- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
KurtCobain #80798 üzenetére
Elnézést kértem tőle, erre te ide jössz oltogatni. Azt hiszem ez téged minősít, nem engem. És neked ajánlom a szemcsit, mert írtam, hogy ha kicsit szűkítené az igényeinek keresztmetszetét, akkor tudnék neki ajánlani pár telefont.
De hogy megnyugtassam a piciny holló lelkedet és a Xiaomi Hongmi 1S-t ajánlanám neki vagy a Jiayu G3T-t esetleg JiayuG4S (1/4GB-s elég olcsó egy-két helyen), vagy valamilyen Lenovo, Zopo, THL középkategóriásat az áruk miatt.
Ebből látszik, hogy csak egy troll vagy
Ezt vond vissza. Többet segítettem itt priviben másoknak, mint te valaha. Nem is sejted mennyi időm ment el azzal, hogy időt szakítottam rájuk és nem esett terhemre.Nem is beszélve a Jiayu G3 és Xiaomi Hongmi topikokról vagy pár logoutos ex-cikkemről (ex, mert már töröltem párat).
-
KurtCobain
őstag
válasz
Dominó85 #80787 üzenetére
Fuss neki mégegyszer, esetleg szemüveggel.
Nem írt olyan stílusban, hogy ezt a hangnemet megengedhesd magadnak. A legtöbb dolog amin felhördültél, offba volt rakva, ergo nem fontos. A másik fele, hogy nem kimondottan tőled kért segítséget. Ha nem tudsz segíteni, akkor nem válaszolsz. Ennyi. Nem kell egyből sz@rrá oltani.
Nem úgy volt, hogy nem írsz ide többet?"HAHA Annyira szeretem, hogy ilyenkor mindenki idejön egyet rám írni, hogy hé te de g3ci vagy hogy itt bacogatod szerencsétlent!
"
Ebből látszik hogy csak egy troll vagy. -
Dominó85
addikt
válasz
#73596160 #80791 üzenetére
HAHA Annyira szeretem, hogy ilyenkor mindenki idejön egyet rám írni, hogy hé te de g3ci vagy hogy itt bacogatod szerencsétlent!
De ötletet vagy segítséget ugyanúgy nem javasol neki.
Mindegy. Bocsánat a kollégától, ma kicsit mérges vagyok, mert a DX.com átbaxott (33USD-vel) és még nem sikerült 130-as vérnyomásra lemennem.
wwenigma
Mit vettél végül? -
virkir
veterán
válasz
gipsztigris #80778 üzenetére
Ööö... pár lossles album aztán hipp-hopp ott vagy tizen pár gigánál.
Öt colon meg már hellyel közzel lehet szükség esetén filmet is nézni, az is viszi a gigákat.
Nem bővíthető memóriánál azért érdemes rászánni többet mert az otg-vel bohóckodás minden csak nem kényelmes. -
törölt tag
válasz
Dominó85 #80787 üzenetére
Tanácsot kérni jött.
Olvasd el még egyszer, lassan, tagoltan, és utána kérj tőle elnézést!- Nem írt árat, tehát fölöslegesen vádolod szarka effektussal.
-Ezt írta: "kamera:itt megint bajban vagyok mert nem értem a 13 és 18 MP-t hova minek"
Nem ilyet akar, hanem ezen értetlenkedik, hogy minek.Miért ne lehetne valakinek alap elvárás az IPS panel? Nekem is az.
Ártott ő neked? Vétett valamit?
A szar kedvedet leszel szíves nem itt kivetíteni ártatlan kérdezőkre, akik írását még értelmezni sem tudod!
Kösz! -
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #80788 üzenetére
Az a baj, hogy olyan telefon nincsen jelenleg a piacon, amely jó támogatottsági háttérrel bőven lefedi az igényeit.
Nem bacogatásból írok én sem, csak egy kicsit pontosítson azon, hogy mit tudna nélkülözni jobban a fent felsoroltakból. Mert amint szűkül a kör, máris van az embernek pár tippje.
CineDOG1
Ott a pont. +1 -
Zeki
nagyúr
válasz
Hege1234 #80779 üzenetére
Hát igen... van kínában egy halom telefongyártó, és mégis hülyék.
Mert mi is kell nekünk?
4.3"-ban 4/8 mag, 2/3 giga ram, 8/16gb memória, dual sim, a piac legjobb lencséje a kamerákba, szuperszoftveres optimalizáltság, a GPS meg atomfaszapontosangyors legyen, minimum 3000-es akku, extrémgyönyörű kijlező, vájtfülűeknek való zenelejátszó, mindez 200 dollár alatt.És mégsincs.
-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris #80775 üzenetére
Az a baj, hogy olyanokat vár el egy telefontól, ami a felső kategóriában sem általánosan bevetett dolog.
13-20MP
120fps FullHD videórögzítés, persze ne .3GP-be (ami egy másik apk felrakása után máris .mp4)
GPS über faszányos legyen
kijelző is gondolom ne TN paneles legyenHa megkérdezném mennyi a kerete rá, akkor jönne a 30-40k max... Sokat akar a szarka, de nem bírja el a farka effektus. Mindenki szeretne All-In-One gépet, de olyan sohasem lesz. Főleg nem olcsón!
Próbálnék én segíteni neki, de lehetetlent kíván.
wwenigma
Csip-csirip... mi van? Mert te tudsz az összes igényét kielégítő telefonról? Egyszerűen valamiből engednie kell, hogy találjon megfelelőt. Arra meg hogy rengeteget fotózik, azt tudom mondani, hogy egy 25k-s fényképezőgép még mindig kenterbe veri a 13MP-nek mondott F2.0-ás telcsiket. A GPS-nél megy egy 15k-s készülékkel máris jobban jár, vagy egy 3-5k-s külső BT vevővel is. -
Sziasztok!
Még mindig a téglásított Zopo ZP 980/C2-ről van szó.
Megpróbáltam most akksi nélkül (korábban akksi ki akksi be dolog is volt), ugyan azt a hibát kapom SP Flash Toolsban amikor megpróbálom ráhúzni a romot.
Gyári ROM flashelésekor:
Saját mentés flashelésekor:
Több flash toolst is próbáltam, egyik verzió sem jó.
-
Hege1234
addikt
válasz
gipsztigris #80778 üzenetére
jónak tűnik bár a 2000mAh kicsit kevésnek tűnik
-
gipsztigris
addikt
válasz
Hege1234 #80777 üzenetére
Akkor érdemes megnézni!.....bár, itt meg a memória nem bővíthető. Szvsz, a 16Gb egy átlagos felhasználó számára untig elég. A Nexus4-et még nem tudtam telepakolni, pedig háromnegyed éve használom.
-
Hege1234
addikt
válasz
gipsztigris #80775 üzenetére
nem!
nem is találtam egysimes topikot
csak klónokkal foglalkozót4,3 szimpatikusabb
szerk:
azt lehet tudni mit takar az S ?
Xiaomi MI-2S -
-
Dominó85
addikt
válasz
Hege1234 #80769 üzenetére
Ezeken a kommenteken olyan jókat derültem... "hozni kell a 20MP-t"
Minek barátocskám? 8MP bőven elég bármire, ha jól van szoftveresen optimalizálva és minőségi a lencse. Az általad leírtak szerint neked félévente új telefont kéne venni, mert jelen esetben kb ennyi idő mire előrehozakodnak valami újjal a gyártók és a fejlesztők. Inkább vegyél, egy az igényeidnek megfelelő telefont, amit majd lecserélsz egyszer. De ahogy száz itteni kollégám is leírta már. Ha nagyon mindenből az überkirály kell, akkor vegyél az adott dologra CÉLeszközt! -
Hege1234
addikt
Sziasztok!
felsőkategóriás 4" es telefont szeretnék magamnak
de a kínai mobilokhoz nem nagyon értekmennyire kell nézni a magok számát ?
nekem picit fura a 8 mag egy telefonnálde még a négy is
de igaz én csak a pc ből tudok kiindulni
így kérném a segítségeteket amire szükségem lenne azkijelző: 4"
ram: 2gb
rom: 16 vagy 32
micro sd-vel lehessen bővíteni
gps: örülnék ha működne rajta (hamar találna pozit és meg is tartaná)
WCDMA (telekom)
kamera:itt megint bajban vagyok mert nem értem a 13 és 18 MP-t hova minek
de igaz ha a másik cég előáll hogy neki van 20 MP kamerája akkor hozni kell
számomra ez nagyon fontos sokat fotózok és videózok
előlapi nem lényeg de ha van elfér
hátlapi 1080p
rögzítés mindegy csak ne .3gp
nem fő szempont de a 120fps -ben is sok jó dolgot látok
de ilyet eddig csak az 5"-os mobiloknál láttam
notification led
rootolható legyen
custom rom : asop, miui
+cyanogenmod mennyire elérhető a kínai telefonokra ?ahogy néztem ezeket hozza egy 5" kijelzős mobil de az nekem hatalmas
árat nem írok esetleg ha azt mondjátok hogy sok a választási lehetőség
bár én nem nagyon láttamszerintetek megoldható ?
előre is köszi! -
Laza...
addikt
válasz
Fricibácsi #80766 üzenetére
10-15$ neked megér egy kétes minőség? Igazság szerint én azt a boltot kerülném ahol "használtat" is árulnak. Mindig nagy a lutri egyébként is, hát még így...
A minideal az egyetlen amiben még nemigen csalódtam 1x sem.
-
Fricibácsi
tag
To2c.com-on árulnak 99% -os új telefonokat 10-15$-al olcsóbban, ezek garanciába visszaküldött, vagy bemutatókészülékek? / Nem akarok ilyet venni csak érdekel a miértje /
-
426os
őstag
válasz
ejnyebejnye #80760 üzenetére
Ha fontos a biztosan jó és mókolásmentes GPS, akkor Hongmi 1s (de talán a sima MTK-s is jó lehet), talán ez a legolcsóbb megoldás, de ez is inkább $150.
CineDOG1: +szállítás
szerk: lemaradtam..
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Itt azért van méretbeli szórás... Az mindegy?
G2F-nek jó a GPS-e, W100-nak annyira nem
-
törölt tag
válasz
A DG350-nek lassú a GPS követése. Autós navinál zavaró. Sétához pont jó.
De van topicja.
-
Zeki
nagyúr
válasz
ejnyebejnye #80758 üzenetére
Tessék, ezt lehet ajánlani.
Xiaomi Hongmi 1Svagy a Sima Hongmi, mert postaköltséggel (sima posta) ez az olcsóbb.
Amúgy ha tutira fontos a GPS, vagy Nokia, vagy bármelyik olcsóbb telóhoz külső gps.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
ejnyebejnye #80758 üzenetére
Tedd kicsit magasabbra a mércét... Ennyiért kinek ne kellene. 145-170USD között vannak ilyenek.
-
ejnyebejnye
tag
Faternak szeretnék $90-$130 között egy Magyarországon is bevált, megbízható, 4,3"-4,7" közötti telót.
A magyar nyelv, a megbízhatóság, és a jó GPS a legfontosabb
Kösz a tippeket. -
pusi1981
aktív tag
-
Laza...
addikt
válasz
molnardenes #80753 üzenetére
A probléma forrása a Ji I joe telefon. Ennyit tud
-
molnardenes
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem. Egy JIAKE JK11-es telóm van (mtk6582/1GB). Egy hete vodára váltottam t-mobile-ról, és vidéken nagyon gyenge (vagy egyáltalán nincs) lett a 3G internet. Kipróbáltam a sim-et másik telefonnal (Xperia Pro), azzal az elvárásoknak megfelelően működött - és korábban a T-mobile-os kártyával sem volt térerő gondja a kínai telómnak. Úgy rémlik, hogy a voda más frekvenciát használ a 3G-re, mint a T-mobile, ezért megnéztem MobileUncle-el, hogy milyen frekvenciák vannak beállítva a telefonon. Minden lehetséges sáv ki van jelölve, mégsem jó a térerő. Ilyen gyengusz az antenna, vagy van valami megoldás a problémára? Előre is köszi a válaszokat! -
törölt tag
válasz
Buccer #80746 üzenetére
Sztem app és root függő. XPosed -del, Gravity Box -szal sok mindent meg tudsz csinálni, de ezek mindíg célalkalmazások lesznek, amik korlátozott lehetőségekkel bírnak. Ha épp arra van szükséged, amit tudnak és ahogy tudják, akkor praktikusak, mert viszonylag egyszerűek. Ha viszont ennél többre vágysz, akkor az automatizálás a következő szint. Egy jó automatizáló felkínál modulokból összeállítható, kész megoldásokat, de lehetőséget ad a teljesen manuális beavatkozásokra is azáltal, hogy képes kezelni az Android alkalmazások alap építőelemeit. Az Activity -ket, Intenteket és Broadcast üzeneteket. Ha pedig még így sem megoldható az, amit szeretnénk, akkor van még egy lehetőség. Közvetlen utasítás a kernelnek. Nyilván egy automatizáló kezelése tanulást igényel, de cserébe egy rendkívül sokoldalú eszközt kapsz, amivel teljesen személyre szabhatod, hogy a teló mikor, milyen eseményre, hogyan reagáljon. A legnépszerűbb egyértelműen a Tasker. Én E-Robotot használok, mert számomra szimpatikusabb a feladatkezelés felépítése és mert Magyar alkalmazás, remek support -tal.
-
Buccer
tag
Az ilyesmik, hogy csörög a teló --> lefordítom és némul, stb... Ez telefon, rom vagy app függő?
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #80743 üzenetére
Ez komoly kérdés?
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #80741 üzenetére
És még Te írod ki hogy biztonságtechnika?
-
citkar
addikt
válasz
Mercutio_ #80731 üzenetére
Megpróbáltam, hát...az Ioceant most látja, a Vowneyt nem
Emiatt vagy a Xiaomis program miatt, vagy más miatt nem tudom.
A kíváncsiság kedvéért kipróbáltam újra a Wayteq GPS-t, ott sincs változás.
A másik régi noti pedig mindkettőt gond nélkül kezeli (immáron másfél éve, a mai napig). Az új noti, meg csak az újakat
Nem igazán értem. -
-
citkar
addikt
válasz
svgyula #80720 üzenetére
A laptop sajátját nem szívesen cserélném le, sok egyedi programot és drivert tartalmaz, amit a gép használ.
Ez lenne a legegyszerűbb, de nem érné meg.
Lehet felveszem a kapcsolatot azzal a nagyszerű Dell/Alienware szervizzel, meglátom mit szólnak hozzá(#80727) Laza...:
Nem az MTK driver a problémás, azt feltettem, ami a másik gépen megfelelt, itt az USB kezelésnél lehet valami más, a régi Wayteq GPS és a telefonnál is hasonló a probléma. A GPS esetében olvastam is róla, valaki active sync módszerrel áthidalja, na nekem az sem sikerültde lehet itt már bennem van a hiba.
-
tolvaj!
őstag
válasz
svgyula #80726 üzenetére
de akkor a te érveidből kiindulva másképp kezeli mondjuk a videókártyát egy win7 HP és egy ultimate? ez azért érdekes feltételezés, mert külső driver ját hozzá ( a vga-hoz), úgyis mint az okostelefonokhoz. én felrakom az MT6589 drivert úgy mint egy catalystot és teljesen mindegy melyik 7es van alatta, annak ugyan úgy kell működnie.
-
svgyula
addikt
válasz
Laza... #80721 üzenetére
Szia! Miért mondod? Nem az első nem a 100. windows telepítem hanem az x.-et Én is azt hittem, hogy mindegyik egyforma hozzárakott deriver ügyileg már ami az alapokat illeti DE nem! Különböző verziók kezdve a próba csomagtól egészen a 64bit-es prémium csomagig kicsit változik. Az otthoni vagy diák verziók nem szedik le azokat a frissítéseket amiket a Busnis csomagok kapnak! Ezek meg nem kapják meg azt amit a 64bit-es Ultimate verziók. Az alap win7 csak plusz lóvé után lehet "felfrissíteni" másik csomagra de sokszor volt az, hogy erre nem volt képes és inkább újra kellett az egészet rakni.
Szia! Nem kell gépet cserélni de ha használni akarja a telefonjával akkor windows-t biztosan. Meglehet erőszakolni csak az a kérdés, hogy a "vas"-hoz való illesztő programok képesek-e lefrissűlni. Itt ugyanis az alaplap és az USB chip driver is beleugat abba, hogy mivel hajlandó kapcsolatba lépni. -
tfalcon96
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a véleményét, megrendeltem a Redmi 1S-t. Meglátjuk milyen lesz, de én döntöttem, így sajnos nem tudlak majd titeket hibáztatni
Üdvözletét küldi egy 17 éves. -
tolvaj!
őstag
válasz
citkar #80714 üzenetére
aztmondod mt 6589? miért nem próbálod meg a xiaomi miphone manager-t? a redmi úgyis azzal van szerelve, hátha segít beadni a home 7-nek rendeen a drivereket.
ez meg a magyarítása.
ez meg a menete
-
citkar
addikt
válasz
Dominó85 #80712 üzenetére
De miért nem problémázik több másik USB-s merevlemezzel, egér, billentyűzet is azokon van, pendrive is működik, minden tökéletes, csak a telefon nem.
Windowsos, azaz szoftveres problémát sejtek, de hogy mi lehet az...passz.(#80716) Dominó85 :
Egy régebbi Waytec GPS eszközzel is így jártam (ahhoz régen nem is kellett drivert keresnem, simán működött, de új notebookon használnám, ahhoz meg saját Windowst kaptam, azt nem cserélném le), annak a topikjában más is panaszolt hasonlót, de amiket ott javasoltak, azokkal nem jutottam előrébb. Az az érzésem, -
tolvaj!
őstag
üdvözletem az "öreguraknak"
( 29)
-
citkar
addikt
Van egy problémám.
Van két 6589-es telefon, amiket az egyik gépen simán használhatok, felismeri, látom a memóriakártyát.
Másik gépen, ugyanazok a készülékek, ugyanazokkal a kábelekkel problémáznak, pedig ugyanazokat a drivereket feltettem. A probléma olyan, mintha rádugnám a készüléket, csippan a gép, majd csippan újra, mintha kihúztam volna...újra csippan, mintha bedugtam volna s ismét (anélkül, hogy a kábelhez hozzányúlnék). Ugyanakkor néha felismeri rendben és jól tudok másolni. Mindkét gépen Windows 7 (a problémáson Home Premium SP1). Próbáltam másik USB dugaszon a gépen, de mindegyiken ugyanaz, míg sok más eszköz tökéletesen működik.
Hátha valaki tapasztalt hasonlót, vagy tud megoldást. -
Laza...
addikt
Aki az 51-es villamossal jár, letegezhet
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #80706 üzenetére
Ez olyan, mint a kövér embereknél az alcheimer bulémia. Mindig elfelejtenek hányni.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #80702 üzenetére
Ezekkel a "bölcsességekkel" palástoljátok abbéli fájdalmatokat, hogy már hangosabb az óra ketyegése?
(45).
-
Mercutio_
félisten
válasz
gipsztigris #80700 üzenetére
Ugyanakkor a kor nem érdem, csak állapot
(44)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Haditechnika, harcászat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest