- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtjani
tag
Jonap!
Ha valóban be fog halni a topik, előtte szeretnék életmű díjat átadni cappa72, minden idők legnagyobb MTK szelidítőjének! Isten áldjon a sok sok segítségért ember! -
sajtjani
tag
válasz
Graphics #139016 üzenetére
Jonap!
Nézd a Redmi 8A-t. Lesz ez még olcsóbb is. -
sajtjani
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #138984 üzenetére
Jonap!
Pardon Nagyuram, néha pöfén pötyögök.
Xiaomi ADB/Fastboot Tool. Erre gondoltam. Egy W10-en is futó portable verzió, amit egy random user is tud használni. (tudom hogy kevés az szabadidőt!) -
sajtjani
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #138955 üzenetére
-
sajtjani
tag
2011 a legendás (?) FG8 az első a 100 dolcsis fájdalom küszöb alatti teló. (1 $=205 HUF)
Fél évente töltöm kicsit az akksikat.
-
sajtjani
tag
válasz
atee_13 #138939 üzenetére
Az R7xx -MIUI10 szériánál sokan panaszkodnak erre a feléledő kijelzőre. Házisárkány R7A-ján is szokott zseblámpát kapcsolgatni, meg sms-t írt a fülével. Kikapcsoltam rajta a dupla koppintásos ébresztést és a háromujjas screenshot-ot, valamint megfigyelésem szerint a nők furcsán tartják a fülükhöz.
A mikrofont közel tartják a szájukhoz, a hangszórót meg távol a fülüktől. Az én R7-esemen még soha sem fordult elő képernyő feléledés, talán attól hogy már nem százas hallásom miatt erősen a fülemre szorítom a hangszótót. Megkértem asszonyt hogy hívás közben tegye ezt ő is pár másodpercig. Namost nem tudom melyiktől, amit írtam, de azóta neki sem éled a kijelző.
Végső esetben telefonról menü-ben a kernel verziót paskolva bejutsz a mérnöki menübe, ott van proximity teszt és kalibrálási lehetőség.
És lehetőleg nem használok ALi-s hyper-szuper, alul-felül fekete full cover üveg fóliát
(há nem vagyok éppen szűkszavú) -
sajtjani
tag
válasz
spileraaa #138937 üzenetére
Jonap!
Affenébe 400db nem volt sok.
Nokiára úgy emléxem már kaptál nemlegest. Szerintem megéri, csak az a bajom vele, hogy már 2 éves és nincs noti led ami nálam alap. Amúgy meg elfogult vagyok az RN7 iránt. -
sajtjani
tag
Jonap!
Ha valakinek nem jön hírlevél:
Redmi Note 7 kupon kód: BGRN732 128.74 $
Redmi 7A kupon kód: BG7AE16 72.99 $ -
sajtjani
tag
válasz
ANOka #138923 üzenetére
Akkor egész pontosan a Foxconn gyártja.
-
sajtjani
tag
válasz
Somatom #138918 üzenetére
Jonap!
Nagyrészt egyetértek Veled, jó érzés olyan valaminek a birtokában lenni, ami keveseknek adatik meg. Nekem ez a valami a józan gondolkodás. Ezért referálok erre:
"itt az ár mögött a környezettudatosság van"
Mielőtt azt hinnénk bolygónk kapitalistái meghibbantak, tudnunk kell, hogy az ilyen projektek mögött kőkemény marketing és profitszerzés a fő cél. Valamit létrehozni, eladni, máshogy, még jobb áron. Így egy ilyen telót luxus áron piacra dobni megtévesztő és gusztustalan.
Lányom környezetmérnök és sokat tanulok tőle, ezért tudom hogy a telefonok cserélhető akkuja 90%-ban hova kerül. Ezért veszek csak fix akkus telókat, véletlenül se jusson eszembe a kukába dobni!
Valamint amikor kiderült, hogy az ájfonokat, samsungokat
gyermek és "rabszolga" munkával szerelik össze, eszembe sem jut ezeket megvásárolni.
Remélem így világos: Nem megvenni környezet romboló valamit, szemben a, megvenni a gyártója által környezetbarátnak titulált gusztustalanul túlárazott valamit!
peace -
sajtjani
tag
válasz
bigrock #138854 üzenetére
Jonap!
Inkább [Redmi 7A] -
sajtjani
tag
válasz
junkpod #138745 üzenetére
Sziasztok!
(ha már volt, akkor bocsesz!) EU-ban sok minden le van tiltva. Állj át Svájc régióra, hátha megjelenik a funkció! Lehet még játszani: ideiglenesen angolra állítani a nyelvet, beállítani ami nem megy, aztán vissza.
A leg energia takarékosabb hálózati mód a VoLTE. (ahogy olvasom 10-15%-kal) -
sajtjani
tag
válasz
Sas madár #138591 üzenetére
Sziasztok!
Én a GB-től vettem egy Redmi 7 2/16-ot (azé mert nekem elég ennyi). Persze érdemesebb itthon venni
3/32-eset, mert van 40-ért. De a lényeg: a Voda kártya mellé hétfő reggel betettem a DIGI SIM-et.
Az Mobilarénán meoindil segítségével (köszönöm) beüzemeltem a VoLTE-t meg a VoWIFI-t és a DIGInetet.
Mindkét szolgáltató tökéletesen működik.
Xiaomi VoLTE kód: * # * # 86583 # * # *
Xiaomi VoWIFI kód: * # * # 869434 # * # *Ha volt már akkor bocsánat!
Ja, a kapcsolók csak akkor jennek meg a telefon menüjében, ha előtte a szolgáltatónál aktiváltatjuk a VoLTE-t.
A DIGI-nél alapból aktivált. -
sajtjani
tag
Sziasztok!
Valami áprilisi tréfa: igy lesz LTE 4G képes 6582-es mobil az "új" MT6290 modemmel, igaz 1 sim:VK1000
Meg még egy tréfa, de nem tudom linkelni mert eltűnt az oldal: Visszahozzák az MT6589 SoC-ot 1.7 órajellel, LTE 4g képességgel. -
sajtjani
tag
Pontosan, ahogy WOT-H-A-C leírta + ha rootolt a telo, akkor a root gombra nyomva elvileg meg kell kérdeznie hogy használhatja e a telepített su binárist, okézva fel kell hogy éledjen a backup gomb. Ha döglött a droid akkor is van rajta recovery, mindenképpen kell menteni. Egyéb panaszokkal meg fel kell keresni Cappa doktor rendelőjét!
-
sajtjani
tag
válasz
wincmd32 #77656 üzenetére
Szeretni fogod a HD5000-ret. Ha a kezedbe fogod először, még mosolyogni is fogsz. Az át cimkézett akku nálam szépen be állt, 1sim, állandó 3g mellett két nap után 50%-on van. A kameráról nem mondtam jókat múltkor, pár nappal ezelőtt vettem észre a lencsén egy fóliát, ezt lekaparva elfogadható képeket készít.
-
sajtjani
tag
válasz
wincmd32 #77619 üzenetére
Ez szerintem az előlapi hangszóró. A STAR általában alulméretezi a hátsó hangszórót. Nekem két hangszóró cserés STAR-om volt, az egyikbe samsung, a másikba Xperia hangszóró került, itt vidéken 2500 ft volt munkadíjjal együtt. Vidd be a gépet egy gsm boltba nyugodtan, el fogják vállalni.
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Egy régi de szerintem érdekes darab. Foxconn InFocus M310 youtube -
sajtjani
tag
válasz
aytukabozs #77202 üzenetére
Sziasztok!
Rossebazanyukájába ez a Carlos Alberto Sanchez Hernandez összelapátolt 115 dolcsi kupont! Remélem nem valakinek itten az álneve? -
sajtjani
tag
Sziasztok!
Új dugi presell, vékony de könnyű. Doogee® Loveabledog máshol DOOGEE MINT DG330 -
sajtjani
tag
válasz
nimfas #76416 üzenetére
Szevasztok!
Szerintem nem az érintö van rosszul szerelve. Pihen nálam egy N9330 érintő cserével és ugyan ez a jelenség. Ott a gebasz, hogy az alulról, az akksi alatt felmenő szalagkábelt képtelen vagyok pontosan csatlakoztatni az alaplap alján lévő ponthoz, a hülye kialakítása miatt, már százszor szétszedtem összeraktam, de nem mennek az alsó érintők, meg a hangerő gombok. Arra a csatlakozóra kell figyelni összeszereléskor! -
sajtjani
tag
Erről még nem volt szó, de ennyi pénzért szerintem nem rossz. Coolpad 7320
-
sajtjani
tag
Bocs CineDOG1 [#76268] kicsit kugliztam és nem akarom hogy a fals véleményed maradjon meg a fejekben. OTEDA Industrial Co. Limited mobil gyára iGlo egy új márkanéven [link] adott ki egy mobilt LEAGOO Lead 1 . A gyár 4 gyártósoron, 20.000 db készüléket gyárt havonta 70 százalékát adják el az EU-ban, az Egyesült Államokban, Afrikában és Délkelet-Amerikában. 7 mérnökük érkezett a ZTE és a Foxconn-tól. a minóség ellenőrzés szigorú! [link] Évente 2 millió mobiltelefon [link]. ISO 9001: 2000 tanúsitvány [link]
Kérlek benneteket, ha egy ismeretlen névvel találkoztok, akkor nézzetek utánna, a félreértések elkerülése miatt!
( Anno a CoolPad-ről is azt hittük hogy egy hűtött ülőalkalmatosság)
Nem vitaindítónak szántam! Köszönöm! -
sajtjani
tag
Gondoltam HD, OGS, KitKat, rossz nem lehet.
Azért ez valami friss gyártó lehet: LEAGOO Brand Introduction
OTEDA Industrial Co. Limited -
sajtjani
tag
Azért akad itt egy szépség. Elegánsan hangzik a neve. LEAGOO Lead 1
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Na skacok ezt kapjátok ki! LANDVO N900 Kérném pirossal aláhúzni a hihető paramétereket. -
sajtjani
tag
Apropó TCL kedvelőknek, úgy látom itt a legolcsóbb TCL S720. Mit csinálnak vele ha tönkre megy a battery benne?
-
sajtjani
tag
válasz
aytukabozs #75426 üzenetére
Megint a szokásos Star W92
-
sajtjani
tag
válasz
wincmd32 #75397 üzenetére
Nyolcadik napja van nálam. Hát nem tudom a Te használatodban kibír e egy napot. Nálam egy sim-mel állandó 3g-vel nagyon kevés kijelzó idővel 24 h után 60%-on van kb. Mondom ez a nagy fényerejü HD kijelző habzsolja az akkut. Telefonáláskor alig merül. Egy közel félórás beszélgetés után megnéztem 1 %-ot merült, gondolom nem kell erőlködnie a GSM részének. Csak a kijelzőidővel lehet spórolni.
-
sajtjani
tag
válasz
aytukabozs #75388 üzenetére
Szerkesztve
-
sajtjani
tag
(#75383) fateless: Ebben teljesen egyetértek
(#75384) aytukabozs: A W450 valóban óriási öngól volt. Mentségére legyen mondva úgy elméxem ez volt az első 6582+1giga RAM páros, elkapkodták, mármint hogy ők legyenek az elsők.
Köszönöm mindenkinek az eszmecserét! -
sajtjani
tag
Alapjaiban egyet értek! De elfogadni illene hogy vagyunk sokan akik toleráljuk ezeket a hazugságokat, én pl úgy vettem ezt a készüléket hogy tudtam az aksiról. Ettől én már egy igénytelen hűlye vagyok, hogy ilyen szarokat vásárolok? Ha igen a válasz, akkor helyettetek pironkodok.. Évekkel ezelőtt már felvetettem hogy tudomásul kell venni, hogy kina egy kommunista elnyomás alatt szenvedő ország, bármit lássatok ki a csillivilli weblapokból meg a felső 200 millió életszínvonalából. Már elég öreg vagyok hogy ne felejtsem mi milyenek voltunk 30 éve. Ezért elfogadok minden kinai hazugságot, csak kivédeni próbálom vásárláskor.
-
sajtjani
tag
Elnézést, a térítést én arra, a véleményem szerint butaságra gondoltam, hogy a STAR nem echte gyártó. Leírom erőteljesebben: AZ. Mivel négy év óta 99 %-ban STAR-t vásárolok, kívül belül ismerem őket, build infóról be tudom azonosítani. Ami ellen harcolok az a Ti beskatulyázási technikátok vagy szokásotok vagy mi, hogy mi noném, vagy mi nem noném, amivel csak elriasztjátok a leendő vásárlókat. Legbelül Ti is tudjátok hogy az általatok favorizált prémium telók mind mind mire " hasonlítanak". ( most sarkosan és talán igazságtalanul fogalmaztam).
-
sajtjani
tag
válasz
wincmd32 #75347 üzenetére
Ok. Remélem a srácok nem fognak lábon lőni. HD5000
Ami tetszik: Teljes prémium érzet, a burkolat csendben van, gondolom mert teljesen szögletes. A hátlap matt, nem gyűjt ujjnyomot,cserébe kicsit csúszik, az oldalán végigfutó ezüst csík viszont jól tapad. A ház nyúlánk, a széle 3 mm-es, a jó méretek 140x 71x9 mm. Az alsó érintők jól látható fehérek, + a világításuk erős, bevilágítás sehol. A kijelző a csúcs, extrém betekintési szög minden oldalról, elszineződés, bevilágítás sehol. Hihetetlen hogy napfényben háromnegyed fényerőn tökéletesen olvasható, a színei szépek,teltek. Akkumulátor 2500 mAh, éjszaka 1 sim 3g-vel 9 óra alatt 1%-ot merült. A bekapcsolt képernyő gyorsan zabálja az akksit (az ok: oroszok levakarták az akksiról a papírt, alatta az igazi érték, 1750 mAh) Előlapi hagszóró átlagos, jól hallani az ellenfelet, a hátlapi viszont jó hangminőségű, erős, nincs dobozhangja. A mikrofon is hibátlan, jól hallanak. A GSM része is ritkaság, a hátlapon van az antenna, belül a testen meg a három érintkező. Stabil és erös így a jel, +korrekt módon szét lehetett választani a GPS és a WIFI antennát.
A WIFI átlagos, a GPS talán az átlagnál kicsit jobb, magas házak között még nem próbáltam csak országúton, ott nem dobálta jelet, nem mászkált. Kamerához nem értek, csak a nálam lévő telókkal hasonlítottam össze, nekem egykutya, csak az előlapi jobb észrevehetően a többinél. 1A-s a töltője, 30 %-ról 2 óra alatt felnyomja.
Ami nem tetszik: csak kb 70%-ban magyar és keveri mondatokon belül a nyelveket, röhejesen. Nincs noti led, OTG csak megtáplálva, a gesture meg csak legyezéssel visszahív, felvesz, csendesít, a többi meg rázással megy, primitív. Csak a füles hagerőt kellett maxra húzni, mert halk volt, hedszet szutyok. Meg nem tudom eltüntetni az üres sim slotot jelző tetves X-et a notibárról.
Ja valszeg jól optimalizált a szoft, nincs akadás, lag, sehol. Én már az új V11-er rommal kaptam.
Sorry a hosszért! -
sajtjani
tag
Úgy emlékszem tavaly volt, még Hungobugo előtt.
Kritizálnék egy kicsit, ne haragudjatok meg rám. Annó 2011-ben amikor elkezdtük ezt a témát, még leánykori nevén: kinai dualsim... (a régiek pl Te is vagy hugobongo) émlékeztek, az volt a cél hogy az olcsó, gyenge gyártási minóségű kinai telefonokat valahogy europaivá tegyük a FROYO idejéből. De a JB óta csak a drágább kb 15 fajta mobilról esik itten szó főleg. Beütöm a keresőbe hogy hongmi oszt fel ad 632 oldalt!
Én próbálok megmaradni az eredeti célnál és hiszem hogy van élet 150 dolcsi alatt is és kíváncsi vagyok a 15-20 prémium márkán kívüli 600 fajta olcsó noném kinai telóra is, de ez már az én kórtörténetem.
Bocsánat és köszi! -
sajtjani
tag
válasz
Graphics #75330 üzenetére
Amit mondasz azt valaki elkezdte itt a fórumon, azóta szentírás lett. Az XDA-t olvasgatva, szerintem innét valaki ugyan ezt mondta egy STAR mobilra, mire egy ottani modi megkérte hogy ne terjesszen fals információt
és belinkelte neki ezt az odalt, mondván ez gyártói home. Az istennek sem tudom vissza keresni a beszélgetést, csak a linket tettem el. Ezért bátorkodtam multkor is megkísérelni a térítést!
"Hát így történedett igen tisztelt bíróság" -
sajtjani
tag
válasz
ejnyebejnye #75220 üzenetére
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Na ilyet sem hallottam még, az Ahappydeal nevet változtatott, itt in stock: Doogee DG550 -
sajtjani
tag
-
sajtjani
tag
válasz
Viktor0610 #75014 üzenetére
Megutátam!
-
sajtjani
tag
válasz
Viktor0610 #75011 üzenetére
Köszönöm! A stock launcherben van öt téma mindegyik tetszik; az xposed hazavágott egy vendég telót nálam. Ezek az okok. Gondoltam talán tudtok segíteni valami rendszer buherával.
Musaka: nem jó, fals SIM-mel is van X, viszont nincs háromszög figyelmeztetés.
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Szeretném eltávolítani az értesítési sávról az üres SIM foglalatot jelző X-et ( nem a figyelmeztető háromszöget ).
build.prop szerkesztése nem jött be, launchert nem akarok cserélni gravity-t nem kívánok telepíteni. Tudtok esetleg valami más trükköt? Köszönöm szépen! -
sajtjani
tag
válasz
svgyula #74482 üzenetére
Sziasztok!
svgyula: nekem nincs ilyenem, nem tudnám mire használni. Szerintem nem kell ezt összehangolni, a linkben a leírásban ott az apk letöltési linkje, telepíteni, oszt jónapot.#7450601andris: Azért érdekességképpen felhívnám a figyelmedet a hozzá szólásokban axioma postjaira.
#74520doongoo: Azt tudom, csak a Xiaomi-ról nem tudtam.
-
sajtjani
tag
Most látom hogy lehet már kapni Xiaomi MiClick Quick Button
-
sajtjani
tag
válasz
aytukabozs #74431 üzenetére
Már én is kíváncsi lennék rá hogy a dizájner ferdén néz e ki a fejéből, vagy amcsi?
-
sajtjani
tag
Ez vótmá? Szép darab Doogee LATTE,
nemethsza: Télleg a 3C-t el feledtem!
-
sajtjani
tag
válasz
wincmd32 #74419 üzenetére
Szeasztok!
STAR hagyomány, mindkettő sim WCDMA, persze egyszerre csak egy.
Más, ez a teló létezik e, vagy fotosopp CUBOT S308 ? -
sajtjani
tag
válasz
ericdrawen74 #74337 üzenetére
Én úgy tudom KK alatt még nincs megoldás, de az eszközödnek megfelelő rútolt 4.4.2 romot biztosan találsz. (pl. FreakTab)
-
sajtjani
tag
válasz
b0bcat #74301 üzenetére
Sziasztok!
" A Star telefonokért nem nagyon rajonganak az itteniek" Akkor egyedül vagyok STAR rajongó.
"a Star nem is kimondott márka, hanem mindenféle OEM gyártmányokra rászitázzák." Ezt is többször írtátok, de szerintem pont fordítva van. Még kinában is nagynak számít: Shenzhen Star Technology Co., Ltd. Két saját márka: Ulefone és STAR: ule-star.com. Való igaz hogy OEM tevékenységet is folytat. Szerintem ez azt jelenti, hogy kisebb cégek sorban állnak a futószalag végén és tartják a köténykéjüket oszt potyog bele a saját fantázia névvel szitázott teló.#74299 wincmd32: arra készülj hogy a leírással ellentétben nincs noti led!
-
sajtjani
tag
válasz
DarknessHope #74070 üzenetére
Sziasztok!
Itten van a tuti minőségü fólia! -
sajtjani
tag
válasz
gipsztigris #73308 üzenetére
Szia Tigris!
Csak az rémlik, hogy Indi nagy nehezen, de vett kettőt. Lehetnek elszigetelt esetek, de az én kereskedő minősítő rangsorom: muzulmán; kinai; nem írom le nemakarokrasszizmus bűnébe esni kereskedők. -
sajtjani
tag
Szeasztok!
Bocsássatok meg a trollkodásért, de csak nem gondoljátok komolyan, hogy egy nem elmebeteg és színjózan kinai oda ad 100 dolcsiért egy Monkey King-et, vagy egy ZP980-at. Gondolj bele, azt még a ti kezetekből sem lehetne kitépni ( még fegyvernek látszó tárgy által való fenyegetés esete fennforgásakor se!) -
sajtjani
tag
-
sajtjani
tag
válasz
pach-adams #71142 üzenetére
Sziasztok!
1 SIM!!
-
sajtjani
tag
Nem emlékszem hogy láttam volna IP68-telót: A8 Smartphone IP68
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Sokat tudó csajtelefon: S129 Blingbling
Ezt a hangerőbeállítást a móvilesdualsimen találtam, szerintük 6582-92-n jól működik. Eredeti beállításokat feljegyezni! -
sajtjani
tag
Sziasztok!
Aki szeret gyúródeszkával telefonálni: GDIPPO S7s Phablet MTK6592
(Ezzel a tetves micro-SIM-mel kihajtanak a világból) -
sajtjani
tag
Sziasztok!
Érdekesség. Létezik ilyen SoC? M3 4.0" -
sajtjani
tag
válasz
CoolBoy323 #63114 üzenetére
Hogyne lenne.
"1250mAh battery ensures relatively long standby time and talk time" -
sajtjani
tag
Sziasztok!
Van erős hardver 4 collosban, vicces név, vicces akku: LaaBoo D01 4.0"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged