- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wincmd32
tag
válasz
svgyula #77624 üzenetére
Fülhallgatóval müxik tökéletesen. Telefonálni is lehet, előlapi is hsz is jó.
A hátsó tök süket.Terentius
Még nem tudom, eléggé elhúzták a vámosok, de ha minden jól megy a héten a kezemben lesz ("vámhatározat kiadva")
Az aláírásomban megelőlegeztem a dolgot. Mondjuk sok rosszat konkrétan HD5000-ről nem olvastam se itt se külföldi forumon/tesztben. persze ettől még bármi lehetséges, azt már látom h ez márka nem lesz nagy Star a kinai gyártok között..
Amúgy a W450 1 hónapja van nálunk, Tmallbox-os vétel (tmallbox védelmében, ez az első telo ami behalt az onnan rendeltek közül..) szerintetek meg lehetne játszani a kínaival, hogy visszaküldöm és ne egy másik ilyet küldjenek, ne javítsák, hanem hogy egy másik telot választanék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Poco F7
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest