- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
Senator #77688 üzenetére
Roncsam a kedvedet he?
nem bővíthető tárhely
gyakorlatilag fixen bedrótozott akku
ahogy olvastam sheratan-t eléggé bagzik akarom mondani bugzik
ha szerencséd van akkor a a 3G-hez is mókolni kell, hogy itthon menjen a csájna verziót
ja ki ne felejtsem elkaptam egy kis májbajt -
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Most melyik a legjobb akksi idővel rendelkező 5"-os? Pl. a Thl 4400 és 5000-en kívül? -
wwenigma
Jómunkásember
Mar megint marhaságot beszélsz Laza... kollegáddal egyetemben aztan szétoffolod a topikot hát nem igaz.
Marhaság hogy kiforog alóla a föld olyan értelemben, hogy az EPO file-ban benne van az összes pályaadata előre 1 hónapra kiszamolva (hogy segitse az elso fixet) illetve a telefon veszi a muholdak jelét, amik épp "felette" vannak. Tudtommal nincs blackout, azaz amikor egy sincs "látótávban"...
dethroner: nézd meg YGPS-ben hogy milyen jelerősséggel látja a holdakat, ha 20+ akkor tudnia kellene pozicionalni. Csinald végig az MTK GPS esőtáncot, pontosan követve a tánclépéseket.
-
dethroner
veterán
Srácok, köszi a hozzászólásokat.
Azt elfogadom hogy szar a gps antennám. De attól még ha egyik alkalommal viszonylag gyorsan talál holdat és működik a gps, a következő alkalommal miért nem? Ha szar lenne a vevőm, akkor mindig rossz lenne. Vagy nem találna holdat, vagy mindig eldobálná. Ha egyszer tud pozíciót fogni, pár órával később miért nem? Az hogy gyenge a vétel, kevesebb holdat lát, azt elfogadom. De ettől függetlenül ugyanúgy kéne újra és újra.
Antenna gyenge ok, példának okáért kipróbáltam a régi lg optimus net a panel wc-ben(tehát több beton fal mögött) másodpercek alatt talál egy egész jó jellel bíró holdat és rögtön rá is áll, ez a feiteng meg a nagy ablaknál is csak szerencsétlenkedik.
Azt figyeltem meg hogy akkor látja legjobban a holdakat, ha mtk tools-ban nem csak a full-cold kombinációt használom, hanem sokkal inkább az a-gps restart lehetőséget. -
Laza...
addikt
Uram, add meg nekünk mindennapi GPS flémünket, legyen meg a Te akaratod, és add meg hogy néhány ember felvilágosodjon, különben a fórum sötétbe borul
-
Senator
aktív tag
Bocsi az OFF-ért előre is. Nem dual-sim-es és sd card slotja sincs "sajnos", de ki a francot érdekel
Egyelőre semmit nem tudok róla mondani, mert kb negyed órája csomagoltam ki, per pill próbálom lemeríteni 23%-ról, de hiába futtatom az Antutut vagy 7-edjére még mindíg 10% van az akksi. Méret tekintetében abszolút nem vészes az Mi3 után alig nagyobb... még a sim kártyát se raktam bele
Kínai verzió, Color OS van rajta, van benne angol és kínai nyelv aztán jónapot. Gapps nyista, de kb. 3 perc ezt a problémát megoldani.
Ja... persze, hogy kurvagyors, még az Mi3 után is érezni a különbséget huhh, nem viccelek. A Color OS meg egész kellemes, de az első full töltés után megy rá a CM11. Természetesen el fogom készíteni a készülék topicját, nem offolom szét ezt a topicot! Mégegyszer bocsánat, hogy idekontárkodtam. -
zoléé12
újonc
Sziasztok .
Thl T11 hez védő foliát honnan lehetne rendelni?
Köszi előre is -
Krinyo
senior tag
Ilyen baromságokkal ne kábítsuk a népet, nem csatlakozik a telefon sehova, hanem veszi a műhold jelét. Nincs visszirányú kommunikáció, nincs csatlakozás. Jel vétele van. Ha az egyiket veszi, akkor veszi a másikat is. Nem mellesleg nem forogsz te sehova, ne fordítsuk meg a rendszert, a műholdak haladnak felettünk, ráadásul egymáshoz képest is eltolt pályákon, és nem mi forgunk bárhova... ebből megint látszik, hogy fogalmad sincs miről beszélsz, de legalább okosan adod elő.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Chaser #77669 üzenetére
azok alapján amit írtál követelménynek kapásból ez ugrott be. a felbontása nem acélos, de szép képe van, volt szerencsém hozzá. mivel a navit kiemelted azért is mertem ajánlani, mert telefonos navigációban a nokia egy darabig még verhetetlen lesz szvsz. és persze a dualsim
-
klogw
aktív tag
-
-
stmiklosi
tag
válasz
wincmd32 #77613 üzenetére
Szevasz!
Nekem egy újnak "helyből" rossz volt a csengetője. Szétszedtem, megtakarítottam az érintkező szigetet, picit hajtottam a felfekvő érinkezőn és azóta jó. Jártam így hangszóróval is. Rendeltem csengetőt, 2 év után romlott meg, szétszedtem, betettem.
Most épp a pókhálós képernyőm cseredarabját várom (2600), bár még működik.
Üdv: StMiklos -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
EU-s szállítással keresnék "olcsó" csájnafont, olyan 140 euró környékéig. zoposhop-on kívül mi van még, ami emberi időben szállít?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Feiteng H9500 telefonom van. Miért van az hogy elindítom pl mtk tools, vagy akár a gps test appot, viszonylag könnyen talál több holdat is, csatlakozik is, meghatározza a pozíciót, aztán néhány órával később már nem lát semmit. Ha végigcsinálom a topik elején a gps okosítást akkor igaz hogy lassan, de többnyire ismét működik, de elég néhány óra és újra használhatatlan. Olyan, mintha vagy elfelejtené hogy merre keresse a holdakat, vagy egyáltalán dolgozni nem akarPedig az epo adatok néhány naposak, szóval bőven tudnia kéne mi merre van. Van ilyen tapasztalata valakinek, vagy bármi ötlete?
-
Chaser
legenda
Valszeg veszek egy mijaut', csak hogy lássam ennyiért mit adnak
Aztán a hongmi jön véglegesre.
alázógyík: Itt már volt +1 korábbról
tolvaj!: Nem is tudtam hogy ebből is van dual
Alapvetően nem lenne rossz, de ennyiért kicsit nagyobb felbontást elviselnék. Kamera se túl jó, előlapi nincs is ha jól látom, vaku sincs, értesítés talán, GPS viszont biztos jó 520 alapján. Egyébként nem kellene droid feltétlen. Szétnézek használtan mennyiért vesztegetik ezeket. Egyelőre jó lesz a kalapba.
gipsztigris: Direkt nem akarták kisebbre?
-
sajtjani
tag
válasz
wincmd32 #77656 üzenetére
Szeretni fogod a HD5000-ret. Ha a kezedbe fogod először, még mosolyogni is fogsz. Az át cimkézett akku nálam szépen be állt, 1sim, állandó 3g mellett két nap után 50%-on van. A kameráról nem mondtam jókat múltkor, pár nappal ezelőtt vettem észre a lencsén egy fóliát, ezt lekaparva elfogadható képeket készít.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Rodzser Mór #77653 üzenetére
Mindettő van használom,nekem semmivel nem jobb a sony és ráadásul kicsi is.
-
wincmd32
tag
válasz
svgyula #77624 üzenetére
Fülhallgatóval müxik tökéletesen. Telefonálni is lehet, előlapi is hsz is jó.
A hátsó tök süket.Terentius
Még nem tudom, eléggé elhúzták a vámosok, de ha minden jól megy a héten a kezemben lesz ("vámhatározat kiadva")
Az aláírásomban megelőlegeztem a dolgot. Mondjuk sok rosszat konkrétan HD5000-ről nem olvastam se itt se külföldi forumon/tesztben. persze ettől még bármi lehetséges, azt már látom h ez márka nem lesz nagy Star a kinai gyártok között..
Amúgy a W450 1 hónapja van nálunk, Tmallbox-os vétel (tmallbox védelmében, ez az első telo ami behalt az onnan rendeltek közül..) szerintetek meg lehetne játszani a kínaival, hogy visszaküldöm és ne egy másik ilyet küldjenek, ne javítsák, hanem hogy egy másik telot választanék? -
gipsztigris
addikt
válasz
Chaser #77647 üzenetére
+1 a Hongmi 1S-re.
Egyedül a picit nagy kijelző körüli keret ami fura, de nem ormótlan, csak amolyan "meg kell szokni" érzés.
Tudtak volna egy 8 milliméterrel alacsonyabb és 4 millivel keskenyebb telefont is csinálni, ha nagyon akarnak!....és akkor még kecses is lenne. Ettől eltekintve eddig ötöst érdemel a telefon. -
samyr
csendes tag
Minideal-ra nem tudtok valami kuppont?
-
Chaser
legenda
No amire nekem kellene teló. Mindenféleképp dual SIM, különben maradhatna a lumia 520. Semmi extra dolog, mail, net amikor épp nem vagyok gép közelben. De ha már új teló akkor 4.5-5.5" közt, a 4-es nekem kicsi. 4mag/1GB, mert droidhoz kell, WP-hez fele is elég. GPS nem elhanyagolandó. Fényképező nem baj ha használható, de végül is ár kérdése. Értesítő LED mindenképp kell, funkciógomb megvilágítás előny, de nem létszükséglet. Akkuban nem vagyok finnyás, ha 1 napot kibír az már jó.
Amiket eddig kinéztem:
Doogee Turbo 2014 137$-ért.
5" HD IPS, 4mag/1GB, könnyű és vékony. Kijelzője nem a legszebb,kamera se brutál, viszont olcsó.iNew V3
165$-ért
Kb mint az előző, kijelző sokkal szebb, kamera elvileg jobb, de valszeg csak elvileg. topikjában elég sok mindent láttam ami miatt egyelőre "érdekes" státuszban van, de designra ez tetszik a legjobban. GPS úgy láttam elég bajos.Hongmi S1 154$-ért.
4.7" HD, nem a legkönnyebb/vékonyabb teló. Viszont MIUI felület, úgy olvasgatom hogy ezzel a gyártóval talán tervezhetek 1-2 évre. Frissítések is jönnek rendesen. Minőségi kijelző és kamera. Eddig ez a legesélyesebb.Nagy testvére a Note, aminek most az ára 210$ MD-n, 8mag/2GB, 5.5", viszont nehéz sajnos. Ez lenne a maximum amit kiadnék telóért. De igazából nem kell ilyen hw és fél téglát sem akarok cipelni.
Jiayu G2F..hát ez 4.3", kis felbontás, de igazából a többi stimm és 105$. Lehet ezzel járnék a legjobban, mert ha megfelelőnek tartom marad, ha nem akkor pedig jöhet egy másik, ezt gyorsan el lehet adni. De a doogee sem sokkal drágább és azért egész más világnak tűnik az 5" kijelző és HD miatt.
Félig-meddig "hangosan" gondolkodom, de várok még esetleg tippeket. Tréfát persze rászámolom az árakra.
-
mayácska
csendes tag
Sziasztok.
Tudna nekem valaki segíteni? Rendeltem egy kínai telefont pandawill-ről, ő lenne az:
http://www.pandawill.com/tengda-n8000-smartphone-android-42-mtk6582-quad-core-55-inch-1gb-4gb-3g-otg-gesture-sensing-white-p84961.html
február végén kaptam meg és párnapig egyfolytában kikapcsolt magától lefagyott nem reagált semmire, most úgy néz ki, hogy megint jó de néha azért még leszokott fagyni főleg ha fényképezni akarok, mit lehetne ilyenkor csinálni vele megéri vissza küldeni egyáltalán mert úgy hallottam h elég drága lenne a posta költsége ...nincs esetleg valakinek valamilyen ötlete, hogy mit csináljak vele?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Balu02
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #77636 üzenetére
Noname MTK-s kínai telóm nekem is volt, ráadásul még csak olcsó sem volt (egy éve 150 USD-ért vett 4 magos HaiPai, elvileg egészen jó specifikációkkal). Netuddmeg, hogy navigált, jártam mindenhol a kijelző szerint, árokparton, bent a szántásban 20 méterre az úttól, totál eltévedve, teljesen más irányba, mint a tényleges. Használhatatlan vacak, akkor tényleg inkább egy használt minőségi cucc a vateráról, ha ennyi a kereted rá.
-
iMaverick
addikt
válasz
szobipeti199 #77307 üzenetére
Igaz kicsit megkésve: MortPlayer... Már WP-on is ezt használtam, ezért is örültem meg annó, amikor láttam, hogy droid-ra is van. Pöpec kis progi! (Van hozzá telepíthető widget is, szóval nem kell "nyitva hagyni" sem.)
-
Chaser
legenda
válasz
paulkaresz #77635 üzenetére
Ezeknél jön rá a "free" postára +4$, meg a PP fizetésért +4%, így lesz a vége kb a kiírt ár kedvezménnyel
De mindent összevetve ez most jó áron van náluk.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Felejtsd el az MTK lapkás telefonokat, ha a GPS fontos, de legalábbis ne ezen az árszínvonalon várj jó működést.
A helyedben pl. simán rámennék Vaterán egy 10e Ft-ért már megvehető Xperia Mini Pro-ra, (nem az X10-re, az SK17-re) az ilyesmire tökéletes, Glonasst is tud a GPS-modulja, gyorsan fixál, pontosabb is a pozíció. Autós navinak az viszont kicsi lehet. -
Andrewstarr
aktív tag
válasz
paulkaresz #77638 üzenetére
Ja, igen, azt láttam, csak azt hittem, hogy az csak jún. 1-10 között érvényes.
-
válasz
És mi lenne a prioritás? Ár, GPS, dual SIM, android, stb?
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
Andrewstarr #77637 üzenetére
lap tetején,pirossal a sárga mezőben.
BIG6.1
TOTAL:
$148.36 -
Andrewstarr
aktív tag
válasz
paulkaresz #77635 üzenetére
Köszi, köszi!
Ezt a kódot hol találom?
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Gabócza #77621 üzenetére
Csak annyira kéne, hogy autóban használnám GPS-ként.
Meg ha megyek bringázni, akkor velem lenne és rögzítene a tracking progi.Azért lenne jó, ha valakinek lenne tapasztalata vele. Az adna pontos képet. De itt nem láttam topikját. Külföldi (angol nyelvű) fórumot hol találhatok? Keresek addig is...
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
Andrewstarr #77634 üzenetére
ezt nézd át.
ha beírod a kuponkódot,még kb 10 usd-t megtakaríthatsz. -
Andrewstarr
aktív tag
válasz
paulkaresz #77631 üzenetére
Tényleg, ez elkerülte a figyelmemet, de ha nem vodás vagyok akkor jó?
-
Laza...
addikt
válasz
paulkaresz #77631 üzenetére
Ez a kijelentés ebben a formájában nem igaz. Nem mindenhol tud...
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
Andrewstarr #77630 üzenetére
nem tud voda 3G-t,emiatt nem jó.
-
Andrewstarr
aktív tag
Ez jó vételnek tűnik, nem? ZTE Red Bull V5 V9180
-
-
sajtjani
tag
válasz
wincmd32 #77619 üzenetére
Ez szerintem az előlapi hangszóró. A STAR általában alulméretezi a hátsó hangszórót. Nekem két hangszóró cserés STAR-om volt, az egyikbe samsung, a másikba Xperia hangszóró került, itt vidéken 2500 ft volt munkadíjjal együtt. Vidd be a gépet egy gsm boltba nyugodtan, el fogják vállalni.
-
testo92
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #77620 üzenetére
Esetleg egy megbízhatóbb olcsóbb telefon külső bluetooth-os GPS vevővel.Legalább kevésbé meríti a telefont is és nem vészes árban sem.
-
kcsa
veterán
válasz
Túrázáshoz a kifejezetten erre a célra gyártott eszközöket ajánlanám.
-
válasz
1. Ha kicsit is visszaolvasnál a topicban, akkor látnád, hogy a legtöbb vita a GPS-ek körül alakul ki.
2. Ez egy telefonnak látszó tágy, nekem ingyen se kellene.
3. Focalprice-tól én már több mindent rendeltem, (telefont nem), eddig minden megjött szépen.
+1. Sz@rból nem lehet várat építeni. Ha komolyabban ki akarod használni a GPS-t, akkor vagy célhardvert érdemes venni, vagy valami jobb GPS-el rendelkező telefont (pl. Xiaomi Hongmi), vagy bluetooth GPS-t használnék... -
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Remélem, jó helye írok.Olcsó(bb) fajta GPS-es telefon kéne. Ezt találtam, 50USD 72-ről leárazva.
linkCubot C9+
Mi a véleményetek róla, esetleg van-e valakinek ilyenről tapasztalata? GPS mennyire végzi jól a dolgát ebben a telefonban?
Memória tekintetében a 256MB RAM & 512MB ROM elég a GPS-hez? Ha elmennék túrázni, akkor valami trackinges-nyomkövetős progit rátennék. Más alkalmazás szerintem nem lenne rajta - most még így gondolom. Email olvasás, esetleg pár weboldal nézése lenne még vele.És a focalprice megbízható bolt?
-
pinterto
tag
Szemezgetek ezzel COOLPAD 7320 a telefonnal, állítólag a coolpad telefonok nagyon jók, de erről még nem sok info van, csak egy videó a youtube-on.
Szerintetek milyen lehet?
-
wincmd32
tag
Sziasztok!
Adott egy W450-es készülék, amin egyik napról a másikra el ment a hang. semmilyen formában nincs jelen.
nem volt leejtve, dobálva eláztatva semmi olyan nem történt ami miatt behalhatott volna.
egyik nap még van hang, másnap már csak a rezgő motort hallottuk ébresztéskor..
remélvén hátha csak soft problem, gyorsan akku ki-be de nem oldotta meg a problémát.
Módosítva nem volt semmi, ugy van ahogy jött.
Valakinek ilyen irányú tapasztalat? HW hiba lesz? ha igen valakinek tippje honnan érdemes/lehet hozzá alkatrészt rendelni? Pandawil-en találtam alkatrészeket de nem ismerem őket.
Köszi -
Chaser
legenda
válasz
Depression #77575 üzenetére
Igen, ez a gondom nekem is a hongmi 1s vs note kapcsán
Nem is az hogy nagyobb, de elég vastag és nehéz. Nézegettem az inew v3-at, qrva jó teló lenne és árban is jó. Na az 5" ellenére kurta vékony és könnyű. De a topikja nem győzött meg hogy olyan kellene nekem, amúgy nagyon tetszene. Nemrég volt ilyen 5" a kezemben ami vékony és könnyű, teljesen jó. Írok is majd egy listát mik jöhetnek nálam szóba, érvekkel, ellenérvekkel, hátha a tapasztaltabbak találnak még valamit amit nem vettem észre és kezdhetem az egészet elölről
Remiel: Hát ez van, a pofátlanok most nagyon felemelték
Mobilemannél van készletről ugyanannyiért kb mintha megrendeled miniről, 61-62k.
-
sanyee75
tag
Aki Power bankot keres. Ha harmada igaz sem rossz bár a boltot nem ismerem. Valakinek van tapasztalata a shopal?
-
citkar
addikt
válasz
fateless #77586 üzenetére
Köszi, a K900 volt az egyedüli, ami tetszett a sorozatból (sőt a Lenovokból általában).
Nem is hasonló (külsejű) telefont keresek, csak figyeltem a cikkeit és sehol sem írták, hogy lenne dual SIM-es, pusztán kíváncsi voltam, de ahogy nézem továbbra sincs.
Mondjuk egyszerűen még nem csináltak olyan telefont, amiért megérné nekem 400 USD-t kiadni (még 300-t sem), mert számomra nem nyújt annyival többet, mint egy sokkal olcsóbb, jó MTK-s telefon. -
Remiel
őstag
válasz
Chaser #77602 üzenetére
a másikban... nem hibáztatok én senkit, lehet tényleg a kínaiak szarakodnak, de nincs időm erre, holnap megveszik a telefonom és cseszhetem, rohangászhatok egy 8 éves samsung butafonnal amíg nem találok valamit
az a gáz, ha 210 ért megrendelem és ráteszik a sarcot mindjárt 266$ lesz és az már nem pálya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest