Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPAA
őstag
ilyen dolgokat azért nem szoktak gagyi hamisítványokba pakolni
video ,akit érdkelne
igényfelmérés is van már hozzá -
Xabi78
aktív tag
válasz
Senator #77094 üzenetére
No, akkor egy gyors vélemény a Hongmi/Redmi 1S-ről:
- Nagyon szép a kijelzője. Nem foltos, nem pixeles, tényleg gyönyörű.
- Gyors, nagyon smooth. Pörgős. nem akadozik, nem laggol.
- Kitűnő GPS, nem olyan MTK-san kitűnő, ez tényleg az. Jelet pillanatok alatt talál, stabil, pontos. Ahol a Lenovo egy műholdat sem látott, az stabilan jelet fog, és tartja (pl. szobában). Érdekes, hogy műholdakból elsősorban az US műholdakat preferálja, a többit (kiínai, orosz) csak kiegészítésképpen, jelpontosításra.
- Nagyon jó support, az előző ROMban lévő hibák nagy részét az új frissítés kigyomlálta. Nem kell vele bíbelődni, egyszer föl kell dobni a multilang ROMot, a többi jön OTA-n. Nem kell a ROOTal sem foglalkozni, hivatalos multilang eleve rootolt.
- notify led
- Sokkal minőségibb érzés, mint az előző (nem gagyi, lenovo p770-es) telefonom, a minőségérzet az SGS1-el összevethető, anno attól el voltam ájulva.
- Az egyik legprofibb 2 SIM kezelés.
- A kínai átlagnál sokkal jobb kamera (igazából a nem kínai átlagnál is).
- Elméletileg van benne ANT+!!! (még nem teszteltem, majd írok róla, mert ha ez igaz, akkor a futóknak egy ANT+ HR övvel + a kitűnő GPS-el egy nagyon ponitív meglepetés.
- 45 k körüli ár?
- Nagyon jó hangja van a fülhallgatókimenetnek (nyilván ehhez ki kell kapcsolni a mindenféle szoftveres "hangzásjavítást", és kell egy tisztességes füles is hozzá.Negatívumok:
- Kijelzőidő max. 3 óra. Nap végén nálam egyelőre tölteni kell, a 2 nap az én használatommal a max.
- Nem világítanak a kapacitív gombok (ez engem nem zavar, de van, akit igen).
- Nincs NFC
- Nincs LTE
- nem egy kimaxolt design (bár korrekt).Alapvetően a leggyengébb pont az akku, aki ezzel meg tud békélni, az ne habozzon.
-
HPAA
őstag
válasz
#79335424 #77093 üzenetére
mivel viszonylag friss modellről ,belsőről van szó , plusz viszonylag magas árról , minőségi/nek-tűnő/ fém házról ,igényes anyaghasználatról van/lehet szó ,ezért én személy szerint akármit el tudok képzelni,még azt is hogy jó /lehet/
mondjuk elsőnek én sem rendelem be magamnak , csak ha már lesz tapasztalat valahonnan
szerk
a paraméterei szerintem egyértelműek
Manufacturer SpecificationsGeneral
OS Version: 4.3
CPU: MTK6592 Octa-Core
Processor Speed (max): 1.7GHz
RAM: 2GB
ROMinternal + external) 16GB, up to 64GB
Display Size: 5.5 Inch IPS Gorilla GlassIII
Display Resolution: 1920x1080
Touch Screen: Support Capacitive
Multi-touch: Support 5 Point
Band: 3G WCDMA 850/1900/2100MHz, 2G GSM 850/900/1800/1900MHz
Wi-Fi: 802.11 b/g/n
GPS
OTG
NFC
Sensing Gesture
Bluetooth
Adobe Flash
FM Radio
Portable Wi-Fi Hotspot (3G Tethering)
Google Play
Sensors: Proximity, Magnetic Field, Accelerometer, Gravity, Gyroscope, Light
Mic and Speaker
Battery Size: 2500mAh
Usage Time: 150 Minutes
Battery Standby: 180 Hours
8 Megapixel Front-Facing Camera + 14 Megapixel Rear Camera
Video Resolution: 640x480 Front / 1280x720 BackPorts
3.5mm Audio Out Port
2 (WCDM/GSM) SIM card slot – 1x Normal SIM, 1x Micro SIM
Micro SD Card Slot: up to 64GB -
Upo
addikt
válasz
Senator #77094 üzenetére
A referencia wifi teszt nálam is a trónon van, átlag kínai tablet az vagy ledobja vagy jóganyújtózkodás az 1 pöcökért, az 1S az kimondottan jó, prímán működik. Van még most itthon Moto G 1sim-2sim, Moto E, Lenovo A850, ezek is hasonlóan jók. Nexus7 2012 szintén ez a szint, galaxy tab2 3G egy kicsit gyengébb de sebességben még nem jelentkezik. Úgyhogy szerintem az 1S simán a felső felében van a mezőnynek.
-
Senator
aktív tag
Múltbeli ecigis tevékenységemnek köszönhetően nagyon sok kínai kontaktom van. Az ügynököm akivel együtt dolgozom mindent kizárólag a factoryból vásárol meg nekem. Normális esetben csak bulk orderrel foglalkozik a kisasszony, de hála a személyes ismerettségnek + a múltbeli maradandó emlékeket hagyó európai "mélyreható ellenőrzésnek" vagy a lassan fél kamionnyi "export" Tokaji Aszúnak köszönhetően kivételezett vagyok
Annó a valencia teszt csomagban volt wifi analyzeres scrshot is, nem néztétek meg mi a szitu? [link]
Én elég "fapad" módszerrel tesztelem a wifi-t. Reggelente ébredés után, ha a kedvenc fürdőszobai tevékenységem közben el tudom olvasni a kedvenc hírportáljaim híreit, akkor nálam a "passed" kategóriába tartozik. Tudom, hogy rohadt tudománytalan teszt
Viszont daily-usage szerű
Sajnos nincs nálam már a Valencia mert tegnap este "halálosan megfenyegetett" a masszőzöm, hogy ha nem adom el neki a telefont akkor.... nyomdafestéket nem tűrő szöveg következne ami felzaklatná a férfitársadalmat
úgyhogy megkíméllek titeket tőle
Szóval a Hongmi 1S nagyon jó? Ez jó hír, mert éppen egy OnePlus One társaságában utazik hazafele egy darab 1S is a könyvelőmnek meglepetésnek, ugyhogy most megnyugodtam. Ezen az áron best-buy most a cucc.
Hongmi Note-ja van itt valakinek?
-
törölt tag
Bár Laza... is elég jól vázolta szitut, de sztem a kérdésedbe ügyesen belefogalmaztad magadnak a választ. Hacsak nem egy általában jó készülékeket gyártó, ismert márka, új típusáról van szó, akkor:
nincs vélemény = nincs kellő tapasztalat = nincs közösségi háttér = probléma esetén segítség sem lesz = nem veszek ilyen telót.
A korábbi linkben nekem elég volt az általad említett paramétereket elolvasni ahhoz, hogy elmenjen a kedvem a megvásárlásától. Tulképp hány collos? Milyen az a 4.3.9 -es Android? A wifi csak b,g? Aminél ezeket behibázzák, azt én tuti nem veszem meg. -
bioengin
tag
Sziasztok!
Korábban volt itt érdeklődő Doogee DG350 Pixels után.
Megrendeltünk egy ilyet a Geekbuyingról. Azon kívül, hogy egy hétig nem adták fel (akkor írtam rájuk egy sürgető mailt, és erre aznap feladták), rendben megérkezett (a Geeken 7 USD volt a DHL, így összességében abban az időpillanatban az volt a legjobb ajánlat olcsó, viszonylag nagykijelzős, egy jódarabig még vállalható hardverű telóra), de nem is ez a lényeg, olcsón meg kellett oldani, hogy egy "nagymama", aki a 100éves butanokia telefonja után nagy kijelzőn nézhesse az unokák képét. Szóval: áfával, tokkal vonóval 37e-ben állt meg a dolog, és a célt teljesíti: a juzer elégedett.Ami kicsit szakmaibb értékelés, azalatt a 2 óra alatt, amíg beüzemeltem neki:
- a teló teljesen egyben van, minden OK vele, dizájnos a hátlap/előlap pixeles mintája
- volt rajta gyári fólia,
- rootolt, magyar rommal érkezett
- Gapps megvan, megy
- v4.2.9-nek mondja magát, de én semmi különöset nem láttam benne egy 4.2.2-höz képest, teszi a dolgát
- fagyást, furcsaságot ez alatt a rövid idő alatt nem tapasztaltam
- kijelző ezért az árért abszolút rendben van (sejtitek az élmény különbséget a kb. 128*160-as TFT után :-))
- érintési problémát, akadást semmit nem tapasztaltam
- GPS tapasztalatokról sajnos nem tudok beszámolni, nem volt rá időm,
- fényképező: a szokásos minőséget hozza, azaz nem semmi különös, de "unokát lefényképezni hirtelen" célra elmegy. -
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat #77085 üzenetére
fólia esetében lehet hogy működik de az m1 sztem fél millivel vastagabb legalább és a likai se ugyanott vannak, tehát tokügyben felejtős...
de amúgy nekem is ez ugrott be elsőre(#77077) Senator
Nemaddiga' jóuram!
Ez a topic tapasztalatok megosztásáról szólna, vagy mifene...
Ahogy már kérték is előttem;
Tessék szépen felköhögni az infót hogy honnan van a cucc! -
drewcsalad
tag
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
bally4
tag
Hali!
HTM M1 telefont rendeltem korábban, hónapok óta jól teljesít, az ára is nagyon kedvező volt. Most viszont fóliát és tokot keresek hozzá, de nem igazán találok. Van esetleg valami helyettesítő, univerzális termék?
Köszi előre is! -
HPAA
őstag
válasz
Laza... #76943 üzenetére
A paraméter egy dolog. A tapasztalat, a közösség ami mellé épül az a másik. Okos ember sokat olvas, és más tapasztalati segítik a döntésben.
.csak mert eddig legalább 3x kérdeztem rá itt a fórumon is de SENKINEK ,SEMMI tapasztalata ,észrevétele nem volt eddig konkrétan a készülékkel kapcsolatban
most hirtelen honnan ez a nagy bizonyosság ?, én is utána olvasok mindennek ,de ha nincs miből akkor nehéz véleményt alkotni -
Senator
aktív tag
válasz
buca84 #76861 üzenetére
Nekem semmilyen térerő problémám nincs a Valenciával. Egyetlen eldobott hívásom sem volt és soha nem szólt senki, hogy rosszul vagy akadozva hallana. Vodka kártya van a Mini Sim slotban és Telenyomor a Micro Sim slotban. Általában semelyik beszélgetésem sincs 10 perc alatt. 2 Valencia van a környezetemben, mind a kettőt én "hoztam", de én máshonnan vásárolok mint amiket itt írkáltok. Ki honnan vette a Valencia-t amelyikkel gond van?
Este direkt egymás mellé tettem a ThL T11-et meg a DG800-at, max. "1 pálca" különbséggel találkoztam (a dg800-on 1-el kevesebb pálca volt néha Voda carddal) itt-ott ahol lakom de a különbség pár másodperc múlva korrigálódott mindíg.Itt van scrshot: [link]
Remélem mihamarabb megoldódik a problémátok, itt mind a két készülék hibátlan.
OFF:
nem tisztem védeni a Doogee-t, de szerintem egy elég jó kis cég, jó cuccokat csinálnak és nagyon jól lövik be az áraikat. Legalább 1 tonna pixels van a társaságomban mára és 2db valencia és mindenki boldog.Személy szerint nagyon szeretem ezt a Dugi márkát, pixels, valencia, dagger mindegyik meggyőző számomra meg kb mindenki másnak is aki látta és használta.
-
nash13
aktív tag
válasz
hungobungo #77075 üzenetére
Rámértem 0.17mbit. Az eredeti romban ment ezen a foglalaton. Össze sem tudnám cserélni, mert a sim2 ebben micro sim.
-
nash13
aktív tag
Feltettem Jiayu G4c-re egy miui v5-öt. A t-mobile netkártyám nem h+ -t mutat, hanem e betűt. Mit kéne átállítanom?
-
Xabi78
aktív tag
-
-
Zeki
nagyúr
OFF: itt csinál valaki kijelzőcserét? Működne ez így?
Amúgy mivel lehet kinyerni egy bizonyos programot egy androidos kütyüből, mert az sehol máshol nem találni, és átraknám egy másikba? -
törölt tag
válasz
svgyula #77055 üzenetére
Szerintem vmit nagyon benéztél, mert ezeknek az infóknak semmi közük a kérdéseimhez. Az a DVD író érdekes, mert tudomásom szerint az Android nem kezeli az optikai meghajtókat (a Samsung wifis kütyüje más tészta). Nem tudom, hogy milyen az a Gygabite beviteli cucc, de ha kombó, akkor az vmi más lesz. Arra írják, hogy kombó, aminél a két eszközhöz egy adapter van. DE! A teló usb portja nem lehet egyszerre OTG és MHL. Vagy az egyik, vagy a másik. Ha én MHL -t használok, akkor nincs hova csatlakoztatni a kombó adapterét. Ezért kellenek olyan bluetooth beviteli eszközök, amik közvetlenül HID profillal kommunikálnak. Ezek ugyanis külön adapter nélkül csatlakoztathatók. Így viszont nem lehet egér + bill kombó, csak két, külön eszköz. Mivel mindkettő stabil kapcsolatot igényel, ezért ez necces pont egy kínai bt. modemnél.
A wifi hotspot funkciónak sincs semmi köze a CIFS csatoláshoz. A CIFS -hez kernel támogatás kell. Ez vagy van, vagy nincs. Csak hát ezeket az apróságokat semmilyen leírás sem tartalmazza. Pedig nem ördögtől való dolgok ezek. Egyszer kell beállítani és nincs vele többet gond. Pl. az S2 -n, alapból Anysoftot használok. De ha bekapcsolom a kékfogat és leütök egy betűt az Apple billen, akkor a rendszer automatikusan átvált rá. Ha megszakad a kapcsolat, akkor vissza Anysoft -ra. Ha bekapcsolom a wifit, és felismeri az otthoni hálózatot, akkor automatikusan csatolja a NAS -t. -
poffsoft
veterán
válasz
aytukabozs #77027 üzenetére
mióta ide járok, azért nem kérdezel soha
-
kgymac
őstag
válasz
drewcsalad #77062 üzenetére
mtkdroidtools mentés (is) javasolt, lásd cappa72 blogjában.
-
7Sony7
addikt
válasz
drewcsalad #77058 üzenetére
A gyári recot nem ismerem. Akkor végül is még mentés előtt történt ez? Most megy a gép?
Lehet, hogy szerencséd van, és kgymac -nak lesz igaza.
-
kgymac
őstag
válasz
drewcsalad #77058 üzenetére
Akkor csak a vol+ (vagy -) volt beragadva.
-
_Hodor_
tag
Üdv, Hongmi 1S, új, ha a "telefonról" szövegre kattintok (meg még találtam egyet ami ezt csinálta) nem lép tovább, kilép a menüből le dob az "asztalra" (vagy h a tökbe híjják aztat).
Ha van tippetek mivel gyógyítsam meg akkor osszátok meg velem pls.
Köszi előre is! -
drewcsalad
tag
válasz
7Sony7 #77057 üzenetére
Áháá értem
gyári van fent ma rootoltam vroottal,mert a mostani W200S firmwareket nem igazán kezeli a frama. :S nem szedtem ki semmit a systemből! le akartam menteni a recoveryt és amikor beléptem a hanggerő gombal navgáltam és a bekapcsolóval okztam. amikor a recovery menübe léptem ez a kis hátonfekvő androidfigura kinyitott hassal volt a képernyőn és a bekapcsló gombbal jött ki a menü de nem működött az enter funkció. aztán a rebbotot nyomtam és kétszer a felfele hangot és egyszercsak kilépet és újraindult. nem láttam még ilyet :S
-
7Sony7
addikt
válasz
drewcsalad #77054 üzenetére
Azt kérdi, hogy gyári recovery, vagy cwm recovery van fent, és hogy pontosan mi a szöveg, amire rányomsz, és nem indul?
-
kgymac
őstag
válasz
drewcsalad #77054 üzenetére
Először is sokat olvasni. Amit írsz, abból cwm vagy mtkdroidtools mentésre tippelek.
A kínaszoft eltávolító letöröl egy scriptet is (/system/recovery-from-boot.p), ami visszaflasheli a gyári reco-t boot közben (ha éppen nem az lenne fenn). Vagy be van ragadva a vol + vay - gomb (de ez csak bekapcsolás után működik csak).@sony: majdnem. Biztosan agyári reco indul. Láttam eleget ot995-ön
Ha volt flashelve cwm (vagy más reco), az a következő boot közben eltűnik a kínaszoft eltávolító nélkül. -
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #77019 üzenetére
Szia! Az x6-os simán kezeli a gigabyte egér billentyü vezetéknélküli kombot. A wifi megosztás is tökéletes most is arról megy a wifi a tabletről meg netezek(mert ez legalább 10") De mivel nem 3G-s így kell a wifi.
Persze a telót ilyenkor felrakom a töltőre mert feleslegesen nem merítem. A külső sd simán kezeli. Eddig csak egy külső dvd írót próbáltam aminek volt saját tápja azt látta a tc. Persze nem akartam írniMivel nincs a közelben net vettem egy vodás feltöltő kártyás net-et. Sajna elég lassú mert itt a faluban nem érem el a 3G hálózatot! De mivel holnap ünnep lesz bemegyek Stuttgartba ott biztosan van és legalább egy speedtest-et nyomok rajta. Az off a navigáció itt is tökéletesen működik a troli vezetékek alatt is és a nagy házak közöttt is
Pedig mivel nincs tarója csak a km-óra elé raktam be. Több párhuzamos működtetés után a telefont találtam pontosabbnak és gyorsabbnak. A ROM nincs b@szogatva gyári minden rajta. Ennyit most dióhéjban.
Ja közben mejött otthonra a klikk vagyis a "pótgomb" de csak ha hazamegyek akkor tudom kipróbálni. Az apk fent van és működik látszólag mert minden fülhallgató bedugáskor megkérdezi earphone vagy klikk? Ha meglessz a próba leírom. -
kgymac
őstag
válasz
drewcsalad #77051 üzenetére
Recovery (gyári, e3). Nem reboot reco-t nyomsz véletlenül ? (Kínaszoft eltávolítás megvolt ?)
-
drewcsalad
tag
Segíííítséééééég! backup mentés után nem indul újra a reboot system nowt ha le okzom. fekszik az android figura kinyitva a hasa és egy piros 3szög benne felkiáltójel :S ez miii?
-
kgymac
őstag
Még egyet is értenék, ha nem előtte történt volna az infószerzés. De ha a trénél veszem, akkor is utánaolvasok (rossz tré ügyfél vagyok :-) : kevés beszéd, sok net {3g képek nélkül+ sok wifi}, hűséget nem írok alá 13e "kedvezményért"). A belakás nem volt 1 óra a w8-on. App-okat telepíteni meg hazai vásárlású mobilra is kell, a Mo-i gari miatt pedig szvsz jóval többet is kell utánaolvasni, menteni, stb.(root-olt használathoz). Mindez személyes véleményem, nem tükrözi a többség álláspontját :-)
-
7Sony7
addikt
Üdv! Dg 800 valencia topik, info, root leírást tudtok valahol?
-
klogw
aktív tag
China Expo lesz 24-26 között az Asia Centerben.
-
Ferenc1989
tag
Jól néz ki de ez is csak 5"-os..
-
stmiklosi
tag
Értem én, amit írsz, de azért itt-ott sántít.
Tudomásul veszem, hogy a hobbi pénzbe kerül, igaz ez esetben passziv, mert nem konkrét kiadás.
Ja, hogy helyette jó pénzért szenet is lapátolhatnák? Fene tudja, nem jut eszembe. Vagy hogy túlórázhatnák jó (?) pénzért. A túlórát veszik ebből csak természetesnek... Akkor már jobb a "testreszabás".
Amúgy mutass egy olyan akár felső kategóriát is közelítő készüléket, amellyel nem kell időt eltölteni, hogy a képedre faragd, mert közelíti a tökéletest, ahogy megkaptad.
És az én készülékem max. feleannyiba került és tud annyit, mint a babrálatlan itthon vásárolt, amelyhez olykor nem jön ki frissítés, eredeti op.rendszere a sietség kapcsán meg azért itt-ott hibákkal terhelt.
Én így gondolkodom, üdv: StMiklos -
sanyee75
tag
válasz
Ferenc1989 #77037 üzenetére
Nekem THL t100s-em van azt merném ajánlani, mert vékonyabb, gyorsabb, jobb de...a lenovo 780 azé' olyan vastag, mert egy nap alatt nem merül le, mint az enyém. Sajnos áldozni kell ha vékonyabb készüléket akarsz.
-
beg
veterán
válasz
Ferenc1989 #77037 üzenetére
O+O, ha van meghívód 300 körül megúszod. 400-ért meg lazán hozzád vágják meghívó nélkül is.
-
Ferenc1989
tag
Hát ha már veszek másikat akkor job legyen mint a p780 és minimum a felsorolt kritériumoknak feleljen meg.
Árban olyan 300$ körül.. feljebb nem nagyon akarok menni.
köszi -
krisi047
senior tag
Kezd élénkülni a Xiaomi Redmi Note topic: [link]
-
sanyee75
tag
válasz
Ferenc1989 #77032 üzenetére
Árban és tulajdonságaiban határozd meg a kritériomokat akkor lehet tud valaki segíteni.
-
Ferenc1989
tag
Helló!
Jelenleg egy lenovo p780-am van, de gondolkodom a cserén.
Az okok: - nehéznek tartom
- kicsit vastag..
- nagyobb és jobb kijelző kellene
- nfc is hiányzik. (ezt nem tudom van-e kínai telefonokban)Van valami ilyesmi telefon most amit érdemes megvenni?
Előre is köszi
-
LámaZ
addikt
OK, ha nagyon eluntátok magatokat, akkor felvillantok egy rendhagyó látásmódot, és egyben okozok itt egy kis galibát!
☺☺Szerintem, a kínai okostelefonok, meg egyéb olcsóbb kütyük árához – az áfa, vám stb. mellett – hozzá kell adni azt a munkát, amit fórumozgatással eltöltesz azért, hogy rendesen használni is tudd őket. Na, bumm!
Példa:
1. Vásároltál 200 dollárért egy kütyüt vámmal, mindennel együtt.
2. Elfórumoztál 50 órát, hogy rútold, bútold, telepíts, törölj, és testre szabd.
Ezt az 50 órát be kell szorozni az óradíjaddal, és a kapott összeget hozzá kell adni a kifizetett vételi árhoz.
Megvan a végösszeg!Ez ilyen egyszerű.
-
LámaZ
addikt
válasz
#79335424 #77024 üzenetére
Szerintem te kamuztál, amikor azt írtad, hogy kamionos vagy. Inkább profi titkosügynök lehetsz.
Levezetésképpen íme egy link a spórolós briteknek, skótoknak (nincs áfa): Archos – ha ez a márkanév mond valakinek valamit. Amúgy, két számon van a lényeg: 304 dollár és 219 dollár.
-
aytukabozs
addikt
válasz
#79335424 #77024 üzenetére
Köszi,
most megyek meglékeltetem a koponyám mert ez a sok infó ki fog folyni valahol...neeem, most komolyan köszi,
mert eddíg nem tudtam hogy nekem is ezekre van szükségem,
de kb a Moto Atrix bejelentése óta vágyom egy 'telószámítógép' összehozására!(#77026) Bferibörs
Sokszor nem mindegy hogy egy kérdést mikor teszel fel, van hogy én sem kapok választ, vagy kapok de abban meg nincs köszönet.
Ilyenkor kis kivárással felteszem újra a kérdést ha okosabbnak tűnő nickeket látok. -
Bferibörs
addikt
válasz
gipsztigris #77015 üzenetére
Bocs ez is off lesz.
Kérdeztem én is itt.Választ nem kaptam.Elolvastam az összefoglalót átolvastam a topikot.Ha úgy tetszik zöldfülű analfabéta vagyok az androidhoz,nem láttam át az olvasottakat, ezért kérdeztem.Válasz hiányában megértettem, hogy ilyen emberekkel nem akar a " fórum " foglalkozni.Majd ha eljutok odáig, hogy átlátható képet alkothassak kérdezek.Addig marad a teló úgy ahogy van, szerencsére működik, csak egy mentés kell majd. -
poffsoft
veterán
válasz
CoolBoy323 #77023 üzenetére
23, én nyertem
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #77022 üzenetére
Akkor megpróbálom érthetőbben. Gondolom, a hálózati meghajtó fogalma megvan. Pl. fájlkezelővel egy Win megosztáshoz, vagy NAS -on futó szerverhez csatlakozni. De mi van akkor, ha egy alkalmazás (pl. zenelejátszó, vagy a Titanium Backup) nem ismeri ezt a lehetőséget? Akkor nem tudod beolvastatni vele a tartalmat, nem tudsz lejátszási listát készíteni, vagy nem tudod megadni, hogy a Titanium, a hálózati meghajtón található mentésfájlt használja. Csak a fájlkezelőn keresztül éred el a tartalmat. A CIFS, NFS egy kernel szintű csatolás. Ilyenkor a hálózati meghajtót az Android fájlrendszerébe csatoljuk, vagyis az összes alkalmazás a csatolt útvonalon (pl. /mnt/sdcard/CIFS/zene) fogja "látni" a tartalmat. Mintha az összes fájl a telón lenne.
Ami az MHL vs. Screen Mirroringot illeti, a kábeles kapcsolat sokkal erőforrás kímélőbb. Egy HDready teló esetében, ha a teljes képfrissítési lehetőséget ki szeretnénk használni, akkor realtime, másodpercenként 60db, 1280x720 -as képet kell áttolni a hálózaton. Ez nem ugyanaz, mint egy előre lekódolt médiafájl. Nagyon instabil lesz a folyamatosság, ráadásul a hálózat többi felhasználójától is függ, hiszen a routernek sem végtelen a kapacitása. Tovább rontja a helyzetet, ha közben ugyanaz a wifi modul még egy netezést is ki kell szolgáljon. Ha lenne Lan csatlakozási lehetőség, az már egy fokkal jobb lenne, de stabil (akadás, késés mentes), tartós működéshez az MHL az igazi. Én az S2 -t szoktam úgy használni, hogy rádugom a monitorra és HID profilos egérrel és billentyűzettel kezelem. Így nem zavar a kábel, mert a teló a monitor mellett van, nem kell közvetlen, fizikai kontaktusban lennem vele. Csak az S2 -ben ehhez kicsit kevés a ram és a felbontás. Teszteltem ugyanezt Screen Mirroring -gal, de nagyon nyögvenyelős. Pedig többféleképpen is próbáltam.
Mindkét eszköz ugyanazon a frekvencián.
Teló 5GHz -en, vevő 2,4 -en.
Router nélkül, közvetlenül a két eszköz között.
Teló wifin, vevő Lanon (ez volt a leghasználhatóbb). -
aytukabozs
addikt
válasz
#79335424 #77019 üzenetére
Bár a felét nem értem annak amit írtál (lehet hogy kéne egy dualsim mélyvíz topic is?
) de egy kérdés felvetődött bennem;
az MHL támogatás szükségességét nem kérdőjelezi meg a wifi display?
nem piszkálódás, érdekel.
gyorsabb, szebb, bármilyenebb kábelen a tükrözés mint kábel nélkül? -
törölt tag
válasz
gyuszito #77014 üzenetére
Nekem azért lenne pár, csak minek (kinek)? MTK -s SOC -cal (mondjuk 6592) sikerült már vkinek CIFS csatolás? Lan kapcsolat? Két bt. HID profilos eszközt (pl. egér és bill.) tud kezelni (mármint normálisan, akadás nélkül)? 6592 -őn (pl. Redmi Note) az MHL -t életre lehet kelteni és ha igen, akkor milyen adapterrel? Pl. a Concorde 6589(T) -ben a CC szerint nincs MHL funkció. Én láttam egy Youtube videót, amiben egy NEO N003 képét (ugyanez a SOC) adták ki monitorra. Mi a különbség? Szoftveres, vagy hardveres?
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha lenne itt szegedi akinek van micro sim vágója dobjon már meg egy priváttal.
Az enyém elakadt az éterben.
Köszi -
RVR400
veterán
válasz
Figyelni kellene, hogy ki az, aki 10-nél kevesebb hozzászólást írt be az adott topicba, amibe éppen írni akar, és egy felugró ablakot kapna elküldés előbb, amiben benne szerepel az összefoglaló, és egy 30 karakteres captcha, ami kb 5 frissítés után (kb 20 másodpercenként lehetne csak újat kérni) adna ténylegesen olvasható karaktersorozatot.
-
gyuszito
senior tag
válasz
hmm.. mint annó a TDU... De nagyon is sajnálom.. Nagyon nagyon jó volt. Mindíg beszéltük, hogy hol találkozunk, merre megyünk majd.. Mostanra meg már a szerver is bezárt
De én most kiszálltam, mert megint az offot gyarapítom
-
gipsztigris
addikt
válasz
gyuszito #77014 üzenetére
Nem a téma kezd kiégni, hanem a témában jártasak kezdenek beleunni!
Hány ilyen fórumos-kiégős-beleunós dolgot megéltem már! Egy egyszerű kérdésre sem kap választ az újonc kérdező, helyette megy a kioktatás, hogy "olvass vissza!", stb. Kellene valami új cucc, valami kihívás ami a megmozgatná ismét a törzsközönség fantáziáját!
-
b0bcat
addikt
válasz
gyuszito #77010 üzenetére
Az a baj, hogy heti szinten esik be ide olyan ember, aki látszólag a minimális fáradságot nem veszi arra, hogy utánanézzen azoknak a kérdéseknek, amiket itt ezredszerre is feltesz (miközben nem csak az összefoglalóban, de sokszor az övét megelőző néhány száz hozzászóláson belül van válasz a kérdésére).
Egy idő után a legbékésebb, legsegítőkészebb kollégáknak is felmegy a pumpa emiatt. Nem beszélve azokról, akik - leginkább talán sértődöttségből - mindezek után még jól ki is kérik maguknak, hogy miért nem segítenek nekik, amikor ez a topik erről szól...
Én mindkét oldalt megértem. A "veteránok" lehetnének kicsit megértőbbek, a lelkes újonc érdeklődők pedig türelmesebbek és érdeklődőbbek az összefoglaló illetve a visszaolvasás tekintetében.
-
Dominó85
addikt
válasz
gyuszito #77010 üzenetére
Azért azt se felejtsük el, hogy ehhez kellenek azok a kezdők is, akiknek büdös a Témaösszefoglaló elolvasása és 10 percenként 5x kérdeznek olyat, ami abban benne van tisztán és érthetően. Szóval részben megértem az "öregeket" is hogy tele a hócipőjük a lusta barmok, akik azt hiszik mindent megcsinálnak helyettük.
-
gyuszito
senior tag
válasz
Dominó85 #77009 üzenetére
Éppen ezen sírtam a múltkor....
Tartok tőle lassan kimerült a téma... Innentől csak vannak a dolgok. Ha valaki kezdő, és csak most kapcsolódik be a dologba, akkor azt elküldi a f@szra, meg hogy használjál fordítót, meg hogy ilyet nem tudni, akkor ne is legyen androidosod, és a többi... Emberek bele fáradtak, és ha jön egy új arc, elhajtják a pics....ba.
Sajnos ide jutottunk. Mikor én kezdtem ezekkel ismerkedni, 1 éve, akkor mindenben készségesen válaszoltak. Sikerült megismernem a családfákat, és mindent, ami érdekelt. Most pedig... hagyjuk is.. -
Dominó85
addikt
Hát ez és a Külföldi rendeléses topik is agyhalott. Tele OFF topikkal és semmi hasznos infóval. Szégyen hova jutott ez a két topik.
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #76997 üzenetére
Az N9500 már több mint 1 éve kint van. Mindent ellop, mindent megtud, és még senkinek nem tűnt fel, hogy hiányzik a számlájáról pénz, a telefonszámláján meg kiszámlázott SMS-ek tömkelege van, amit elküldött a teló... Ez a leghihetőbb.
De a marketing része nagyon ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest