az nem jo?(#41554) instantwater válasza Krinyo (#41542) üzenetére
Tmobile Pulse (Huawei U8220)...
Nekem is meg van meg... hu de utalom![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
chab7
addikt
válasz Krinyo #41675 üzenetére
Sajnos nem így van. Valamelyik YT videon láttam ezzel az android sensor box appal nézték az s750-es lenovot, és bizony nem csak mágneses és giro szenzor nem volt benne hanem orientációs sem. Márpedig a helyzetünk - hogy merre is néz és mozdul el a készülék - visszajelzése ezektől is függ. Azaz pontosabb tőlük.
Elég ha a navi program egy gyors irányváltáskor ezek hiányában nem tudja azonnal korrigálni a programban az irányváltást, vagy egy kamera+mozgás programban (pl starchart - égbolton csillagképeket beazonosító program) összevissza mozog a képernyő és nem tudja merre is néz pontosan.
Kis dolgok, de bosszantóak tudnak lenni.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Atomcsirke
aktív tag
Nakérem, nekem ma rohangálós napom volt Nagyfaluban - nem, nem Degec, hanem a másik - és több bemutatóteremben, MediaMarktban is volt alkalmam telefonokat buzerálni.
Amit eddig is gyanítottam, hogy nemhogy a kijelzőméret alapján, de a készülék fizikai méreteinek birtokában sem lehet "papíron" eldönteni, hogy az adott készülék mennyire fog passzolni a kezünkbe. A forma kib***ott sokat számít, ergonómia, naugye...
Közepes méretű manccsal rendelkezek - arasz 19.5 cm - és nem túl hosszúak az ujjaim sem. A telefonok próbálgatása közben az jött le, hogy a 4"-os kijelzők a szememnek nem jönnek be, az optimális kijelzőméret vizuálisan valahol 4.3" - 4.5" körül kezdődik. Viszont a 4.5"-4.7"-os kijelzőkkel szerelt készülékek házméreteinél van a vízválasztó, az a méretbeli határ, amit normálisan, fogásváltások nélkül még tudok kezelni az ujjaimmal.
A mai lista, készülékekre lebontva, valahogy így nézett ki:
4" Nokia 520, Huawei Y300 - fogásra OK, de ennél azért nagyobb kéne
4.3" ZTE Grand X - na, alakulgat a kijelző is, fogás továbbra is OK
4.5" Huawei G510, Nokia 820 - meleg, meleg!
4.5" Nokia 920 Hát, ez már böszmésedik, határeset. nem nagy, inkább a súlya miatt kényelmetlen
4.7" HTC ONE, Samsung S3 - jé ez mekkora kijelző, de valahogy még normálisan tudom kezelni?!
4.7 LG L9 - miezmár, féltégla? töri a tenyerem, dizájner-team élete végéig csak ezt használja, büntetésképp...
5.0" Samsung S4 - formára, méretre S3, de valami árulás van, nem érem át normálisan a kijelzőt, ez már nekem nagy.
5.0" "miezmár, féltégla?" reloaded! Tenyérben LG-hez hasonló, kényelmetlen forma, semmi szín alatt nem kéne.
Szóval nem (csak) a méret a lényeg, tessék megtanulni!
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz Krinyo #42654 üzenetére
Nem kell hozzá különös tehetség,hogy ki tudd számolni,de app is van rá.Főleg akkor van/lehet jelentősége,ha rövid idő alatt keletkezik nagy szintkülönbség.De ami profi,hogy van rá barométer app,ami köztudott a légnyomásból számol,vagyis annak változásából.
(#42656) GIJoe
Ezzel a "baromság" jelzővel azért óvatosan,én se trágyáztam le senki kínai sz@rját,holott megtehetném...Másrészt gondolj bele ha mindenkinek a Te nőd tetszene megnézhetnéd magad Ezért van az ahány ember annyi ízlés....
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
devast
addikt
válasz Krinyo #43364 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond. Azt viszont tudom, hogy az mtk nem adja ki a kernelének a forráskódját, ami amellett, hogy nem etikus, még sérti is a gpl licenszet. Így meg elég nehéz debuggolni. Viszont az furcsa, hogy van olyan gyártó akinél működik, és van olyan akinél nem.
-
andatti
senior tag
válasz Krinyo #43623 üzenetére
Talán azért, mert nem bíznak a márkában, vagy sok nekik az 5 col... Vagy a vodafone 3 G mizéria miatt nem felel meg, az is lehet...
Amúgy, hogy fájdítsam a szivedet itt csak 153 $.Én azon csodálkozom, hogy ezeket a brutál nagy telefonokat legtöbbször fehér színben teszik ki, és úgy reklámozzák... Mondjuk pedig a mérete miatt inkább férfiaknak és sötét színben ajánlott... nem?
(#43624) raffiakötö
Van, az előbb épp tárgyalt Lenovo A660 kifutó széria, 120$ környékén de van másik Lenovo is, ami vízálló,vagy ott a Rumbo 5-ös 400 $ környékén...
[ Szerkesztve ]
-
cseti
csendes tag
válasz Krinyo #44048 üzenetére
20 dollár annyira nem vág hátra Csak azért kell mert külföldre kell vmi az iPhone5 mellé, s gondoltam kipróbálom
am ha megnézed a T7 az 4G ROM, a Cubot meg 8G ROM, szval kitudja mi az igaz, engem inkább az zavar, hogy a honlapján azt írják, hogy bőr tokkal jön, de sehol nincs feltüntetve, s nem is mutatják a videon.
-
v-man
őstag
válasz Krinyo #44654 üzenetére
lekopogom, de egyelőre úgy tűnik csak a töltőkábellel volt gond
kaptam kölcsön egy Samsung töltőt, azzal tökéletesen illeszkedik, nyugodtan mozgathatom a telót, nem veszik el a kapcsolódás (töltés).
veszek egy másik töltőt magamnak is, sőt már korábban rendeltem is egy 1A-s töltőt, viszont az is kínai, így lehet nem lesz semmivel jobb, de még úgyis utazik, ha nem lesz jó, nézek valamit itthon.XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.