- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Jiayu G3S-t használok már egy éve.
A gps része sajnos teljesen kuka. Az antenna nagyon gyenge,így külső bluetooth gps-t használok navi mellé ami macerás nagyon.
Tudtok olyan dual simes telót ajánlani amiben tökéletes és erős biztos a gps jelvétel?
G5S-t ill. Cubot X6-ot néztem de azokról is kuka gps jelvételeket olvasni ...
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsinnyegtet #80293 üzenetére
Lenovo S660 ? Annak is jó az akkuja.
-
osztszoroz
aktív tag
egy próbát megér
-
pluhm
aktív tag
Üdv! Lehet kicsit off, de megkérdezem, mivel sok dual sim-es kínai telefonban nincsen notification led (az enyémben sem: DG2014). Tud valaki olyan programot, ami a különböző értesítéseket (melyekre egyébként a notification led hivatott: nem fogadott hívás, sms, e-mail...stb.) a kijelzőn meg tudja jeleníteni? Pl.: nem fogadott hívás esetén a képernyő piros (vagy bármilyen) fénnyel felvillan bizonyos időközönként.... vagy valami hasonló... Sajnos a fényképező "vakujának" villogtatása nem működik a telefonomon. Hiába telepítek ilyen programot, nem jelzi ezeket a dolgokat. Amikor kipróbálom, a programon belül tesztelem a "vaku" villogást, akkor működik, de valós helyzetben, lezárt képernyőnél, nem fogadott hívást követően nem villog....
-
zsinnyegtet
aktív tag
Sziasztok!
Néhány hete is kértem Tőletek segítséget...kaptam is szinte azonnal...ezért újra kérdeznék.
Kedvenc unokatesóm szeretne magának telefont. Én rászabadítottam a minideal-re...nézelődjön csak.
Az elvárásai az alábbiak lennének fontossági sorrendben:
-jó akkuidő
-kellemes minőségű kamera
-max. 5"
-50 ezer forint környéke
-a Redmi 1s nem tetszik neki
Tehát nem fontos, hogy éppen 4.2.2 vagy 4. valami fut rajta illetve az sem számít, hogy az Antutu mit ír ki.Az én javaslatom a THL 4400 lenne.
Nem is olyan régen olvastam egy jó kis tesztet róla.Köszönöm szépen a tanácsokat
-
Laza...
addikt
válasz
Freddycom #80291 üzenetére
Szerintem simán nem éri meg a különbözet. Sok teló átmegy a kezemen (van aki ugye neppernek hív
), de erősebb igénybevételnél minden 8 magos süt, aki mást mond az vagy hazudik, vagy nem is volt még a kezében (esetleg dísznek vette és üveg mögül nézegeti). Ha már valóban többet akarsz, akkor 4 mag, és 2 G RAM. Ez az ami valóban többet ad, a többi e-penis. De a gyártóknak kell az újabb cuccz, meg sok jancsikának, pistikének is
Aztán ha meg kérdezed, na, és milyen a nyóc mag? Há bakker, az antutu 2 millió ponttal több bakker!!! És használatban? Ja.. hátö... ize... A forma egy játék 2 mp-el hamarabb bejön! LOL
-
105kacsa
őstag
válasz
easy...rider #80286 üzenetére
-
Laza...
addikt
válasz
easy...rider #80286 üzenetére
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan telefonokat amik támogatják a Gesture Unlock, vagy Gesture Wake Up, vagy Intelligent Wake Up (kijelző érintésre felébred) funkciót? Mindenhol más nevet találnak ki neki, de arra gondolok mint ez: [link]
Lehetőleg olcsóbb árfekvésű érdekelne, szóval OnePlus One kiesik a szórásból
-
Laza...
addikt
-
tfalcon96
aktív tag
Erről vélemény: [link]
Ha nem noname lenne, még jó is lenne. -
KillBill0531
csendes tag
válasz
pgyuri #80275 üzenetére
hoho,nekem 2hete van meg.
tök jó,hogy ilyen pozitív véleményed van a teloról
én is ugyanezeket tudnám róla elmondani.
igaz már cserélném el,de nem mert valami nem tetszene rajta,hanem mert ilyen hülye gyerek vagyok
pedig az eddigi legjobb telom! tuti megbánom csere után... :S -
pgyuri
csendes tag
Sziasztok,
5 napja jött meg a Doogee Valencia DG800-as telefon, az első 5 nap tapasztalata:
Eddig nagyon korrekten működik, gyors, a privát Telenor-os 3G-n, a céges Telekom 2G-n szépen megy, eddig térerő problémám nem volt, bár a telenoros mindig gyengébb jelet fog.
A GPS jól megy, hétvégén egy oda-vissza 330 km-es úton ki is próbáltam iGO-val!
A Wifi is jó, nekem még egyszer sem szakadt meg, bár azt látom, hogy ugyanott az előző ZTE Blade III erősebben vette a jelet (a spájzban a ZTE-n 2 csík volt, Doogee-n csak 1). Baromi gyors wifi-n a net, letöltésnél néztem, a teljes sebességet (25 megás) használja, 2,5-3 MB/s-al jöttek le a cuccok a Play-ről.
Telefonhoz képest nagyon jó a kamerája, szintén tesztelve lett (esküvőn voltam, valóban 13MP-es képeket csinált, a normál kompakt kamerák szintjét szerintem simán hozza.
A hátsó touch paneles hátlapot az első este kipróbáltam, jópofa, érdekes, de zavaró, úgy hogy vissza is tettem a dobozba.
(#80111) _Hodor_ említette az USB problémát, nekem rögtön kapcsolódott, a belső memóriát és az SD kártyát is látom a gépen, tegnap szedtem le 1 GB videót a kártyáról, USB3-as portba dugtam a gépen, 30-32MB/s-al jött le!Szóval eddig minden happy, 118,88 $-ért +ÁFA nagyon megérte!
-
bladegery
senior tag
válasz
aytukabozs #80267 üzenetére
Egy romot akartam telepiteni, elhasalat, ujrainditottam es azota nem megy tovabb a bootanimacional.
De mar alapbol kicsit fura volt mert nem ugy mukodtek rajta dolgok mint masoknak, azt mondjak en nem eredeti szoftverrel kaptam, hanem valami modositottal..
Egy menut elo tudok hozni, ahol ki lehet valasztani hogy normal vagy recovery legyen, de nem lehet leokezni.
capat mas is ajanlotta, tegnap este irtam neki es meg nem valaszolt. -
aytukabozs
addikt
Mázlid van mert noname-ekre jellemzően nem szokott lenni,
(vagy ha igen aranyárban)
útmutatót én tecsőn keresnék, de az lehet hogy nem fog menni, megintcsak a telefon noname mivolta miatt...:/ -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #80244 üzenetére
Nekem nem is hiányzik.
-
-
bladegery
senior tag
Hi!
A mult heten vasarolt xiaomi remdi note-ombol sikerult teglat csinalnom. Talaltam hozza unbrick leirast, de nem akar ossze jonni sehogy. Tudtok valakit szegeden aki ert ilyesmihez? Esetleg egy nem tul draga szerviz?
Kosz barmilyen infot. -
bigbuda
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Egy 8GB-os Tronsmart TS7 telóm van MTK6589 chip-es... és nemrégóta használom mindkét SIM foglalatot, vagyis használnám... Mert a másod SIM foglalat, ami nem tudja a 3G-t, annak nagyon gyenge a térereje, panelben és liftben el is megy teljeen és ilyenkor el se érnek, de szabadban is kb félig van a térerő...
Ezzel lehet valamit tenni szoftveresen? Illetve van már KitKat erre a telóra? Vagy milyen szoftvert érdemes rátenni és azt hogyan kell megtenni? Köszönöm előre is a segítséget.
-
dome.no1
tag
válasz
gipsztigris #80263 üzenetére
Jelenleg csak egy pár kapott macskát.[link].
De elméletileg lesz a többihez is. Már amelyikhez. Én feltettem a 780-ra, de két nap után ment vissza a 4.2.
Az sd kártya kezeléssel nem tudtam kibékülni. Egyébként a linkelt forumon jól követhető a kitkat mizéria.
Annyi előnye volt, már akinek számít, hogy az antutu 18000 feletti értékeket dobott. A legtöbb 18313 volt félig belakott rendszeren, 2.1 gb-os patricióval.
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #80241 üzenetére
Mikor?
-
rokarudi
aktív tag
válasz
hungobungo #80261 üzenetére
megerősítve
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #80258 üzenetére
Nem kerestem meg az árat sem néztem csak nézelődtem az alin és nem emlékeztem hogy említve volt..
Eettől függetlenül igazad van...
Ugorj át a P6 topikba...játékoknál melegszik stb de "normális" használathoz több mint elég!
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #80244 üzenetére
Na ez az,hogy várhatjuk,mert sosem jön.
-
aytukabozs
addikt
válasz
WOT-H-A-C #80252 üzenetére
60$ körül dobálta kb fél éve több webshop,
ha jól rémlik coolboy (vagy valamelyik másik 'rezidens' fórumozó?) is vett valamelyik családtagnak(#80256) WOT-H-A-C
Ezzel meg kikaptad a legdrágább ajánlatot
220 körül már lehet kapni,
én komolyan nézegetem ezt a telót bár csak 1 sim sajna, de nagyon tetszik a speckó, csak nem tudom mit tudnak a hua saját processzorai....
valakinek van tapaszalása a hi-silicone soc-ról? -
WOT-H-A-C
veterán
-
mlaci01
tag
Sziasztok,
Találkozott már valaki azzal, hogy a telefon elkezdett különböző számokat felhívni, úgy hogy a képernyő nem volt feloldva ! Ha az ember előveszi, akkor kéri a feloldást (pattern) ! Mit lehet ezzel tenni ?
Egy egyéves Star S5-ről van szó, eddig gond nélkül működött.
L, -
scream
veterán
Sziasztok!
Barátnőmnek keresnék 20e Ft körül (VÁM+ÁFA-val ne legyen sokkal több mint 25e, ha lehet), Lenovo A800 helyett egy erősebb telefont, mert szegény elég sovány a 2 magos MTK-s procijával, plusz az 512MB-ttal. Szóval már legalább 4 magos kéne, meg 1GB, van-e és milyen ajánlott ilyen kategóriában? Nem baj, ha nem óriási a készülék, illetve az sem, ha szép, vagy nőies a minta rajta.
Az AnteLife mikor került le az ajánlott oldalak listájáról?
-
akyyy
senior tag
kollégának van egy malata i8-as MTK6577 tipusu 4,5 colos kijelzős telefonja. elvileg jól irtam az adatokat remélem.
ÖSszetört a kijelzője, próbáltam keresni ebayen meg máshol, honnan lehet rendelni de csak párat találtam, de nem vagok biztos hogy méretben jóe. Valaki tud segíteni, hogy mire kéne figyelnem stb?
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #80241 üzenetére
A Jiayutól meg várhatjuk a régebbi modellekre (G3S)....
-
CoolBoy323
nagyúr
Zopo tobb keszuleke is megkapja a 4.4-et, pl a 700as is
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok, hungobungo-ról tud valaki valamit? Rendeltem tőle egy redmi note-ot, próbálom elérni privátban, de nem nagyon sikerül már kb. 1 hete. Látom, hogy beírta az aláírásába, hogy még olvassa a privátokat, csak nem tudom, hogy másnak sikerült-e mostanában elérnie.
-
balagedebr
tag
válasz
CoolBoy323 #80235 üzenetére
Nem nagyon találtam más topic-ot, ami ezzel foglalkozna és itt meg sok kínai telefon megy át az emberek kezén, ezért gondoltam hátha van valakinek infói róla.
-
citkar
addikt
válasz
HG_hagor #80236 üzenetére
A konkrét készülék új, saját kézben itt szerintem még senki sem vette, de a gyártó a megbízhatóbbak közé tartozik, ha tetszik, nyugodt szívvel ajánlom.
(#80238) balagedebr:
Értem a problémád, csak sokan (mint én) kifejezetten Dual Simes telefonokat keresünk, na őket jól megzavarják az egy Simes telefonok, legalább jelezd, hogy egy Simes, tedd offba, hasonló.
-
HG_hagor
csendes tag
Sziasztok!
A THL 5000 SmartPhone MTK6592 Octa Core 1.7GHZ -al van valakinek tapasztalata?
THL gyártóról még nem hallottam és a minőségét sem ismerem. Vélemény?
Köszönettel: Gábor
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
balagedebr #80233 üzenetére
1 SIM, itt OFF
-
citkar
addikt
válasz
svgyula #80232 üzenetére
Nem hiszem, hogy olyan sok Hongmit küldtek volna vissza, de ha így is van garanciálisan árulják. 100 USD-ért megéri felnézni, ha az ember elcsípi jó, ha nem, hát akkor sem történt semmi.
Akinek emiatt megy fel a vérnyomása és csak sopánkodik, hogy neki nem jutott, az meg is érdemli. -
balagedebr
tag
Sziasztok!
Jiayu S1-ről mik a tapasztalatok, vélemények?
Üdv,
B -
svgyula
addikt
válasz
citkar #80228 üzenetére
Szia! Nem lehet az, hogy megint sok volt a reklamációból visszavitt telefon? A nagy sikerre való tekintettel újra meghirdetik "ákcíósan"
De biztosan jó lesz vérnyomásnövelőnek is! Amíg azon izgul a nép, hogy sikerült-e elkapni egyet utána meg azon, hogy sikerül-e visszaküldenem és mi lesz az ÁFA-val -
citkar
addikt
Hátha valakit érdekel:
Pandawillen a hat fordulós akciózásban a 3-ban lesz 100 USD-ért Xiaomi Hongmi (MT6589T).
4-ik napon ZTE Nubia 4,7/5 colos, Snapdragn 600/800 190/265 USD.Sok minden más mellett, de ezek nekem szemet szúrtak, hátha valakinek jól jönnek.
-
7Sony7
addikt
válasz
CoolBoy323 #80217 üzenetére
Ezért nem értem, miért nincs. 4-4,5" ; 1-2G ram; 2-4 mag; ütés és vízálló. Ennyi kéne csak. Persze normális áron.
-
CoolBoy323
nagyúr
Pedig akkora igeny lenne egy ilyen telefonra, ami valoban tudja, amit rairnak
-
7Sony7
addikt
válasz
CoolBoy323 #80212 üzenetére
ISO 9001
Tuti feszült benne az üveg. -
beg
veterán
válasz
Nem, csak odaát máshogy értelmezik a szabványokat
-
Upo
addikt
válasz
Nem, kopogós plasztik
Mindenhol, a gumisnak látszó részeken is.
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
b0bcat #80157 üzenetére
elöször is körülnéznék a telón, nincs-e vmi furmány beállítva rajta, pl megpróbál fix ip-t kényszeríteni, vagy a biztonság másik rendszerre lett állítva (wps-en próbálkozik wpa-s routerre stb), nem az alaprendszer próbálkozik csatlakozni hanem vmi egyedi program stb
ha szerepel a teló wifi listájában a router, esetleg kitörölni, vegye fel ujra magától.
aztán a routeren néznék körül, pl nincs-e lekorlátozva a kapcsolódható eszközök száma, túl szűk ip-tartomány beállítva, vagy egzotikus ip-tartomány, hibás alhálózati maszk stb, esetleg vmi miatt egyedi szűrőlistára nem került-e a teló.
ha a router nem szórja a nevet, egy teszt erejéig engedélyezni neki a név szórását és próba úgy is.
és persze átnézni a router-logokat, bejött-e rendesen a próbálkozás, nem a router saját tűzfala dobta-e ki stb... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
aytukabozs #80209 üzenetére
ennyitől eltört??
cukorból van? -
csampei
senior tag
válasz
aytukabozs #80209 üzenetére
Runbo Q5/X6 esetleg X5 king <---Ezek tutik de drágák vagy Snopow M8 <---elvileg nincs velük gond,de még nem teszteltem.
-
Fredo78
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Úgy látom elég egyértelműen megfogalmaztátok amit sejtettem: nincs értelme a kínai "kis-telefonoknak"
Mivel semmiképp nem szeretnék tepsit (van tabletem meg PC-m) ezért egyenlőre marad az xperia U (3,5")
Elég furcsa ez a radikális méretnövekedés, miközben olvasni lehet itt a fórumon nem egy olyan véleményt is mint az enyém, mégis brutális a nagyobb és nagyobb kijelzőjű telefonok piaca. Ergo mivel piacgazdaság van csak erre van igény... Főleg ha az új alma is 5,5-el jön ki... -
aytukabozs
addikt
válasz
BullZeye #80207 üzenetére
mindegymi csak a doogee dg150-et kerüld, jó messzire...
be is ázik,
meg törik isnem rossz egy rugged(nek látszó) telefontól
220$ körül van a huawei outdoorja (de az 1 kártyás)
200 körül lenovo s750
150 köről néha még lehet látni lenovo a660-at de az meg elavult kicsit -
erics
újonc
A Krüger&Matz-nak vannak nagyon jó dual SIM-es telefonjai (pl Mist, Drive, Soul, Live) érdemes utána nézni!
-
BullZeye
veterán
Olcsó, strapabíró (por ütés cseppálló) telefon kéne párom húgának, Samsung S5230-at váltana ki, szóval nem kell a 8 mag és 2gb memória.
Van erre a leírásra valami favorit?
-
DJGABI
addikt
válasz
Fredo78 #80201 üzenetére
Nincs. G2F kb az egyetlen erős mobil 4.3"ig, amit érdemes is vásárolni. Jobbat itthon se kapsz, nincs divatja az ilyen "pici" mobiloknak. Compact meg mini utótagosok is 4.5-4.7"nél kezdődnek. No comment.
Következő lépcső meg nyócmagba, ami aránylag kompakt az a G4S/G5S.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest