- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DJGABI
addikt
válasz
sajtjani #138985 üzenetére
bocs hogy belevau, de alapból se telepítős program, leírásban ott van minden hogy kell működésre bírni. java mindenhogy kell neki. céges gépen miért akarnál telefont buherálni? vagy miért fontos hogy portable legyen?
vagy a java-t akarod elkerülni? tavaly volt még belőle x32-es exe [link]
-
atee_13
őstag
válasz
sajtjani #138938 üzenetére
Barátnőnek hétfőn jött meg a RN7 szerintem 48 ért kifejezetten kellemes készülék volt.
2 dolog zavarja mondjuk az inkább szoftveres. Messenger hangot eddig nem tudtuk kikapcsolni. Ha hívják és benne van valami appban akkor nem dobja ki belőle csak valami állapotsávban felveszi beszél és a fülével kapcsolgat ezt azt
Tegnap beszél rajta aztán meg egyszer csak elkezd világítani a lámpávalelég mókásra sikeredett. Őt zavarja de engem szórakoztat kicsit.
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz
sajtjani #75453 üzenetére
Már több mint 2 éve használom a TCL S720-at. Azóta kb 400 alkalommal volt full feltöltés 10-20%-ról 100%-ra. A kezdeti átlag 10 órás kijelzőidők enyhén csökkentek /9 és fél órára/. Valószínűleg ennél a típusnál nem kell akkumulátorcserével bíbelődni, mert Alcateléknek valami brutál minőségűt sikerült alapból beleszerelniük.
-
nOvOp
senior tag
válasz
sajtjani #78202 üzenetére
Köszi, kipróbálom majd, ha a telefon közelébe jutok
A recovery érdekes kérdés, remélem a telefonnal nincs gond, hisz pár napja érkezett..... És hát Cappa mester óva intett a készüléktől, de egy 15 éves lánynak nem az számít, hogy hogyan lehet menteni vagy visszaállítani -
Zeki
nagyúr
válasz
sajtjani #76265 üzenetére
A Lead1 és a Doogee Turbo2014 eléggé egy séma, csak más méret.
Tehát újfent fennáll az, hogy mondjuk van egy baromi nagy hadrware lista amiből választhat a júzer, és legyártanak neki az össezállított készletből 10 ezret, olyan névvel, ahogy akarja.
Még akár valami kamuzós weboldalt is legyárthat hozzá, hogy ők már x éve a piacon vannak. -
Zeki
nagyúr
válasz
sajtjani #76261 üzenetére
Az nem csinál(tat) Kínában telefont/tabletet, aki nem akar. Szépen össze lehet válogatni az alkatrészeket, rá az oprendszert, valami külsőt lopni hozzá, és kész is. Ja, valami nevet is ki kell találni az új "brand"-nek.
Aztán legfeljebb a minősége itt-ott-amott hagy kívánni valót. -
wincmd32
tag
válasz
sajtjani #75357 üzenetére
Köszönöm részletes beszámolódat. Hát ez az akku kamu télleg elég gusztustalan húzás, de a leírásodból ítélve a készülék többi része megbízhatóan müxik, én egyenlőre ugyanolyan izgatottan várom, nem apadt a lelkesedésem iránta.
Mióta nyúzod a telót? Azért egy napot ki lehet vele huzni átlag használat mellett? (ez nálam: wifi on egész nap, napi max 2 ora netezés több részletben, egyéb progik használata alkalomszerüen. játszani nem nagyon szoktam, zenét se hallgatok rajta minden nap) -mondjuk az első napokban nem egészen így lesz, tuti hogy fél napnál nem fogja tovább bírni -
aytukabozs
addikt
válasz
sajtjani #75379 üzenetére
Előre leszögezem nem kötekedésből írom, DE:
bár a köztudatban ez él, a srácot NEM taposták el a tankok, miután másodszor is a tankok elé állt a többi tüntető elvonszolta onnan:
https://www.youtube.com/watch?v=CxDd82Myqis
senki sem tudja mi lett vele, még kínán belül is több verzió él (dezertált, kivégezték 2 héttel a tüntetés után, lecsukták de életben maradt...)
Ettől még ami akkor, ott történt semmivel sem szimpatikusabb, csak miheztartás végett írtam le. -
-
-
beg
veterán
válasz
sajtjani #75363 üzenetére
Itt nincs én telefonom, meg te telefonod. Mindenki máshol ütötte be a fejét, azért van ennyi gyártó. De ha engem egy is átver pl. egy akksi kapacitással, akkor azt messzire kerülöm. Egy komoly és megbízható gyártó, hívják azt bárhogy is, nem engedhet meg magának ilyen szintű átverést egy ekkora piacon. Mindegyik kínai valahonnan elkezdte. De meg lehet nézni, hogy a simlisekből mennyi maradt hosszú távon talpon.
-
-
Upo
addikt
válasz
sajtjani #75344 üzenetére
Nekem nem az adja az értékét hogy mekkora, nem azért gyűjtök 40-et hogy nagyobb legyen. Úgyis mind túl nagy manapság, az ésszerű legkisebbet keresem amúgy.
Új korában nem túl sok különbség van talán köztük, idővel jönnek a gondok az olcsóság miatt. Az idegesítő apróságok nap mint nap, azután kezd hervadni a technika, térerő, wifi, sd kártya, nyomógombok, érzékelők és még ki tudja mi (a GPS-t ne kezdjük el megint
). Elég beleolvasni néhány topikba. Még a "márkásabbnak" mondott gyártók olcsóbb készülékeinél is (Jiayu. thl, ...)
Ezért öröm mikor egy normális, odafigyelve összehozott készülék felbukkan, pl. az elcsépelt hongmi. Kevés típus van de meg van csinálva, mintha akartak volna csinálni pár jó telefont. A star és társai a minden héten más kijelzővel és alaplap revízióval meg kb. olyannak tűnik, hogy "vegyünk valami valami szarokat, csavarozgassuk össze, süssünk valami burkolatot köré aztán mehet, jó pénzt kipörgetünk belőle".
Úgyhogy én igenis nem sajnálom azt a 10-20-30-40$-t egy ugyanakkora darabra ami normális.
Néha még annyi sem kell, pl. ebből a Doogee cégből még lehet is valami ha így folytatják és kitartanak, és üdítő módon nem azzal töltik a napjaikat hogy leklónozzanak minden valamire való megjelent telefont. Szerintem ezért sem szeretik sokan a Star és társait. -
klogw
aktív tag
válasz
sajtjani #75335 üzenetére
+(#75305) wincmd32
Egyszerűbb lett volna valami márkásabb telefont venned, aminek van itthoni közössége és akkor nem kell térítésbe kezdened - meg van egy normális telefonod.
Én pedig korábban azt mondtam el itt, hogy ne legyünk már igénytelenek, hogy a még Kínából is a noname/klón szemetet vesszük meg. Akinek van 30e ft-ja telefonvásárlásra, annak két hónap múlva van 40-50e ft-ja, amiből már tisztességes telefont vehet. Aki Kínából rendel, annak feltételezem amúgy sem sürgős.
Nem értem, miért kell az igénytelenségig filléres sóhernak lenni.
-
wincmd32
tag
válasz
sajtjani #75344 üzenetére
És ha már témánál vagyunk, elmeséled nekünk a véleményed/tapasztalatod a Star HD5000-res dualsimes kinai csodáról? Kicsit részletesebben, mi hogy működik rajta, mivel nem vagy elégedett, stb..
Engem érdekelne a részletes beszámoló mert már megesz a kíváncsiság, hogy mit rendeltem magamnak
köszi -
-
-
-
-
-
doongoo
addikt
válasz
sajtjani #74468 üzenetére
Pontosítás a linkhez: A xiaomi által gyártott gomb (hivatalosan MiKey a neve és nem MiClick) akár még eredeti is lehet, de a leírásban linkelt letölthető alkalmazás (helloclick) a Klick nevezető gombhoz tartozik hivatalosan. Persze ettől még jó eséllyel működik vele (este meg is nézem asszony telóján az eredeti gombbal és ezzel az alkalmazással)
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
sajtjani #74330 üzenetére
Szerintem meg ez nem zárja ki azt ami itt többször elhangzott hogy a STAR mint brand nincs levédve, így akkor az ULEFONE-on kívül az nem gyárt star néven telefont aki nem akar...
Itt van például a tavalyi év rákfenéje a w450 (meg kis/nagyöccse a w550) ami nagy valószínűséggel nem ulefone/star, de mégis a star brand alatt dobja sok webshop keresője. -
gipsztigris
addikt
válasz
sajtjani #73302 üzenetére
Emléxel a dx.com tavaly májusi szülinapi akciójára? Meg volt hirdetve hetekkel azelőtt, hogy egy csomó termékük 50%-os árengedményes lesz. Akkor sikerült vásárolnom egy ThL W8-at (Indiant barátom mindjárt kettőt vett) 115 USD-ért a 230 USD helyett.....és elküldték, és nem volt hibás. Bár az tény, hogy qrvára nem akarták, le akartak beszélni róla, hogy nincs, meg válasszunk valami mást a 115 USD értékben, stb. De kitartottunk, mint a Corvin köz-i felkelők '56-ban, és megkaptuk a portékát.
-
interstate76
addikt
válasz
sajtjani #73302 üzenetére
De, én pl. komolyan gondolom. Ne érts félre, nem ugrok a 10 visszajelzéssel bíró Ali-s eladók kamuhirdetéseire, de egy webshop születésnapi akciójába bőven belefér néhány nagyon olcsón eladott készülék. Lehet, hogy pénzvisszatérítés lesz a rendelésemből, de nem hiszem.
-
Zeki
nagyúr
válasz
sajtjani #55094 üzenetére
Szét kell nézni az oldalon, mondjuk a SHIPPING résznél, és nem csak a telókat csodálni.
Ebellking.com offers free shipping service worldwide via airmail. Only when the order amount is over $20, can we offer a free tracking number. Ebellking.com shipments are delivered internationally from Hong Kong. The delivery time is determined by the delivery method, destination, the customs clearance time and so on. Generally, Ebellking.com delivers the goods via registered airmail. If you need other express service such as DHL deliver the package, please contact us.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged